FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ima li šta novo oko S 04 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ništa posebno, samo špekulacije o eventualnim pojačanjima. Treba sačekati dok se Magath vradi sa odmora.Hamo je napisao/la:Ima li šta novo oko S 04

HVALA DRUG.Malo sam S 04 zapustio radi svih ovih događanja oko Želje pa me nije bilo dugo na ovoj temi.Zdena04 je napisao/la:Ništa posebno, samo špekulacije o eventualnim pojačanjima. Treba sačekati dok se Magath vradi sa odmora.Hamo je napisao/la:Ima li šta novo oko S 04![]()

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-37355.htm ode VETERAN
Schalke mi je najdraži bundesligaški klub. Postali su mi simpatični zbog tog njihovog baksuzluka, pravo mi ih žao
Kako će izgledati tim za sledeću sezonu, ima li realne šanse da se napokon osvoji Bundesliga?

Kako će izgledati tim za sledeću sezonu, ima li realne šanse da se napokon osvoji Bundesliga?
YNWA!
Treba prvo dugove riješiti.Kao što si sam rekao klub je pravo baksuzan pa se Schalkeu nikad nezna za osvajanje titule.Što se tiče igrača tim treba zadržati mada je planirano da se proda par igrača kako bi se dugovi srezali,ali ima tu i pojačanja recimo Jandrišek koji je došao iz Keiserslauterna(14 golova u 29 tekmi).HOPLIT je napisao/la:Schalke mi je najdraži bundesligaški klub. Postali su mi simpatični zbog tog njihovog baksuzluka, pravo mi ih žao![]()
Gerald Asamoah prešao u redove St. Pauli-a. Sretno Asa.
- sarajlija89
- Kontakt:
sta je sa westermanom,jesam li negdje vidio da se opet povrijedio i da propusta SP ili mi se ucinilo...stata ako je tako
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Propušta SP. Neće ga biti na terenu nekih tri mjeseca. Dijagnoza je Kahnbeinbruch. Ne znam kako se ta kost na našem zove, u svakom slučaju u pitanju je lom.sarajlija89 je napisao/la:sta je sa westermanom,jesam li negdje vidio da se opet povrijedio i da propusta SP ili mi se ucinilo...stata ako je tako

Stavio sam link o VETERANUZdena04 je napisao/la:Gerald Asamoah prešao u redove St. Pauli-a. Sretno Asa.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može li jedno pitanje? Šta je sa onim Panderom? Kakva je to povreda u pitanju, nisam ga ove sezone nikako vidio na terenu? Šteta, lik odlično izvodi slobodnjake.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pander je bio povrijeđen cijelu sezenu ali se oporavio prije nekih mjesec dana. Počeo je trenirati i odigrao nekoliko utakmica za drugu momčad. Zaista ima dobar šut, šteta samo što ga povrede uništiše. Nadam se da će iduće sezone zaigrati onako kako zna.Monolog je napisao/la:Može li jedno pitanje? Šta je sa onim Panderom? Kakva je to povreda u pitanju, nisam ga ove sezone nikako vidio na terenu? Šteta, lik odlično izvodi slobodnjake.
Kakav paklen igrač, ali šta mu povrede učiniše. Po meni je on u Schalkeu doživio isto kao Kehl u BvB. Uvijek ozljeđen. Sjajan centaršut, bomba u nogama, brz, jak prema napadu. Imao sve, i na žalost ozljede su učinili svoje.
I zna frajer izvesti slobodnjake.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nikad necu zaboraviti njegov gol Englezima na Wembleyu. Remek djelo.Neutral je napisao/la:Kakav paklen igrač, ali šta mu povrede učiniše. Po meni je on u Schalkeu doživio isto kao Kehl u BvB. Uvijek ozljeđen. Sjajan centaršut, bomba u nogama, brz, jak prema napadu. Imao sve, i na žalost ozljede su učinili svoje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trainer und Manager Felix Magath fühlt sich beim FC Schalke 04 in seinem Handlungsspielraum stark eingeschränkt und schlägt Alarm. Um die sportlichen Ziele beim Vizemeister nicht zu gefährden, müsse er kräftig in die Mannschaft investieren können. «Ich sage: Wir brauchen etwa 30 Millionen Euro für die Verstärkung des aktuellen Kaders - um eine Mannschaft zu haben, die wieder einen Spitzenplatz belegen und in der Champions League die Gruppenphase überstehen soll», sagte der 56-Jährige, der im Interview mit dem «kicker» (Montag-Ausgabe) auf Konfrontationskurs mit dem Aufsichtsrat des Fußball-Bundesligisten geht.
Navodno Magath zeli 30 milja za pojacanje.
Njegovo misljenje je da ce se na taj nacin najbolje suprotstaviti ekipama iz vrha Bundeslige i da ce odigrati znacajnu ulogu u LP.
Navodno Magath zeli 30 milja za pojacanje.

Njegovo misljenje je da ce se na taj nacin najbolje suprotstaviti ekipama iz vrha Bundeslige i da ce odigrati znacajnu ulogu u LP.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne zelim sada ovdje unositi nemir, ali svojim izjavama imam polahko osjecaj da Magath priprema svoj odlazak za narednu sezonu i da preuzme funkciju u Hamburgu, koju vec ptice i na grani znaju. Prije tri sedmice je imao razgovor s Beckerom, jedan u Hannoveru, jedan u Hamburgu, sto je i sam Becker potvrdio, i gdje je rekao da ce se Magath vratiti jednog dana u klub, ali da njegova pozicija trenutno nije slobodna. Eh tada mi nismo imali sportskog direktora i trenera, sto znaci da te pozicije nisu u pitanju, vec pozicija koju obavlja Bernd Hoffmann, tj. predsjednik kluba, a u Hamburgu i ptice na grani znaju da je njegov cilj da bude predsjednik i sportski direktor zajedno s Hollerbachom koji bih dobio njegovo povjerenje da trenira ekipu. Isto tako danas je izjavio da ne moze dati obecanje navijacima Schalke-a da ce donijetiti titulu u Gelsenkirchen, jer prilikom razgoovra Toennis mu je "docarao" sistaciju na drugi nacin. Dalje kaze da nema nigdje da se ekipa kvalifikuje u LP i da mora prodavati igrace. Svako ima svoje misljenje mozda on kroz ovo zeli izvrsiti pritisak na upravuda dobije vece ovlasti, ili polahko priprema teren, jer mu je Becker nesta obecao i rekao da ce to ostati tajna izmedju njih dvojce. Mislim da ce naredna sezona donijeti konacan rasplet ove situacije i vidjecemo u cemu je bio problem, ali mene ovo podsjeca na njegove odlaske iz ostalih klubova, na nekom odredjenom vrhuncu je uslijedila kritika prema upravu i ljudima koji su na visoj poziciji od njega.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
NED'O BOG ! ! !amerosm je napisao/la:Ne zelim sada ovdje unositi nemir, ali svojim izjavama imam polahko osjecaj da Magath priprema svoj odlazak za narednu sezonu i da preuzme funkciju u Hamburgu, koju vec ptice i na grani znaju. Prije tri sedmice je imao razgovor s Beckerom, jedan u Hannoveru, jedan u Hamburgu, sto je i sam Becker potvrdio, i gdje je rekao da ce se Magath vratiti jednog dana u klub, ali da njegova pozicija trenutno nije slobodna. Eh tada mi nismo imali sportskog direktora i trenera, sto znaci da te pozicije nisu u pitanju, vec pozicija koju obavlja Bernd Hoffmann, tj. predsjednik kluba, a u Hamburgu i ptice na grani znaju da je njegov cilj da bude predsjednik i sportski direktor zajedno s Hollerbachom koji bih dobio njegovo povjerenje da trenira ekipu. Isto tako danas je izjavio da ne moze dati obecanje navijacima Schalke-a da ce donijetiti titulu u Gelsenkirchen, jer prilikom razgoovra Toennis mu je "docarao" sistaciju na drugi nacin. Dalje kaze da nema nigdje da se ekipa kvalifikuje u LP i da mora prodavati igrace. Svako ima svoje misljenje mozda on kroz ovo zeli izvrsiti pritisak na upravuda dobije vece ovlasti, ili polahko priprema teren, jer mu je Becker nesta obecao i rekao da ce to ostati tajna izmedju njih dvojce. Mislim da ce naredna sezona donijeti konacan rasplet ove situacije i vidjecemo u cemu je bio problem, ali mene ovo podsjeca na njegove odlaske iz ostalih klubova, na nekom odredjenom vrhuncu je uslijedila kritika prema upravu i ljudima koji su na visoj poziciji od njega.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ovaj Uchida je potpisao za Schalke do 2013, a vrijednost transfera je oko 1,3 miliona Eura.
Pored njega Schalke je doveo jos i Metzeldera, Jendriseka i Hooglanda.
Znam.omerbavarac je napisao/la:Evo ovaj Uchida je potpisao za Schalke do 2013, a vrijednost transfera je oko 1,3 miliona Eura.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.