od koga je ovo.A grbavica je ubjedljivo najbolji samo da naprave istokamipg je napisao/la:http://img403.imageshack.us/img403/3959/img0072i.jpg
Stadioni u Ex-yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Najbolji stadioni u bivsoj SFRJ
Kome vama? Zenicanima?damiRZ 88 je napisao/la:stvarno nam nije stalo do tvog misljenja....a do misljenja nasih zmajeva jest bogami itekako,a oni kazu HOCEMO IGRAT U ZENICI PROTIV BELGIJE,TURSKE,SPANIJE I SLAG NA TORTU PORTUGALADenizmare je napisao/la:Bilino polje je odron od stadiona.......Mozda tu stane i 45 000 nisi ti dobro brojao![]()
Samo je jedno KOSEVO.....![]()
![]()
![]()
stvarno je bilino odron i zmajevi ga izbjegavaju![]()
To je bila sala za BP,ali se uvijek nadje neko ko ti koji glumi uvrijedjenu mladu

Samo je jedno KOSEVO..........
Mozete pisati sta hocete,Mariborski stadion Ljudski Vrt,je najljepsi u ex Yu!!
upravu siDenizmare je napisao/la:Kome vama? Zenicanima?damiRZ 88 je napisao/la:stvarno nam nije stalo do tvog misljenja....a do misljenja nasih zmajeva jest bogami itekako,a oni kazu HOCEMO IGRAT U ZENICI PROTIV BELGIJE,TURSKE,SPANIJE I SLAG NA TORTU PORTUGALADenizmare je napisao/la:Bilino polje je odron od stadiona.......Mozda tu stane i 45 000 nisi ti dobro brojao![]()
Samo je jedno KOSEVO.....![]()
![]()
![]()
stvarno je bilino odron i zmajevi ga izbjegavaju![]()
To je bila sala za BP,ali se uvijek nadje neko ko ti koji glumi uvrijedjenu mladu
Samo je jedno KOSEVO..........

TRAVU NEMOGU PROMJENITI!!!!tax je napisao/la:prvo u zenici nisu samo zenicani kad vec spominjes pakao nemoj zaboravit pakao protiv spanije portugala i malo kad nas stisnu svi sutedamiRZ 88 je napisao/la:samo je jedno kosevo....samo na kosevu zvizde zmajevima kad izgube od Irana....samo zenicani daju podrsku kad zmajevi gube 0-5(spanija)Denizmare je napisao/la:Bilino polje je odron od stadiona.......Mozda tu stane i 45 000 nisi ti dobro brojao![]()
Samo je jedno KOSEVO.....
stvarno mislim da nisi kompetentan da stavljas ovakve postove....jer je kosevo se dokazalo a bogami i zenica....![]()
![]()
![]()
onda sta reci za travu farbaju reflektore a trava se ne moze pronjeniti strasno

takodjer sljedeci put malo bolje anliziraj post...prije nego puknes

- horde zla 87
- Kontakt:
a kakvih sve stadiona kod nas u bih ima meni su najljepsi
1.AFH
2.BP
3.VRAPCICI SU MI SIMPATICNI
4.BB
5.A AKO SE IZGRADI DEFINITIVNO OTOKA CE BITI NAJLJEPSI STADION
6.GRBAVICU,TUSANJ I OSTALE NE RACUNAM KAO STADIONE JER NE LICE TAKO NEMOJTE SE UVIJEDITI ALI JE TAKO

1.AFH
2.BP
4.BB
6.GRBAVICU,TUSANJ I OSTALE NE RACUNAM KAO STADIONE JER NE LICE TAKO NEMOJTE SE UVIJEDITI ALI JE TAKO

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
-
- Kontakt:
A pecara?!daleko najbolji stadion u bih,ima pravu nogometnu atmosferu tj dusu,taj stadion i bilino polje ostali svi zahtjevaju mnogo radova i dorada sto estetski sto da ispunjavaju uvjete pa cak i za ovu ligu nasu!horde zla 87 je napisao/la:a kakvih sve stadiona kod nas u bih ima meni su najljepsi
1.AFH
2.BP
4.BB
6.GRBAVICU,TUSANJ I OSTALE NE RACUNAM KAO STADIONE JER NE LICE TAKO NEMOJTE SE UVIJEDITI ALI JE TAKO![]()
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
ne sto sam iz zenice, ali je meni bilino najljepsi stadion u bosni i hercegovini. posebno nakon renoviranja, sad izgleda prelijepo.
i slazem se sa kolegom iznad, pecara ja odlican stadion.
i slazem se sa kolegom iznad, pecara ja odlican stadion.
Mene samo zanima ko sastavi boje na Kosevo. Zeleno i bordo. I to ona najruznija zelena boja sto postoji, dodje ti da se ubijes od nje. Boze sacuvaj. Inace je fin stadion 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- horde zla 87
- Kontakt:
jbg da je nas vjerovatno bi bio bordo-bijeli a posto nije nas grad odlucuje kakve ce boje biti

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- samir_tm87
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Mene samo zanima ko sastavi boje na Kosevo. Zeleno i bordo. I to ona najruznija zelena boja sto postoji, dodje ti da se ubijes od nje. Boze sacuvaj. Inace je fin stadion
kako zelena moze bit ruzna , buraz muslimansko

Pa da su barem stavili onu muslimansku tamnu zelenu, vec ova neka isprana fuj. A jos u kombinaciji sa bordo bojom. Kao sto kolega gore rece, da je bordo-bijel bio bi super stadion.samir_tm87 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Mene samo zanima ko sastavi boje na Kosevo. Zeleno i bordo. I to ona najruznija zelena boja sto postoji, dodje ti da se ubijes od nje. Boze sacuvaj. Inace je fin stadion
kako zelena moze bit ruzna , buraz muslimansko))))))))))))
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- horde zla 87
- Kontakt:
jebote nije muslimanska uopste i ostavite se tog nacionlizma sarajevo nikad nije bilo muslimansko,ni katolicko,ni pravoslavno nego sve troje i to ga krasi

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- BlueSharks
- Kontakt:
Htjeo ti ili ne, Sarajevo je muslimanski grad, na svu srećuhorde zla 87 je napisao/la:jebote nije muslimanska uopste i ostavite se tog nacionlizma sarajevo nikad nije bilo muslimansko,ni katolicko,ni pravoslavno nego sve troje i to ga krasi![]()
![]()

PS NOVA SRETNA GODINA SVIM BOSANCIMA, A OSTALE KO YEBE
Strauss Junior
- horde zla 87
- Kontakt:
e zbog takvih kao sto ste vi i jeste nam ovakva drzava sarajevo je bosanskohercegovacki grad i pripadi svim i bosancima katolicke i islamske i pravoslavne vjere
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
plusvanperfekat ili možda još gorehorde zla 87 je napisao/la:e zbog takvih kao sto ste vi i jeste nam ovakva drzava sarajevo je bosanskohercegovacki grad i pripadi svim i bosancima katolicke i islamske i pravoslavne vjere
- BlueSharks
- Kontakt:
Pa normalno da je Sarajevo bosanskohercegovački grad, logičnohorde zla 87 je napisao/la:e zbog takvih kao sto ste vi i jeste nam ovakva drzava sarajevo je bosanskohercegovacki grad i pripadi svim i bosancima katolicke i islamske i pravoslavne vjere

Strauss Junior
ovaj sajt mi je drag zbog toga što nema puno provociranja na nacionalnoj osnovi i ako ih ima poput ove brzo se sankcioniraju banom ili u najgoremu slučaju opomenom
Koševo, Veležov ,Poljud,Mariborski onaj vrt 

neki su malo omašili od teme
moja tri najbolja/najljepša stadiona sa prostora ex-YU:
1.Poljud
2.Bilino Polje
3.Marakana
tu bi jos dodao onaj Ljudski vrt u Mariboru, bas je cakani
Najgadniji i najruzniji mi je Maksimir
mogli su tribine stavit u zološki, komotno..i jos ispod sjeverne tribine pa do sjevernog gola, one pločice, bordo sive, tako nekako
Najcudnija mi je Kantrida, one stijene
imas osjecaj da ce te kamen pogodit svakog casa 

moja tri najbolja/najljepša stadiona sa prostora ex-YU:
1.Poljud
2.Bilino Polje
3.Marakana
tu bi jos dodao onaj Ljudski vrt u Mariboru, bas je cakani

Najgadniji i najruzniji mi je Maksimir

Najcudnija mi je Kantrida, one stijene

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.