Sto se mene tice,nek ga Pape zove u repku,da pojaca klupu.
''Sto god bude duze sjedio na klupi,klupa ce biti jaca''

P.S ko' sto Edo majkaaa rekao .S,S,Sale .....jos samo Miletov brat fali.

Papac bi bio među prvih 11, Lulić može igrati beka kvaltetno protiv lošijih reprezentacija tipa Rumunija.harishp je napisao/la:To je vec drugi par cipela.
Iker C je napisao/la:Papac bi bio među prvih 11, Lulić može igrati beka kvaltetno protiv lošijih reprezentacija tipa Rumunija.harishp je napisao/la:To je vec drugi par cipela.
Rumunija ekipa koja pripada losijim?Iker C je napisao/la:Papac bi bio među prvih 11, Lulić može igrati beka kvaltetno protiv lošijih reprezentacija tipa Rumunija.harishp je napisao/la:To je vec drugi par cipela.
Ako je Rumunija kvalitetna reprezentacija onda smo mi na razini Brazila. Lulić je kvalitetniji na krilu, da li možda znaš da upravo na poziciji krila igra u svom klubu?padobranac1978 je napisao/la:Iker C je napisao/la:Papac bi bio među prvih 11, Lulić može igrati beka kvaltetno protiv lošijih reprezentacija tipa Rumunija.harishp je napisao/la:To je vec drugi par cipela.
''Sto god bude duze sjedio na klupi,klupa ce biti jaca''![]()
jeli ti zadovoljstvo da se prosipas ko riza po jamboliji?
Rumunija ti je dosla iz drugog sesiraIker C je napisao/la:
Ako je Rumunija kvalitetna reprezentacija onda smo mi na razini Brazila.
a ti jedva cekas,jeldeharry_90 je napisao/la:Sad nekima ne treba Papac vise u repki,covjek je bio od rijeci kad je rekao da nece da igra dok je ovaj savez tu i ne vidim nista lose sto zeli da se vrati,ionako su ovi suspendovani.Hoce li selektor odrzati rijec kada je rekao da ce podnijet ostavku ako nas suspenduju,valjda drzi do rijeci ?
Pod jedan,niko ne brani da se Papac vrati u repku,BUJRUM i pod dva ,otkud ti to da je Papac bio od rijeci? Covijek prihvatio Kodrin poziv(pod istim savezom)harry_90 je napisao/la:Sad nekima ne treba Papac vise u repki,covjek je bio od rijeci kad je rekao da nece da igra dok je ovaj savez tu i ne vidim nista lose sto zeli da se vrati,ionako su ovi suspendovani.Hoce li selektor odrzati rijec kada je rekao da ce podnijet ostavku ako nas suspenduju,valjda drzi do rijeci ?
Nece, jer ne vidi nista lose u tome sto zeli da se vrati.harry_90 je napisao/la:Sad nekima ne treba Papac vise u repki,covjek je bio od rijeci kad je rekao da nece da igra dok je ovaj savez tu i ne vidim nista lose sto zeli da se vrati,ionako su ovi suspendovani.Hoce li selektor odrzati rijec kada je rekao da ce podnijet ostavku ako nas suspenduju,valjda drzi do rijeci ?
Pa nije nista pokazao na klupi repke,Rumuniju sad savladao,al dobro nije to vise ona Rumunija,koja nas je dobijala,jedino iz te repke poznajem Mutua,Chivua i Maricu,koji nam je uspio dat gol.Rastimane goste smo dobili,nema veze svaka cast..Ja samo kazem dal je covjek od rijeci,jer ja tu izjavio nisam izmislio,vec je to on izjavio,ili se varam ?padobranac1978 je napisao/la:a ti jedva cekas,jeldeharry_90 je napisao/la:Sad nekima ne treba Papac vise u repki,covjek je bio od rijeci kad je rekao da nece da igra dok je ovaj savez tu i ne vidim nista lose sto zeli da se vrati,ionako su ovi suspendovani.Hoce li selektor odrzati rijec kada je rekao da ce podnijet ostavku ako nas suspenduju,valjda drzi do rijeci ?
Mislim da nema portrebe stavljati matoru magarcinu na klupu niti tribine, pored djecaka kakvi su Besic, Bicakcic...pa zasto ne i Hajrovic, ne da igraju nego da uce, da osjete reprezentaciju, pa u krajnjoj liniji da i kaparisemo np. Hajrovica. Iako nisam pobornik pozivanja po svaku cijenu, bolje da pozovemo i ove mladice nago izdajnika koji je odbio igrati kada je bio najportrebniji a sada bi jos i na evropsko prvenstvo...Evo ga sta dzukac izjavljuje prije par godinaharishp je napisao/la:Ma lijeva strana pripada Lulicu i Salihovicu.Ko ima drugacije misljenje.
Unistit cu ga ko Transformersa.
Ovaj nek jaca klupu.
Eto i sada taj bogalj hoce da zauzme mjesto BiH mladicama. MRSH!!!!!!!!!Ugovor s Rendžersom Vas veže do 2011.?
- Sigurno je da ću ga odraditi do kraja, a onda ću već polako razmišljati o kraju karijere, bez obzira na to što ću tada biti u 32. godini života. Automobilska nesreća koju sam imao u Austriji mi je skratila karijeru, ali koliko god čudno zvuč, najbolje stvari u karijeri su mi se dogodile poslije te nesreće. Počeo sam trenirati s drugačijim pristupom i sada ubirem plodove takvog rada - veli Papac.
Jes od rijeci, popisam ga dan posle kada ono bas predoziram sa koronom.Iako je selektor Safet Sušić nekoliko puta ponovio da neće odustati od Vas ne popuštate.
- Mislim da nema potrebe da ponavljam da sam odigrao svoje u reprezentaciji BiH. Novom selektoru i igračima želim punosreće u sljedećim kvalifikacijama kaže Papac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.