Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
ajjj ebote sa 21 na 10 razlike ebeno skroz opet trice James i williams cccccc... odlicnu odbrnau su igrlai na Jamesu, ali trica ebem je ja.Malo i sudie su trebale svirati onaj faul na Gibsonu, ali nazalost svirali su mu samo tehnicku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Uspjeli smo hvalim te boze
... pa 30 sekundi do kraja imali smo 8 poena prednosti, ali smo ponovo doveli utkamicu u pitanje, zahvaljujuci fulanjem slobodnih bacanja. Ipak nakraju uspjeli smo doci do prve pobjede nad Cavsima u seriji i tako smanjiti prednost na 2:1
Veceras kolektivna igra i ne moze se reci ko je veceras najzasluzni za pobjedu, ali treba izdvojiti Rosa koji je imao ucinak od 31p,7 asistencija...zatim Hinrich je bio na vrhuncu nocas, bez obzira sto je profulao ona kljucna dva slobodna bacanja. Njegov vecerasnji ucinak je 27p i 5 asistencija.Takodjer treba istaci da je Deng bio nocas vise nego dobar.Na momente je dobro cuvao Jamesa , a uz to i dosta dobro je prolazio pored Jamesa.Nakraju je skupio 20 poena.Kako nespomenuti Noaha kinga koji je svojom pozrtvovanoscu nosio se sa divovima iz Cavsa. Njegov ucinak od 10 poena 15 skokova 2 bloka i 5 asistencija je dosta pomogao ekipi da dodju do prve pobjede u seriji.Gibson i Miler su takodjer bili dosta dobri, a Gibson je imao 3 blokade i 8 poena, dok je Miler imao 10 poena, ali vazi spomenuti da su ona dva slobodna bacanja koja je dao na samom kraju bili mozda najvazni poeni Bullsa u citavoj utakmici, s obzirom da smo prije tih bacanja profulali 3 slobodna od strane Hinricha i Rosa.

Veceras kolektivna igra i ne moze se reci ko je veceras najzasluzni za pobjedu, ali treba izdvojiti Rosa koji je imao ucinak od 31p,7 asistencija...zatim Hinrich je bio na vrhuncu nocas, bez obzira sto je profulao ona kljucna dva slobodna bacanja. Njegov vecerasnji ucinak je 27p i 5 asistencija.Takodjer treba istaci da je Deng bio nocas vise nego dobar.Na momente je dobro cuvao Jamesa , a uz to i dosta dobro je prolazio pored Jamesa.Nakraju je skupio 20 poena.Kako nespomenuti Noaha kinga koji je svojom pozrtvovanoscu nosio se sa divovima iz Cavsa. Njegov ucinak od 10 poena 15 skokova 2 bloka i 5 asistencija je dosta pomogao ekipi da dodju do prve pobjede u seriji.Gibson i Miler su takodjer bili dosta dobri, a Gibson je imao 3 blokade i 8 poena, dok je Miler imao 10 poena, ali vazi spomenuti da su ona dva slobodna bacanja koja je dao na samom kraju bili mozda najvazni poeni Bullsa u citavoj utakmici, s obzirom da smo prije tih bacanja profulali 3 slobodna od strane Hinricha i Rosa.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo za Bullse. Moram priznati da sam se nadao ovoj pobjedi, a momci su pokazali da mogu dobiti ekipu sa najboljim omjerom u regularnom dijelu sezone. Uh, kako bi samo došla još jedna domaća pobjeda, pa onda da se ipak malo rasterećenije ode na gostovanje Clevelandu, a svi znamo da je sve moguće kad nisi pod tolikim imperativom pobjede. Also, where amazing happens - ne stoji ovo uzalud. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kapa dole, jos da je opet uzeti pa sa 2-2 ici tamo, tada moze biti svega ajmo Bulllssssii
Cuva Bog Zelju svog!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
za mene je ovo plafon i da izgube ostale utakmice, ja ne mogu prigovoriti igracima.Ipak svi smo rekli da je ovo prekretnica za slijedecu sezonu gdje svi ocekujemo ta eventualno dva velika pojacanja sa kojim ce Bullsi biti konkurenti za titulu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
daj mi reci ko ne bo dosau u ovakve bullse i da cavsi ih jos nisu dobili u united centru 4-3 ove sezones cavsima malo ko to moze
cestitke,ali Cavsi su sami sebe pobjedili na kraju 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
bilo je samo potrebno uz sve da se prikljuci kirk i odmah poobjeda koja je mogla i lakse doc ali i ovo je jako dobro mislim da samo bosha imamo da bi ih prosli
e drug muce se s njima ciitavu godinu brze igraju kad ih krene opasni su
e drug muce se s njima ciitavu godinu brze igraju kad ih krene opasni su
- SaltCityAttack
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:cestitke,ali Cavsi su sami sebe pobjedili na kraju
pa da smo mi izgubili onda bi mi sami sebe pobjedili.... nema sanse da su Cavsi sebe pobjedili ipak gubiti 30 sekundi do kraja 8 razlike i onda u samo 5-6 sekundi doci na -2 onda je to ocigledan peh bullsa koji su profulali 3 slobodna bacanja ebiga.
Nego evo malo zanimljivosti.... sta mislite dali je moguce da se desi?

http://blogs.bulls.com/chicago_bulls_bl ... s-red.html
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sve je ovo Ok, ali mi odmah prvi komentar(u nicku stoji Detroit)zapade za oči. Hoćemo Wade-a. Svi znamo da je on rođen u Chicagu, a ove godine su oni pravi "slobodnjaci", nadam se da će Chicago dovesti nekog lidera, koji bi, kako sada stvari stoje, imao najbolju moguću 2.i 3. volinu.SaltCityAttack je napisao/la:L-Train je napisao/la:cestitke,ali Cavsi su sami sebe pobjedili na kraju
pa da smo mi izgubili onda bi mi sami sebe pobjedili.... nema sanse da su Cavsi sebe pobjedili ipak gubiti 30 sekundi do kraja 8 razlike i onda u samo 5-6 sekundi doci na -2 onda je to ocigledan peh bullsa koji su profulali 3 slobodna bacanja ebiga.
Nego evo malo zanimljivosti.... sta mislite dali je moguce da se desi?....ako ne oisvoji sada titulu ja vjerujem da su sanse da vamo dodje ogromne.Neznam zaista Bullsi imaju mladu ekipu i on bi ovdje bio onaj pravi.Ovaj Smith sto je ovo pisao je zaista to fino objasnio.Eto ja molim boga da Cavsi ne uzmu titulu samo da vidim sta ce se desiti sa njim.Smo tesko je razmisljati o njemu, jer ako njega zelis onda ces zakasniti na nekoga drugog i onda ako propadne njegov dolazak, onda si eventualno propustio i nekoga drugog. To je mac sa dvije ostrice i cisto kockanje sto bi se reklo
http://blogs.bulls.com/chicago_bulls_bl ... s-red.html
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma cast Wadu i jeste iz Chicaga i mozda bi to bila jedina ekipa gdje bi u petorci bila dva igraca koji su rodjeni u istom gradu odakle je i ekipa, ali on nam u ovom trenutku nije potrebni u odnosu na Bosha.Nama treba neki bek suter to stoji, ali ipak nam mnogo vise fali igrac pod kosem koji moze ubaciti 20 poena svaku tekmu i to je Bosh.Naravno ukoliko oni ne mogu dovesti Jamesa
(sto su sanse skoro pa nikakve )

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
bullsi su jedina ekipa gdje aki bi dosao lbj bi mogli odmah u borbu za titulu jer imaju mladu uigranu ekipu s iskustvom igranja velikih utakmica u play offu koliko su samo zrelosti pokazali da bi uopste bili u play offu e sad tvrdim da bi james s ovim stilom igre jos vise popravio brojke u bullsima bez da bilo sta promjeni u svojoj igri mozes zamislit u kontri rose james i ak fulaju to noah prikuca koji je jedan od brzih i pokretljivijih centara u nba
mozda se bullsi bas potrude da mu pokazu gdje treba bit a i cudi me izjava njegova po dolasku u chicago kako mu je to drugi najdrazi grad u u usa tako da ako zeli titule a zeli treba bit objektivan i rec da ovi stari cavsi za godinu ce bit jos stariji jos sporiji bez mogucnosti da se pojacaju jos mali market u clevlandu jos kad pogledam ovo bullsi titule 6 cavsi 0 last championship 1998 cavsi never
mozda se bullsi bas potrude da mu pokazu gdje treba bit a i cudi me izjava njegova po dolasku u chicago kako mu je to drugi najdrazi grad u u usa tako da ako zeli titule a zeli treba bit objektivan i rec da ovi stari cavsi za godinu ce bit jos stariji jos sporiji bez mogucnosti da se pojacaju jos mali market u clevlandu jos kad pogledam ovo bullsi titule 6 cavsi 0 last championship 1998 cavsi never
ako dovedu Jamesa racunajte da imate jos jednog navijacaSaltCityAttack je napisao/la:Ma cast Wadu i jeste iz Chicaga i mozda bi to bila jedina ekipa gdje bi u petorci bila dva igraca koji su rodjeni u istom gradu odakle je i ekipa, ali on nam u ovom trenutku nije potrebni u odnosu na Bosha.Nama treba neki bek suter to stoji, ali ipak nam mnogo vise fali igrac pod kosem koji moze ubaciti 20 poena svaku tekmu i to je Bosh.Naravno ukoliko oni ne mogu dovesti Jamesa(sto su sanse skoro pa nikakve )

Okusi strah, bol, mrznju i barut
e bas bi bilo dobro da nam se pridruzis jer si pravi navijac javis se i nakon poraza sto cjenim svaka cast
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kada bi James dosao ovdje, bas se pitam ko bi imao vise prodanih dresova, on ili Rose
...ma mislim da njega treba zaboraviti jer on nece nigdje otici, ali eto ipak mislim ako zeli titulu onda jedina ekipa sa kojom bi mogao, a ujedno i ekipa koja bi mu mogla platiti novac koji zeli su upravo Bullsi...Ebiga mi smo se samo sjebali jer smo puno platili Denga.Deng je dobar ne mogu grijesiti duse, ali za 80m 6 godina , on ipak nije opravdao ono sto se od njega ocekivalo i zbog cega je placen.Da smo mu makar dali 60m koliko je Gordon trazio za 5 godinam sada bi imali nesto malo vise novca za dovodjenje igraca.Ipak mislim da je i ovo dovoljno sto imamo s obzirom da citava petorka ce biti na okupu i naravno sa klupe J Johnson i Gibson vjerovatno, a prepostavljam da ce i Miler ostatim jer on je ovdje blizu kuce ipak, jer je inace iz Indiane.Mozda i zato jer Mileru su bullsi bili i prva ekipa u NBA, a poslije je isao u druge ekipe gdje je cak izborio all star

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
e to bi bilo blizu s obzirom koliko se vec sad prodaje dres rosa on je medu 5 tu misli u nba
ma ako oni ne uzmu titulu ja mislim da nece bit uopste sanse da on ostane jer ima 25 staru ekipu desilo bi muse sto i wade izgubio bi nrednih 3-4 godine u obnavljanju ekipe
e sad ak bude isao sta mu se nudi miami ne vjerujem netsi knicksi i clipersi to su ekipe kojima ce trebat jos dugo da sve posloze da bi bili konkurentni i tu bi gubio par godina dok sve dode na svoje
ma ok je on samo nek jos podigne igru i isplatice se mozemo 1 poptpisat a cak se spominje drugi kroz sign and trade sto bi moglo s boshom znaci das im denga i jos jednog ili se ukljuci tu i treca ekipa i nes se skonta
e onda sad ce ici i na luxury tax tak da bi mogli slozit jaku ekipu na istoku koja ce odmah medu 3 bit jer ocekujem da celticsi budu jos slabiji na godinu
ma ako oni ne uzmu titulu ja mislim da nece bit uopste sanse da on ostane jer ima 25 staru ekipu desilo bi muse sto i wade izgubio bi nrednih 3-4 godine u obnavljanju ekipe
e sad ak bude isao sta mu se nudi miami ne vjerujem netsi knicksi i clipersi to su ekipe kojima ce trebat jos dugo da sve posloze da bi bili konkurentni i tu bi gubio par godina dok sve dode na svoje
ma ok je on samo nek jos podigne igru i isplatice se mozemo 1 poptpisat a cak se spominje drugi kroz sign and trade sto bi moglo s boshom znaci das im denga i jos jednog ili se ukljuci tu i treca ekipa i nes se skonta
e onda sad ce ici i na luxury tax tak da bi mogli slozit jaku ekipu na istoku koja ce odmah medu 3 bit jer ocekujem da celticsi budu jos slabiji na godinu
- elninho_resTO
- Kontakt:
dejms odlazi iz cavsa svakako,al ne u chikago neko u new york i to je 90% potvrdjeno,jer su svi njegovi prijatelji satro u new yorku...tako da nemojte se nadat,seriju uzimaju cavsi 4-2 mada navijam za bulse jer prosto nevolim djemsa i njegov stil igre...viva lakers
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ok e ja ti nes ne vjerujem to za knickse pa s njima titule ne bi vidio jos dugo iako si u pravu to se dugo vec spominje da bi mogao doc u veliku jabuku
- elninho_resTO
- Kontakt:
to ti je gotova stvar...jer neki jay zi i neki njegovi prijatelji zive tu i on oce da ide kod njih...a i kniksi su vec napravili prostor u salary capu za njega...potpisali su sa megrejdijem(inace najskuplji igrac lige)jer mu ugovor istice ove godine,samo da ga otpuste njega i jos neke igrace..tako da je to sredjeno,ove sezone niksi ce napraviti veliki posao,mozda uz djemsa dodje i amari mada cisto sumnjam,al bice oni jaki sljedece sezone...nesto kao boston nakon lose sezonedema je napisao/la:ok e ja ti nes ne vjerujem to za knickse pa s njima titule ne bi vidio jos dugo iako si u pravu to se dugo vec spominje da bi mogao doc u veliku jabuku
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Rose is showing some unbelievable stuff...where's Mo?
Mo is right behind Rose.
Mo is right behind Rose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.