Demolirao ih Udinese

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pa dobro. Po rezultatu ih nije demolirao, ali po igri jeste. Milan uopšte nije imao ideju.Mont0 je napisao/la:Sto ce, da drzi Drogbu, Lamparda ili Essiena na klupi? :S
Demolirao ih Udinese
Tako je Amauri brate. Jos dosta treba da nas stignuAmauri je napisao/la:samo 17 titula, nista je to, niste jos dorasli Juventusu![]()
I ja se nadam da će se Juventus vratiti u formu i da će Serija A od sljedeće sezone biti zanimljivija.JuventusTorino je napisao/la:Tako je Amauri brate. Jos dosta treba da nas stignuAmauri je napisao/la:samo 17 titula, nista je to, niste jos dorasli Juventusu![]()
![]()
BIANCONERI se vracaju na vrh iduce sezone
Uzeli,Pellisier za 1 bod,ali i dalje mi nije jasno zasto Esposito ne igra viseMont0 je napisao/la:Hajde Leteci Magarci, uzmite jedan bodic i na FerrarisuDa se ne sekiramo do kraja sezone
![]()
Hvala mnogobistrikboy je napisao/la:Uzeli,Pellisier za 1 bod,ali i dalje mi nije jasno zasto Esposito ne igra viseMont0 je napisao/la:Hajde Leteci Magarci, uzmite jedan bodic i na FerrarisuDa se ne sekiramo do kraja sezone
![]()
![]()
Sve u svemu obezbjeđen opstanak,da smo kojim slucajem igrali kuci kao sto smo igrali na strani te da nismo "spavali" na pocetku,mogli smo do Europe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.