Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BluesForever
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la BluesForever » 01 jul 2011, 11:37

Zabac je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
Begov_unuk je napisao/la:Da li će me sutra Novak demantovati i napokon ostvariti pobjedu koja bi mu donijela poziciju naprijed. Dosad se pokazao kao čkapi u takvim situacijama.
Protiv Tsonge nema sanse...
Kad izneses 1 valjan razlog zasto nema sanase ja cu se sloziti.Jel to Tsonga ima 1 poraz i 47 pobjeda il Novak ???Jel Novak prakticno broj 1 ili je Tsonga ???
Mislim da ne igra ulogu ako je Novak ispred Tsonge,sve zavisi i kako ce Đokovic igrati a i Tsonga naravno Đokovic ako bude igrao kao protiv Tomica Tsonga ce ga prakticki satrat.Moraš imati u vidu da je Tsonga pobjedio Federera koji je bio veliki favorit u mecu ali jednostavno nije bio njegov dan isto tako bi se moglo i Đokovicu ponoviti.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 01 jul 2011, 11:41

Đoković-Conga 3-0 8-) ...Odigraće Novak odličan tenis danas..Conga se istrošio protiv Federera..i bolje od onog ne može,a teško da može i ponoviti onakvu igru 2 puta u roku od 3 dana...A Đoković još nije odigrao meč na svom nivou na Wimbldonu...Tako da....Pobjeđuje Đoković!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 01 jul 2011, 11:45

De Boga ti napisi u cemu je to Novak po mnogo cemu boji od Rogera?! Ako je return i bekend to "mnogo cemu", onda ja nemam rijeci! Mada i u ta 2 udarca Novak nije toliko superiorniji, koliko je roger od njega superiorniji npr. u servisu, forhendu, na mrezi...
Praktično u svemu ove godine. Neću ti pominjati medjusobni skor ove dvojice,neću ti spominjati skor osvojenih turnira ove godine,neću ti spominjati najbolji ritern ove godine,neću ti spominjati Novakov niz,neću ti spominjati ni osvajanje Davis Cup,neću ti spominjati ni Viktora,onog talijana,brazilca što predaše bez gema odigranog,samim time uništiše zaslužen Novakov rekord koji bi ostvario. Neću ti još puno toga spominjat,spmenuću ti izjavu Mekinroa " Ovo što je Novak uradio ove godine,teniska igra ne pamti,dakle čast našim rekordima,li nijedan teniser u istoriji na ovakav način i u ovakvoj konkurenciji ovo ne bi napravio,Novak je uspio".

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 jul 2011, 11:48

Zabac je napisao/la: Kad izneses 1 valjan razlog zasto nema sanase ja cu se sloziti.Jel to Tsonga ima 1 poraz i 47 pobjeda il Novak ???Jel Novak prakticno broj 1 ili je Tsonga ???
I federer je br. 3, godinama je bio na #1, pa ga je covjek rasuo u zadnja 3 seta, pa roger nije imao nijednu break loptu, sto dovoljno govori! To apsolutno ne igra nikakvu ulogu! Medjutim, i ja prednost dajem Novaku, treba biti #1, zasluzio je to svojim sjajnim igrama!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 01 jul 2011, 12:17

Ako Jo bude igrao kao protiv Rodžera(mada meni iskreno ondje nešto smrdi) ne mogu mu ništa ni da su zajedno sa druge strane Novak,Rafa i Rodžer.
Iskreno se nadam da se onakvo nešto ne može ponoviti jer ako se ponovi Novaku slijedi metla :(
"Indija,Pakistan..."

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 01 jul 2011, 12:28

Novak mi je drag pravo ali danas ce biti gutavo mislim da ce mec otici u 5 setova
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 01 jul 2011, 12:34

nisko je napisao/la:Novak mi je drag pravo ali danas ce biti gutavo mislim da ce mec otici u 5 setova
Novak je psihički mnogo stabilniji od Conge,jeste da je francuz u naletu ali zna počesto naglo "pasti".Veliki je potencijal ali osim jednog finala GS ništa značajnije nije uradio a vrijeme prolazi
"Indija,Pakistan..."

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 01 jul 2011, 12:37

"Kralj je mrtav, živeo kralj"?
Novak igra u petak prvi, od 14 časova, pa bi u slučaju njegove pobede Rafa Nadal svoj meč protiv Mareja mogao da počne kao pali vladar. U svakom slučaju, Đoković će učiniti sve protiv odličnog Francuza da ostvari san, popne se na krov sveta, ali i stigne u prvo vimbldonsko finale.
Kako smo i pretpostavljali Novak će igrati prvi, njegov meč sa Congom počinje u 14 časova na centralnom terenu.

Ovo je druga šansa za Srbina da se dokopa teniskog prestola, onu prvu u Parizu nije iskoristio.

Već smo rekli da se Conga ponovo nalazi kao prepreka na putu za krunu karijere, svoju prvi Gren slem Nole je osvojio baš protiv francuskog tenisera.

Zanimljivo, nakon toga je Conga dobio pet od šest duela, uvek su igrali na hardu, u petak će prvi put igrati na travi. Žo je dobio Federera nakon preokreta, nada se da će skupiti energiju da pokuša da napravi još jedno iznenađenje.

Novak se uzda u svoji ritern, ali i veruje da može da ponovo partije iz prva dva kola, kao i protiv Ljodre. I sam je svestan da ono što je pokazao protiv Bernarda Tomića neće biti dovoljno.

"Moram da serviram dobro, jer će on to sigurno činiti. Mnogo će zavisiti od mog servisa, ali i riterna", ocenio je Novak.

Ako dobije, otići će korak dalje nego prošle godine kada ga je savladao Berdih, ali će i od ponedeljka biti najbolji teniser sveta. Ako izgubi, gledaće u Mareja, ali čini se da Đoković više razmišlja u ovom trenutku o šansi da osvoji krunu na Vimbldonu, renking je posledica pobeda.

U drugom polufinalu, Nadal će tražiti het trik protiv Mareja na Vimbldonu, prošle godine ga je pobedio u polufinalu, 2008. u četvrtfinalu, vodi sa 11:4 u međusobnim duelima.

Rafa pije lekove protiv bolova, tvrdi da se dobro oseća i da je spreman. Engleska se nada da Marej može da pobedi svoje demone i plasira se u novo finale. Do sada je izgubio tri, ali nijedno na Vimbldonu.

frenkie
Kontakt:

Post Postao/la frenkie » 01 jul 2011, 14:39

Nemojte se sjebavati, biće Wimbledon i dogodine.

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 01 jul 2011, 16:34

' & " $! $ %!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2011, 17:26

Daj ba uklanjajte ove sa foruma, kakvi francuzi, kakva gledanost, kakvo karanje? kakvo psovanje djece?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 jul 2011, 17:29

Bravo majstore,napokon i taj dan,samo jos da se uzme Wimbledon :D
Nole #1 8-) 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jul 2011, 17:31

Svete, dobio si novog kralja!

Kod: Označi sve

Pokloni se svete, dobio si novog teniskog kalja! Novak Đoković, sjajni Novak Đoković, ispisao je najlepšu stranicu u istoriji srpskog tenisa plasmanom u finale najprestižnijeg gren slem turnira, Vimbldona, i što je još značajnije, od sledećeg ponedeljka biće novi broj jedan svetskog tenisa, ispred takvih velikana kao što su Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Đoković je u polufinalu, posle atomskog tenisa, garniranog vrhunskim potezima, bacanjem po travi obojive tenisera, neizvesnošću... savladao Francuza Žo-Vilfreda Congu u četiri seta - 7:6 (4), 6:2, 7:6 (9) i 6:3, za 186 minuta, i po prvi put u karijeri izborio priliku da se bori za trofej u Londonu, trofej koji je bio predmet njegove dečačke fantazije kada je počinjao da maše reketom na Kopaoniku...

Dominaciju Đokovića koja traje od početka godine, na Vimbldonu nije uspeo da sruši ni teniser protiv koga i dalje ima negativan međusobni bilans (3:5). Novak je jednostavno bio briljantan, naročito u drugom setu, u kojem je držao čas svom protivniku. Koliko je Srbin bio superioran u tom periodu igre dovoljno govori podatak da je izgubio samo tri poena na svoj servis, a taj set završio za samo 28 minuta! 

Paradoksalno zvuči, ali je Conga, koji ima pozitivan bilans protiv Novaka, taličan za Srbina na njegovom šampionskom putu, jer je bio protivnik našem teniseru i u finalu Australijen Opena 2008. godine, prvom gren slemu koji je osvojio Đoković.  

Ipak, daleko od toga da je robustni Francuz bio lak "zalogaj" za Srbina na Centralnom terenu. Prvi i treći set su najbolja ilustracija ove konstatacije, jer se u tim periodima igre vodila se žestoka borba dva teniska titana, i sve ono najlepše u tenisu stalo je u dva najduža seta na meču. U prvom, odmah na startu, Conga je osvojio gem na servis Đokovića, poveo je i sa 3:1, ali je do desetog gema Novak uspostavio rezultatsku ravnotežu - 5:5.
Bravo Nole majstore! Idemo po Wimbledon! ;)

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 01 jul 2011, 17:32

Cestitke Novaku, al sacekace na Wimbledon jos malo! ;)
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 01 jul 2011, 17:33

Bravo Novače, majstore! Zaslužio si...

PROUD TO BE SERB!
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 01 jul 2011, 17:41

Bravo Novače,svaka čast zaslužio si,niko ti ništa nije poklonio već si i pored odredjenih zdravstvenih manjaka uspio biti najbolji na svijetu,uspio si napraviti i taj sportski podvig naročito ako se vidi da dolaziš sa područja (Jugoistočna Evropa) gdje tradicija nije nešto jaka. Osvojio si praktično sve,doduše hvali ti taj Wimbledon. Svaka čast legendo i nadam se da ćeš nas i u buduće čini radosnim i sretnim.

(nazva me jutros jedan nacionalistom,nema veze,oprostio sam mu,samo se nadam da se i ova poruka koju si ti jedne prilike rekao,a ja je citiram neće povrijedit one koji žele ispravljat krive Drine)

NOLE MADE IN SERBIA!

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 01 jul 2011, 18:38

Broju jedan, sad idemo po Wimbledon
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 jul 2011, 18:40

Svaka cast Nole!!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 01 jul 2011, 21:17

Cestitke novaku na 1. mjestu ,covjek uziva u tenisu i ima sve u malom prstu,najveci talenat ikada sa ovih prostora je uspio!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2011, 22:09

slika

Tako je care.Konacno smo docekali i tvoj broj 1,sada mozemo da nastavimo da se zadovoljavamo tvojim trofejima.
Idemo u nedelju po novi,bice vraski tesko ali sa tobom nije nista nemoguce.

SAMO HRABRO !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.