Premijer liga BiH 2008/09

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Mukiol
Kontakt:

Re: 19. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la Mukiol » 22 mar 2009, 21:46

Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi! :D :D :) ;) :D
mB!

spaha_T.M.87
Kontakt:

Post Postao/la spaha_T.M.87 » 22 mar 2009, 22:09

Mukiol je napisao/la:Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi! :D :D :) ;) :D
pa ti ocito ne pratis dobro nasu PL.....cuj celik bolje mjesto????? da Bog dragi sacuva....pa nedo nam bog da klubovi kao celik i sloboda nas prestavljaju u evropi

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 22 mar 2009, 22:13

spaha_T.M.87 je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi! :D :D :) ;) :D
pa ti ocito ne pratis dobro nasu PL.....cuj celik bolje mjesto????? da Bog dragi sacuva....pa nedo nam bog da klubovi kao celik i sloboda nas prestavljaju u evropi
PA DOBRO HAJDE BUDIMO REALNI, JEL TO MOLIM TE ZELJO ZASLUZUJE DA NAS U OVAKVOJ SITUACIJI PREDSTAVLJA U EVROPI, SARAJEVO I NEKAKO, I ZRINSKI MOZE, ALI NEMAM NISTA PROTIV ZELJE STVARNO MI JE TO DRAG KLUB, ALI POGLEDAJ SITUACIJU U KOJOJ SE KLUB NALAZI...CCC PA TREBA NAJPRIJE STABILIZOVATI SE FINANCISKI PA ONDA OCEKIVATI OD ZELJE KOJI JE NEKADA IGRAO PROTIV ENGLESKIH SVRAKA! ;)
mB!

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 22 mar 2009, 22:20

Treba nam zabraniti izlazak u evropu.
SAFET SUŠIĆ

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 22 mar 2009, 22:21

Rz88 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=3fR03mFJY_g

evo sa tekme video. :mrgreen:
niste lose navijali,al brojnost vam nije bila neka.... :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2009, 22:37

rezultati pokazuju svoje, kako stvari stoje u poroljetnom djelu kod kuce 2 tekme 2 pobjede 6:0 gol razlika, previse postujem par forumasa sa TM incijalama, pa necu ulaziti sada u raspravu, ali ti si ocigledan primjer neznanja, ali eto pisi sta hoces, nije mi fora sada raspravljati. c c c

@kenan
draze mi je ovako koliko nas je bilo, ali ne zelim saa ulaziti u detalje, to se ne tice foruma, duga prica.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 23 mar 2009, 04:39

da nas vi necete predstavljat :mrgreen: ...vi se mozete jest do sutra od muke al mi cemo il kroz kup il prvenstvo u evropu...a tamo se necemo sigurno obrukat ko vi ..jel tako,litex :mrgreen:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 23 mar 2009, 11:22

Tema,tema...

spaha_T.M.87
Kontakt:

Post Postao/la spaha_T.M.87 » 23 mar 2009, 11:51

slani grad je napisao/la:
da nas vi necete predstavljat :mrgreen: ...vi se mozete jest do sutra od muke al mi cemo il kroz kup il prvenstvo u evropu...a tamo se necemo sigurno obrukat ko vi ..jel tako,litex :mrgreen:
e momak kad budete dosli do treceg pretkola i igrali sa slavnim klubom kakvim smo mi igrali javite se......i izvinio bi se ako sam koga uvrijedio al moje misljenje je da zaista pr.celik i sloboda nas ne trebaju predstavljat u evropi....celik jer je zaista slab.....a slobodi jer su im navijaci(oni iza gostujuce klupe)prava bagra i pravo su zaostali jer nekog kamenjem gadjat nema smisla...pa nezivimo u XIV vijeku

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2009, 12:16

po cemu je to celik slab, po tome sto zabija iza 80 min, ili po tome sto trice zavaljuje svskome, ako smo mi slabi kakvi ste onda vi, i da nije 19 vijek\stoljece, ne pricaj o proslosti, pricaj o sadasnjosti, proslost se nesmije niti nece zaboraviti ali sta je bilo bilo je, u travniku nas je sudija ostetio , ali ostale 2 tekme smo ubili protivnika, dostojno u smislu te rijeci , sada gostujemo u Mostar i nadam se makar bodu, sve u svemu mislim da je red da se ovaj topic zatvori i da se otvori 20.kolo.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 23 mar 2009, 12:26

Željezničar - Laktaši 1 : 0
Posušje - Modriča 1 : 1
Slavija - Velež 2 : 1
Čelik - Sloboda 3 : 0
Zrinjski - Travnik 3 : 0
Orašje - Široki 2 : 0
Leotar - Sarajevo 1 : 0
Borac - Zvijezda 4 : 0

Ukoliko netko želi prokomentirati rezultate ovoga kola to može učiniti ovdje do srijede,kad ovu temu ključamo i otvaramo za naredno kolo.

Harre
Kontakt:

Post Postao/la Harre » 23 mar 2009, 12:32

celik zvejerska ekipa.odlicno igraju kuci,al u gostima moraju pobjđivati.u mostar po bodove

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 mar 2009, 13:04

Rz88 je napisao/la:po cemu je to celik slab, po tome sto zabija iza 80 min, ili po tome sto trice zavaljuje svskome, ako smo mi slabi kakvi ste onda vi, i da nije 19 vijek\stoljece, ne pricaj o proslosti, pricaj o sadasnjosti, proslost se nesmije niti nece zaboraviti ali sta je bilo bilo je, u travniku nas je sudija ostetio , ali ostale 2 tekme smo ubili protivnika, dostojno u smislu te rijeci , sada gostujemo u Mostar i nadam se makar bodu, sve u svemu mislim da je red da se ovaj topic zatvori i da se otvori 20.kolo.
ako ces mjeriti po tome pogledaj gol razliku Širokog kod kuće..a ja opet kazem da su slabi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2009, 13:21

e jbg, mozemo tako godina pisati, nema veze, ovu ligu niko ne gleda.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 mar 2009, 19:55

Nakon ove pauze iduca dva kola ce se igrati subota-srijeda :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 23 mar 2009, 20:53

To mi ne odgovara nikako.Protiv Zvijezde nazalost necu doci. :cry:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 23 mar 2009, 21:14

Al pomjera se sat unaprijed,tako da ce se igrati u 4 i pola 5,ja radim do 4 tako da bi treba stici na obje iduce tekme,ako nista zbrisat cu pol sata ranije :lol: Samo naprijed Sarajvoooo....

spaha_T.M.87
Kontakt:

Post Postao/la spaha_T.M.87 » 23 mar 2009, 21:22

Rz88 je napisao/la:po cemu je to celik slab, po tome sto zabija iza 80 min, ili po tome sto trice zavaljuje svskome, ako smo mi slabi kakvi ste onda vi, i da nije 19 vijek\stoljece, ne pricaj o proslosti, pricaj o sadasnjosti, proslost se nesmije niti nece zaboraviti ali sta je bilo bilo je, u travniku nas je sudija ostetio , ali ostale 2 tekme smo ubili protivnika, dostojno u smislu te rijeci , sada gostujemo u Mostar i nadam se makar bodu, sve u svemu mislim da je red da se ovaj topic zatvori i da se otvori 20.kolo.
nisam ja nista rekao....nije ni zeljo dobar naprotiv grozan je al kazem nije brate ni celik nesto posebno....slabi ste jbg.....a za kamenovanje ja sam spomenuo 14 stoljece a ne 19 .... al nema veze neki ne znaju citat rimske brojeve....i sta ste se drugo mogli nadat u travniku neg da izgubite ljudima treba da ostanu i pobijedice na bilo kakv nacin....i takodjer mislim da vam nije fer bilo pravit probleme po travniku jer vas oni ugoste bolje nego bilo koga drugog.....al vi ste inace takvi....gledao sam vas u Vitezu na turniru Galib Mujcic(valjda znas koji je to turnir ako si vjerni navijac) i tu ste se krajnje bezobrazno ponasali....jbg ipak je to turnir.....al dobro nema veze da se mi ne svadjamo neka vama celika nama zelje i mirna bosna i da bogda uvijek bili u vrhu al poslije nas.....vozdraaa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2009, 21:24

ahahah jbg ne znam sta ces, nema svako edukaciju kako mu prilici, jedno je celik u zimskom djelu a nesto drugo sada, vjeruj mi dosta smo sada jaci ali gledajuce ostale lige daleko smo ispid, ili neka se ova liga ukine ili neka je smanje na 12 klubova, trece opcije nema, jer ovo je sramota.

spaha_T.M.87
Kontakt:

Post Postao/la spaha_T.M.87 » 23 mar 2009, 22:07

Rz88 je napisao/la:ahahah jbg ne znam sta ces, nema svako edukaciju kako mu prilici, jedno je celik u zimskom djelu a nesto drugo sada, vjeruj mi dosta smo sada jaci ali gledajuce ostale lige daleko smo ispid, ili neka se ova liga ukine ili neka je smanje na 12 klubova, trece opcije nema, jer ovo je sramota.
u pravu si potpuno jer kod nas na domacina kvota nije veca od 1,05 ko god da igra

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.