Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
pa ti ocito ne pratis dobro nasu PL.....cuj celik bolje mjesto????? da Bog dragi sacuva....pa nedo nam bog da klubovi kao celik i sloboda nas prestavljaju u evropiMukiol je napisao/la:Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi!![]()
![]()
![]()
![]()
PA DOBRO HAJDE BUDIMO REALNI, JEL TO MOLIM TE ZELJO ZASLUZUJE DA NAS U OVAKVOJ SITUACIJI PREDSTAVLJA U EVROPI, SARAJEVO I NEKAKO, I ZRINSKI MOZE, ALI NEMAM NISTA PROTIV ZELJE STVARNO MI JE TO DRAG KLUB, ALI POGLEDAJ SITUACIJU U KOJOJ SE KLUB NALAZI...CCC PA TREBA NAJPRIJE STABILIZOVATI SE FINANCISKI PA ONDA OCEKIVATI OD ZELJE KOJI JE NEKADA IGRAO PROTIV ENGLESKIH SVRAKA!spaha_T.M.87 je napisao/la:pa ti ocito ne pratis dobro nasu PL.....cuj celik bolje mjesto????? da Bog dragi sacuva....pa nedo nam bog da klubovi kao celik i sloboda nas prestavljaju u evropiMukiol je napisao/la:Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi!![]()
![]()
![]()
![]()
niste lose navijali,al brojnost vam nije bila neka....
spaha_T.M.87 je napisao/la:pa ti ocito ne pratis dobro nasu PL.....cuj celik bolje mjesto????? da Bog dragi sacuva....pa nedo nam bog da klubovi kao celik i sloboda nas prestavljaju u evropiMukiol je napisao/la:Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi!![]()
![]()
![]()
![]()
da nas vi necete predstavljatspaha_T.M.87 je napisao/la:pa ti ocito ne pratis dobro nasu PL.....cuj celik bolje mjesto????? da Bog dragi sacuva....pa nedo nam bog da klubovi kao celik i sloboda nas prestavljaju u evropiMukiol je napisao/la:Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi!![]()
![]()
![]()
![]()
e momak kad budete dosli do treceg pretkola i igrali sa slavnim klubom kakvim smo mi igrali javite se......i izvinio bi se ako sam koga uvrijedio al moje misljenje je da zaista pr.celik i sloboda nas ne trebaju predstavljat u evropi....celik jer je zaista slab.....a slobodi jer su im navijaci(oni iza gostujuce klupe)prava bagra i pravo su zaostali jer nekog kamenjem gadjat nema smisla...pa nezivimo u XIV vijekuslani grad je napisao/la:da nas vi necete predstavljatspaha_T.M.87 je napisao/la:pa ti ocito ne pratis dobro nasu PL.....cuj celik bolje mjesto????? da Bog dragi sacuva....pa nedo nam bog da klubovi kao celik i sloboda nas prestavljaju u evropiMukiol je napisao/la:Imate fenomenalne navijace, ni na jednoj dosadasnjoj utakmici P.L. nisam vidio ovakvo navijanje, svaka cast, mislim da celik zasluzuje bolje mjesto u ligi!![]()
![]()
![]()
![]()
...vi se mozete jest do sutra od muke al mi cemo il kroz kup il prvenstvo u evropu...a tamo se necemo sigurno obrukat ko vi ..jel tako,litex
ako ces mjeriti po tome pogledaj gol razliku Širokog kod kuće..a ja opet kazem da su slabi..Rz88 je napisao/la:po cemu je to celik slab, po tome sto zabija iza 80 min, ili po tome sto trice zavaljuje svskome, ako smo mi slabi kakvi ste onda vi, i da nije 19 vijek\stoljece, ne pricaj o proslosti, pricaj o sadasnjosti, proslost se nesmije niti nece zaboraviti ali sta je bilo bilo je, u travniku nas je sudija ostetio , ali ostale 2 tekme smo ubili protivnika, dostojno u smislu te rijeci , sada gostujemo u Mostar i nadam se makar bodu, sve u svemu mislim da je red da se ovaj topic zatvori i da se otvori 20.kolo.
nisam ja nista rekao....nije ni zeljo dobar naprotiv grozan je al kazem nije brate ni celik nesto posebno....slabi ste jbg.....a za kamenovanje ja sam spomenuo 14 stoljece a ne 19 .... al nema veze neki ne znaju citat rimske brojeve....i sta ste se drugo mogli nadat u travniku neg da izgubite ljudima treba da ostanu i pobijedice na bilo kakv nacin....i takodjer mislim da vam nije fer bilo pravit probleme po travniku jer vas oni ugoste bolje nego bilo koga drugog.....al vi ste inace takvi....gledao sam vas u Vitezu na turniru Galib Mujcic(valjda znas koji je to turnir ako si vjerni navijac) i tu ste se krajnje bezobrazno ponasali....jbg ipak je to turnir.....al dobro nema veze da se mi ne svadjamo neka vama celika nama zelje i mirna bosna i da bogda uvijek bili u vrhu al poslije nas.....vozdraaaRz88 je napisao/la:po cemu je to celik slab, po tome sto zabija iza 80 min, ili po tome sto trice zavaljuje svskome, ako smo mi slabi kakvi ste onda vi, i da nije 19 vijek\stoljece, ne pricaj o proslosti, pricaj o sadasnjosti, proslost se nesmije niti nece zaboraviti ali sta je bilo bilo je, u travniku nas je sudija ostetio , ali ostale 2 tekme smo ubili protivnika, dostojno u smislu te rijeci , sada gostujemo u Mostar i nadam se makar bodu, sve u svemu mislim da je red da se ovaj topic zatvori i da se otvori 20.kolo.
u pravu si potpuno jer kod nas na domacina kvota nije veca od 1,05 ko god da igraRz88 je napisao/la:ahahah jbg ne znam sta ces, nema svako edukaciju kako mu prilici, jedno je celik u zimskom djelu a nesto drugo sada, vjeruj mi dosta smo sada jaci ali gledajuce ostale lige daleko smo ispid, ili neka se ova liga ukine ili neka je smanje na 12 klubova, trece opcije nema, jer ovo je sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.