kladionicaEdinTM87 je napisao/la:Nije mi jasno koi qrac pravi kvadre i ta sranja, kad su mogli dogovoriti da svi dobiju kuci i isto bi bilo....Željovac je napisao/la:Predvino! Počelo se i sa kvadratima! Mislim da je ovo očito do bola, jer je u normalnim okolnostima svaka od ovih gostujućih pobjeda ravna naučnoj fanastici! Još da se odigra savršen kvadrat, koji raspored savršeno dozvoljava...Stole iz Bora je napisao/la:Interesantno razmisljanje jednog forumasa sa drugog foruma:
Borac-Siroki 2:3,
Drina-Borac 0:2
Siroki-Rudar 1:2
Rudar-Drina sljedece kolo ?
Da bi se zatvorio krug u kojem sve cetri ekipe na strani dobivaju 3 boda Drina bi trebala klepiti Rudara. Hoce li se to desiti vidjet cemo brzo ..
Preperverzno! Prošle godine su bili aktuelni trokuti, ove kvadrati, šta nas čeka sljedeće?!![]()
Jednostavno, ljudi nemaju obraza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
-
- Kontakt:
Premier liga BIH je narazjesiva tajna..Matrix covjece....Prvo je bilo 3 za 3 kuci, pa je bilo 3 za 3 u gostima, pa je onda bilo onaj trokut sa 3 uvezane gostujuce pobjede...Sada su prosirili na 4..Hahahaahahaahh
Sta sve Bosnjo nece izmislit samo da omrsi brk......
Mislim da iza svega stoji Sulejman Colakovic..On je "mozak" ovih igri bez granica....
a lik je nerijetko vidjen gost u mnogim kladionicama....
Sta sve Bosnjo nece izmislit samo da omrsi brk......

Mislim da iza svega stoji Sulejman Colakovic..On je "mozak" ovih igri bez granica....

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Nema vi sve znate.
-
- Kontakt:
Da ne znamo, ne bi bili ovdje...A sta da znam, kad nista ne znam...Kako da znam, kad samo kuca-poso, poso-kuca....FCS je napisao/la:Nema vi sve znate.

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
AFERA: Jesu li igrači Borca pustili Širokom kako bi smijenili bivšeg trenera?
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/afe ... enera.html

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Spala knjiga na dva slova!
Ako se do kraja prelaznog roka nešto drastično ne promjeni,potpuno je izvjesno da će se ponovo mrtva trka za šampiona voditi kao i prošle godine samo između nas i Želje.
Za preostala dva evropska mjesta će se boriti Široki,Sarajevo i Zrinjski i to je to.U tom krugu najslabije šanse dajem Zrinjskom.
Mnogo je teže prognozirati ko će ispasti jer tu ima 10 kandidata najmanje.Svi osim Čelika,Slobode i Olimpika će strepiti.
Ako se do kraja prelaznog roka nešto drastično ne promjeni,potpuno je izvjesno da će se ponovo mrtva trka za šampiona voditi kao i prošle godine samo između nas i Želje.
Za preostala dva evropska mjesta će se boriti Široki,Sarajevo i Zrinjski i to je to.U tom krugu najslabije šanse dajem Zrinjskom.
Mnogo je teže prognozirati ko će ispasti jer tu ima 10 kandidata najmanje.Svi osim Čelika,Slobode i Olimpika će strepiti.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
po čemu zaključuješ?Dule 078 je napisao/la:Spala knjiga na dva slova!
a kolko se sjećam vi ste završili na 3.mjestu

Iz današnjeg intevjua "Messija s Koševa" za sportsport.ba
Bili ste prije dvije godine proglašeni najboljim stranim igračem poljske fudbalske lige...
"Da, istina je da sam bio proglašen najboljim stranim igračem, zaista sam tada pružao sjajne partije. Nakon toga je došlo do nekih problema u klubu i nažalost morao sam napustiti Poljsku. Sada se iskreno nadam da ću biti najbolji igrač Bosne i Hercegovine".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dakle, dečko je u sezoni 2008./2009. zabilježio 23 nastupa, od toga je 14 ušao sa klupe, uz učinak od 1 gola i 4 asistencije. Ukupno odigranih 1149 minuta. I sve da neko i može povjerovati da je proglašen najboljim sa ovakvim brojkama, problem je u tome što je istu tu sezonu igrao i Semir Štilić, kojeg je magazin Pilka Nozna(jedini radi te izbore) proglasio najboljim stranim igračem u glasanju novinara.
Njegova statistika te sezone je 29 nastupa, 4 sa klupe, 9 golova i 8 asistencija, ukupno 2205 minuta. I još je igrao i Kup UEFA, u kojem je u 8 nastupa upisao 3 gola i 5 asistencija. Eh, ovo već izgleda kao statistika najboljeg stranog igrača poljske Ekstraklase.
Ako ikome još treba taj podatak, Lech se plasirao u Evropa ligu kao treći, a Jagiellonia završila osma.
Da zaključim, prosto je nevjerovatno da neko ovakve stvari laže u 21. vijeku. Ovako kad čovjek čita taj intervju, ispada da je momak stvarno Messi, samo što je im'o problema u klubu u Poljskoj
, pa onda odbio bolje finansijske ponude zbog Sarajeva, čisto jer je predsjednik tog kluba bio uporan. 
Bili ste prije dvije godine proglašeni najboljim stranim igračem poljske fudbalske lige...
"Da, istina je da sam bio proglašen najboljim stranim igračem, zaista sam tada pružao sjajne partije. Nakon toga je došlo do nekih problema u klubu i nažalost morao sam napustiti Poljsku. Sada se iskreno nadam da ću biti najbolji igrač Bosne i Hercegovine".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dakle, dečko je u sezoni 2008./2009. zabilježio 23 nastupa, od toga je 14 ušao sa klupe, uz učinak od 1 gola i 4 asistencije. Ukupno odigranih 1149 minuta. I sve da neko i može povjerovati da je proglašen najboljim sa ovakvim brojkama, problem je u tome što je istu tu sezonu igrao i Semir Štilić, kojeg je magazin Pilka Nozna(jedini radi te izbore) proglasio najboljim stranim igračem u glasanju novinara.
Njegova statistika te sezone je 29 nastupa, 4 sa klupe, 9 golova i 8 asistencija, ukupno 2205 minuta. I još je igrao i Kup UEFA, u kojem je u 8 nastupa upisao 3 gola i 5 asistencija. Eh, ovo već izgleda kao statistika najboljeg stranog igrača poljske Ekstraklase.
Ako ikome još treba taj podatak, Lech se plasirao u Evropa ligu kao treći, a Jagiellonia završila osma.
Da zaključim, prosto je nevjerovatno da neko ovakve stvari laže u 21. vijeku. Ovako kad čovjek čita taj intervju, ispada da je momak stvarno Messi, samo što je im'o problema u klubu u Poljskoj

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dobro,formalno je tako,ali smo do predzadnjeg kola i Željine pobjede nad Laktašima,jedini bili u trci.po čemu zaključuješ?
A Širokom sam prognozirao visoko treće mjesto,ne znam šta se buniš

Nije ono prvo kolo neki pokazatelj,naši igrači su bojkotovali trenera,više je ličilo na prijateljsku,nijedan naš igrač nije htio da potrči,publika im je zbog tog šetanja po terenu skandirala "J.ebo vam pas mater",čak je onaj vaš Bevanda (zbog izuzetno dobrog odnosa između naša dva kluba),rukom pokazivao da vaši igrači ne daju više golova,nešto je tu bilo sumnjivo jako....
Mnogo,mnogo smo mi jači nego što ta utakmica može nekoga zavarati,a to će najbolje osjetiti Velež koji neće fasovati ispod četvorke u subotu,a malo koji gost će otići sa Gradskog ispod tri gola u mreži...Čak mislim da nikad i nismo bili jači.
Borac - Široki - 2Dule 078 je napisao/la:više je ličilo na prijateljsku,nijedan naš igrač nije htio da potrči,publika im je zbog tog šetanja po terenu skandirala "J.ebo vam pas mater",čak je onaj vaš Bevanda (zbog izuzetno dobrog odnosa između naša dva kluba),rukom pokazivao da vaši igrači ne daju više golova,nešto je tu bilo sumnjivo jako....po čemu zaključuješ?
Široki - Rudar - 2
Drina - Borac - 2
Rudar - Drina - igra se sutra
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
nisam ja rekao da vi niste jaki..ali ne bih nista prognozira da cete vi i zeljo voditi mrtvu bitku..samo sam to htio reci..Dule 078 je napisao/la:Dobro,formalno je tako,ali smo do predzadnjeg kola i Željine pobjede nad Laktašima,jedini bili u trci.po čemu zaključuješ?
A Širokom sam prognozirao visoko treće mjesto,ne znam šta se buniš![]()
![]()
Nije ono prvo kolo neki pokazatelj,naši igrači su bojkotovali trenera,više je ličilo na prijateljsku,nijedan naš igrač nije htio da potrči,publika im je zbog tog šetanja po terenu skandirala "J.ebo vam pas mater",čak je onaj vaš Bevanda (zbog izuzetno dobrog odnosa između naša dva kluba),rukom pokazivao da vaši igrači ne daju više golova,nešto je tu bilo sumnjivo jako....
Mnogo,mnogo smo mi jači nego što ta utakmica može nekoga zavarati,a to će najbolje osjetiti Velež koji neće fasovati ispod četvorke u subotu,a malo koji gost će otići sa Gradskog ispod tri gola u mreži...Čak mislim da nikad i nismo bili jači.
dobar je i Zrinjski, i Čelik, a vjerujem da ni Sarajevo neće biti daleko, čim pođu ove nizeigase dobivat, najebali su i premijerligasi..
evo cvancika da nećete ni dobit' Veleža, a kamo li napunit' !!!!
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Bolje ti je da tu cvaju daš u humanitarne svrhe,jer ovako je gubiš sigurno 

Kvota na Drini sa 7.00 pala na 2.60 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Znal neko kada ce se nadoknadit ovi zaostali mecevi Sarajeva i Zrinjskog 

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Kladim se, i "bavim" se tim trouglovima, kao prose sezone npr Zrinjski-Slavija-ZvijezdaŽeljovac je napisao/la:Borac - Široki - 2Dule 078 je napisao/la:više je ličilo na prijateljsku,nijedan naš igrač nije htio da potrči,publika im je zbog tog šetanja po terenu skandirala "J.ebo vam pas mater",čak je onaj vaš Bevanda (zbog izuzetno dobrog odnosa između naša dva kluba),rukom pokazivao da vaši igrači ne daju više golova,nešto je tu bilo sumnjivo jako....po čemu zaključuješ?
Široki - Rudar - 2
Drina - Borac - 2
Rudar - Drina - igra se sutra
Ali ovo sto sad citam je jedna od vecih gluposti koje sam procitao na "temu kladionica" i "namjestanje utakmica"
Da su igrali Rudar - Borac, i da je dosla 2 onda bi se moglo reci da je trougao, al ovi "cetvorouglovi, trapezi i kojekakve matematicke zaebancije" nemaju veze sa vezom

zajebBorac - Široki - 2
Široki - Rudar - 2
Drina - Borac - 2
Rudar - Drina - 1

hahahahaDule 078 je napisao/la:Mnogo,mnogo smo mi jači nego što ta utakmica može nekoga zavarati,a to će najbolje osjetiti Velež koji neće fasovati ispod četvorke u subotu,

Neka ih bola pusti nek misle i dalje da su klasa za ostale a mi cemo svoj posao.
Najgore je kad dobijes jednu u gostima i najavis borbu za titulu
Najgore je kad dobijes jednu u gostima i najavis borbu za titulu

- Stole iz Bora
- Kontakt:
U posljednja dva kola pojedini navijaci pojedinih klubova a i vjerovatno i igraci su malo spusteni na zemlju.
Proslo kolo navijaci, igraci i trener Sarajeva najavljuju 3 boda u Lukavici i desi im se poraz. Dodju sebi, spuste se na zemlju i danas lagano dobiju Slobodu.
Za ovo kolo dosta navijaca Zelje je najavljivalo najmanje bod u Travniku (samo pojedinci su bili zadovolji i bodom) a i tri boda su dosta bila u opticaju. I desi se sto se desilo.
Navijaci Celika su najavljivali veliki pohod u Banovice (bilo ih 100-tinjak) i nova tri boda na kontu kluba. Na kraju spasavali jedan bod i spasili ga.
Slicnu najavu imali su i navijaci Slobode kao i njihovi igraci pred susret na Kosevu a na kraju otisli sa trickom kuci.
Navijaci Borca (mimo foruma) su mi govorili poslije pobjede u Zvorniku kako do kraja sve pobjedjuju i desi im se Velez.
Vec od sljedeceg kola ce svi malo drugacije najavljivati pobjede svojih timova na strani. Navijaci a i igraci su spusteni na zemlju. Idemo dalje, putujuci cirkus zvani PL BiH se nastavlja ..
Proslo kolo navijaci, igraci i trener Sarajeva najavljuju 3 boda u Lukavici i desi im se poraz. Dodju sebi, spuste se na zemlju i danas lagano dobiju Slobodu.
Za ovo kolo dosta navijaca Zelje je najavljivalo najmanje bod u Travniku (samo pojedinci su bili zadovolji i bodom) a i tri boda su dosta bila u opticaju. I desi se sto se desilo.
Navijaci Celika su najavljivali veliki pohod u Banovice (bilo ih 100-tinjak) i nova tri boda na kontu kluba. Na kraju spasavali jedan bod i spasili ga.
Slicnu najavu imali su i navijaci Slobode kao i njihovi igraci pred susret na Kosevu a na kraju otisli sa trickom kuci.
Navijaci Borca (mimo foruma) su mi govorili poslije pobjede u Zvorniku kako do kraja sve pobjedjuju i desi im se Velez.
Vec od sljedeceg kola ce svi malo drugacije najavljivati pobjede svojih timova na strani. Navijaci a i igraci su spusteni na zemlju. Idemo dalje, putujuci cirkus zvani PL BiH se nastavlja ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.