Senad Lulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Senad Lulic
I još jednom sjajno, posebne me je impresionirala njegova fizička sprema, mislim da tokom svih 90 minuta nije prestajao da trči, ima odličan lažnjak i vrlo dobar centaršut. Zaslužuje mnogo bolji klub od mYoungBoysa i trebalo bi da ostvari dobar transfer na ljeto. Odličan je, odavno mi se nije ovoliko svidio neki naš igrač u jednoj utakmici.
Iznenadio me je u pozitivnom smislu, naravno ! Bio je maestralan
Sada imamo dugoročno rješenje za tu poziciju, a Seju gurnuti naprijed, ili obrnuto

Sada imamo dugoročno rješenje za tu poziciju, a Seju gurnuti naprijed, ili obrnuto

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NoName
- Kontakt:
Strah me i pomisliti šta će tek da radi kada i Sejo bude u timu. Dvojica extra kvalitetnih igrača na toj strani koji znaju igrati i beka i krilo, mogu se zamijeniti nekoliko puta tokom utakmice da izluđuju protivnika. Impresioniran sam, a mene je teško impresionirati 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Imam osjecaj da je Lulic mogao odigrati jos jednu tekmu,pa covjek je neumoran,svaka cast majstore.
1921-2011
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Lula je nasa ptica trkacica.....jbt ko mjesavina Bolta po brzini i Gabreselasija po izdrzljivosti
Veceras fanstastican

Veceras fanstastican
RIP SALE VILENJAK
potpisVolimLiverpool je napisao/la:Najbolji večeras.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstore, kapa do poda.
Iz tekme u tekmu igras sve bolje i bolje, a veceras si potvrdio svoju klasu i zelim ti svu srecu u nastavku karijere.
Ako Bog da da zaigras u nekom jacem klubu, jer to doista zasluzujes.

Iz tekme u tekmu igras sve bolje i bolje, a veceras si potvrdio svoju klasu i zelim ti svu srecu u nastavku karijere.
Ako Bog da da zaigras u nekom jacem klubu, jer to doista zasluzujes.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zna li neko dali Lulic napusta YB na kraju sezone? Ima li barem spekulacija o mogucoj novoj destinaciji? Nesto sam cuo da se Dortmund spominjao. Istina ili patka ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Strasna partija.Odavno neko nije ovako pozitivno iznenadio.Momak ima tek napunjenih 25 godina i sigurno jos minimalno pet godina moze pokrivati poziciju lijevog beka.Medju najboljim je igracima u JB i vjerovatno ce preci u jacu ligu u ljetnom prelaznom roku.Bundes liga bi bila pun pogodak 

AMAR OSIM!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ga ne bih volio vidjeti na beku vise, ne da nije dobro odigrao, nego zamislite da svu ovu energiju mora trositi sam ona ofanzivu tj. da samo muci ovako igrace, pa to bi bilo nenormalno...
Celik!3,2,2.
I neces ga vise gledat na beku, Salihovic se vraca.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ga ne bih volio vidjeti na beku vise, ne da nije dobro odigrao, nego zamislite da svu ovu energiju mora trositi sam ona ofanzivu tj. da samo muci ovako igrace, pa to bi bilo nenormalno...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- skyisthelimit
RKO je napisao/la:Lula je nasa ptica trkacica.....jbt ko mjesavina Bolta po brzini i Gabreselasija po izdrzljivosti![]()
Veceras fanstastican
to je to

15.10 - 15.06 ...
Lulic je tri cetiri tekme zaredom u ekipi asistirao ko lud,cak i zabijao.
Gotovo sigurno ide na ljeto u ligu petice.
Lijeva strana,pazi sad tog cuda ima sanse da nam bude najjace oruzje u slijedecim tekmama.kad se Salihovic konacno vrati.P
Gotovo sigurno ide na ljeto u ligu petice.
Lijeva strana,pazi sad tog cuda ima sanse da nam bude najjace oruzje u slijedecim tekmama.kad se Salihovic konacno vrati.P
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidjeti cemo, pa to ce biti predobro, samo da se hoce onaj iz Olimpica prodati negdje dobro, da ima jace utakmice, njeg na beka, ovog na krilo, a Salihovica tamo gdje pripada u vezni red, Salih-Medunjanin, to je nasa buducnost, a tu negdje moze upasti i Besic.. Nadam se da ce se Senad dobro prodati, Njemacka ili Spanija, u Engleskoj ga ne bih volio vidjeti, jeste najjaca liga, ali tamo ima idiota vise nego negdje drugo..BIHfan je napisao/la:I neces ga vise gledat na beku, Salihovic se vraca.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ga ne bih volio vidjeti na beku vise, ne da nije dobro odigrao, nego zamislite da svu ovu energiju mora trositi sam ona ofanzivu tj. da samo muci ovako igrace, pa to bi bilo nenormalno...
Celik!3,2,2.
- Principatus
- Kontakt:
Lahm-ova sreca sto igra za Elf, a ne za Rumuniju, danas bi ga Lula osramotio. 
Svaka cast, pa onoliko pretracati, biti pozadi i naprijed (Medunjanin mu isto dobro cuvao ledja) i onda na onakav perverzan nacin prolaziti Rumune. Samo tako.

Svaka cast, pa onoliko pretracati, biti pozadi i naprijed (Medunjanin mu isto dobro cuvao ledja) i onda na onakav perverzan nacin prolaziti Rumune. Samo tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Uz Medunjanina najbolji na terenu sinoc..
I G R A C I N A
kapa do poda
kapa do poda
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Za mene veceras igrac utakmice,svaka cast majstore 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.