-A- je napisao/la:Je l' ima negdje slika te tribine na kojoj ce biti gostujuci navijaci???
Hvala.

http://www.abcportal.info/slike/2011/4/ ... ubuski.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-A- je napisao/la:Je l' ima negdje slika te tribine na kojoj ce biti gostujuci navijaci???
Hvala.
Selo u kojem je pobijeđen Zurich sa 2:1 prije 9 godina.el-ninh0 je napisao/la:Kakvo je ovo selo ?
taj ti je stadion imao licencu za ligu prvaka kad je brotnjo igraloel-ninh0 je napisao/la:Kakvo je ovo selo ?
Jel ovo frajer pisa,ili se meni cini ? i ko su ovi huligani ?VisokoTM87 je napisao/la:-A- je napisao/la:Je l' ima negdje slika te tribine na kojoj ce biti gostujuci navijaci???
Hvala.![]()
![]()
http://www.abcportal.info/slike/2011/4/ ... ubuski.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala.
Jeste imao,ali podavno je to bilo.nime_tm87 je napisao/la:Dajte sliku cijelog stadiona, čuj imao licencu za LP
Vi nikako da shvatite da su ovo slike stadiona Brotnja u Čitluku,a ne Goška.Gošk će samo protiv Sarajeva igrati u Čitluku,ostale utakmice igra u Gabeli.-A- je napisao/la:Ma ova"skela" je odlicna kakvih ima po BiH![]()
Hajd' nadam se da cete uskoro napraviti stadion,ako izborite PL i slijedecu sezonu.
mostarac1420 je napisao/la:jasta ce nego isprasiti.......naprijed gabeljaninapravljenje je napisao/la:Sretno Gabeljani, isprašite ove !![]()
Crni gavran je napisao/la:Gosk je za Sarajevo samo lagana uzina. 0:3 Dzafic, Kojesevic, Handzic
Kad završe sa sijenom opet će to selo imati bolji i uređeniji stadion nego recimo jedna Tuzla ako izuzmeno nedovršenu sjevenru tribinu ili mnoga puno veća naselja od Gabele. Kako je ljudima drago omalovažavati tuđi rad i trud, to je nevjerojatno.lech je napisao/la:baliraju sijenoforza je napisao/la:imajul gdje slike goskovog stadiona ... i sto su sad igrali u citluku, nesto prave na svom stadionu ???
ma dok se ovaj gosk vrati na svoj stadion bice oni opasni, nece se tako lako predati, mi smo im na vrijeme uzeli bodove a ostalima ce biti puno tezeLaziale je napisao/la:GOŠK bi zajedno sa mojom Slobodom mogao u 2 ligu![]()
Društvo nam pravi Kozara
Pa nije stadion toliko losneutralan__ je napisao/la:Jeste imao,ali podavno je to bilo.nime_tm87 je napisao/la:Dajte sliku cijelog stadiona, čuj imao licencu za LP
Evo slike:
iburek pita je napisao/la:ma dok se ovaj gosk vrati na svoj stadion bice oni opasni, nece se tako lako predati, mi smo im na vrijeme uzeli bodove a ostalima ce biti puno tezeLaziale je napisao/la:GOŠK bi zajedno sa mojom Slobodom mogao u 2 ligu![]()
Društvo nam pravi Kozara
sto se tice domacina, izuzetno korektni, nije bilo nikakvih provokacija ko sto zna biti na nekim stadionima,cak su nam doveli na poluvremenu i slauf s vodom,cjene karata malo skuplje al se moglo provuci i bez kartejedino je bila premala ona skela pa je vise raje ostalo sa strane nego na samoj skeli al i to je ljepota kako je bilo u tz
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, bhfanatic14, jurisicduska, rishovski, Vanja8 i 41 gost.