Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Jel bi i ova desna tribina trebala biti natkrivena?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovaj Dado Hamzagić je predobar igrač ... nemogu da vjerujem da je došao u BH ligu , a pogotovo na probu !!! ?
Momak je na ovogodišnjem draftu bio izabran , čini mi se , kao pik New Englad Revolutiona ... a MLS je za Premijer ligu SVEMIRSKA LIGA !
Momak je na ovogodišnjem draftu bio izabran , čini mi se , kao pik New Englad Revolutiona ... a MLS je za Premijer ligu SVEMIRSKA LIGA !
Gracic ima prejaku ekipu i nista mu to ne znaci.
Ovaj Kolarov sto je dosao u Olimpik je brat od Aleksandra Kolarova igraca Lacia,ako je upola ko brat odlican je 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije ni upola vjeruj mi na rijec!miky_hz je napisao/la:Ovaj Kolarov sto je dosao u Olimpik je brat od Aleksandra Kolarova igraca Lacia,ako je upola ko brat odlican je
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nisam rekao da morate, al eto imao sam tu cast da obojicu gledam uzivo, pa sam samo zbog toga i napisao to. Dobar je Nikola ali ne toliko da ga uopšte poredimo sa bratom.RK Gradacac je napisao/la:Tebi ipak moramo vjerovati na rijec![]()
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
- alan ford 26
- Kontakt:
Pa da je upola dobar kao brat mu nebi ni bio u olimpiku vec u nekom prosjecnom evropskom klubu, smijesno.
A ovaj stadion ne izgleda lose, jos kad bi se to sprovelo u djelo
A ovaj stadion ne izgleda lose, jos kad bi se to sprovelo u djelo
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Bio jučer na treningu Olimpika. Husref ih podijelio u dva tima pa su igrali tekmu 2x35 minuta. Ako budu igrali i u pola onako dobro kao jučer smiješi im se lijepa sezona, ali ovo su tek pripreme i to ne znači baš puno, vidjet ćemo. Veza i napad su im strašni. Spalević perfektno funkcionise sa Pelakom, a i ovaj Simčević se ubacuje konstantno i filuje ih loptama. Takodjer ovaj Miloš Jokić je strašan igrač, momak je nevjerovatno jak i ima odličan osjećaj za loptu. Bila su i neka dvojica momaka koji su na probi i koliko sam vidio Husref ih gotivi, Miloš Mladenović, 90-to godište, koji im je došao iz Voždovca i momak koji se zove Azur Velagić, dobro zapamtite ovo ime, mali je 91-to godište i prošao je Bayernovu školu fudbala, ne zna beknut Bosanski, ali igra kao veliki i mislim da ce biti bas veliki igrač. Koliko sa skontao iz onog što sam vidio Husref ce gajiti napadački fudbal koji ce biti jako lijep za oko i koji bi trebao biti prilično efikasan, ali će sve zavisiti od toga kako ce posložiti kockice u nastavku priprema. Pelak definitvno nije zaboravio igrati lopte, valja je majstorski. Ovaj Mladen Ristić koji im je došao iz Makedonije je pravi mangup, sve joj majstor zna, a i ovaj Marinkovic iz Radnika ima strašan osjećaj za gol i ne boji se ošutati. Sve u svemu nimalo naivna ekipa, a vjerujem da ce Husref izvuci maksimimum iz njih, ipak je on stari, iskusni vuk. Sutra bi trebali igrati utakmicu u Posušju protiv Zrinjskog i bit će jako zanimljivo vidjeti koga će Husref poslati na teren.
Bogami vec ste me poceli strasiti da ga ne zijanimo
Ovaj musemic je pravi dobar trener lik ce imati historiju i uvijek ce bitit legenda

Ovaj musemic je pravi dobar trener lik ce imati historiju i uvijek ce bitit legenda

Napadač Nermin Spahović potpisao za Olimpik, dijete Olimpika koji je proteklu sezonu igrao za Ozren, a koji igra na poziciji špica i koji je rođen 1991. godine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
u zadnje vrijeme sve se neke makete prave za stadione, valjda ćemo dočekati da se to sve sprovede u djelo ali haj dok se stadioni ne izgrade barem ćemo moći gledati slike sa maketama
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Tender za stadion prema ovom projektu se zatvara 07.07.o.g.Vrijednost radova je 15 mil. KM.Pocetkom avgusta ocekuje se pocetak radova.
Čuj 15 miliona KMherbion je napisao/la:Tender za stadion prema ovom projektu se zatvara 07.07.o.g.Vrijednost radova je 15 mil. KM.Pocetkom avgusta ocekuje se pocetak radova.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Čuj 15 miliona KMherbion je napisao/la:Tender za stadion prema ovom projektu se zatvara 07.07.o.g.Vrijednost radova je 15 mil. KM.Pocetkom avgusta ocekuje se pocetak radova.![]()
![]()
Opstina Novi Grad je najmnogoljudnija opstina u bivsoj ex Jugi sa oko 180 000 stanovnika i sigurno veci budjet od mnogih gradova.
Jao nam države, grade se stadioni za kojekakve timove (ništa protiv Olimpika), a država u ****.oj krizi...Doduše, to je od strane Opštinskog budžeta.herbion je napisao/la:
Opstina Novi Grad je najmnogoljudnija opstina u bivsoj ex Jugi sa oko 180 000 stanovnika i sigurno veci budjet od mnogih gradova.
Gledao sam slike maketa, kao što neko reče, kod nas se najviše para uloži u samo izradu makete, dok stadioni staje onako nedovršeni...Evo i u Gradačcu su dobar dio uradili i onda naglo stali...I čekaj, i čekaj...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
pa sto ze za zvijezdu pravi stadion??? i ona je kojekakav klub za mene do juce je nigdje nije bilo.... neka se gradi.. nema olimpik veze i gracic sa drzavom...ima on pravo graditi sta hoce...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.