Lillard je napisao/la:Danas je finale - ocekuju li se pune tribine?
sad gledam na rts-u, kažu karte za finale rasprodate.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Lillard je napisao/la:Danas je finale - ocekuju li se pune tribine?
Ma da se igralo na neutralnom terenu, Jug bi sigurno osvojio. Ali ovako je bilo malo teze sto se i pokazalo.dubrava je napisao/la:Janović nije imao raspoloženih suigrača, a jedan igrač sam ne može nositi ekipu. Odigrao je stvarno fantastično, 4 gola, al, ne može se sam.
Jug je objektivno razočarao, u ovakvoj ovogodišnjoj konkurenciji su jednostavno morali osvojiti. Al eto..
Navijaci Crvene Zvezde nisu navikli na velike vaterpolo dogadjaje.ciza je napisao/la:jeb*** kulturan sport kad policija mora sa stitovima obezbjedjivati dogadjaje ,nije balkan ni zasta kulturno nek ekipe ucestvuju ali vani negdje
Jedino Primorje bi od tih je moglo nesto napraviti ove sezone.dubrava je napisao/la:Primorje, Pro Recco, Vasas a i Mladost (iako financijski i igrački loše stoji) nisu se na početku sezone nešto dogovorili sa LEN-om (dal su u pitanju financije il nešto drugo, ne znam što je točno posrijedi) pa su odustali od ove sezone, zato je Zvezda uletila
Da se kojim slucajem igralo finale u Dubrovniku ili na neutralnom terenu, siguran sam da bi Jug razvalio Zvezdu, a pogotovo Partizan.MaGiCa je napisao/la:Nema sta, Jug je skup jacih igraca, ali je losiji tim od Zvezde.
Jug je 3 puta uzeo LS, i nikako van Dubrovnika.ASD je napisao/la:Da se kojim slucajem igralo finale u Dubrovniku ili na neutralnom terenu, siguran sam da bi Jug razvalio Zvezdu, a pogotovo Partizan.MaGiCa je napisao/la:Nema sta, Jug je skup jacih igraca, ali je losiji tim od Zvezde.
ASD je napisao/la: Da se kojim slucajem igralo finale u Dubrovniku ili na neutralnom terenu, siguran sam da bi Jug razvalio Zvezdu, a pogotovo Partizan.
To nas vraca na pitanje iz ovosezonske LS: da li je BvB bolji tim od Real MadridaLillard je napisao/la:Jug nije losiji tim od Zvezde. Jug bi pobiejdio u 9 od 10 utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.