GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

steve-o
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la steve-o » 02 nov 2009, 23:06

Bijeljinac je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Bijeljinac je napisao/la:@ Stevica

A ko si ti Stevice da govoris ljudima sta trebaju da citaju a sta ne i sta treba da komentarisu a sta ne? Urednik? Mesija? Musolini? Novi Napoleon? Bog?
@Bosanac: haj' pogodi!
Pa ti glumis drvenog advokata na svaki moj komentar, a ne ja, ti imas problem i naravno da ti treba da pogadjas, ali neke skroz druge stvari, vezane za geografski polozaj i obrazovnu struku :mrgreen: Kao sto sam ti rekao, izadji gledaj sunce ili tako nesto, naravno kada izadje sutra u Svedskoj.

samo ti uzivaj majstore gore kod vas u Bosni naravno ;)

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 07 nov 2009, 13:21

danas jos jedna vazna utakmica zeca u maksimiru, mogao bi da da posrami skupe mamiceve tropadopulose i sivonje

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 07 nov 2009, 18:13

Sutra je jarene utakmica s Šibenikom.Bbb su grad okitili plakatima zovu raju na tekmu, vidjet ćemo sutra.
Sretno im ,Dinamovci ako se ne pokažu mogu se pakirat svi ,ili će ih Maminjo potjerat ;)
Šibenik super ,ah kad samo bosanci igraju najači su :P
Fi hajati.
GO Bosno.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 nov 2009, 12:16

prenos na htv u 8 i 15, danas. bila greska u koracima

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 16:15

Je li neko slucano gledao intervju Krune Jurcica poslije utakmice sa Ajaxom? Pa covjek se izgubio, mislio sam da ce zaplakati. Najjaci je sa uvodnim rijecima: "Izgubili smo 2:0. Sto nas nisu odmah izbacili" haha

Pa njima su sudije vise pomogle nego Realu :twisted:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 nov 2009, 21:06

razvaljotka purgera, šibenik u magli. nema se šta više tu gledati

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 08 nov 2009, 21:46

Dinamo siluje Šibenik ovo je smiješno gledati! A i Zec se uskofrčio zadnjih dana, danas je vidio kako je teško kad ti priljepe flastera, pogotovo kad se flaster zove Robert Kovač! Inače gledam ove mlade stopere Dinama, Barbarić i Lovren! Momci su već sad klasa za top klubove Europe! Dinamo nema kvalitetu za ozbiljniji iskorak u Europi, ali što se tiče omladinske škole, halal im pita, ljudi znaju svoj posao!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 08 nov 2009, 21:57

Eto im lige, makar u nas neko može sa 15 u 2-3 gostovanja doći na prvo. Ovdje se zna DInamo najjači i najbolji. Ubija ih 5:0 i bez veze se "šetkaju" terenom. Moglo je ovo i 10:0 da završi.

Kakav crveni karton Mladena, seljački, valjda je razmišljao i kontao da je HNL, Premijer liga. Igrao je za Velež i Čelik.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 20 nov 2009, 15:46

Dinamu Uefa vratila bodove i sad se vraćaju u igru za plasman u Knock Out fazu Europa lige! Lijepa vijest nema šta, Dinamo je pokazao da ima ipak neko ime u Evropi! Drugim klubovima su malo kad uvažili žalbe, štaviše neki su dobili i gore kazne poput Fejnorda nakon svojih žalbi!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2009, 18:22

Realno gledajuci pa Dinamo ono ,,providno,,gledajuci i nije kriv za ekcese BBB.
Ogradili su se od njih vec poodavno.
BBB udara teriju zavjere kao Mamic i te stvari.A cilj i nacin ostvarenja je isuvise glup.
Mamic jeste sirovina ali sirovina koji itekao zna da proda sumljivog igraca za baznoslovne novce.
Dinamo sigurno nije kvalitetniji od Hajduka sto su izrvani mecevi i dokazali.
Medzutim kud ikamo im je bolja politika zato i haraju po HNL a u Evropi ustvari jedini i nabijaju neke poencice za koefcijent klubova.
P.S Sto se tice Zeca i Dinama ako ode tamo.Definitvno ce biti ili bos ili hadjija za trece nema sanse.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 nov 2009, 18:54

Zacudilo me ovo sa uvazavanjem zalbe. NIsam siguran, ali mislim da je ovo rijedak slucaj dosad.
Dinamo s ova tri boda ima teoretske sanse da prode dalje, iako ce to biti jako jako tesko i jos se moraju potrefiti drugi rezultati, tj.porazi Anderlechta u Bruxellesu od Dinama i poraz od Ajaxa. S tim da, ako Dinamo dobije Anderlechta vise od 2 razlike i kuci Timisoariu, onda im i nerijesno izmedu Ajaxa i Anderlechta odgovara. Ali, to je sve skoro pa nemoguce.

@harishp, mislim da si malo u krivu vezano za kvalitetu Dinama i Hajduka. Medusobne utakmice nista ne znace, uvijek su to bili derbiji, i uvijek su i jedni i drugi bili napaljeni, te poredak na ljestvici za derbi nikad nije bio od presudnog znacaja. Dinamo je vec 4 godine daleko kvalitetniji od Hajduka, i igracki i u strucnom stozeru. Evo recimo prodaja igraca, Hajduk je jedino Kalinica prodao za vise od 5 mil.eura, ostalo sve sića, mozda se tu jedino izdvajaju Tudor i Srna, al sve je to oko 2, 3miliona..dok s druge strane Dinamo ima neke transfere kakve imaju i solidni, pa i bolji klubovi lige petice..Hajduk je kao i Hrvatska drzava, u banani i odraz citavog drustva..U Hajduku niti ima strucnih ljudi niti itko ima zelju da ga kvalitetno vodi..sve je to puno veza i vezica..ne kazem da nije tako i u Dinamu, al u Dinamu je Mamic bos i vuce sve konce, svidalo se to nekome ili ne..U Hajduku se ne zna ko pije ko placa..kad vidim onog Keruma koji ima tri razreda osnovne dode mi da povratim...
Inace, da se razumijemo, ja sam navijac Hajduka ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 20 nov 2009, 21:02

evropsko licemjerstvo, vraćanje bodova nakon poraza protiv ajaksa, u protivnom da je rezultat bio povoljniji ne bi ih dobili nazad ni u snu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 nov 2009, 21:16

Konačno je pravda zadovoljena, pravda je spora i dostižna
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 nov 2009, 12:16

pravda je zadovoljena kada je modrima propala sezona, naša lijepa i umiljata evropa. zavuče ti a da i ne osjetiš

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2009, 16:56

Ted Mosby je napisao/la:Konačno je pravda zadovoljena, pravda je spora i dostižna

Kakva bolan pravda,nema ovdje ni p od pravde.Opet Dinama iščupao Damir Vrbanović i ko zna ko još.Ali svaka čast dinamu pa ima svog čovjeka u na visokoj poziciji u uefi.Navodno ovo je "posljednje upozorenje",a "posljednjih upozorenja" je bilo nekoliko u zadnjih par godina. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 nov 2009, 18:11

Katastrofa danas odigrali s Istrom O-O.
Stotinjak BBB u Istri,jedino golman dobar ostalo nula,loše!
Fi hajati.
GO Bosno.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 nov 2009, 18:13

Eto Sibenika iza ledja.... Eto Zeke, brz kao metak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 28 nov 2009, 18:58

Ljudi mislima već protiv Anderlechta... A Zec već iznajmio stan na Trešnjevci.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 nov 2009, 19:35

Vi nikad zadovoljni, pa dobar je bod ta Dinamo je već prvak
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 28 nov 2009, 19:46

Ma sva ta hrvatska liga je smiješna. Sad kad gledaš tabelu rekao bi Šibenik prijeti, a inače ko je gledao njihov međusobni ogled zna kolika je razlika između te dvije ekipe. Ja sam se nadao da bi Hajduk mogao ugroziti Purgere, ali đavla...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.