Zacudilo me ovo sa uvazavanjem zalbe. NIsam siguran, ali mislim da je ovo rijedak slucaj dosad.
Dinamo s ova tri boda ima teoretske sanse da prode dalje, iako ce to biti jako jako tesko i jos se moraju potrefiti drugi rezultati, tj.porazi Anderlechta u Bruxellesu od Dinama i poraz od Ajaxa. S tim da, ako Dinamo dobije Anderlechta vise od 2 razlike i kuci Timisoariu, onda im i nerijesno izmedu Ajaxa i Anderlechta odgovara. Ali, to je sve skoro pa nemoguce.
@harishp, mislim da si malo u krivu vezano za kvalitetu Dinama i Hajduka. Medusobne utakmice nista ne znace, uvijek su to bili derbiji, i uvijek su i jedni i drugi bili napaljeni, te poredak na ljestvici za derbi nikad nije bio od presudnog znacaja. Dinamo je vec 4 godine daleko kvalitetniji od Hajduka, i igracki i u strucnom stozeru. Evo recimo prodaja igraca, Hajduk je jedino Kalinica prodao za vise od 5 mil.eura, ostalo sve sića, mozda se tu jedino izdvajaju Tudor i Srna, al sve je to oko 2, 3miliona..dok s druge strane Dinamo ima neke transfere kakve imaju i solidni, pa i bolji klubovi lige petice..Hajduk je kao i Hrvatska drzava, u banani i odraz citavog drustva..U Hajduku niti ima strucnih ljudi niti itko ima zelju da ga kvalitetno vodi..sve je to puno veza i vezica..ne kazem da nije tako i u Dinamu, al u Dinamu je Mamic bos i vuce sve konce, svidalo se to nekome ili ne..U Hajduku se ne zna ko pije ko placa..kad vidim onog Keruma koji ima tri razreda osnovne dode mi da povratim...
Inace, da se razumijemo, ja sam navijac Hajduka

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"