NAJEZIM SE. SRETNO ZLATANE, SINE BOSANSKI.harry_90 je napisao/la:SRETAN RODJENDAN ZLATANU BAJRAMOVICU
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hvala ti za sve sto si ucinio za repku BiH
Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
mes que un club
- Omerbavarac
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:SRETAN RODJENDAN ZLATANE i da nam se sto prije oporavis i vratis na teren..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
harry_90 je napisao/la:SRETAN RODJENDAN ZLATANU BAJRAMOVICU
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hvala ti za sve sto si ucinio za repku BiH
juventus 0244 je napisao/la:SRETAN RODJENDAN ZLATANE i da nam se sto prije oporavis i vratis na teren..
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
ZLATANE, SRETAN TI RODJENDAN!!!
Naravno, zelim ti brz povratak na teren!
Naravno, zelim ti brz povratak na teren!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- majestic24
- Kontakt:
ackeey je napisao/la:ZLATANE, SRETAN TI RODJENDAN!!!
Naravno, zelim ti brz povratak na teren!![]()
![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:ackeey je napisao/la:ZLATANE, SRETAN TI RODJENDAN!!!
Naravno, zelim ti brz povratak na teren!![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
volimo te svi i citava bih je uz tebe, sretan rodzendan i brz oporavak, potreban si..
BLUE NATION.
- NoName
- Kontakt:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- legenda reala
- Kontakt:
Dokle je Zlatan sa oporavkom hoće li ubrzo zaigrati,nedostaje nam u sredini terena .
Meni inače jedan od naših najdraži igrača.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
njega povrede nikad nemogu previse unazadit jer ima urodzen talenat za fudbal...da je krme(ciro) skontao sta je imao protiv portugala bili bi na mundijalu...legenda reala je napisao/la:Dokle je Zlatan sa oporavkom hoće li ubrzo zaigrati,nedostaje nam u sredini terena .
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Bajramovic je u uzvratu igrao protiv Portugalagruezi je napisao/la:njega povrede nikad nemogu previse unazadit jer ima urodzen talenat za fudbal...da je krme(ciro) skontao sta je imao protiv portugala bili bi na mundijalu...legenda reala je napisao/la:Dokle je Zlatan sa oporavkom hoće li ubrzo zaigrati,nedostaje nam u sredini terena .

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ma u prvoj tekmi je sjedio na klupi dok se onaj muratovic patio sa hronicnim nedostatkom kvaliteta i iskustva igranja jakih tekmi...mi smo baraz izgubili u prvoj tekmi,a da je bajramovic bio u prvoj sumnjam da bi izgubili...kako sam se samo radiovao kad je muratovic dobio zuti,kao a smo gol dali...neko_iz_mase je napisao/la:Bajramovic je u uzvratu igrao protiv Portugalagruezi je napisao/la:njega povrede nikad nemogu previse unazadit jer ima urodzen talenat za fudbal...da je krme(ciro) skontao sta je imao protiv portugala bili bi na mundijalu...legenda reala je napisao/la:Dokle je Zlatan sa oporavkom hoće li ubrzo zaigrati,nedostaje nam u sredini terena .
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Mi smo baraz izgubili u uzvratu jer nismo opucali po golu,i jer smo igrali osakaceni kartonima.
A igrali smo osakaceni jer su ta trojica propišala na terenu i u defanzivi odigrali za cistu 10, i nisu birali sredstva da ih zaustave.
U prvoj utakmicu smo odigrali koliko smo mogli, i Portugalci mogu zahvaliti bogu sto su izvukli onakav rezultat.
Druga utakmica nije vrijedna spomena.
A igrali smo osakaceni jer su ta trojica propišala na terenu i u defanzivi odigrali za cistu 10, i nisu birali sredstva da ih zaustave.
U prvoj utakmicu smo odigrali koliko smo mogli, i Portugalci mogu zahvaliti bogu sto su izvukli onakav rezultat.
Druga utakmica nije vrijedna spomena.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
izgubili smo zbog **** cire i njegove 352 formacije,,,izgubili smo zbog konstantnog forsiranja muratovica ...a zamisli da smo imali lulica(koji je bio standardan u grashopersu) umjesto ibricica
Ma izgubili smo jer su ljudi u drugom susretu ne samo sacuvali rezultat vec i bili bolji.gruezi je napisao/la:izgubili smo zbog **** cire i njegove 352 formacije,,,izgubili smo zbog konstantnog forsiranja muratovica ...a zamisli da smo imali lulica(koji je bio standardan u grashopersu) umjesto ibricica
Nema tu sta pametovati.Uostalom ,imalo jace susrete smo izgubili ili nas vile nosale da osvojimo bod.Jednostavno se nema homogene to jest kompletne ekipe.Sta vrijedi sto imamo tri cetiri ekstra igraca kad je ostatak ekipe cisti prosjek.
Na mjestu gdje bi trebo Lulic zaigrati je vecinom igrao Salihovic.Tako da nema veze sa tim.
P.S izgleda mi se nece ostvariti zelja da vidim Bajru i Rahima u tandemu na duzi period.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma on bi igrao desno ba a salihovic lijevo...anyway,mslim da je ciro ogranicio repku sa 352 formacijom i muratovicem u prvoj...ja mislim da je bajramvicu neko bacio sihreharishp je napisao/la:Ma izgubili smo jer su ljudi u drugom susretu ne samo sacuvali rezultat vec i bili bolji.gruezi je napisao/la:izgubili smo zbog **** cire i njegove 352 formacije,,,izgubili smo zbog konstantnog forsiranja muratovica ...a zamisli da smo imali lulica(koji je bio standardan u grashopersu) umjesto ibricica
Nema tu sta pametovati.Uostalom ,imalo jace susrete smo izgubili ili nas vile nosale da osvojimo bod.Jednostavno se nema homogene to jest kompletne ekipe.Sta vrijedi sto imamo tri cetiri ekstra igraca kad je ostatak ekipe cisti prosjek.
Na mjestu gdje bi trebo Lulic zaigrati je vecinom igrao Salihovic.Tako da nema veze sa tim.
P.S izgleda mi se nece ostvariti zelja da vidim Bajru i Rahima u tandemu na duzi period.
kad bi mi dali jos jedan gol protiv danske na kosevu ili kad bi pobjedili na marakani, onda bi vec i prije otisli na neko veliko takmicenje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.