The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
pozurite pogledati dok nisu izbrisali.
pozurite pogledati dok nisu izbrisali.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Nova TV/OYO uživo 8. rujna 2012. u 22.30 sati
Pola godine prošlo je od posljednjeg Vitalijevog izlaska u ring i pobjede protiv Derecka Chisore.
Stariji brat Klitschko, 41-godišnji Vitalij, svoj će teškaški naslov po WBC verziji braniti u Olimpijskoj Areni u Moskvi, 8. rujna, protiv Nijemca Manuela Charra.
Vitalij Klitschko primiče se boksačkoj mirovini i još ozbiljnijem ulasku u političke vode, no naslov prvaka ne namjerava predati. Protiv Charra će tražiti 45. profesionalnu pobjedu (ima i dva poraza). Manuel Charr je 27-godišnji Nijemac sirijskih korijena. Rođen je u Homsu, krupan, visok 192 centimetra i nepobijeđen.
Charr ima 21 pobjedu u isto toliko mečeva, no njegovi dosadašnji protivnici nisu bili pripadnici svjetske elite. Ali to kani promijeniti. Koliko je ambiciozan pokazuje podatak da je već izazvao Davida Hayea, 'samo da najprije riješi Klitschka'. Što će na to kazati Dr. Ironfist, saznat ćemo 8. rujna u izravnom prijenosu u programu Nove TV i OYO-a.
Pola godine prošlo je od posljednjeg Vitalijevog izlaska u ring i pobjede protiv Derecka Chisore.
Stariji brat Klitschko, 41-godišnji Vitalij, svoj će teškaški naslov po WBC verziji braniti u Olimpijskoj Areni u Moskvi, 8. rujna, protiv Nijemca Manuela Charra.
Vitalij Klitschko primiče se boksačkoj mirovini i još ozbiljnijem ulasku u političke vode, no naslov prvaka ne namjerava predati. Protiv Charra će tražiti 45. profesionalnu pobjedu (ima i dva poraza). Manuel Charr je 27-godišnji Nijemac sirijskih korijena. Rođen je u Homsu, krupan, visok 192 centimetra i nepobijeđen.
Charr ima 21 pobjedu u isto toliko mečeva, no njegovi dosadašnji protivnici nisu bili pripadnici svjetske elite. Ali to kani promijeniti. Koliko je ambiciozan pokazuje podatak da je već izazvao Davida Hayea, 'samo da najprije riješi Klitschka'. Što će na to kazati Dr. Ironfist, saznat ćemo 8. rujna u izravnom prijenosu u programu Nove TV i OYO-a.
- skyisthelimit
koji je medjed ova Klicko majku yebo pickastu. FUJ GADI MI SE
15.10 - 15.06 ...
Kako smetljarska pobjeda Klicka iz borbe u borbu sve vise na neke ljeve nacine dobivaju pobjede.
Tacno su upropastili svijet boksa.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- skyisthelimit
propuh je napisao/la:Kako smetljarska pobjeda Klicka iz borbe u borbu sve vise na neke ljeve nacine dobivaju pobjede.
NAJVECI SMECAR BOKSA. Upropastio je boks i unistio ga. Najveca picka ikada i najlosiji prvak ikada. Krmak
15.10 - 15.06 ...
Steta sto Badr Hari odustade od ulaska u boks da pomete oboicu.skyisthelimit je napisao/la:propuh je napisao/la:Kako smetljarska pobjeda Klicka iz borbe u borbu sve vise na neke ljeve nacine dobivaju pobjede.
NAJVECI SMECAR BOKSA. Upropastio je boks i unistio ga. Najveca picka ikada i najlosiji prvak ikada. Krmak
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svasta vi pisete..racunate ove omladince i boksere od 41 godinu
..dajte ba ljudi vise i nemaju nekog motiva da budu ono sto su bili...razvaljuju konkurenciju godinama i sta sad?..cuj unistili svijet boksa dajte ba malo...uvedite vi sve i jednog bocera koji ima isto godina kao oni pa cete vidjeti kako ce izgledati u ringu...pa bice padavicari sve i jedan ovaj danas sto se bori od 25 godina i koj izgubi od covjeka koji ima 41 godinu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imas prava ali trenutno je boks pao na to da nema nekih teskasa koji su kvalitetni i spremni sigurno da ih ima ali nisu dobili sansu da se bore na znatnom nivou. Cinjenica da sto se tice borilacki sportova MMA napreduje onda i k1 tako da boks je malo u sjenci nekoj kad jedna velika USA nema teskasa dobrog svi se pitamo kako to moze?SaltCityAttack je napisao/la:svasta vi pisete..racunate ove omladince i boksere od 41 godinu..dajte ba ljudi vise i nemaju nekog motiva da budu ono sto su bili...razvaljuju konkurenciju godinama i sta sad?..cuj unistili svijet boksa dajte ba malo...uvedite vi sve i jednog bocera koji ima isto godina kao oni pa cete vidjeti kako ce izgledati u ringu...pa bice padavicari sve i jedan ovaj danas sto se bori od 25 godina i koj izgubi od covjeka koji ima 41 godinu
Sinocna borba ocekivana pobjeda Vitalija a najvjerovatnije mu je i zadnja borba jer covjek zeli se baviti politikom u svojoj zemlji i neka ide dosta je bilo 41god vrijeme za penziju pravo.
Haye je mozda jedini neki konkurent Vladimiru ali isto tako je pitanje dali sta sad moze vise napravit cisto sumnjam. Malo glupiranje onog Charra nakon prekida vise je udarao tada nego tokom 3 runde ali **** ga covjek moze sad rec nije me pobjedio vec je bio prekid borbe
- bear grylls
- Kontakt:
MMA je trenutno sto se organizacije tice daleko ispred boksa jos kasne naravno sto se para tice koje se vrte nema lika koji zarađuje 20 miliona po borbi ali je to mlad sport i samo ce rasti. A k1 je u velikoj krizi ne isplacuju se oni slabiji borci iz undercarda samo isplate velika imena i to je to velika kriza kod njih vlada.
Pa MMA a prvenstveno UFC kao organizacija napravila je zadnje 2 , 3 god pravi bum i to je vidljivo i kod raje da se sve vise trenira i prati taj sport u BiH mozda i nije u toj mjeri mozda je i dalje k1 popularniji ali mjenjat ce se i to polako.bear grylls je napisao/la:MMA je trenutno sto se organizacije tice daleko ispred boksa jos kasne naravno sto se para tice koje se vrte nema lika koji zarađuje 20 miliona po borbi ali je to mlad sport i samo ce rasti. A k1 je u velikoj krizi ne isplacuju se oni slabiji borci iz undercarda samo isplate velika imena i to je to velika kriza kod njih vlada.
Sa novcem je boks daleko br 1 i to ce se tesko promjeniti ali teskasi vise nisu toliko popularni kod raje kao sto je to bilo nekad a tome su zasigurno doprinjeli i braca klicko. k1 internacionalno gledajuci je u krizi dok glory radi pravi potez i okupio je najjace teskase u svoj tabor tako da ce ti turniri njihovi biti zanimljivi.
3 Novembra Muamer Hukic brani ponovo titulu bit ce prenos na ARD-u Njemackom.
Veceras Nikola Sjekloca protiv Sakio Bika u Atlantic Cityu.Borba koja je pod lupom bokserskog sveta vise nego sam ocekivao.Cak je i Oscar De la Hoya spreman za taj mec.
A kolumnisti redovno izvestavaju o tome sta bi moglo da se dogodi.Pobednik dobija priliku da se 25.maja bori protiv Warda za pojas u super srednjoj WBC kategorije.Borba je u 04:00 po nasem vremenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sjekloca porazen tek na bodove,iako su mnogi ocekivali da ce pasti knockoutom sredinom borbe.
Nema veze Dzoni bice vremena za tebe,pokazao je i sinoc da se od njega mogu ocekivati velike stvari u buducnosti.
Nema veze Dzoni bice vremena za tebe,pokazao je i sinoc da se od njega mogu ocekivati velike stvari u buducnosti.
Imali gdje snimak posto nisam bio u prilici da gledam? I ovaj momak opasno napreduje gledao sam ga cini mi se prosle godine je radio protiv jednog Brazilca u Niksicu.Devil je napisao/la:Sjekloca porazen tek na bodove,iako su mnogi ocekivali da ce pasti knockoutom sredinom borbe.
Mislim da nema jos,ali momci iz Crvene zvezde su najavili opsiran izvestaj povodom ovoga meca pa se nadam da ce biti. 
Klitschko rutinski. U svome stilu,ne tako kvalitetan mec protiv njemu nedoraslog Pianete.
- majestic24
- Kontakt:
solidan mec s obje strne. pianeta je i dobar kakvih je sve bilo.Devil je napisao/la:Klitschko rutinski. U svome stilu,ne tako kvalitetan mec protiv njemu nedoraslog Pianete.
Ja cekam odgovor klicka na ponudu na mec s Povetkinom. Mec vrijedan 18 mill (najskuplji i historiji ovog sporta)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Floyd u subotu protiv Guerrera, dobija 32mil za borbu i prihode od eventa
Boxer Floyd Mayweather will earn a record-tying $32 million for his welterweight title fight against Robert Guerrero at MGM Grand Garden Arena on Saturday,
He will make much more after everything is counted because he keeps 90 percent of the profit from the event. The $32 million is just the contract minimum. The bulk of everything else goes to him.”
The figure matches “Money” Mayweather’s earnings from his last fight a year ago, when he set the all-time record for the largest single-fight contract in a win over Miguel Cotto.
The 36-year-old was the highest-paid athlete in the world last year, garnering $85 million, according to Forbes Magazine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma mene je ubio onaj komentator na FTV-u gde smo gledali mec. Pa sta je ono, i za sahranu je previse depresivno komentarisanje.majestic24 je napisao/la:solidan mec s obje strne. pianeta je i dobar kakvih je sve bilo.Devil je napisao/la:Klitschko rutinski. U svome stilu,ne tako kvalitetan mec protiv njemu nedoraslog Pianete.
Ja cekam odgovor klicka na ponudu na mec s Povetkinom. Mec vrijedan 18 mill (najskuplji i historiji ovog sporta)
majestic24 je napisao/la:solidan mec s obje strne. pianeta je i dobar kakvih je sve bilo.Devil je napisao/la:Klitschko rutinski. U svome stilu,ne tako kvalitetan mec protiv njemu nedoraslog Pianete.
De la hoya 53 mile,Holyfild 35,Mike 30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.