Automobili, motori...
Moderator/ica: insider
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Zna li neko jel se može dio za auto naručiti preko ASA auta???
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Je l' ko imao iskustva sa corsom? Ako može par rečenica o ovom autu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Auto placen 4 000 eura u njemackoj ,odlican ,na cesti u Bih za 11 ili 12 tisuca konvertibilnih maraka,1.9 ili 2.0 TDI motor,idalan za nase ceste i uvijete!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuo sam da nisu lose corse, oni benzinci,moj prijatelj je kupio prije pola godine, kaze da fino ide. Ali dti motore izbjegavati u sirokom luku.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jest strasna sedmica
http://**.aecdn.com/images/news/gallery ... ery_21.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://**.aecdn.com/images/news/gallery ... lery_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://**.aecdn.com/images/news/gallery ... ery_21.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://**.aecdn.com/images/news/gallery ... lery_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Meni odlicno izgleda,sigurno ce biti cijena oko nekih 50 milja.ŠB_Fidelis je napisao/la:Golf, kao i svaki drugi.
Ergo, ne i interesantno.
Za koju sedmicu dok jos odlucimo kevi kupujemo auto.Hteo bih neko auto koje vise vuce na zensko,kakav je vas izbor ? U konkurenciju su usli Peugeot 206,Mazda 2,Toyota Yaris,Chervolvet Aveo i Citroen C3 i mislim da ce upravo izmedju toga i pasti odluka
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
C3 definitivno,mislim da u SA kad vidis C3 80% su sanse da ga vozi neka djevojka/gospodja.Devil je napisao/la:Za koju sedmicu dok jos odlucimo kevi kupujemo auto.Hteo bih neko auto koje vise vuce na zensko,kakav je vas izbor ? U konkurenciju su usli Peugeot 206,Mazda 2,Toyota Yaris,Chervolvet Aveo i Citroen C3 i mislim da ce upravo izmedju toga i pasti odluka
Toyota Yaris, definitivno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I samim time ce nastaviti rusiti koncept ''narodnog automobila''.SA1946 je napisao/la:Meni odlicno izgleda,sigurno ce biti cijena oko nekih 50 milja.ŠB_Fidelis je napisao/la:Golf, kao i svaki drugi.
Ergo, ne i interesantno.
Od navedenih ti je najkvalitetniji Yaris, a Citroen C3 dobar izbor takodjer.Devil je napisao/la:Za koju sedmicu dok jos odlucimo kevi kupujemo auto.Hteo bih neko auto koje vise vuce na zensko,kakav je vas izbor ? U konkurenciju su usli Peugeot 206,Mazda 2,Toyota Yaris,Chervolvet Aveo i Citroen C3 i mislim da ce upravo izmedju toga i pasti odluka
...Život za Široki...
Meni je ipak favorit Mazda 2 ili ti ga Demio. 1.3 dizel 2012 godiste 8.700,samo sto mi se ipak unutrasnjost mnogo vise svidja kod Yarisa.Koja je 2009.godiste ta cena.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
svidja mi se pravo, izgled malo od petice i sestice
svidja mi se pravo, izgled malo od petice i sestice
Nisam nikad vozio Corsu, ali sam zato Astru sport 2.0 gsi. Odlicno me je sluzila, godinu dana sam je vozio nikad kvara. Ako si vec zagrijan za opela, preporucujem ti onda da uzmes neku Astru.High je napisao/la:Je l' ko imao iskustva sa corsom? Ako može par rečenica o ovom autu.
NO PYRO NO PARTY
Ma nisam nešto generalno za njihova auta, više sam za ford automobile. Al' ova corsica mi je fina pravo, ako ništa ovako estetski, jer ne znam nešto puno o njoj što se potrošnje, održavanja i ostalog tiče.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
naklon do poda mercedesovim dizajnerima
naklon do poda mercedesovim dizajnerima
Na kraju ipak izbor pao na Yaris.Jutros uzeta,2010.godiste,1.3 motor wt-i,8700 eura.
Ispravno si i postupio, sumnjam da ćeš se pokajati.
Pa ja verovatno necu,posto ga necu ni voziti puno.High je napisao/la:Ispravno si i postupio, sumnjam da ćeš se pokajati.
Ma auto je prejak, još si godište dobro ''ciljao''. Iskoristi svaku priliku i uživaj. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.