Ma Zaha je vec sad vrijedniji za reprezentaciju nego sto je Rahimic bio ikad htjeli mi to ili ne priznati,ali od kad je on dosao u reprezentaciju pola napada protivnika pada u vodu a da nisu ni poceli.Takvog igraca mi do sada nikad nismo imali.I to je cinjenica ...Ovo je buduci dugogodisnji kapiten BH reprezentacije zapamtite sta vam kazem....jasmin10 je napisao/la:vjerovatno sljedece kvalifikacije cemo docekati bez rahimica, tako da zahirovica vidim kao idealnu zamjenu za rahimica.
Ne mozes to nikako reci!! Uredu sve za Zahirovica, nevjerovatno pojacanje je on za nas, ali da je vec sad vise ucinio za ovu reprezentaciju od Elvira, to nikako!!vidovitadjemila je napisao/la:Ma Zaha je vec sad vrijedniji za reprezentaciju nego sto je Rahimic bio ikad htjeli mi to ili ne priznati,ali od kad je on dosao u reprezentaciju pola napada protivnika pada u vodu a da nisu ni poceli.Takvog igraca mi do sada nikad nismo imali.I to je cinjenica ...Ovo je buduci dugogodisnji kapiten BH reprezentacije zapamtite sta vam kazem....jasmin10 je napisao/la:vjerovatno sljedece kvalifikacije cemo docekati bez rahimica, tako da zahirovica vidim kao idealnu zamjenu za rahimica.
Pa da je mozda i Rahimic sa malo manje godina odlucio da igra za reprezentaciju a ne da ga je trebalo moliti, mozda bi i on uradio nesto vise , ali ja znam koliko Zaha vrijedi i siguran sam da ovo nije ni priblizno ono sto ce on dati i da ce biti predvodnik generacije na puno Eura i Svjetskih prvenstava ako bog da...kobe24 je napisao/la:Ne mozes to nikako reci!! Uredu sve za Zahirovica, nevjerovatno pojacanje je on za nas, ali da je vec sad vise ucinio za ovu reprezentaciju od Elvira, to nikako!!vidovitadjemila je napisao/la:Ma Zaha je vec sad vrijedniji za reprezentaciju nego sto je Rahimic bio ikad htjeli mi to ili ne priznati,ali od kad je on dosao u reprezentaciju pola napada protivnika pada u vodu a da nisu ni poceli.Takvog igraca mi do sada nikad nismo imali.I to je cinjenica ...Ovo je buduci dugogodisnji kapiten BH reprezentacije zapamtite sta vam kazem....jasmin10 je napisao/la:vjerovatno sljedece kvalifikacije cemo docekati bez rahimica, tako da zahirovica vidim kao idealnu zamjenu za rahimica.
ti ocito blage veze nemas o cemu pricas.vidovitadjemila je napisao/la:Pa da je mozda i Rahimic sa malo manje godina odlucio da igra za reprezentaciju a ne da ga je trebalo moliti, mozda bi i on uradio nesto vise , ali ja znam koliko Zaha vrijedi i siguran sam da ovo nije ni priblizno ono sto ce on dati i da ce biti predvodnik generacije na puno Eura i Svjetskih prvenstava ako bog da...
Prema tvojoj procjeni/mišljenju, onda je i sam Edin Džeko bolji od naprj, nekadašnjeg Elvira Bolića ?vidovitadjemila je napisao/la:Ma Zaha je vec sad vrijedniji za reprezentaciju nego sto je Rahimic bio ikad htjeli mi to ili ne priznati,ali od kad je on dosao u reprezentaciju pola napada protivnika pada u vodu a da nisu ni poceli.Takvog igraca mi do sada nikad nismo imali.I to je cinjenica ...Ovo je buduci dugogodisnji kapiten BH reprezentacije zapamtite sta vam kazem....jasmin10 je napisao/la:vjerovatno sljedece kvalifikacije cemo docekati bez rahimica, tako da zahirovica vidim kao idealnu zamjenu za rahimica.
Što još više raduje Pape ga čini mi se ima u planu za istu poziciju i u LisabonuSaurman je napisao/la:U Zahiroviću smo dobili sjajnog defanzivca , Ronalda stavio u džep
Očekivano s obzirom da Zahirović , Rahimić i Medunjanin čine nebrobojni tercet ispred naše odbrane samim tim je i bilo mnogo lakše Spahiću i Jahiću nositi se sa Nanijem i Ronaldom.*p!p!t@* je napisao/la:Što još više raduje Pape ga čini mi se ima u planu za istu poziciju i u LisabonuSaurman je napisao/la:U Zahiroviću smo dobili sjajnog defanzivca , Ronalda stavio u džep
Eto nek Rahimić ima bolju tehniku, pa to i jest taj stil igrača druže. Naš Gatuzo.DRHAUSE je napisao/la:Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.Inače bronzani kip ima bolju tehniku i pas od njega.Pozdrav.
Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče.Nimla_RZ je napisao/la:Eto nek Rahimić ima bolju tehniku, pa to i jest taj stil igrača druže. Naš Gatuzo.DRHAUSE je napisao/la:Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.Inače bronzani kip ima bolju tehniku i pas od njega.Pozdrav.![]()
Vidjet ćeš ti kad se Zaha malo bolje uhoda i potpuno oslobodi pritiska... Ipak su ovo prve utakmice, a one su najteže.DRHAUSE je napisao/la:Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče.Nimla_RZ je napisao/la:Eto nek Rahimić ima bolju tehniku, pa to i jest taj stil igrača druže. Naš Gatuzo.DRHAUSE je napisao/la:Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.Inače bronzani kip ima bolju tehniku i pas od njega.Pozdrav.![]()
Nisam u životu naišao ni na jednu oblast gdje dosta trke i požrtvovanja ne mogu nadomjestiti i nadmašiti druge kvalitete!DRHAUSE je napisao/la:Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.
A jedva čekaš da izgubimo pa da možeš osuti paljbu i po selektoru i po Adnanu?DRHAUSE je napisao/la: Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče.
Kapiten sa onako zenskastim glasomNimla_RZ je napisao/la:Budući kapiten reprezentacije, slušajte mene!
Nisi ti njega čuo kad se naljutiDylan Dog je napisao/la:Kapiten sa onako zenskastim glasomNimla_RZ je napisao/la:Budući kapiten reprezentacije, slušajte mene!
Nikad .spielführer_21 je napisao/la:A jedva čekaš da izgubimo pa da možeš osuti paljbu i po selektoru i po Adnanu?DRHAUSE je napisao/la: Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.