Adnan Zahirović

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 nov 2011, 00:05

Nema @DrhAusa ja se malo zabrinuo, da se covjek nije ubio nakon onakve partije Zahirovica???? I najbolje od svega sto covjek moze igrati na svakom terenu, s obzirom na kakvom je trenirao u Celiku :lol: :lol: :lol: Sad vidite zasto je sa 19 godina dobio kapitensku traku u Celiku, covjek je odlican..
Celik!3,2,2.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 13 nov 2011, 00:07

jasmin10 je napisao/la:vjerovatno sljedece kvalifikacije cemo docekati bez rahimica, tako da zahirovica vidim kao idealnu zamjenu za rahimica. ;)
Ma Zaha je vec sad vrijedniji za reprezentaciju nego sto je Rahimic bio ikad htjeli mi to ili ne priznati,ali od kad je on dosao u reprezentaciju pola napada protivnika pada u vodu a da nisu ni poceli.Takvog igraca mi do sada nikad nismo imali.I to je cinjenica ...Ovo je buduci dugogodisnji kapiten BH reprezentacije zapamtite sta vam kazem....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 13 nov 2011, 00:17

vidovitadjemila je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:vjerovatno sljedece kvalifikacije cemo docekati bez rahimica, tako da zahirovica vidim kao idealnu zamjenu za rahimica. ;)
Ma Zaha je vec sad vrijedniji za reprezentaciju nego sto je Rahimic bio ikad htjeli mi to ili ne priznati,ali od kad je on dosao u reprezentaciju pola napada protivnika pada u vodu a da nisu ni poceli.Takvog igraca mi do sada nikad nismo imali.I to je cinjenica ...Ovo je buduci dugogodisnji kapiten BH reprezentacije zapamtite sta vam kazem....
Ne mozes to nikako reci!! Uredu sve za Zahirovica, nevjerovatno pojacanje je on za nas, ali da je vec sad vise ucinio za ovu reprezentaciju od Elvira, to nikako!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 13 nov 2011, 00:27

kobe24 je napisao/la:
Ne mozes to nikako reci!! Uredu sve za Zahirovica, nevjerovatno pojacanje je on za nas, ali da je vec sad vise ucinio za ovu reprezentaciju od Elvira, to nikako!!
Pa da je mozda i Rahimic sa malo manje godina odlucio da igra za reprezentaciju a ne da ga je trebalo moliti, mozda bi i on uradio nesto vise , ali ja znam koliko Zaha vrijedi i siguran sam da ovo nije ni priblizno ono sto ce on dati i da ce biti predvodnik generacije na puno Eura i Svjetskih prvenstava ako bog da...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 13 nov 2011, 01:02

vidovitadjemila je napisao/la:Pa da je mozda i Rahimic sa malo manje godina odlucio da igra za reprezentaciju a ne da ga je trebalo moliti, mozda bi i on uradio nesto vise , ali ja znam koliko Zaha vrijedi i siguran sam da ovo nije ni priblizno ono sto ce on dati i da ce biti predvodnik generacije na puno Eura i Svjetskih prvenstava ako bog da...
ti ocito blage veze nemas o cemu pricas.
...

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 13 nov 2011, 01:20

Prema tvojoj procjeni/mišljenju, onda je i sam Edin Džeko bolji od naprj, nekadašnjeg Elvira Bolića ? :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 nov 2011, 12:18

U Zahiroviću smo dobili sjajnog defanzivca , Ronalda stavio u džep :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 nov 2011, 12:21

Saurman je napisao/la:U Zahiroviću smo dobili sjajnog defanzivca , Ronalda stavio u džep :)
Što još više raduje Pape ga čini mi se ima u planu za istu poziciju i u Lisabonu ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 nov 2011, 12:36

*p!p!t@* je napisao/la:
Saurman je napisao/la:U Zahiroviću smo dobili sjajnog defanzivca , Ronalda stavio u džep :)
Što još više raduje Pape ga čini mi se ima u planu za istu poziciju i u Lisabonu ;)
Očekivano s obzirom da Zahirović , Rahimić i Medunjanin čine nebrobojni tercet ispred naše odbrane samim tim je i bilo mnogo lakše Spahiću i Jahiću nositi se sa Nanijem i Ronaldom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 nov 2011, 16:43

Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.Inače bronzani kip ima bolju tehniku i pas od njega.Pozdrav. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 nov 2011, 16:45

DRHAUSE je napisao/la:Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.Inače bronzani kip ima bolju tehniku i pas od njega.Pozdrav. 8-)
Eto nek Rahimić ima bolju tehniku, pa to i jest taj stil igrača druže. Naš Gatuzo. 8-) :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 nov 2011, 16:48

Nimla_RZ je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.Inače bronzani kip ima bolju tehniku i pas od njega.Pozdrav. 8-)
Eto nek Rahimić ima bolju tehniku, pa to i jest taj stil igrača druže. Naš Gatuzo. 8-) :mrgreen:
Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče. 8-)

Dr. Gregory House

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 nov 2011, 16:51

DRHAUSE je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče. 8-)
Vidjet ćeš ti kad se Zaha malo bolje uhoda i potpuno oslobodi pritiska... Ipak su ovo prve utakmice, a one su najteže.
Čelik Zenica 1945

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 nov 2011, 16:53

DRHAUSE je napisao/la:Partija u skladu sa njegovim mogučnostima tj. dosta trke , požrtvovanja i sreće.
Nisam u životu naišao ni na jednu oblast gdje dosta trke i požrtvovanja ne mogu nadomjestiti i nadmašiti druge kvalitete!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 nov 2011, 17:00

DRHAUSE je napisao/la: Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče. 8-)
A jedva čekaš da izgubimo pa da možeš osuti paljbu i po selektoru i po Adnanu?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 nov 2011, 17:01

Budući kapiten reprezentacije, slušajte mene! 8-)
Čelik Zenica 1945

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2011, 17:03

Nimla_RZ je napisao/la:Budući kapiten reprezentacije, slušajte mene! 8-)
Kapiten sa onako zenskastim glasom :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 nov 2011, 17:04

Dylan Dog je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Budući kapiten reprezentacije, slušajte mene! 8-)
Kapiten sa onako zenskastim glasom :mrgreen:
Nisi ti njega čuo kad se naljuti :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 nov 2011, 17:11

spielführer_21 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la: Ima bolji pas. Inače držim da neču kritikovati ni jednog igrača ni selektora do revanša u Lisabonu.Želim biti dio lijepe priče. 8-)
A jedva čekaš da izgubimo pa da možeš osuti paljbu i po selektoru i po Adnanu?
Nikad . :!:

Dr. Gregory House

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 nov 2011, 11:10

Šta veli doktor, kako odigra Zaha?
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.