Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 jun 2009, 22:24

ja mislim da mi imamo dosta kvalitetne igrace u odbrani samo te supljine su posljedica toga sto igramo sa 3 stopera....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 22:39

NoName je napisao/la:Ma Ćirko zagrijava konkurenciju među igračima i to je jako pozitivno. Nema nezamjenjivih, šta god ko mislio. Sredinu i napad imamo među najboljim u Evropi, kad se vrati Hasagić i pridruži Ramović, uz Supića, onda je i to mjesto riješeno. Samo prokleta odbrana, tu stvarno škripimo. Mnogo puta sam na ovom forumu pročitao prijedloge formacije 4-4-2 ali iz ovih utakmica sa novinarima i Omanom se vidi da nemamo kvalitet zadnje linije za tu formaciju, tako da puno bolje na terenu izgleda 5-3-2 iako sa ovako dobrim srednjim redom trebamo probati i 5-4-1 sa Turcima i Špancima.
kakav ramovic pobogu? :cry: :o ...ja mislim da si pogrijesio pa reko ramovic a mislio si na begovica...cuj ramovic...

Hasagic/Begovic

Pandza Nadarevic Spahic Jahic

Rahimic

Ibricic Misimovic Salihovic

Dzeko Ibisevic

Pjana mjenja ibricica cim nabije par kg, uvijek mi nesh bez snage/energije izgleda...? Da je zdrav Bajramovic igrao bi umjesto rahimica. Ako se cudo desi pa se Papac vrati odmah ga stavljam na mjesto Jahica, a jahu prebacujem na stranu gdje je pandza.

Klupa: Berberovic, Muslimovic, Stilic, Vladavic, Bajramovic, Muratovic, Pandza
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2009, 22:44

bosanac723 je napisao/la: Hasagic/Begovic

Rahimic

Dzeko Ibisevic

Vjerovatno najbolje što možemo ponuditi u ovom trenutku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 15 jun 2009, 22:46

bosanac723 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ma Ćirko zagrijava konkurenciju među igračima i to je jako pozitivno. Nema nezamjenjivih, šta god ko mislio. Sredinu i napad imamo među najboljim u Evropi, kad se vrati Hasagić i pridruži Ramović, uz Supića, onda je i to mjesto riješeno. Samo prokleta odbrana, tu stvarno škripimo. Mnogo puta sam na ovom forumu pročitao prijedloge formacije 4-4-2 ali iz ovih utakmica sa novinarima i Omanom se vidi da nemamo kvalitet zadnje linije za tu formaciju, tako da puno bolje na terenu izgleda 5-3-2 iako sa ovako dobrim srednjim redom trebamo probati i 5-4-1 sa Turcima i Špancima.
kakav ramovic pobogu? :cry: :o ...ja mislim da si pogrijesio pa reko ramovic a mislio si na begovica...cuj ramovic...

Hasagic/Begovic

Rahimic

Dzeko Ibisevic

Pjana mjenja ibricica cim nabije par kg, uvijek mi nesh bez snage/energije izgleda...? Da je zdrav Bajramovic igrao bi umjesto rahimica. Ako se cudo desi pa se Papac vrati odmah ga stavljam na mjesto Jahica, a jahu prebacujem na stranu gdje je pandza.

Izvini ali šta smeta Ramoviću...čovjek je vjerovatno i kvalitetniji od Supića ( nemam ništa protiv momka stvarno je dobar )...

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 15 jun 2009, 22:47

to je ta postava, samo bih dodao da bi Bajramović (kad se oporavi) mjenjao Ibričića a ne Rahimića. Jer pored dva špica i Salihovića ne lijevoj strani Ibričić je suvišan

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 22:53

Virtu4l je napisao/la:

Rahimic

Dzeko Ibisevic

Da je bolja situacija, mogli bi igrat sa papcem i salihamidzicem u zadnjoj linija a jahica umjesto ibricica, i bajramovica na mjesto rahimica. Ibricic ima dosta dati repki al' mislim da je jaha malo kvalitetniji. A za semira, njega stvar sto kosta je sto na poziciji gdje on igra tu vec imamo velemajstora misketa, da semir igra po desnoj ili lijevoj strani on bi sigruno bio u prvoj postavi, nema tu ovaj mrzi semira ovo ono, igrac se stavlja gdje najbolje igra i gdje ce najvise pruzit ekipi tako je uvijek bilo.
problem je u tome sto stalno povrede prate vecinom nasih igraca( i to uvijek kad treba repka da igra)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 22:56

anlayan je napisao/la:

Hasagic/Begovic

Rahimic

Dzeko Ibisevic

Izvini ali šta smeta Ramoviću...čovjek je vjerovatno i kvalitetniji od Supića ( nemam ništa protiv momka stvarno je dobar )...
nisam ja reko da on nije dobar, al' budi mo realni za njega nema mjesta, niti za supica. Supic je tu samo zato sto nismo imali boljeg izbora, stavi supica ili nekog ko igra u saban ligi(BIH)...ipak supic tu bitku dobija, Srpska liga je mnogo bolje rangirana i kvalitetnija nego nasa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2009, 23:00

Supić sada igra u veoma dobrom klubu, koji smo svi gledali u ligi prvaka ove godine, tako da su sve sumnje oko njega otklonjene. To je reprezentacija, odigraš tri utakmice i primjećen si. Nemanja mi je veoma simpatičan i mislim da donosi dosta pozitivne enegrije u ekipu, svi pričaju najbolje o njemu, tako da ga treba zvati i dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 15 jun 2009, 23:03

@ bosanac 723

izvini ti opet ;) ali Supić je otišao u Anorthosis ( čuo si sigurno :mrgreen: ) a Ramović je u zadnje dvije god. proglašavan najbolji golmanom norveške lige.. ;)

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 23:04

Virtu4l je napisao/la:Supić sada igra u veoma dobrom klubu, koji smo svi gledali u ligi prvaka ove godine, tako da su sve sumnje oko njega otklonjene. To je reprezentacija, odigraš tri utakmice i primjećen si. Nemanja mi je veoma simpatičan i mislim da donosi dosta pozitivne enegrije u ekipu, svi pričaju najbolje o njemu, tako da ga treba zvati i dalje.
Slazem se s tim da mu je repka mnogo pomogla(ako ga i nije dovela) oko novog kluba, nisam ja rekao da je on los covjek niti los igrac nego da imamo dvije ako ne i tri kvalitetnije opcije. Al priznaj kad ga gledas kad potrci il kad se mice ko da covjek ima 20 kg zeljeza u kopackama :lol:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 23:09

anlayan je napisao/la:@ bosanac 723

izvini ti opet ;) ali Supić je otišao u Anorthosis ( čuo si sigurno :mrgreen: ) a Ramović je u zadnje dvije god. proglašavan najbolji golmanom norveške lige.. ;)
znam to sve, ja sam ti up to date sa tim stvarima, hvala bogu sto imamo toliko dobri igraca, al pogledaj buraz imamo hasagica brani u turskoj(vrtila se prica da ga zeli fenerbahce) begovic samo ceka da james ode u penziju pa da postane #1 porthsmoutha...ipak su hasagic i begovic malkice malkice kvalitetniji nego supa i ramovic(al naravno nista protiv njih :) )

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 15 jun 2009, 23:20

znam to sve, ja sam ti up to date sa tim stvarima, hvala bogu sto imamo toliko dobri igraca, al pogledaj buraz imamo hasagica brani u turskoj(vrtila se prica da ga zeli fenerbahce) begovic samo ceka da james ode u penziju pa da postane #1 porthsmoutha...ipak su hasagic i begovic malkice malkice kvalitetniji nego supa i ramovic(al naravno nista protiv njih :) )
pa ko nam je onda treći za SP :mrgreen:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 23:23

anlayan je napisao/la:

alaim :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2009, 23:26

anlayan je napisao/la:

Guso bolan.
Neg skrenuli ste sa teme momci. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 15 jun 2009, 23:34

[/quote]Guso bolan.
Neg skrenuli ste sa teme momci. ;)[/quote]

zajedno mirsad dedic i enver maric :mrgreen:

CB_nicaZe
Kontakt:

Post Postao/la CB_nicaZe » 15 jun 2009, 23:39

a onaj budalaš Piplica,gdje je on ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2009, 01:23

Poljski su se mediji u ponedjeljak raspisali o interesu bundesligaškog prvaka Wolfsburga za bosanskohercegovačkog nogometaša Semira Štilića :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 09:48

Virtu4l je napisao/la:

Rahimic

Dzeko Ibisevic

pa i ne bi bas reko....veza i napad bolje ne moze, al desna strana bi bila gora nego kad igra Dzemo...
Pandza nije bas brz pa bi tamo puhalo...
Dzemo-------Pandza/Nadarevic---------------Spahic----------Jaha

to bi bilo to...i sa ovom gore vezom i napadom mislim da bolje ne moze sa ovim sto trenutno raspolazemo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 jun 2009, 11:53

Kad se vec nakacite na neku temu,procitajte bar naziv iste i pisite otome.
Vratite se temi!
AMAR OSIM!!!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 jun 2009, 17:23

Evo vračamo se ovim člankom:

Bosnian Midfielder Semir Stilic Attracts Wolfsburg Interest - Report
The German champions have apparently set their sights on yet another Bosnian star...

According to a report in Przeglad Sportewy, Bundesliga champions Wolfsburg are considering making a move for attacking midfielder Semir Stilic. The 22-year-old playmaker currently plays for Polish outfit Lech Poznan.

Wolfsburg play Champions League football next term and are keen to add some more depth to their squad this summer in order to be competitive in several competitions. They’ve reportedly made Stilic one of their primary transfer targets.

The Bosnian international’s current deal at Lech Poznan is due to expire in 2012, meaning that Wolfsburg won’t get him on the cheap. Additionally, the Wolfe face stiff competition from clubs such as West Ham United, Celtic and Hamburger SV in the race for Stilic’s signature.

Stilic would be the third Bosnian player at Wolfsburg if the transfer materialises. His compatriots Edin Dzeko and Zvjezdan Misimovic are both key players at the German champions.

Stefan Coerts, Goal.com
SAMO ŽELJO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 5 gostiju.