Zvjezdan Misimović

secer
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la secer » 26 jul 2009, 11:56

geronimo je napisao/la:Ni jedno ni drugo, decko ima veze sa Austrijom, primjetio sam po naglasku :D
Verstanden Necko ;)
Opa, kolega vidovnjak :D
Bacio sam viljuske, koje su, opet, preciznije od Vasih kutljaca, iii, kazu mi da je nas drug Dino nastanjen u Becu :lol:
Nedzade, ako zelis informaciju vise posalji pp kolegi Geronimu i vrlo brzo ces dobiti odgovor u kojem je br. tel.(1,99E/min.) na koji mozes dobiti parapsihologa, bijelog maga i vidovnjaka Geronima koji pomaze u svim situacijama :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jul 2009, 22:17

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ni jedno ni drugo, decko ima veze sa Austrijom, primjetio sam po naglasku :D
Verstanden Necko ;)
Opa, kolega vidovnjak :D
Bacio sam viljuske, koje su, opet, preciznije od Vasih kutljaca, iii, kazu mi da je nas drug Dino nastanjen u Becu :lol:
Nedzade, ako zelis informaciju vise posalji pp kolegi Geronimu i vrlo brzo ces dobiti odgovor u kojem je br. tel.(1,99E/min.) na koji mozes dobiti parapsihologa, bijelog maga i vidovnjaka Geronima koji pomaze u svim situacijama :lol:
:lol: :lol:
Sekerbej-u, kako si pogodio :lol: ja ucio zanat od izvjesnog Dusana Ilica, koji je s vremenom postao jako poznat.
Dao da mu se muda i kita uklone i postavio onu stvar medju noge :D
Pogadjas o kome je rijec...jedna jedina Kleopatra :lol:

Hmm, morace mi platiti debelo za ovu reklamu, ipak je ovo citan forum :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 27 jul 2009, 23:15

Bravo Dzeko i Miske,samo tako nastavite!!!!!!!!! :)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 28 jul 2009, 13:38

Miske KRALJ,CAROBNJAK,MAJSTOR i mnogo vise od toga,bez njega cemo tesko dobiti i Armeniju vjeruj te mi,jos nedaj boze da nebude kojim slucajem Edina (puh puh jezik mi se pregrizo) onda bi totalno bili katastrofa,jer koju bi momcad dobili igraci poput Muratovica,Berberovica ili Jahica,oni se jednostvano slepaju uz nase zvijezde.
Tracy McGrady!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jul 2009, 15:13

Lijepa dva gola. i Džeko je bio na mjestu kada treba. Odlično što su glavni igrači Wolfsburga iz BiH.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 28 jul 2009, 16:25

Edo_Majka je napisao/la:Miske KRALJ,CAROBNJAK,MAJSTOR i mnogo vise od toga,bez njega cemo tesko dobiti i Armeniju vjeruj te mi,jos nedaj boze da nebude kojim slucajem Edina (puh puh jezik mi se pregrizo) onda bi totalno bili katastrofa,jer koju bi momcad dobili igraci poput Muratovica,Berberovica ili Jahica,oni se jednostvano slepaju uz nase zvijezde.
daj ba smiri se malo,sta fali ostalim igracima??

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 28 jul 2009, 17:44

jocker123 je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Miske KRALJ,CAROBNJAK,MAJSTOR i mnogo vise od toga,bez njega cemo tesko dobiti i Armeniju vjeruj te mi,jos nedaj boze da nebude kojim slucajem Edina (puh puh jezik mi se pregrizo) onda bi totalno bili katastrofa,jer koju bi momcad dobili igraci poput Muratovica,Berberovica ili Jahica,oni se jednostvano slepaju uz nase zvijezde.
Fali im Vodja kakav je Misimovic
Tracy McGrady!!!

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 28 jul 2009, 18:10

Edo_Majka je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:
Fali im Vodja kakav je Misimovic
hvala Bogu pa nije tako strasno, imamo Salihovica, Pjanica, Ibru, tako da prolazimo Armeniju 100%

bio sam sinoc na utakmici, i naravno, nasi su me odusevili, pogotovo Miske, kapa dole za sinocnju utakmicu..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 jul 2009, 19:00

Ne bih se slozio da se bas slepaju...Jeste da nam fali i da smo tanji u zadnjoj liniji ali da se bas slepaju ,to su najbolji koje imamo na tim pozicijama...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 jul 2009, 21:27

svaka čast misketu za dva gola postignuta u prijateljskoj utakmici
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jul 2009, 21:44

Dobro je odigrao i ovaj Ziani,imao je dosta solidnih prodora,mogao bi Wolfsburg i iznenaditi i Ligi Sampiona... :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jul 2009, 22:11

BIHfan je napisao/la:Dobro je odigrao i ovaj Ziani,imao je dosta solidnih prodora,mogao bi Wolfsburg i iznenaditi i Ligi Sampiona... :)

Ziani jeste dobar.
A to za Wolfsburg da bi mogao nisam siguran. Nego Wolfsburg ce da iznenadi :mrgreen:

Samo da nedobiju Barcu na pocetku. :D

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 04 avg 2009, 23:36

i uefa je napravila istu gresku... :roll: ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 avg 2009, 00:12

Cudno izgleda Misimovic na toj slici, da se nije prehladio :?
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 avg 2009, 00:24

RiNo je napisao/la:
Cudno izgleda Misimovic na toj slici, da se nije prehladio :?
Svinjski i kokosiji grip dobio u paketu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 avg 2009, 08:59

pa ako ja ovo miske ja sam shakira
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 05 avg 2009, 10:11

Po broju asistencija je izjednačio rekordni učinak Werderova austrijskog veznjaka Andreasa Herzoga iz sezone 1994/1995, kada je ljevonogi nogometaš asistirao za gol također dvadeset puta.
najgore je sto svi ponavljaju ovo(izuzetak ss.ba). vec sam najmanje tri puta ovo procitao. miske je po svim statistikama presao herzoga po broju asistencija. ovo su podaci iz dvije razlicite statistike.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2009, 10:58

dino-92 je napisao/la:najgore je sto svi ponavljaju ovo(izuzetak ss.ba). vec sam najmanje tri puta ovo procitao. miske je po svim statistikama presao herzoga po broju asistencija. ovo su podaci iz dvije razlicite statistike.
Ma po kojim svim statistikama, prosurfaj malo po njemackim sajtovima pa ces vidjeti. Kicker je skoro uvijek najmjerodavniji, a na kraju krajeva i Misimović je u par navrata izjavio da mu je drago što je 'izjednačio rekord Herzoga'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2009, 14:26

Ja neznam dokle više da se raspravlja ta dvojica su imali 17 asistencija a miske 20.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.