UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Nigdje veze borba, Sonnen je po meni bio bolji samo u trecoj rundi i to nikakva posebna prednost ni jedan ni drugi nisu nista pokazali i nadam se da ce ga Anderson Silva razbiti.
- anonymousHD
- Kontakt:
Po meni isto, niđe veze odluka sudija... A sada main event, ovo će biti vrh... Volio bi da gledam mog idola Jon Jonesa protiv Evansa, želim tu borbu da vidim aaa!
Dana White objavio evo na twitteru za borbu Sonnena i Bispinga 30-27 is soooooooo bad it's insane. That judge should never be allowed to watch a fight again!!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja ba, baš ev čitam na twitteru šta pišu.
Odličnih pet rundi, potpuna dominacija Rashad Evansa. Znači Jon Bones Jones vs Suga Rashad Evans! Strašna borba će biti, ali mislim da nema nikakvih šansi da ga Evans pobedi, Jones će odbraniti titulu...
Odličnih pet rundi, potpuna dominacija Rashad Evansa. Znači Jon Bones Jones vs Suga Rashad Evans! Strašna borba će biti, ali mislim da nema nikakvih šansi da ga Evans pobedi, Jones će odbraniti titulu...
Jones brani titulu, to bi trebalo biti UFC 145, 21 aprila.
u zadnje vrijeme nikako da pobjede ovi ljudi za koje ja navijam
moram sad skinuti sebi da pregledam ufc sinoc sam samo pregledao onu borbu einemo russow i zaspao
moram sad skinuti sebi da pregledam ufc sinoc sam samo pregledao onu borbu einemo russow i zaspao
You are someone else I am still right here
- bear grylls
- Kontakt:
Evans mi je jedan od najdrazih boraca i strasan performans sinoc. Brzina preciznost takedown defence graplling strasno je sve izgledalo. Ima itekako sanse protiv jonesa brzi je od svih protivnika s kojima se susreo jones hrvanje mu je strasno sto se sinoc vidjelo iako su tu svi prednost davali davisu. Bice jako bitan psihicki rat znaju se oboica trenirali su zajedno vidjecemo ali ima suga sanse itekako.
Mislim da nema sanse protiv Jonesa.
slazem se... osim ako ne promijeni puno toga u odnosu na ovaj mec sa davisom... mene je ovaj glavni dio eventa malo razocarao... borbe na trenutke dosta dosadne. sto se tice sudijskih odluka sto se mene tice ok sve bilo. mozda je sonnen trebao dobiti split umjesto unanimous decision al svejedno pobjeda je pobjeda. bilo bi mi drago da ga je bisping uspio pobjediti al sta je tu je.MakeTZ je napisao/la:Mislim da nema sanse protiv Jonesa.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zar neko ima šanse protiv Jon Jonesa? Po meni ono je perfekcija, nema boljeg od njega. Rashad oke, dobar je, ali mislim da u stand-up on ne može ništa protiv Bonesa, ubit će ga nogoma i onda će sve to prevest u parter i rešit svojim ubitačnim laktovima... Ono tako ja vidim meč, ali ko zna, možda se i varam, možda Rashad izvede nešto ludo i pobedi Jonesa. 
Za 6 dana Diaz vs. Condit to ce bi rat, a ne onaj smor od sinoc.
ma treba on preci u tesku prejak je za ove iz poluteskeanonymousHD je napisao/la:Zar neko ima šanse protiv Jon Jonesa? Po meni ono je perfekcija, nema boljeg od njega. Rashad oke, dobar je, ali mislim da u stand-up on ne može ništa protiv Bonesa, ubit će ga nogoma i onda će sve to prevest u parter i rešit svojim ubitačnim laktovima... Ono tako ja vidim meč, ali ko zna, možda se i varam, možda Rashad izvede nešto ludo i pobedi Jonesa.
citao sam negdje da je onaj njegov udarac laktom iz okreta brzi od elipse helikoptera...
@maketz ovi sa foxa bas nemaju srece... zalili su se na event junior cain a sad ovaj jos gori bio.
gdje god se bori diaz tu mora biti rat
Diaz majstor specifican stil ali se tuce skidam mu kapu.MakeTZ je napisao/la:Za 6 dana Diaz vs. Condit to ce bi rat, a ne onaj smor od sinoc.
- bear grylls
- Kontakt:
Nema nepobjedivih pa tako ni jones nije neunistiv. rampage nikad nije ni imao sanse protiv jonesa jer je sluger nema footwork samo ide naprijed ko puz i ima teske ruke a to odgovara jonesu da ga rastura sa distance. Evans to nije evans je tehnicki daleko bolji u standupu od rampage hrvac takođe i ima footwork i brzinu da se priblizi jonesu al vidjecemo. Sto se tice diaz condit navijam za diaza priarsli su mi srcu i on i brat mu. Opet neznam protiv condita kako ce to ici strasan je condit al kako bi volio da vidim gsp vs diaz posto je gsp rekao da je motiviran da prebije diaza ne da samo lezi na na njemu bila bi to strasna borba.I ja za machidu pa machida je uzdrmao jonesa u jednom trenutku i bio bolji u stojci onim svojim sitilom gdje se povlaci vani i onda samo odjednom bljesne udarcima al **** ugusio ga jones i to brutalno nema nepobjedivih doce i jonesu kraj od strane evansa 
pa to sam ja za machidu i govorio mozda i najbolji otpor pruzio jonesu za sad... naravno da nema nepobjedivih... ja se sjecam kada su za machidu pricali svi da ga niko nece dobiti pa dođe i njegov kraj... jednostavno i jones ce kad tad naletiti na borca koji mu ne odgovara ili ce ga jednostavno neko pogoditi dobrim udarcem ali morace kad tad napraviti neku vecu gresku.bear grylls je napisao/la:Nema nepobjedivih pa tako ni jones nije neunistiv. rampage nikad nije ni imao sanse protiv jonesa jer je sluger nema footwork samo ide naprijed ko puz i ima teske ruke a to odgovara jonesu da ga rastura sa distance. Evans to nije evans je tehnicki daleko bolji u standupu od rampage hrvac takođe i ima footwork i brzinu da se priblizi jonesu al vidjecemo. Sto se tice diaz condit navijam za diaza priarsli su mi srcu i on i brat mu. Opet neznam protiv condita kako ce to ici strasan je condit al kako bi volio da vidim gsp vs diaz posto je gsp rekao da je motiviran da prebije diaza ne da samo lezi na na njemu bila bi to strasna borba.I ja za machidu pa machida je uzdrmao jonesa u jednom trenutku i bio bolji u stojci onim svojim sitilom gdje se povlaci vani i onda samo odjednom bljesne udarcima al **** ugusio ga jones i to brutalno nema nepobjedivih doce i jonesu kraj od strane evansa
sto se machide tice vidim spominje se njegov prelazak u srednju kategoriju.... mislim da bi to bio pun pogodak za njega.
u ovoj poluteskoj svako malo se pojavi borac za koga se smatra da je nepobjediv al svi kad tad padnu ali mene zanima ko moze cigana pobjediti... zamislite mec između njega i jonesa nekad u buducnosti... to bi bio spektakl
Diaz je meni jedan od drazih boraca, i naravno da cu za njega navijati, ma da je i protivnik nezgodan, ali ono sto sam kod njega vidio nisam kod nijednog drugog borca pa lik primi toliko udaraca i ko da mu nije nista onda on pocne seriju nije ga nikad dosadno gledati kao sto je slucaj bio prekjucer kad su se borili Sonnen i Bisping ili Evans i Davis, ono valjanje po parteru mucenje itd pogotovo prva borba pa onaj Sonnen nakon minut borbe nije mogao da dise kao da je hronicki pusac razumijem ja da je ovo jedan od najtezih sportova ali ipak oni su profesionalci a i odluka sudije je smijesna, mislim da ce ga Silva raznijeti u prvoj rundi, Evans tesko da moze Jonesu parirati dosta je bolji borac od njega ma da je sve moguce..
I da vas pitam da ne zna ko kakvu dobru str. za gledanje borbi naravno da je free
Osim allthebestfights jer tu sam sve borbe pregledo..
I da vas pitam da ne zna ko kakvu dobru str. za gledanje borbi naravno da je free
Ljudi koji kazu da Rashad nema sta traziti protiv Jonesa se varaju.. Ocito nisu upoznati s nivom hrvanja koji posjeduje Rashad. Pored toga Rashad ima strasnu kondiciju i on namece svoj tempo umjesto da prati tempo svog protivnika i reaguje na njegove prijetnje.
Bones pobjedjuje zato sto stvara sebi mir. On od svake borbe napravi tehnicku borbu. Svojim ogromnim rasponom stvaru distancu i bira svoje opcije kako da dovede svog protivnika u teskoj situaciji. Rashadov stil je takav da lako neutralizuje protivnicke opasnosti. Rashad nece cekati svoje prilike protiv Jonesa, vec ce konstantno "gnjaviti" Bonesa neprekidnim udarcima i takedownima. On ima itekako formu da ovo izdrzi 5 rundi. Brzi tempo fura od Bonesa i ocekujem da ga Bones nece moci pratiti.
Vjerovatno nece biti lijepa borbu, ali vjerujem da ce biti borba koja ce zavrsiti u korist Rashada. Nadam se da ce tako biti jer mi je Rashad puno drazi od ovog arogantnog, ufuranog, Jonesa.
Bones pobjedjuje zato sto stvara sebi mir. On od svake borbe napravi tehnicku borbu. Svojim ogromnim rasponom stvaru distancu i bira svoje opcije kako da dovede svog protivnika u teskoj situaciji. Rashadov stil je takav da lako neutralizuje protivnicke opasnosti. Rashad nece cekati svoje prilike protiv Jonesa, vec ce konstantno "gnjaviti" Bonesa neprekidnim udarcima i takedownima. On ima itekako formu da ovo izdrzi 5 rundi. Brzi tempo fura od Bonesa i ocekujem da ga Bones nece moci pratiti.
Vjerovatno nece biti lijepa borbu, ali vjerujem da ce biti borba koja ce zavrsiti u korist Rashada. Nadam se da ce tako biti jer mi je Rashad puno drazi od ovog arogantnog, ufuranog, Jonesa.
jbg shogun,malo si pretjero.Ispade sad rashad duplo bolji borac od jonesa
.Ne gotivim ni jednog ni drugog,ali tvoj komentar je previse subjektivan i totalno neistinit
.
- anonymousHD
- Kontakt:
Je li neko gledao ove dve borbe na facebooku? Odlične dve borbe, Steve Thompson prejak K.O.
Večeras će biti odlični borbi, aaa, jedva čekam! DIAZ!
Večeras će biti odlični borbi, aaa, jedva čekam! DIAZ!
Beze finalna borba.Condit po meni nezasluzeno dobio.Diaz ga ganjo po oktagonu ne bi li razmjenili koji udarac.Razumijem ja da je on im'o "game plan" ali mu se isti svodio na bjezanje.Beze za sport,da hocu da gledam borbu na poene ,gledo bi teakwondo takmicenja :S.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.