Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kokakolas
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la kokakolas » 27 avg 2009, 17:15

Pustite te njihove "nezvanicne informacije".. Svaku takvu kolumnu treba fino ignorisati... to je glup fazon za povecavanje posjeta sajta... Sportsport.ba dere svu konkurenciju, pa se sad eto ostali sjetili da probaju sa nekakvim glupim trikovima skupljat posjetitelje :)

Nezvanicne info, haha... To su ozbiljne stvari i dok se ne sazna istina, nemojte zivce cupati onima kojim srce kuca za domovinu i nasu repku! Djubrad jedna...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 avg 2009, 17:15

ljudi moji kako sad u dobrani...koga...

.............begovic(supic)........
bajramovic..nadarevic...pandze....hrgovic....
.........rahimic............jahic..............
...........................salihovic.................
.............pjanic...........................
...dzeko............................ibisevic...

ovako igrat pa kdu poklo da puklo-..
ma sory sjebah se ja....kako da seju zaboravim...ma neznam ni sta pisem vjerujte mi..
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 27 avg 2009, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 avg 2009, 17:16

kokakolas je napisao/la:Pustite te njihove "nezvanicne informacije".. Svaku takvu kolumnu treba fino ignorisati... to je glup fazon za povecavanje posjeta sajta... Sportsport.ba dere svu konkurenciju, pa se sad eto ostali sjetili da probaju sa nekakvim glupim trikovima skupljat posjetitelje :)

Nezvanicne info, haha... To su ozbiljne stvari i dok se ne sazna istina, nemojte zivce cupati onima kojim srce kuca za domovinu i nasu repku! Djubrad jedna...
sportin nije izmislio tu spekulaciju, procitaj gore: Francefootball
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 avg 2009, 17:19

miralem444 je napisao/la:ljudi moji kako sad u dobrani...koga...

...................ibricic.........................

seju si zaboravio.... ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 17:20

Bez Salihovica bi se ti jarane usro ko grlica. :roll:
I bas bi onda puklo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 avg 2009, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 27 avg 2009, 17:20

pise i na i n d e x.hr o Spahicu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 avg 2009, 17:23

Očekujem demant čelnika Montpelliera u narednih nekoliko sati :) Šalim se, jedan ugledni list popust FranceFootbal ili L'Equipe ne bi si dozvolio takav promašaj, pak je to nanošenje duševne boli oko 3 miliona stanovnika. SportSport.ba će, bar je to do sada bio slučaj, javiti se lično Spahiću, te iz prve ruke prenijeti informacije.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 27 avg 2009, 17:23

lejla je napisao/la:

seju si zaboravio.... ;)

ne do njenog seje nikom. . . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 avg 2009, 17:23

Selon L'Equipe, le joueur de Montpellier atteint par la grippe A est le défenseur international bosniaque Emir Spahic. Hier matin, ce dernier s'est contenté de regarder ses partenaires s'entraîner, avant de s'entretenir avec le personnel médical et de faire une prise de sang, qui a confirmé la présence du virus H1N1. A l'isolement à son domicile jusqu'à dimanche, Spahic est suivi individuellement par le médecin du club. Le joueur, auteur d'un début de saison tonitruant (2 buts), sera donc forfait pour le déplacement du MHSC à Nice, samedi.

evo ja nesto nadoh na francefootbal.com...pa ko zna nek nam prevede bio bih mu vjecno zahvalan....
ja nako od oka skontah da ja obolio..od virusa h1n1..hebem ti taj virus

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 17:24

kokakolas je napisao/la:Pustite te njihove "nezvanicne informacije".. Svaku takvu kolumnu treba fino ignorisati... to je glup fazon za povecavanje posjeta sajta... Sportsport.ba dere svu konkurenciju, pa se sad eto ostali sjetili da probaju sa nekakvim glupim trikovima skupljat posjetitelje :)

A zasto onda ti isto ne strpis se i ne saznas da li je istina ili ne.
A ne odma da prozivas nekoga Djubrad. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2009, 17:24

A kako pojedinim ovdje ne ide u glavu da ce Spahic ozdravit do najkasnije sljedece srijede??? Ova gripa traje 6-7 dana i covjek ce 100% igrat protiv Armenije. Boze sacuvaj kakvih likova ima ovdje. Odma panika, pa procitajte malo prije nego sto pisete gluposti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 27 avg 2009, 17:25

Nešto kontam da nisu slučajno Turci upetljani u ovu aferu oko svinjske gripe :evil:

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 27 avg 2009, 17:25

e neeee mogu vjerovati pa nemoguce :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: daj BOze da je pogresna inf
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 avg 2009, 17:26

miralem444 je napisao/la:Selon L'Equipe, le joueur de Montpellier atteint par la grippe A est le défenseur international bosniaque Emir Spahic. Hier matin, ce dernier s'est contenté de regarder ses partenaires s'entraîner, avant de s'entretenir avec le personnel médical et de faire une prise de sang, qui a confirmé la présence du virus H1N1. A l'isolement à son domicile jusqu'à dimanche, Spahic est suivi individuellement par le médecin du club. Le joueur, auteur d'un début de saison tonitruant (2 buts), sera donc forfait pour le déplacement du MHSC à Nice, samedi.

evo ja nesto nadoh na francefootbal.com...pa ko zna nek nam prevede bio bih mu vjecno zahvalan....
ja nako od oka skontah da ja obolio..od virusa h1n1..hebem ti taj virus
http://www.francefootball.fr/FF/breves2 ... ppe-a.html
na francuskom je, al moze se skontat.... :D :D
Didier Drogba

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2009, 17:27

Cartman je napisao/la:A kako pojedinim ovdje ne ide u glavu da ce Spahic ozdravit do najkasnije sljedece srijede??? Ova gripa traje 6-7 dana i covjek ce 100% igrat protiv Armenije. Boze sacuvaj kakvih likova ima ovdje. Odma panika, pa procitajte malo prije nego sto pisete gluposti.
Da ponovim po 10. put jer ovdje ocito ima sljepih ljudi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 avg 2009, 17:28

............begovic..................
bajramovic..nadarevic..pandza.....hrgovic..
...........jahic........muratovic(rahimic)...
.....pjanic.......................salihovic..
.............dzeko...ibisevic........

ma neznam kako sam seju zaboravio...me hebem ti mene..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 17:30

Cartman je napisao/la:A kako pojedinim ovdje ne ide u glavu da ce Spahic ozdravit do najkasnije sljedece srijede??? Ova gripa traje 6-7 dana i covjek ce 100% igrat protiv Armenije. Boze sacuvaj kakvih likova ima ovdje. Odma panika, pa procitajte malo prije nego sto pisete gluposti.
Jest a uz to ne smije maknuti iz karantina i jos uz to ni pomisliti da trenira u te dane.
Sto znaci i da ozdravi prije tekme,vala da je od celika nema sanse da odigra kao sto bi bio fit.
A iscrpljenog ili nedovoljno oporavljenog stopera staviti u igru,ravno je samoubojstvu pogotovo znajuci kakve golmane ,,spremne,,imamo.Jos uz to nadarevic ni minute nije odigrao vec pet meceva a takva je prica i sa pandzom.Mravac uopste nema kluba a Mirvic zakovan sa svojim klubom na zadnjem mijestu u losoj Belgijskoj ligi.
Pa ti vidi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 avg 2009, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 avg 2009, 17:31

Ne znam što se toliko brinete, on će biti spreman vjerovatno za Aremniju, a za Tursku stoposto.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 avg 2009, 17:33

EMIR SPAHIĆ obolio je od svinjske gripe. Defenzivac Montpelliera je na treningu osjetio umor, a nakon vađenja krvi je utvrđeno da se zarazio H1N1 virusom. Sljedećih pet dana će provesti u karanteni i sigurno propušta utakmicu s Nicom.

Također, upitno je i hoće li moći pomoći Bih reprezentaciji u kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo. Susret s Armenijom je na rasporedu petog rujna, a ključna utakmica s Turcima u Zenici je četiri dana kasnije.

Spahić, koji je ovog ljeta Lokomotiv zamijenio Montpellierom, je u prva tri kola jedan od najboljih igrača momčadi. Zabio je dva gola, dva puta je izabran u momčad kola, a jednom je proglašen za igrača kola.

evo do utorka je izolovan...znaci spaha...srijeda pravac bih...i treniraj cijeli da..kako bi povratio snagu i ostalo...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 avg 2009, 17:38

Evo kao što rekoh, SportSport.ba je saznao.

Francuski mediji objavili su sinoć saopštenje Montpelliera prema kojem je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić obolio od virusa H1N1, odnosno svinjske gripe.
Spahić se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji, gdje će provesti narednih pet dana čekajući nalaze doktora. Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine jučer je morao prije vremena napustiti trening svoje ekipe, žaleći se na umor. Na zvaničnoj stranici Montpelliera objavljeno je kako se jedan njihov igrač žali na simptome koji su veoma slični onima zloglasnog virusa H1N1.

U Montpellieru su odmah naložili da se urade nalazi krvi Emira Spahića, a oni su, nažalost, pokazali prisustvo virusa H1N1. Ovakav razvoj situacije gotovo pa sigurno znači da kapitena reprezentacije BiH neće biti na okupljanju, zakazanom za ponedjeljak, jer će se nalaziti u karantinu do nedelje, a pod velikim je znakom pitanja i njegov nastup u predstojećim susretima kvalifikacija za odlazak na SP, što je za bh. tim, ogroman hendikep.

"Ovoga sam se najviše plašio, da nam se ne dogodi nešto nepredviđeno. Ne znam šta da radim. Bez Spahića smo mnogo slabiji, u to nema nikakve sumnje", kaže selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević.

Kapiten bh. tima odlično je startao sezonu u svom novom klubu, gdje je u prva tri kola postigao dva gola, te je izabran za najboljeg igrača frnacuske lige u 3. kolu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.