Nezvanicne info, haha... To su ozbiljne stvari i dok se ne sazna istina, nemojte zivce cupati onima kojim srce kuca za domovinu i nasu repku! Djubrad jedna...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
sportin nije izmislio tu spekulaciju, procitaj gore: Francefootballkokakolas je napisao/la:Pustite te njihove "nezvanicne informacije".. Svaku takvu kolumnu treba fino ignorisati... to je glup fazon za povecavanje posjeta sajta... Sportsport.ba dere svu konkurenciju, pa se sad eto ostali sjetili da probaju sa nekakvim glupim trikovima skupljat posjetitelje
Nezvanicne info, haha... To su ozbiljne stvari i dok se ne sazna istina, nemojte zivce cupati onima kojim srce kuca za domovinu i nasu repku! Djubrad jedna...
seju si zaboravio....miralem444 je napisao/la:ljudi moji kako sad u dobrani...koga...
.............begovic(supic)........
bajramovic..nadarevic...pandze....hrgovic....
.........rahimic............jahic..............
...................ibricic.........................
.............pjanic...........................
...dzeko............................ibisevic...
ovako igrat pa kdu poklo da puklo-..
Bez Salihovica bi se ti jarane usro ko grlica.miralem444 je napisao/la:ljudi moji kako sad u dobrani...koga...
lejla je napisao/la:seju si zaboravio....miralem444 je napisao/la:ljudi moji kako sad u dobrani...koga...
A zasto onda ti isto ne strpis se i ne saznas da li je istina ili ne.kokakolas je napisao/la:Pustite te njihove "nezvanicne informacije".. Svaku takvu kolumnu treba fino ignorisati... to je glup fazon za povecavanje posjeta sajta... Sportsport.ba dere svu konkurenciju, pa se sad eto ostali sjetili da probaju sa nekakvim glupim trikovima skupljat posjetitelje
http://www.francefootball.fr/FF/breves2 ... ppe-a.htmlmiralem444 je napisao/la:Selon L'Equipe, le joueur de Montpellier atteint par la grippe A est le défenseur international bosniaque Emir Spahic. Hier matin, ce dernier s'est contenté de regarder ses partenaires s'entraîner, avant de s'entretenir avec le personnel médical et de faire une prise de sang, qui a confirmé la présence du virus H1N1. A l'isolement à son domicile jusqu'à dimanche, Spahic est suivi individuellement par le médecin du club. Le joueur, auteur d'un début de saison tonitruant (2 buts), sera donc forfait pour le déplacement du MHSC à Nice, samedi.
evo ja nesto nadoh na francefootbal.com...pa ko zna nek nam prevede bio bih mu vjecno zahvalan....
ja nako od oka skontah da ja obolio..od virusa h1n1..hebem ti taj virus
Da ponovim po 10. put jer ovdje ocito ima sljepih ljudi.Cartman je napisao/la:A kako pojedinim ovdje ne ide u glavu da ce Spahic ozdravit do najkasnije sljedece srijede??? Ova gripa traje 6-7 dana i covjek ce 100% igrat protiv Armenije. Boze sacuvaj kakvih likova ima ovdje. Odma panika, pa procitajte malo prije nego sto pisete gluposti.
Jest a uz to ne smije maknuti iz karantina i jos uz to ni pomisliti da trenira u te dane.Cartman je napisao/la:A kako pojedinim ovdje ne ide u glavu da ce Spahic ozdravit do najkasnije sljedece srijede??? Ova gripa traje 6-7 dana i covjek ce 100% igrat protiv Armenije. Boze sacuvaj kakvih likova ima ovdje. Odma panika, pa procitajte malo prije nego sto pisete gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.