Po znacaju je bolje da gledas Poljake...ono tamo nije zanimljivo,jedni su haman ispali,drugi prosliSenaid L.F.C je napisao/la:Dajte savjet sta gledat Ruse il Poljake

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Po znacaju je bolje da gledas Poljake...ono tamo nije zanimljivo,jedni su haman ispali,drugi prosliSenaid L.F.C je napisao/la:Dajte savjet sta gledat Ruse il Poljake
gledam evo poljake malo i cini se dobra utakmnica a nisu grci jos ispali mogli bi oni dalje uz mnogo srecemiky_hz je napisao/la:Po znacaju je bolje da gledas Poljake...ono tamo nije zanimljivo,jedni su ispali,drugi prosliSenaid L.F.C je napisao/la:Dajte savjet sta gledat Ruse il Poljake
@rio moze uz tebe sam i ja samo nju..rio_Ferdy88 je napisao/la:NjuSenaid L.F.C je napisao/la:Dajte savjet sta gledat Ruse il Poljake![]()
a srce definitivno nakon nje treba zakljucat ovu temu kao i navijacice btw nju cu gledat na ovim .gifovima kasnijerio_Ferdy88 je napisao/la:NjuSenaid L.F.C je napisao/la:Dajte savjet sta gledat Ruse il Poljake![]()
najsretnija reprezentacija na svijetu, pogledajte samo kako su oni dali sva tri gola na ovom prvenstvu, pa nijedan iz neke akcije, sve nešto sretnoL'Avvocato je napisao/la:Joj Grka kako zabijaju golove ... smore protivnika defanzivom i cekaju najmanje greske da zabiju.
Semper je napisao/la:Grci su najsretnija sportska nacija na svijetu, nebi me iznenadilo da opet osvoje EP.
KošarkaLjepoje je napisao/la:Semper je napisao/la:Grci su najsretnija sportska nacija na svijetu, nebi me iznenadilo da opet osvoje EP.
Fudbal je jedino u čemu su Grci "dobri"....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.