U petak u 10:00h.bazeni je napisao/la:kad nastupa onaj Kemal Mešić?

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
U petak u 10:00h.bazeni je napisao/la:kad nastupa onaj Kemal Mešić?
hvalamessilla je napisao/la:U petak u 10:00h.bazeni je napisao/la:kad nastupa onaj Kemal Mešić?
U petak u 11:00 takođe na BHT prenos.messilla je napisao/la:U petak u 10:00h.bazeni je napisao/la:kad nastupa onaj Kemal Mešić?
Ma jbg pišem ove live prenose za sutra, pa me malo prenijelo.legenda reala je napisao/la: U petak u 11:00 takođe na BHT prenos.
Ne mješajte mi naše i Britansko vrijeme, kolko vas puta moram opominjati
Hvalalegenda reala je napisao/la:Hoće 10:45 direktno na BHT1 nastup Amela MekićaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hoće li biti prijenos duela sutra aBd??
Ako ispadne u prva dva kola ide kuci,ako ispadne u rundi najboljih 8 ide u repesaz,ako tu pobjedi u prvom mecu ide u borbu za bronzubazeni je napisao/la:ako sutra izgubi imali još mečeva mislim imali načina ako izgubi proći dalje nekako?
ma dobro za mene su on i Mešić od početka bili favoriti za dobar plasman
Sretno
Kako je završio deveti prošlu Olimpijadu, a borio se u repesažu, jesu se šta pravila promjenila ili ???bistrikboy je napisao/la:Ako ispadne u prva dva kola ide kuci,ako ispadne u rundi najboljih 8 ide u repesaz,ako tu pobjedi u prvom mecu ide u borbu za bronzubazeni je napisao/la:ako sutra izgubi imali još mečeva mislim imali načina ako izgubi proći dalje nekako?
Sretno
Zato sto nije bio devetilegenda reala je napisao/la:Kako je završio deveti prošlu Olimpijadu, a borio se u repesažu, jesu se šta pravila promjenila ili ???bistrikboy je napisao/la:Ako ispadne u prva dva kola ide kuci,ako ispadne u rundi najboljih 8 ide u repesaz,ako tu pobjedi u prvom mecu ide u borbu za bronzubazeni je napisao/la:ako sutra izgubi imali još mečeva mislim imali načina ako izgubi proći dalje nekako?
Sretno
hamanEdin TM87 je napisao/la:Jel' Amel Delic isto sto i Amer Mekic?
Misliš srebrenog ?legenda reala je napisao/la:Ma jedna pobjeda je dovoljna da ide u repesaž , evo rasporeda sa OI 2008, ja znam da je tako bilo![]()
Amel je u Pekingu ispa od bronzanog sa te Olimpijade![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Judo_at_th ... 27s_100_kg" onclick="window.open(this.href);return false;
Izasnamessilla je napisao/la:Misliš srebrenog ?legenda reala je napisao/la:Ma jedna pobjeda je dovoljna da ide u repesaž , evo rasporeda sa OI 2008, ja znam da je tako bilo![]()
Amel je u Pekingu ispa od bronzanog sa te Olimpijade![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Judo_at_th ... 27s_100_kg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.