Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Rios

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 18:51

Elegant je napisao/la:Sem toga svi ovi sto je @gringo nabrojao bi imali isti tretman kao i ostali, ne daj Boze da naprave neku gresku ili da izgubimo sa njima, odmah bi ih poljuvali i izvrijeđali. A prvi bi ih popljuvali ovi sto ih prizivaju, pa bi njima trazili zakrpu i tako sve u krug.

Primjera radi Damir Vrancic protiv Meksika kad je pao na leđa, odmah "debil", "kloc" , "ko je njega zvao" , "sta ce nam on" ....itd (10 minta nije igrao odmah je poslat na "vjesala") A nikad prije niste gledali njegove utakmice, donsite sud na osnovu 10 minuta. Otkud vi znate hoce li on u kvalfikacijama izborit penal ili postici gol, donjeti pobjedu, spasiti vlastitu mrezu ?

Također ove sto @gringo spomine, ko to od vas gleda Izraelsku ligu pa sa pravom kaze Cocalic je bolji od ovog-onog, ko to od vas gleda Zukanovica, Ljevakovica,... itd. pa donosi neke zakljucke?

Ja se ne sjecam kad je neko od medija spomenuo Cocalica, Zukanovica, Ljevakovic samo ova tri, da ne idemo dalje. Eto neka mi neko dadne link od novina, portala (sa datumom) kad ih je iko spomenuo u 2012.
Stevanovic je u Irskoj odigrao koliko i Vrancic protiv Meksika i Irske i sve nas je odusevio..Toliko o minutazi ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2012, 18:52

Rios je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Rios je napisao/la:I Dezko je u vrijeme kad je dobio poziv bio fico a sad je ferari ;)
Tog ficu su u Ceskoj gledali skauti i prije poziva u repku ;)
Kakvi crni skauti,zar je nasa repka imala nekad skaute :lol: Elem,i da jesu zasto ti sakuti ne odu sad u Belgiju pa ne pogledaju Zukanovica i kazu svima nama da je kloc i da nam ne treba..ha ja..Ili malo do Izraela da vide Cocu i onda nam svima kazu da je Vrancic puno bolji.. To je po meni jedini problem..Nego ovako svi guramo svoje price i tako u krug.. ;)
Ne nasa repka,vec iz lige petice,tacnije Wolfsburg ili jacih liga.
Ti ocito bolje vide od nasih kriticara koji guraju ove navedene sto nisu pozvani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2012, 18:55

Upravo sam vidio spisak. :(
Sta reci sam govori za sebe...

- Avdija Vršajević (Hajduk)
- Muamer Svraka (Željezničar)
- Ivan Sesar (Sarajevo)
- Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv)
- Damir Vrančić (Eintracht Braunschweig)

Nego vrijeme bi bilo da Susic pocne traziti igrace i po Crnogorskoj ligi. Fer bi bilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 18:59

harishp je napisao/la:
Ti ocito bolje vide od nasih kriticara koji guraju ove navedene sto nisu pozvani.[/quote]
To sto su ga pratili nije bila nikakva preporuka..Isao je i Hasagic u Liverpool na probu pa nista :lol: :lol: Na kraju krajeva,kako znamo da i ove momke ne prate skauti nekih klubova iz liga petice..Al pusti to..Daj da ih pogleda nas selektor,neko iz strucnog staba,ili brate pozovi ga za prijateljsku pa nek pokaze koliko moze..Ja samo to govorim

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2012, 18:59

Idemo za Brazil.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 avg 2012, 19:03

gringobih je napisao/la: Struka ;)
Inace kako u Tim prvenstva... :?:
Koja crna struka,tebi su novinari strucnjaci fudbala?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 avg 2012, 19:07

emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Struka ;)
Inace kako u Tim prvenstva... :?:
Koja crna struka,tebi su novinari strucnjaci fudbala?
Predlazem administraciji da uvede poveznicu Facebook-SS forum neka nakon ovakvih i slicnih izjava ne ostaju anonimni i neka im i raja i djevojke vide sa kakvim kapacitetima raspolazu... :cry: :cry: :cry:
Bila bi 1000% kvalitenija rasprava ako bi ovo izveli...

Izgleda cu ukinuti racun na ovom forumu ako se stanje ne promjeni... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 avg 2012, 19:13

Pitat te fino koja struka, a ti se pravis pametan !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 19:13

Rios je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ti ocito bolje vide od nasih kriticara koji guraju ove navedene sto nisu pozvani.
To sto su ga pratili nije bila nikakva preporuka..Isao je i Hasagic u Liverpool na probu pa nista :lol: :lol: Na kraju krajeva,kako znamo da i ove momke ne prate skauti nekih klubova iz liga petice..Al pusti to..Daj da ih pogleda nas selektor,neko iz strucnog staba,ili brate pozovi ga za prijateljsku pa nek pokaze koliko moze..Ja samo to govorim[/quote]

To je ok kad bude prijateljska pozvati igraca pa nek se pokaze, ali je suludo zagovarati da se pozove za kvalifikaciske utakmice, tu nema probe ne smije biti greske, normalno je da u zadnjoj linije igraju spahic i pandza, mozda je pandza losiji igrac od Zukanovica(ko zna) ali u kvalifikacisku utakmicu staviti Zukanovica i Spahica koji nikad nisu igrali skupa e to bi vec bila enormna glupost.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 27 avg 2012, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 27 avg 2012, 19:14

samo 6 bodova!
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 avg 2012, 19:14

gringobih je napisao/la: Ovo niti je forum akademije scenskih umjetnosti niti forum o gramatici nekog jezika a niti forum kluba intelektulaca... ;)

Zar nije jadno da covjek (koji se vjerovatno davi u vlastitim kolebanjima) koristi (1,2,10) neciji previd u tipkanju kao slamku spasa na sportskom forumu... :cry: :cry:
Zaboravio si napistati da ne koristim ćčđ... ;)

Mogu misliti kako bi u tvom svijetu bio prihvacen "Stephen Hawking" :cry: :cry:

Ups, umalo da ne primjetim kako sam ti odjednom postao "ja" vazniji u forumskim raspravama nego covjek kojeg slijepo ali bas bukvalno slijepo branis...Zasto li majku mu :roll:
Gringo, ti i kolega ti @nihcudin ste zajedno sa nekoliko istomisljenika postavili taj (niski) standard na ovoj diskusiji sa raznim slikama, nadimcima i uvredama. Zato je malo cudno da te pogodio taj moj mali i dobronamjerni savjet. Drugim rijecima, kada i sam pljujes i napadas na sve strane, trebas ocekivati da i tebe ponekad neko makar malo bocne. :)
Ne znam zasto pominjes Hawkinga. Jesi li ti Stephen Hawking? Ili je to jos neka od tvojih nesretnih konceptualnih analogija tipa, Hawking ima sivu majicu na sebi, i ja imam sivu majicu na sebi... ergo, ja i Hawking smo jednako inteligentni. :mrgreen:
Ono sto znam o Hawkingu je to da covjek nije populista, tako da vjerujem da nebi napadao nekoga bez dobrih dokaza. To je ono sto ti radis.

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 19:16

slana_krv je napisao/la:
Rios je napisao/la:
harishp je napisao/la:
To sto su ga pratili nije bila nikakva preporuka..Isao je i Hasagic u Liverpool na probu pa nista :lol: :lol: Na kraju krajeva,kako znamo da i ove momke ne prate skauti nekih klubova iz liga petice..Al pusti to..Daj da ih pogleda nas selektor,neko iz strucnog staba,ili brate pozovi ga za prijateljsku pa nek pokaze koliko moze..Ja samo to govorim
To je ok kad bude prijateljska pozvati igraca pa nek se pokaze, ali je suludo zagovarati da se pozove za kvalifikaciske utakmice, tu nema probe ne smije biti greske, normalno je da u zadnjoj linije igraju spahic i pandza, mozda je pandza losiji igrac od Zukanovica(ko zna) ali u kvalifikacisku utakmicu staviti Zukanovica i Spahica koji nikad nisu igrali skupa e to bi vec bila enormna glupost.[/quote]
E ja o tome pricam vec mjesecima..Ljut sam na Safeta sto nije u ove 4 prijateljske pozvao neke od ovih o kojima se prica..Pa da nam svima zacepi usta ili da se pospe pepelom i prizna da je pogrijesio sto ih nije ranije zvao..Samo to..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

major
Kontakt:

Post Postao/la major » 27 avg 2012, 19:17

samo 6 bodova abd :D
"Ne vjeruj ženi koja laže!"

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 19:22

Svi je to mlada ekipa, siguran sam da ce dobiti priliku.
A jedino Susicu zamjeram sto zove igrace iz PLBiH, ni jedan igrac to ne zasluzuje.
Po meni jedini igrac iz PLBiH Buco Osmanhodzic svojevremeno je mogao igrati u repki, i od njega ne znam vise nikog da je to zasluzio.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 avg 2012, 19:25

Elegant je napisao/la:Pitat te fino koja struka, a ti se pravis pametan !
Tako ti biva,kad ti neko nema odgovor na pitanje :mrgreen:
Al evo @Gringo hoce da nas napusti,stvarno cemo biti tuzni :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 avg 2012, 19:30

Prije nekoliko godina su Admir Aganovic, Jusuf Dajic i Sulejman Smajic rasturali u belgijskoj ligi. Zabijali golove makazicama i slicni fazoni. Za Smajica se zainteresovao Ajax, danas igra u Zelji. Dajic negdje u Madjarskoj a Aganovic u Svedskoj. To sto je neko na trenutak zablistao u slabijoj ligi ne znaci nista. Pokazi kontinuitet, pa cemo pricati.

major
Kontakt:

Post Postao/la major » 27 avg 2012, 19:35

uvijek se nadje neki pametnjakovic koji omalovazava selektora koji sigurno voli repku isto kao i mi i koji joj zeli sve najbolje...ali eto mi znamo koga to treba pozvati koga ne treba...FM cuda cini
"Ne vjeruj ženi koja laže!"

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 19:37

calcio je napisao/la:Prije nekoliko godina su Admir Aganovic, Jusuf Dajic i Sulejman Smajic rasturali u belgijskoj ligi. Zabijali golove makazicama i slicni fazoni. Za Smajica se zainteresovao Ajax, danas igra u Zelji. Dajic negdje u Madjarskoj a Aganovic u Svedskoj. To sto je neko na trenutak zablistao u slabijoj ligi ne znaci nista. Pokazi kontinuitet, pa cemo pricati.
Treba probati, jer mi trazimo igraca koji ce se uklopiti u vec postojeci kadar, odnosno da popuni jednu ili dvije rupe.
Igrac moze da igra na vrhunskom nivou i u jacim ligama od Belgijske, to opet ne znaci da ce odgovarati igri reprezentacije, mozda se nece slagati sa Spahicem ili Pjanicem koji su ipak glavni igraci....dok sa druge strane imate Rahimica koji vec godinama ne igra za svoj klub, ali sto se tice reprezentacije... iskreno ja ne znam kako cemo bez njega i ko ce njega zamjeniti u narednom ciklusu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2012, 19:39

major je napisao/la:uvijek se nadje neki pametnjakovic koji omalovazava selektora koji sigurno voli repku isto kao i mi i koji joj zeli sve najbolje...ali eto mi znamo koga to treba pozvati koga ne treba...FM cuda cini
- Avdija Vršajević (Hajduk)
- Muamer Svraka (Željezničar)
- Ivan Sesar (Sarajevo)

A to se ovi mogu na FM staviti? Neki poseban patch? Ili Rivaldo aka Vranjes, ili Vrancic?
Ok ovaj iz cvajte mogao bi biti negdje. Medunjanina pozvati, a covjeku se ne igra vise fudbal.

Jedino Ibricica mu mogu oprostiti.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 avg 2012, 19:42

Ovaj Damir Vrancic u 4 utakmice odigro svega nekih 70tak minuta u dresu Braunschweiga po meni bespotrebno na spisku,MEdunjanin nema kluba ne trenira višak na spisku al to je sve jer je pušto Muslimovića pa sad mora i ovoga..Nerviraju me te kompenzacije umal da izgubimo Begovića zbog toga pustio Dzeku onda sa MExicom da ne putuje,a Asmira otkacio..
Drago mi je sto nema Maletica na spisku,dalje Svraka je visak na spisku,Sesar moze biti tu samo radi uspjeha Sarajeva inace nema puno pomoci slican kao i Stilic i ovaj Avdija Vrsajevic je visak..
Fali Zukanovic uz prvu dvojicu Spahica i Pandzu Sunjic i ZUkanovic bi bili rezervni tandem..
Mogo je vala zvat mozda i Cocalica umjesto ovog Vrancica ili RAhimica..
HAdzic papiri ??? BIcakcic papiri ??? Izet HAjrovic (frajer je dosad morao zaigrati za nas ) ?? Kolasinac (razgovor obavezan) ?? 3ci napadac nemamo ga ?? Zbog suludo propalih prijateljskih utakmica na kojima nista novo nismo saznali,zbog loseg skoutinga i nekomunikacije sa igracima te nepozivanja pojedinih,cudnih taktika i slabe motivacije igraca ja mislim da zasluzuje OTKAZ na prvom sljedecem kiksu koji napravi u kvalifikacijama..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.