gringobih je napisao/la:
Ovo niti je forum akademije scenskih umjetnosti niti forum o gramatici nekog jezika a niti forum kluba intelektulaca...
Zar nije jadno da covjek (koji se vjerovatno davi u vlastitim kolebanjima) koristi (1,2,10) neciji previd u tipkanju kao slamku spasa na sportskom forumu...
Zaboravio si napistati da ne koristim ćčđ...
Mogu misliti kako bi u tvom svijetu bio prihvacen "Stephen Hawking"
Ups, umalo da ne primjetim kako sam ti odjednom postao "ja" vazniji u forumskim raspravama nego covjek kojeg slijepo ali bas bukvalno slijepo branis...Zasto li majku mu

Gringo, ti i kolega ti @nihcudin ste zajedno sa nekoliko istomisljenika postavili taj (niski) standard na ovoj diskusiji sa raznim slikama, nadimcima i uvredama. Zato je malo cudno da te pogodio taj moj mali i dobronamjerni savjet. Drugim rijecima, kada i sam pljujes i napadas na sve strane, trebas ocekivati da i tebe ponekad neko makar malo bocne.
Ne znam zasto pominjes Hawkinga. Jesi li ti Stephen Hawking? Ili je to jos neka od tvojih nesretnih konceptualnih analogija tipa, Hawking ima sivu majicu na sebi, i ja imam sivu majicu na sebi... ergo, ja i Hawking smo jednako inteligentni.

Ono sto znam o Hawkingu je to da covjek nije populista, tako da vjerujem da nebi napadao nekoga bez dobrih dokaza. To je ono sto ti radis.