Sarma je za njeg doktor nauka, ovom prilikom čestitam Sarmi i Coutinhu (
Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Ovaj Neutral je najiritantniji forumaš ... ne znam koji se qurac vraćao ...
) na trofeju.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nocas ce samo forumasi sa ovog foruma da sjede i pisu o:talijanima,sudijama,barceloni,UEFI,crvenom,laktiranju,gazenje,vazelinu,zastavi Kosova,konju sa pocetka tekme dok ce svi ostali da raspravljaju o tekmi kao tekmi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To Spiely care!Zeman je napisao/la:Jedini način da ti ne budeš idiot je da u potpunosti prestaneš pisati na forumu.Neutral je napisao/la:@Zeman
Cry me a river, da uz Božiju pomoć. Ako ti toliko smeta, jednostavno zabiđi komentar i ne budi idiot![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Cim se Borussia povuce dobiju par komada.Ipak,Borussia se brani tako sto napada.Dok su imali snage u prvom poluvremenu fino je to izgledalo.Sto se utakmica vise blizila kraju sve su se vise povlacili,a ocito se ne znaju braniti i to je bilo to.Ni onaj gol ne bi dali da Dante nije ucinio onu glupost.
Neutral je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:![]()
![]()
e moj neutral kakve nebuloze pišeš, umjesto da si kakav navijač proslaviš, nešto već uradiš a ne ovde došao gluposti pisat i da se bacim NA balkon i da se ubijem
. Znate vi svi odlično da je dante zaslužio crveni, i da bi vjerovatno izgubili meč poslije, al jok.
Šta ti znaš kakav sam ja navijač. Ko si ti da uopće mene spominješ ?
ko ono kome prvi odgovori na post ?
i ne plačem, neutralan sam navijač, u jednu ruku drago mi je što se arsenal tako muški oprostio od LP, i od prvaka
koji si ti frajer smor neviđeno
Vođa zna.
Genghis je napisao/la:Ovaj Neutral je najiritantniji forumaš ... ne znam koji se qurac vraćao ...
Sarma je za njeg doktor nauka, ovom prilikom čestitam Sarmi i Coutinhu () na trofeju.
Boli li ?
Ti isti unuci će nastavit tvoju tradiciju čekanja da Arsenal osvoji trofej, ko zna hoće li ga i oni dočekat'.chily-rz je napisao/la:Ako Bog da i unucima cu prepricavat kako je nekad davno jedan klub primio sedam komada u polufinalumandraX je napisao/la: al' jok...pojedinci i dalje trube o Barci. Kako moćno.
Neutral je napisao/la:ne znam koji se qurac vraćao ...
nedim1993 je napisao/la:Neutral je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:![]()
![]()
e moj neutral kakve nebuloze pišeš, umjesto da si kakav navijač proslaviš, nešto već uradiš a ne ovde došao gluposti pisat i da se bacim NA balkon i da se ubijem
. Znate vi svi odlično da je dante zaslužio crveni, i da bi vjerovatno izgubili meč poslije, al jok.
Šta ti znaš kakav sam ja navijač. Ko si ti da uopće mene spominješ ?
ko ono kome prvi odgovori na post ?, spomeno te zato što te nisam citiro' logično
![]()
i ne plačem, neutralan sam navijač, u jednu ruku drago mi je što se arsenal tako muški oprostio od LP, i od prvaka
koji si ti frajer smor neviđeno
Koji si ti onda smor jadan ne bio. Bayern je osvojio radi sudije, sve si rekao s tim.
Bayern je tokom cijele sezone dominirao i zasluženo je osvojio titulu. Jedino su malo pokvarili dojam u revanšu protiv Arsenala, ali osim toga je sve bilo fantastično.
Smiješno je kakvi sve likovi ovdje pišu. Neutral, vjeruješ li još uvijek i u Djeda-Mraza?
Smiješno je kakvi sve likovi ovdje pišu. Neutral, vjeruješ li još uvijek i u Djeda-Mraza?
- DragonReborn
- Kontakt:
Sve čestitke Bajernu i navijačima. Zasluženo. Izdominiraše sezonu.
Zadnja izmjena: DragonReborn, dana/u 25 maj 2013, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Greivis je napisao/la: Jos sam bez love ostao, fuj.

Zalosno je koliko si bio uporan u svojim nakanama, da bi ti se sve ovako vratilo.
Hajde, dogodine popravni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Opet ovi članovi mikrokreditne organizacije Arsenal pišu na nekoj od tema LP. Hajd doći će vrijeme i za staklenu djevojčicu JW-a da podigne ovaj trofej

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mikrokreditna organizacija.Centre forward je napisao/la:Opet ovi članovi mikrokreditne organizacije Arsenal pišu na nekoj od tema LP. Hajd doći će vrijeme i za staklenu djevojčicu JW-a da podigne ovaj trofej![]()
Klopp: "Vrijeme je bilo dobro, sve je bilo sjajno. Samo je rezultat bio žešće sranje."
Centre forward je napisao/la:Opet ovi članovi mikrokreditne organizacije Arsenal pišu na nekoj od tema LP. Hajd doći će vrijeme i za staklenu djevojčicu JW-a da podigne ovaj trofej![]()
- BavaracZenica
- Kontakt:
Zasluzeno smo osvojili ! Prije utakmice sam imao mnogo toga reci za Dortmund i stvarno mi je nekad muka bilo kad igramo protiv njih, mozda sebi nisam htio priznat da odlicno ljudi igraju, i da upravo sa njima imamo najvise problema.
odlicno su odigrali ali Bayern je ovo zasluzio, a prava dominacija tek slijedi.. pozdrav
odlicno su odigrali ali Bayern je ovo zasluzio, a prava dominacija tek slijedi.. pozdrav
FC Bayern !!!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Nažalost ni miris cvijeća ne može pobjediti smrad go.vana.
Koja kradja, za nepovjerovat. Sudija je za tribunala. Sad vjerovatno slavi.
Koja kradja, za nepovjerovat. Sudija je za tribunala. Sad vjerovatno slavi.
Mozda postanu.Ipak ce ici na svjetsko za klubove a ovaj prorice buducnost.soxx je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Klasican primjer navijaca seljackog udruzenja Bauern.soxx je napisao/la:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.