Sarajevo sampion.Vandelanoitte je napisao/la: Igrate i sa Hapoelom (0:5,0:1) , Mariborom (1:4,1:2) , Maccabi (0:6,0:2) , Litex (0:7,0:2) , Levski (0:4,0:0) zemlja ste.
BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zakljucaj temu, ustvari zakljucaj forum ovo nije humanopile87 je napisao/la:Sarajevo sampion.Vandelanoitte je napisao/la: Igrate i sa Hapoelom (0:5,0:1) , Mariborom (1:4,1:2) , Maccabi (0:6,0:2) , Litex (0:7,0:2) , Levski (0:4,0:0) zemlja ste.

- ronniesullivan
- Kontakt:
Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi. 

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 04 jul 2013, 23:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Mi ako izbugimo 3 razlike je veci uspjeh nego konobarima dati 1 gol u 90 min.ronniesullivan je napisao/la:Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi.
- Armageddon2012
- Kontakt:
navijaci tahitija,malo manje smajlija dok ne izborite castan poraz (0-4)
nemoj da poduvate 7-0 pa da bude ono "ocekivan poraz,ljudi prosle godine igrali protiv napolija.."

nemoj da poduvate 7-0 pa da bude ono "ocekivan poraz,ljudi prosle godine igrali protiv napolija.."

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- ronniesullivan
- Kontakt:
Jel znas ti citati i procitat rijec/recenicu:''slabo'' smo odigrali?terabajt je napisao/la:Mi ako izbugimo 3 razlike je veci uspjeh nego konobarima dati 1 gol u 90 min.ronniesullivan je napisao/la:Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi.

Ma vi ce te primiti tamo osmicu vjeruj meni, a bezveze se raspravljam sa vama jbg konobari su pokazali svoje nama je losa realizacija i to ce se popraviti.

Zadnja izmjena: ronniesullivan, dana/u 04 jul 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
Trener Libertasa zadovoljan
Ceccoli: Ponosni smo, ipak smo mi amaterska ekipa
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ceccoli ... ipa/108429

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
a sta i da poduVamoArmageddon2012 je napisao/la:navijaci tahitija,malo manje smajlija dok ne izborite castan poraz (0-4)![]()

Željeznicar za život cijeli !
Sta se ti javljas bolan bolan zar vi niste istupili iz ligeArmageddon2012 je napisao/la:navijaci tahitija,malo manje smajlija dok ne izborite castan poraz (0-4)![]()

Kad se oni zainate u revasnu pa svim silama udare po konama, ne bi me cudilo da ih izbace.Anonimac je napisao/la:Trener Libertasa zadovoljan
![]()
![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ronniesullivan
- Kontakt:
Koji ste vi pacenici moje kone slatke morate vi provocirati nebi se vi zvali da to ne radite... 

Borac sampionArmageddon2012 je napisao/la:navijaci tahitija,malo manje smajlija dok ne izborite castan poraz (0-4)![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/radulj-r ... ige/105944Armageddon2012 je napisao/la:navijaci tahitija,malo manje smajlija dok ne izborite castan poraz (0-4)![]()
Jeste li razmislili?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Isto djecurlija kakva se ponasate. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nemoj ih lepi ipak oni ne najavljuju titulu tako cesto kao kone 

- Armageddon2012
- Kontakt:
odsad vas samo zovem tahiti....
kao i prethodnih sezona,navijacu za vas dok bude bilo sansi,ali ako vas natrpaju,onda cu navijat da bude sto vise,da vas mogu ovdje zajebavat

kao i prethodnih sezona,navijacu za vas dok bude bilo sansi,ali ako vas natrpaju,onda cu navijat da bude sto vise,da vas mogu ovdje zajebavat

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Lozana drugoligaš, Čelik (čuj Čelik, pa iz Nikšića) drugoligaš, Makabi 7 komada. Ma niste ni Vi daleko od Tahitija, kada ugrabite priliku za igrom u Evropi.Armageddon2012 je napisao/la:navijaci tahitija,malo manje smajlija dok ne izborite castan poraz (0-4)![]()
Bez zajebancije, i Liga i Klubovi u istoj su nam loši. Svaki nazovi uspjeh je incident i to rijedak. Ukoliko i dalje nastavi da ovako fercera Liga slijedi potop.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- ronniesullivan
- Kontakt:
Kako se neces ponasati kad s namjerom dodju da provociraju jel tu ima sta ne jasno bgt?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto djecurlija kakva se ponasate.

Koliko se dobija bodova za svaku pobjedu u Europi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.