Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Ne kontam koji ce Manchesteru Huntelaar,imaju vec Berbatova,Owena i Rooneya na toj poziciji.Mozda je Rooney namijenjen da bude krilo,al' on je sam reko da mu je pozicija napadaca najdraza.Tako da ako dodje Hunter,neko gubi poziciju....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
To sa Liverpoolom je bila samo jedna blamaza. Ja sam mislio i na prethodne sezone. Koliko ih je ono bilo? Nije samo problem u proslogodisnjem fijasku. Ronaldo je bio nezamjenjiv u postavi i formaciji Uniteda koja je bila prethodne 2-3 sezone. Sada ce vjerovatno na drugi nacin igrati. Iskreno sam mislio da su propali kad je RVN otisao, a to ljeto doveden je samo Carrick. WTF?! Ali za neko divno cudo... postali su prvaci! Ne cini klub samo jedan igrac, to bi bar trebao znati. Pa i ako se slucajno pauzira u LP dvije sezone, nije neki problem. Nova era se treba stvoriti. A to za Fergusona... Sinko, iskreno se nadam da je ovo samo provokacija. Ne mislis valjda ozbiljno?BrnJeeH je napisao/la: Svi mi vrlo dobro znamo sta bi s Realom prosle sezone u Ligi PrvakaRasuo nas Lpool ko siroce keks, no tad smo igrali s lijencugama kao sto su gago,raul,robben i heinze
jedini igrac koji je bio raspolozen jeste Lass Diarra...najbolji igrac Reala u protekloj sezoni zajedno s Pipitom i tatom (citaj Casillas ne brneeh
)
Ronaldo je definitivno nezamjenjiv..sagledaj cijelu sezonu manchestera i vidjeces koliko vam je bio potreban.. bas kao sto rekoh.. ko gladnom hrana, ko zednom voda![]()
Bojim se da ce Real i Manchester sada zamjeniti uloge sto se tice Lige Prvaka... i da ce Pellegrini biti glavna uloga, a Ferguson ce se samo pojaviti
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
Moguc odlazak Berbatova iz Manchestera. Neznam sta reci. Ni dobar potez niti los. Imamo jos i Rooneya, owena,machedu i welbacka. Govori se jos i o Huntelaru kao i o Agueru. Hmm,ako ga mozemo utrpati za 30 mill, neka ga odmah prodaju. Imat cemo onda samo jednog klasicnog napadaca,Owena,koji nije bas provjeren. Hmm, neznam....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja bas i ne vjerujem u odlazak Berbatova. Dosao je prosle sezone i jos nije pokazao sta zna, a znamo da puno zna.majestic24 je napisao/la:Moguc odlazak Berbatova iz Manchestera. Neznam sta reci. Ni dobar potez niti los. Imamo jos i Rooneya, owena,machedu i welbacka. Govori se jos i o Huntelaru kao i o Agueru. Hmm,ako ga mozemo utrpati za 30 mill, neka ga odmah prodaju. Imat cemo onda samo jednog klasicnog napadaca,Owena,koji nije bas provjeren. Hmm, neznam....

- majestic24
- Kontakt:
Ma vidio sam...Ronaldo nije onako driblao kad je dosao u manchester. Biti ce od njega igracina. Samo,malo mi je cudno. Imamo sad previse krilnih igraca,Nani,Park,Giggs,Obertan,Valencia,Ljaljic,Tosic.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Prvo sam citao da ga je United platio 8 miliona, a onda sinoc citam da je cijena zapravo 3 miliona. Pa to je kupovina sezone. Onakvog igraca uzeti za tako male pare. Treba ga naravno fino izbrusiti da postane nova "sedmica", ali uz onaj talenat to i nece biti bas tesko. Ima tu puno krilnih igraca, ali mislim da nece svi ostati. A i ako ostanu, sezona je preduga i uvijek ce imati vremena za igru. Neki manje, neki vise. Nani mora proigrati ove sezone ili mu bye bye. A jos neki od njih mogu igrati i u sredini. Nije prvi put da SAF salje ljude na neprirodne pozicije, a da oni sjajno igraju. Opet kazem, samo jos jedan prejak napadac (molim se da to bude Etoo) i jedan super veznjak (izbora je vise). Titula Premiershipa je opet kuci gdje joj je i mjesto. Ubijeđen sam u to.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Tko je Gabriel Obertan, novo pojačanje Manchester Uniteda?
20-godišnji Francuz Gabriel Obertan danas bi trebao staviti svoj potpis na ugovor sa Manchester Unitedom, iako su za mladog francuskog reprezentativca iz redova Bordeauxa bili zainteresirani i drugi veliki klubovi, poput Intera, Milana i Arsenala.
Bordeaux je Obertana prošle sezone poslao na posudbu u Lorient, gdje je odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol. Predsjednik kluba Jean-Louis Triaud je jučer izjavio kako je velika mogućnost da United kupi Obertana, a francuski mediji tvrde kako je dogovorena odšteta u iznosu od 3,5 milijuna eura.
Tko je zapravo 20-godšnji nogometaš koji bi u budućnosti trebao naslijediti Cristiana Ronalda na krilu Manchester Uniteda...
Obertan je rođen 26. veljače 1989. u Parizu. Uglavnom igra na poziciji napadača, ali može igrati i u veznom redu, kao i na oba krila, a najveću opasnost po protivničke obrane predstavlja njegova brzina. Igrao je za francusku reprezentaciju u svim dobnim uzrastima od U-16 naviše. Kao dječak se 2002. priključio klubu Paris FC, da bi godinu kasnije prešao u Paris Saint-Germain. 2004. godine je preselio u akademiju Clairfontaine, gdje su ga godinu dana kasnije primjetili skauti Bordeauxa.
Na veliku scenu je stupio 2008. godine sjajnim golom protiv Marseillea, a činjenica da je gol postigao u posljednjim trenucima utakmice koju je Bordeaux morao dobiti samo je golu dala na važnosti. Dok se Bordauex u protekloj sezoni borio za naslov, a Obertan dobivao malo prilika za igru u prvom dijelu sezone, trener Laurent Blanc ga je poslao na posudbu u Lorient kako bi stjecao iskustvo.
Unitedova ponuda došla je kao iznenađenje svima, pa i treneru Blancu, koji je rekao: "I ja sam bio iznenađen, ali to je neočekivana prilika za njega da zaigra u jednom od najboljih klubova na svijetu."
Obertan je na prošlomjesečnom turniru u Toulonu proglašen najkorisnijim igračem nakon sjajnih igara u dresu mlade francuske reprezentacije.
20-godišnji Francuz Gabriel Obertan danas bi trebao staviti svoj potpis na ugovor sa Manchester Unitedom, iako su za mladog francuskog reprezentativca iz redova Bordeauxa bili zainteresirani i drugi veliki klubovi, poput Intera, Milana i Arsenala.
Bordeaux je Obertana prošle sezone poslao na posudbu u Lorient, gdje je odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol. Predsjednik kluba Jean-Louis Triaud je jučer izjavio kako je velika mogućnost da United kupi Obertana, a francuski mediji tvrde kako je dogovorena odšteta u iznosu od 3,5 milijuna eura.
Tko je zapravo 20-godšnji nogometaš koji bi u budućnosti trebao naslijediti Cristiana Ronalda na krilu Manchester Uniteda...
Obertan je rođen 26. veljače 1989. u Parizu. Uglavnom igra na poziciji napadača, ali može igrati i u veznom redu, kao i na oba krila, a najveću opasnost po protivničke obrane predstavlja njegova brzina. Igrao je za francusku reprezentaciju u svim dobnim uzrastima od U-16 naviše. Kao dječak se 2002. priključio klubu Paris FC, da bi godinu kasnije prešao u Paris Saint-Germain. 2004. godine je preselio u akademiju Clairfontaine, gdje su ga godinu dana kasnije primjetili skauti Bordeauxa.
Na veliku scenu je stupio 2008. godine sjajnim golom protiv Marseillea, a činjenica da je gol postigao u posljednjim trenucima utakmice koju je Bordeaux morao dobiti samo je golu dala na važnosti. Dok se Bordauex u protekloj sezoni borio za naslov, a Obertan dobivao malo prilika za igru u prvom dijelu sezone, trener Laurent Blanc ga je poslao na posudbu u Lorient kako bi stjecao iskustvo.
Unitedova ponuda došla je kao iznenađenje svima, pa i treneru Blancu, koji je rekao: "I ja sam bio iznenađen, ali to je neočekivana prilika za njega da zaigra u jednom od najboljih klubova na svijetu."
Obertan je na prošlomjesečnom turniru u Toulonu proglašen najkorisnijim igračem nakon sjajnih igara u dresu mlade francuske reprezentacije.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Evo i mene da se javim. Sto se tice CR7, mislim da ce nam on nedostajati mnogo, prije svega sto se igra bukvalno gradila oko njega. Medjutim, ako igrac ne zeli da igra za odredjeni tim, ne postoji mogucnost da ga se na to natjera. On je sam izjavio, da je mnogo prije utakmice finala LP znao da nece ostati u Man.Utd jer kako kaze osvojio je sve sto je imao i nema vise izazova u ovoj ekipi. Mislim, da nezadovoljnog igraca ne treba imati u ekipi, bez obzira na njegovo neupitno znanje. Potrebno se okrenuti drugim alternativa, kao sto je to uprava vec i ucinila. Zao mi je sto Tevez nece ostati u ekipi, jer njegova borbenost je bila od velikog znacaja za tim. Sto se tice dolazaka, mislim da je Antonio Valencia veoma dobar izbor, ova sezona mu je bila najbolja do sada, ali je pitanje da li ce moci on biti adekvatna zamjena za CR7-a. Tu je takodjer i Owen, ciji kvalitet je neupitan, ali opet je velika bojaznost od novih povreda. Navedenu cinjenicu, potvrdjuje i potez uprave da ce on biti placan u skladu sa nastupima, cime se i oni zele eventualno zastititi. Mnogo je spekulacija u igri: na pocetku Villa, a onda Ribery, Silva, Yaya Toure, Obertan, Aguero, Eto'o i td. Ostaje nam da vidimo sta ce biti od svega.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
JameS je napisao/la:hahaha niko ne zeli da kupi dres Owena![]()
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/sramot ... 40802.aspx
hehe mozda se navijaci boje da se covjek opet ne povrijedi i mozda zavrsi karijeru, a da oni daju djabe pare:-D
hahhah normala ne bi ni ja dao ni marke za njegov dresBiko#1 je napisao/la:JameS je napisao/la:hahaha niko ne zeli da kupi dres Owena![]()
hehe mozda se navijaci boje da se covjek opet ne povrijedi i mozda zavrsi karijeru, a da oni daju djabe pare:-D

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Biko#1 je napisao/la:JameS je napisao/la:hahaha niko ne zeli da kupi dres Owena![]()
ko da je njima problem dati pare za dres, eno ih puni su ko brodovi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Situacija jeste takva, on je dobar igrac, ali povrede su ucinile svojehahhah normala ne bi ni ja dao ni marke za njegov dres

- majestic24
- Kontakt:
Ovo je cista glupost. Kako ce biti dres u prodaji,kad jos uopste nije ni dobio broj. Ustvari,niko jos od novih nije ni dobio nove brojeve dresa. Navodno ce Park dobiti 7,Owen 20,Obertan 13.
ma glupi samo napadace kupuju a imaju ih za izvoza.Fuuj zgadio mi se manchester!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ne bi ja rekao da je glupost, jer svake godine se dostavi odredjena kolicina dresova radi same probe i testiranja trzista kako bi se znala potraznja za istima.majestic24 je napisao/la:Ovo je cista glupost. Kako ce biti dres u prodaji,kad jos uopste nije ni dobio broj. Ustvari,niko jos od novih nije ni dobio nove brojeve dresa. Navodno ce Park dobiti 7,Owen 20,Obertan 13.
- majestic24
- Kontakt:
Za sada je pusten dres bez broja i imena.Prilicno je skup,jucer san gledao na stranici od nike-a!!!Biko#1 je napisao/la:Ne bi ja rekao da je glupost, jer svake godine se dostavi odredjena kolicina dresova radi same probe i testiranja trzista kako bi se znala potraznja za istima.majestic24 je napisao/la:Ovo je cista glupost. Kako ce biti dres u prodaji,kad jos uopste nije ni dobio broj. Ustvari,niko jos od novih nije ni dobio nove brojeve dresa. Navodno ce Park dobiti 7,Owen 20,Obertan 13.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bez Cristine ste **** i to ce pokazati sljedeca sezona . Osima ako ne kupite Riberya , Aguera 

Nikada ne otpisuj djavole sa Old Trafforda, mnogo puta smo bili na koljenima, ali smo se vracali. Mislim da uz dolazak jednog Silve ili Ribery-a ne bi bili nista slabiji, ali jako tesko ce biti dovesti pomenutu dvojicu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bez Cristine ste **** i to ce pokazati sljedeca sezona . Osima ako ne kupite Riberya , Aguera
- majestic24
- Kontakt:
Veca "****"od liverpoola nemozemo biti nikako. Mi barem necekamo titulu 20+ godina. I da,za razliku od vas imamo "samo" vise od 100 mill eura na pojacanja,u odnosu na vasih 20 milioncica,hmm. Kako god da se okrene,LIVERPOOL JE ****,ne manchester. Nama netreba ni Silva a ni Ribery da bi bili isto uspjesni. Ja sam siguran 100 % da ce manchester igrati sljedece sezone lijepse a i bolje,a uz to bez Ronalda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.