X ko Hum.kimbo je napisao/la:Nego moramo postaviti jos jednu temu ovdje za navijace Obale , MEksikam Nigerije, Irana , Argentine da mogu da prate u rahatluku i da navijaju protiv Bosne. Da slave golove i to i da kazu sta smo rekli .. Izgleda da ih se skupila kriticna masa.
Bem te zivote jednom u 100 godina se plasiramo i da stavimo ovu malu zemlju saka jada na fudbalsku kartu svijeta. Sa svim ovim zlatnim momcima u timu (bez obzira koji je Susic kreten ) i radi Papeta, Avdije, TIna ljudi kazu navijat ce protiv svoje repke.![]()
Odjednom vicevi o glupim Bosancima dobijaju svoj smisao.![]()
Stavim na neku stvar svakoga ko nesto kaze protiv nase repke jer pored ovolikog sljama koji se nalazi u nasoj drzavi oni su najbolje sto imamo onakvi kakvi su. A ne zasluzujemo mi ovo izgleda. Ne kontam od kada je to Zukanovic postao toliki bog naseg fudbala jesam li mozda nesto propustio.
Ne bih ovih dana nista uradio da poremetim ceifu .. Princu Pjani , Edinu (koji je mnogo puta proslavio ovu zemlju sa zastavom) , Begovic ,SEU, i tako dalje i tako dalje ... Halo bubuljicari , kompleksasi , navijaci pojedinaca mirni ..
Koliko mi jazavaca imamo u vlastitim redovima,to je strašno.
Neka navijaju za Iran,Nigeriju,Hrvatsku,kad im je već BiH tako gadna.
Kada im je pojedinac važniji od države,kad bi voljeli naš nesupjeh pa da kažu-eto,vidiš,znao sam.
Ne razumijem nikako mentalni sklop tih pljuvača ali se nekako nadam da su to djeca od tlines godina koji imaju postere Benzeme,Ronalda i Messija.
Pratim hrvatske medije,stalo neka pozitivna vibracija,pjesme,reklame...iako i oni imaju igrača koji su možda zaslužili poziv ali ga nisu dobili....nema toliko negativne energije.A ovo im nije prvo veliko natjecanje.
Nama prvo,dugo očekivano i isčekivano koje nije ni počelo a već su počele teorije,već neki bojkoti,kurci palci.
Mene boli **** za Avdiju,za Safeta,za Tina,meni je bitna samo BiH i njen uspjeh.
Sretno moja BiH!