VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 avg 2009, 12:03

Wolfsburg bez trenercine Magata ko riba bez vode !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 avg 2009, 12:14

pa prvu polovicu prosle sezone bili su na 7 mjestu tek treba da se raspucaju grafite i dzeko !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 avg 2009, 12:17

nisam odgledao cijelu utakmicu protiv bajerna jer je skoro u isto vrijeme bio derbi u mančesteru ali prema onome sto se dalo vidjeti vukovi su igrali kao prebijene babe, pogotovo dzeko i grafit. setali su se kao manekeni na sredini terena

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 30 avg 2009, 13:34

do sada je wolfsburg izgubio samo 1 bod, trebali su imati 7 iz ove 4 tekme, al sto, bayern ima 5 hof 5 bvb 5 stut 5 samo je bitno da se oni sto prije vrate u formu ali bice im jako tesko jer docekuju bayer a onda idu u schalke, ako izvuku 3 boda bice odlicno iz ove dvije tekme......... trener me definitivno iritira sa izborom igraca, ako se sjecate wolfsburg je napravio zlatnu seriju onda kada je pekarik igrao na desnom boku i ne znam stvarno zasto mu veh ne da priliku ispred rihtera, druga stvar koja me ljuti je ta sto ne igra hasebe, jer u ovakvoj ekipi bez pravog zadnjeg veznog, igrac kao sto je on je prijeko potreban zbog toga sto igra def a ni u ofanzivi nije los, dosta pretrci sto je navaznije, zasto umjesto gentnera ne pokusa za zianiem, zasto daje priliku dejagi koji je toliko puta dokazao da ne moze igrati u prvih 11, bilo bi fino kad bi jednog defanzivnog veznog doveli do kraja prelaznog al vjerovatno nece
Zadnja izmjena: dzenidm, dana/u 30 avg 2009, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 13:42

Pa zar Hasebe nije negdje otisao!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 30 avg 2009, 13:46

omerbavarac je napisao/la:Pa zar Hasebe nije negdje otisao!!!!!
nije, jest okubo a hasebe grije klupu oca mi :evil:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 avg 2009, 14:05

dzenidm je napisao/la:do sada je wolfsburg izgubio samo 1 bod, trebali su imati 7 iz ove 4 tekme, al sto bayern ima 5 hof 5 bvb 5 stut 5 samo je bitno da se oni sto prije vrate u formu ali bice im jako tesko jer docekuju bayer a onda idu u schalke, ako izvuku 3 boda bice odlicno iz ove dvije tekme......... trener me definitivno iritira sa izborom igraca, ako se sjecate wolfsburg je napravio zlatnu seriju onda kada je pekarik igrao na desnom boku i ne znam stvarno zasto mu veh ne da priliku ispred rihtera, druga stvar koja me ljuti je ta sto ne igra hasebe, jer u ovakvoj ekipi bez pravog zadnjeg veznog, igrac kao sto je on je prijeko potreban zbog toga sto igra def a ni u ofanzivi nije los, dosta pretrci sto je navaznije, zasto umjesto gentnera ne pokusa za zianiem, zasto daje priliku dejagi koji je toliko puta dokazao da ne moze igrati u prvih 11, bilo bi fino kad bi jednog defanzivnog veznog doveli do kraja prelaznog al vjerovatno nece
Ako mi mozes odgovoriti kako je Wolfsburg trebao imati 7 bodova iz ove 4 utakmice, nije mi jasno, gdje suto po tebi bili osteceni. Dalje sto se tice Veh-a ja sam ovdje davnih dana rekao da on nije trener i da Wolfsburg treba biti zadovoljan ako s njim bude medju top 5, sto je moguce s obzirom na igracki kadar koji imaju. Vecina ovdje misli da je Veh bio odlican izbor, ali vidi se da on nema autoriteta, samo se pitam sta bi bilo u kabini da je Magath jucer sjedio na klupi, a oni se onako vukli po terenu. Sto se tice one njegove titule s Stuttgartom vecina navijaca VFB-a kaze da se nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu, uostalom smo poslje vidjeli pad Stuttgarta nakon te titule, jedva izboren tadasnji Kup Uefa, kroz Intertoto kup koji je tada postojao, pa sezonu poslje titule pad na 12 ili 13. mjesto Bundesligaske tabele, pa tek kad je preuzeo Babbel VFB, on je krenuo na bolje i to s istim igrackim kadrom. Veh je za mene trener koji moze odraditi jednu sezonu na viskom nivou a onda slijedi pad, da je neki veliki trener ne bih prije trenirao ekipe tipa Rostock, Ruetlingen itd. U poredjenu s Magathom koji je uvijek trenirao velike ekipe ako izuzmemo Nuernberg i Frankfurt, koje je preuzeo na pola sezone i spasio ih od ispadanja (za one koji neznaju Magath je jos trenirao HSV, Bremen, Stuttgart i Bayern). Dakle mislim da je vazno da trener ima autoritet i trazi neku disciplinu sto nije slucaj s Vehom, pa njega niko ne hebe ni 1 % u Wolfsburgu, vidjeli bi Vi kako bi oni izasali iz kabine da je Magath jucer bio na klupi, jer su stvarno odigrali kriminalno prvo poluvrijeme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 30 avg 2009, 14:10

amerosm je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:do sada je wolfsburg izgubio samo 1 bod, trebali su imati 7 iz ove 4 tekme, al sto bayern ima 5 hof 5 bvb 5 stut 5 samo je bitno da se oni sto prije vrate u formu ali bice im jako tesko jer docekuju bayer a onda idu u schalke, ako izvuku 3 boda bice odlicno iz ove dvije tekme......... trener me definitivno iritira sa izborom igraca, ako se sjecate wolfsburg je napravio zlatnu seriju onda kada je pekarik igrao na desnom boku i ne znam stvarno zasto mu veh ne da priliku ispred rihtera, druga stvar koja me ljuti je ta sto ne igra hasebe, jer u ovakvoj ekipi bez pravog zadnjeg veznog, igrac kao sto je on je prijeko potreban zbog toga sto igra def a ni u ofanzivi nije los, dosta pretrci sto je navaznije, zasto umjesto gentnera ne pokusa za zianiem, zasto daje priliku dejagi koji je toliko puta dokazao da ne moze igrati u prvih 11, bilo bi fino kad bi jednog defanzivnog veznog doveli do kraja prelaznog al vjerovatno nece
Ako mi mozes odgovoriti kako je Wolfsburg trebao imati 7 bodova iz ove 4 utakmice, nije mi jasno, gdje suto po tebi bili osteceni. Dalje sto se tice Veh-a ja sam ovdje davnih dana rekao da on nije trener i da Wolfsburg treba biti zadovoljan ako s njim bude medju top 5, sto je moguce s obzirom na igracki kadar koji imaju. Vecina ovdje misli da je Veh bio odlican izbor, ali vidi se da on nema autoriteta, samo se pitam sta bi bilo u kabini da je Magath jucer sjedio na klupi, a oni se onako vukli po terenu. Sto se tice one njegove titule s Stuttgartom vecina navijaca VFB-a kaze da se nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu, uostalom smo poslje vidjeli pad Stuttgarta nakon te titule, jedva izboren tadasnji Kup Uefa, kroz Intertoto kup koji je tada postojao, pa sezonu poslje titule pad na 12 ili 13. mjesto Bundesligaske tabele, pa tek kad je preuzeo Babbel VFB, on je krenuo na bolje i to s istim igrackim kadrom. Veh je za mene trener koji moze odraditi jednu sezonu na viskom nivou a onda slijedi pad, da je neki veliki trener ne bih prije trenirao ekipe tipa Rostock, Ruetlingen itd. U poredjenu s Magathom koji je uvijek trenirao velike ekipe ako izuzmemo Nuernberg i Frankfurt, koje je preuzeo na pola sezone i spasio ih od ispadanja (za one koji neznaju Magath je jos trenirao HSV, Bremen, Stuttgart i Bayern). Dakle mislim da je vazno da trener ima autoritet i trazi neku disciplinu sto nije slucaj s Vehom, pa njega niko ne hebe ni 1 % u Wolfsburgu, vidjeli bi Vi kako bi oni izasali iz kabine da je Magath jucer bio na klupi, jer su stvarno odigrali kriminalno prvo poluvrijeme.
nisu nigdje osteceni, vec kazem da je bilo realno ocekivati da ce nakon 4 kola imati 7 bodova , pobjede nad stutgartom i hamburgom , remi s kelnom i poraz u minhenu

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 30 avg 2009, 14:13

mislim da momak nije htio reci da su zakinuti,vec da se eto "ocekivalo" 7 bodova iz prva 4 kola(2 pobjede,hsv remi ili poraz i bayern takodje).....vjerovatno je na to mislio

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 avg 2009, 14:15

Sad sam i shvatio da je na to mislio, pa mi kroz glavu prolaze sve utakmice i nisam nigdje vidio gdje su bili zakinuti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 14:41

de nek ko nadje moj post kad sam rekao da ce wolfsburg ove sezone biti 8-9 a hoffenheim najvjerovatnije medju zadnjih 5-6 :mrgreen:

pa nek mi se onda onaj bayernovac smije :mrgreen:

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 30 avg 2009, 15:23

amerosm je napisao/la:
U potpunosti se slazem s tobom. Mogli su dovest nekog boljeg trenrera od ovog Veha. Njemacka ima dosta kvalitenih trenera od njega. Ja sam za njega cuo kada je stigao na klupu Stuttgarta. I samo kada se sjetim prosle sezona da su mogli ispast u pretkolu tadasnjeg Kup Uefa da ga nije dao Gomez pred kraj utakmice.Sve u svemu ovo nije trener za Vfl

Sto se tice igre VFL previse su osjeceni Dzeko i Grafite. Sjetite se prosle sezone oni primaju loptu na sredini terena i stvaraju opasnost kao golu. Dok ove sezone nema toga sve negdje traze lopte gore u 16-ercu. Ako ovako nastave nece dobro proci sigurno.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 avg 2009, 15:40

Problem je to sto im je ova utakmica sa Bayernom dosla u nezgodno vrijeme. Proslog vikenda im je HSV ocitao lekciju, i bili su pod pritiskom da ovu tekmu dobiju. Nisu uspjeli i vec se pise o krizi. Vukovi imaju tezak raspored, slijedecu docekuju lidera na tabeli, Leverkusena, a nakon toga idu Magathu. Dakle, vrlo tezak raspored, prvo kolo Stuttgart, trece HSV, pa Bayern, pa Leverkusen pa Schalke.
Prednost je sto onda slijede lakse utakmice, sa Hannoverom, Bochumom, Borrusiom M, Hertom, Mainzom i tu ne bi trebali kiksati.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 sep 2009, 10:57

da ostane u wolsfburgu ?? kazem ja bolje da je presao u milan !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 11 sep 2009, 12:26

CRNI_SA je napisao/la:da ostane u wolsfburgu ?? kazem ja bolje da je presao u milan !!
suti bogati, tamo bi bio ko riba na suhom...

ionako je milan propo ko bayern :S
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 11 sep 2009, 12:40

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Dzeko u subotu na klupi,pocinje Martinis,ebo ga d VEH kud on dodje
a otkud ti to?

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 sep 2009, 13:39

RuudVanGoal je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:da ostane u wolsfburgu ?? kazem ja bolje da je presao u milan !!

po cemu je propao?? pa cast je sjediti na klupi u milanu a sramota u wolsfburgu balavurdija samo zna za real barcu,chelsea , !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 sep 2009, 14:10

vrijeme ce pokazati da se wolfsburg dobro zajebo kao i sam dzeko sto je prisato
Cuva Bog Zelju svog!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2009, 14:15

RuudVanGoal je napisao/la:

Idi spavaj, i sanjaj lijepe snove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 sep 2009, 15:39

pocetna postava za danas

Diego Benaglio – Sascha Riether, Alexander Madlung, Andrea Barzagli, Marcel Schäfer – Makoto Hasebe, Josué, Zvjezdan Misimovic, Christian Gentner – Grafite, Obafemi Martins

jos samo da je umjesto rihtera stavio pekarika, bilo bi odlicno...... ja mislim da su dosta dobili u defanzivi igranjem hasebea, koji opet nije los ni naprijed, valjda ce stoperska linija da proradi, a za napad se ne bojim, jos kad edin ude u 2. poluvremenu

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.