Za tebe je Besic.DragonGirl je napisao/la:Hahaha ma eto vidiš nije jedinasoccerfan je napisao/la:Pa reci nam bona koji je po tvom ukusu?DragonGirl je napisao/la:Ja ne razumijem stvarno šta je to toliko spektakularno kod Ermina pa ženski rod za njim ludi, vrišti, piše one silne srceparajuće komentare, po Instagramu itd. Jest ljepuškast i simpatičan, ali opet ništa toliko posebno, ili ja dobro ne vidimza moj pojam je previše u tom nekom manekenskom fazonu ali OK, o ukusima se ne raspravlja
A vi koji ste tamo, očekujemo izvještavanja i dalje
i fino ponašanje naravno, nema ništa policija i tako to
![]()
![]()
Moja curica ( god.) kad ga vidi na tv-u pobudali!!!
![]()
![]()
Ma šta znam, niko nešto specijalno, ali ima nekoliko koji bi za moj ukus sigurno bili ispred Ermina
Za mene je on nekako pretjerano "u trendu", muškarac naravno treba da vodi računa o sebi i svom izgledu ali da opet zadrži tu neku muževnost u sebi, a on to po meni nema, bar na slikama. I ovo vrištanje mi je stvarno uvijek bilo pomalo smiješno, imala sam priliku uživo da vidim neke od njih pa mi opet nikad na pamet nije padalo da vrištim, padam u trans, vučem za rukav i tako to. Možda je i do mene.
![]()
@Sheyi Čini mi se da sam već viđala ovu sliku, ali ne iznenađuje me
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Namece se postava za ove kvalifikacije akoBogda:
G-Begovic,LB-Zukanovic,LH-Spahic,DH-Cocalic,DB-Vranjes,ZV-Besic,ZV-Medunjanin,CV-Pjanic,LK-Lulic,DK-Visca,C-Dzeko
G-Begovic,LB-Zukanovic,LH-Spahic,DH-Cocalic,DB-Vranjes,ZV-Besic,ZV-Medunjanin,CV-Pjanic,LK-Lulic,DK-Visca,C-Dzeko
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ne znam da lije neko slusao prenos na bh radiju1 gdje je spiker rekao da pojedini igraci nece moci igrati ovu prijateljsku jer je kao tako doslo od klubova doticnih igraca.Zna li neko nesto o tome?
Ja koliko znam to moze biti samo Spahic. Jer je Bayer lijepo zamolio i poslao pismo da ako smo u mogucnosti, da ga postedimo prijateljskih susreta.kinder_jaje je napisao/la:Ne znam da lije neko slusao prenos na bh radiju1 gdje je spiker rekao da pojedini igraci nece moci igrati ovu prijateljsku jer je kao tako doslo od klubova doticnih igraca.Zna li neko nesto o tome?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Ima tvoja hanuma ukusa.soccerfan je napisao/la: Et vidis i u mene hanuma misli slicno. Njoj je ubjedljivo "najzanimljiviji" Begovic!!![]()
Nista Avdija, ha?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pljusku smo dobili onog trena kad smo dobili onog bilmeza za selektora.TomBrajder je napisao/la:Popili smo mi samarcinu od Amera na kosevu pa i od Slovacke zamalo dva samara, jednom smo se uspjeli izmaknuti nekakohz1987 je napisao/la:06.03.2014. u austriji smo popili samarcinu od egipta i nakon toga je sve nekako krenulo nizbrdo
31.03.2015. u austriji igramo protiv domacina i vrijeme je da prekinemo prokletstvo i krenemo uzbrdo
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
harishp je napisao/la:Nista Avdija, ha?
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
I gravce(tetovac) u njoj.rishaaa je napisao/la:harishp je napisao/la:Nista Avdija, ha?
Rodila majka pametna tavceta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Djevojčice lude za Bešićem, nije normalno, a Bgm u zadnje vrijeme i starije djevojkeDragonGirl je napisao/la:Ima tvoja hanuma ukusa.soccerfan je napisao/la: Et vidis i u mene hanuma misli slicno. Njoj je ubjedljivo "najzanimljiviji" Begovic!!![]()
Šalu na stranu: Begović koji je stvarno gospodin čovjek, Zukanović sa novim lookom
, Salihović, Ibišević, Bešić npr., ne znam, možda još neko ko mi sad ne pada na pamet, su meni mnogo veći "frajeri" od Bičakčića.
Sjećam se u Tuzli kad je bila prijateljska tekma, pa aman Bože koji haos za slikanje
Htio sam se i ja slikat sa njim, ali jedino kako bih se izgurao za mjesto je bilo da govorim Muhamede oplodi me, da nadglasam ostalu raju...
Što se tiče i Biče, lože se na swag njegov, sta ja vec znam, ne manjka ni njemu popularnosti..
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 30 mar 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jasno je nama muskarcima da je Begovic najjaci momak tu u svakom smisli. Sta znaju zene, vazda los ukus imale i isle za ovim koji su neobicni dok je Begoviceva dominacija prevelika u odnosu na sve ove ostale. 
Oplakah Hari nesretniHariTz je napisao/la:Djevojčice lude za Bešićem, nije normalno, a Bgm u zadnje vrijeme i starije djevojkeDragonGirl je napisao/la:Ima tvoja hanuma ukusa.soccerfan je napisao/la: Et vidis i u mene hanuma misli slicno. Njoj je ubjedljivo "najzanimljiviji" Begovic!!![]()
Šalu na stranu: Begović koji je stvarno gospodin čovjek, Zukanović sa novim lookom
, Salihović, Ibišević, Bešić npr., ne znam, možda još neko ko mi sad ne pada na pamet, su meni mnogo veći "frajeri" od Bičakčića.
![]()
Sjećam se u Tuzli kad je bila prijateljska tekma, pa aman Bože koji haos za slikanje![]()
Htio sam se i ja slikat sa njim, ali jedino kako bih se izgurao za mjesto je bilo da govorim Muhamede oplodi me, da nadglasam ostalu raju...![]()
Što se tiče i Biče, lože se na swag njegov, sta ja vec znam, ne manjka ni njemu popularnosti..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DragonGirl
- Kontakt:
HahahahahhaHariTz je napisao/la:Djevojčice lude za Bešićem, nije normalno, a Bgm u zadnje vrijeme i starije djevojke![]()
Sjećam se u Tuzli kad je bila prijateljska tekma, pa aman Bože koji haos za slikanje![]()
Htio sam se i ja slikat sa njim, ali jedino kako bih se izgurao za mjesto je bilo da govorim Muhamede oplodi me, da nadglasam ostalu raju...![]()
- JackTheStripper
- Kontakt:
Možemo li pričati više o igri, taktici i predstojechoj utakmici, a manje o izgledu?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ma sve je to ok ali djaba izgled, djaba lova ukoliko je mljohava prangija za razliku od pozamasne i ucestale prangije, u tom slucaju i Prosinecki je bomba haha. Begovic je dingospo, samo prezime mu sve govori da sam zenskog spola pofuflala bi mu na prvu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Je li tekma u 20:30h ili 18:30h ?
Drug tekma je u 20:30HariTz je napisao/la:Je li tekma u 20:30h ili 18:30h ?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.

ovako nesto protiv austrije?
Koja TV kuća radi prijenos utakmice?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.