FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Lose nam, pa dosli kod komsijachampions1921 je napisao/la:Ma i na svojoj temi "općenito" pišu o Želji više nego o svom klubu.. Bgm nije im lahko kada su toliko opterećeni..zeljeznicar1 je napisao/la:I opet je tu par dežurnih pitara koji nam otvaraju oči iz dana u dan.
Znam ja kako vi ovdje možete pisati sta sve ne ali kako vam ne dosadi
Ne vidim da neko od naših puno piše na vašoj temi a vi utusite
Evo prvi ja ne pišem na vašoj temi jer ste nebitni,ali stvarno.
Sta ja imam pisati o vašem klubu kada je to nula od kluba kroz
Historiju pa evo sve do danas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kazu ipak, da komsiju treba pripaziti, da ne treba zaboraviti.. Mi smo prave komsije, vi niste.. Vi ste samo ljubomorni, nemate snage da nas u oci gledate, izbjegavate nas..
Mislim da opet pravite istu gresku, a to su pripreme.. Opet cete imati problema s kondiciom, kao i ljetos, a i kao proslo proljece
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
U Rovinju sunce sija kao tepsija, pljave muči depresija 

-
- Kontakt:
F.K. Sarajevo prošao jeftinije pripremajući se u Antaliji (Antalya) koristeći usluge luksuznog Miracle Resort Hotela, nego recimo mi ili neka druga ekipa u BiH ili okolini.Minjore je napisao/la:Evo pokusacu da ti normalno odgovorim, nadajući se da ces prestat smarat i spamat.Benko je napisao/la:ja ne bih da provociram ali me interesuje par stvari (ne vidim nista lose u tome i na nasoj temi se pisalo kad je bila afera virsle, kad smo ispadali od zete i kukesija itd itd):
1. zasto niste u Rovinju? Koliko sam vidio gore ostale ekipe najnormalnije treniraju.
2. Da li je moguce da neko pokusava reci da je cijena tu negdje između međugorja i antalije? Nije isto kada ides na ljetovanje (Zimovanje) i kada ides na pripreme (uz sve sto ide idu i utkamice, koristenje terena itd itd)
3. Zasto dovodite polovnjake pored svoje djece. Npr. napadaca imate onaj momak sto je na derbiju o, igrao, lik je brdo, sila! malo je forsirati dva-tri igraca ako se pricalo o ozbiljnom podmlađivanju... Jer nasa liga zahtjevava i onako da imas u ekipi otprilike ovaj broj mladih igraca tako da to nije nista o cemu su novine trebale pisati i o cemu se u svakom intrvjuu pise... a nije da nemate ekstra juniore
4. zast je pile govorio da nema dugovanja igracima? prvo dug kvesicu, pa sada dug tomicu
1. Međugorje je destinacija na kojoj se pripremamo evo godinama. Desi se da odemo u Rovinj ili neki drugi, ali u ovom trenutku Međugorje je mjesto na kojem se najbolje osjećamo i na kojem imamo sve sto nam treba. Gluposti da je u Rovinju lose vrijeme i to, pisu ovi neupuceni.
2. Nema potrebe da se ponavlja hiljadu puta. Cijene nisu tu negdje, ali nije neka enormna razlika, jer se plaća i vamo, nije sigurno besplatno.
3. Polovnjaci se dovode samo zbog tih povreda. Ne vidim da smo ijednog polovnjaka doveli u ovom prelaznom roku. Uzelac je mlad igrac pred kojim je blistava karijera, moze mnogo napredovati i dati za Klub. Đelmić je dobar i provjeren igrač, koji će sigurno igrati prvu postavu. Dok ne dodje neki polovnjak tu temu ne možeš započinjati.
4. Pile je rekao da nemamo dugovanja prema bivšim igračima. Ima se nekog manjeg duga prema pojedinim igračima koji su tu, ali to je za premije i bonuse, te ne iznosi neku ogromno svotu novca, kako su navodili pojedini vaši i pojedini naši ( aldin). Dugovi će biti izmireni do početka sezone najdalje.
Pozdrav
Primjer sam uzeo cijenu sedmodnevnog aranžmana u Miracle Resort Hotelu (All Inclusive), u periodu od 16.02. do 23.02. koja iznosi 581,00 EUR, za dvije osobe. (Info http://www.booking.com" onclick="window.open(this.href);return false;). Kada to podijelimo sa brojem noći, po osobi iznosi 41,50 EUR. Na količinu, odnosno na veći broj gostiju i direktni kontak sa hotelom (bez posrednika) se odobrava dodatni popust.
Dabagrcavi je napisao/la:Ti radiš u centrotransu?
Za ove "dobronamjerne" i dobro informisane komšije.
http://www.mojkvart.hr/Rovinj/vremenska-prognoza" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Nemate pojma
http://www.mojkvart.hr/Rovinj/vremenska-prognoza" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Nemate pojma
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Pa dobro, ja nemam pojma, a vremensa prognoza i vrijeme u Rovinju lažu, sve ekipe koje se tamo pripremaju salju izvjestaje u kojima najnormalnijej treniraju.
Admin i novinar blizak klubu laze za Kvesica, Tomic laze sam od sebe.
Pripreme isto kostaju u međugorju i u Antaliji.
Podmlađivanje je kada imas dva igraca od 21 i jednog od 19.
nisu pojedinci nego vasa uprava...
KAKO to da se vracaju dugovi a dugujete sadasnjim igracima? Gdje je tu logika?
Dugujete kvesicu i tomicu .. ima jos igraca kojima dugujete, ali to nije sad tema jer cete vi reci da nije tako bas kao sto je pile i onda tvrdio... ponavljam, novinar blizak vama tvrdi jedno a vi drugo.
Tomica ganjate po treninngu i "Upozoravate" ga ...
Admin i novinar blizak klubu laze za Kvesica, Tomic laze sam od sebe.
Pripreme isto kostaju u međugorju i u Antaliji.
Podmlađivanje je kada imas dva igraca od 21 i jednog od 19.
"Drugi dio priprema Plavi će odraditi ponovo u Međugorju jer vremenski uslovi u Rovinju ne dozvoljavaju treniranje. Polazak za Međugorje je planiran 1. februara."Minjore je napisao/la: Evo pokusacu da ti normalno odgovorim, nadajući se da ces prestat smarat i spamat.
1. Međugorje je destinacija na kojoj se pripremamo evo godinama. Desi se da odemo u Rovinj ili neki drugi, ali u ovom trenutku Međugorje je mjesto na kojem se najbolje osjećamo i na kojem imamo sve sto nam treba. Gluposti da je u Rovinju lose vrijeme i to, pisu ovi neupuceni.
nisu pojedinci nego vasa uprava...
Međugorje je jeftinije i od Rovinja i od drugih destinacija, sto neko rece, da je dobro ne bi se klubovi iz mostara i širogok "patili" po Turskoj... pa dole nema prirodne trave, osnova treninga, plastika je majka ozljede zglobova i koljenaMinjore je napisao/la:
2. Nema potrebe da se ponavlja hiljadu puta. Cijene nisu tu negdje, ali nije neka enormna razlika, jer se plaća i vamo, nije sigurno besplatno
Đelmić na goddinu... a rekli ste, KLUB , da nema vise takvih ugovora. Ne znam hocete li dovesti ali ste pokusali i pokusavate... npr, jusufbašiću ste davali male pare i momak otisao u Vitez.Minjore je napisao/la:
3. Polovnjaci se dovode samo zbog tih povreda. Ne vidim da smo ijednog polovnjaka doveli u ovom prelaznom roku. Uzelac je mlad igrac pred kojim je blistava karijera, moze mnogo napredovati i dati za Klub. Đelmić je dobar i provjeren igrač, koji će sigurno igrati prvu postavu. Dok ne dodje neki polovnjak tu temu ne možeš započinjati.
Ne, rekao je da nema dugova prema sadasnjim, a prema bivsim itekako imate, od guše pa na dalje...Minjore je napisao/la: 4. Pile je rekao da nemamo dugovanja prema bivšim igračima. Ima se nekog manjeg duga prema pojedinim igračima koji su tu, ali to je za premije i bonuse, te ne iznosi neku ogromno svotu novca, kako su navodili pojedini vaši i pojedini naši ( aldin). Dugovi će biti izmireni do početka sezone najdalje.
Pozdrav
KAKO to da se vracaju dugovi a dugujete sadasnjim igracima? Gdje je tu logika?
Dugujete kvesicu i tomicu .. ima jos igraca kojima dugujete, ali to nije sad tema jer cete vi reci da nije tako bas kao sto je pile i onda tvrdio... ponavljam, novinar blizak vama tvrdi jedno a vi drugo.
Tomica ganjate po treninngu i "Upozoravate" ga ...

prethodnih dana, i iducih 5 dana SUNCE , prikazujes ovaj dan -dvavrbanjusa je napisao/la:Za ove "dobronamjerne" i dobro informisane komšije.
P.S. Nemate pojma

-
- Kontakt:
Pa sto mi ne odosmo u Tursku, sto bacamo pare bezveze na MedjugorjeF.K. Sarajevo prošao jeftinije pripremajući se u Antaliji (Antalya) koristeći usluge luksuznog Miracle Resort Hotela, nego recimo mi ili neka druga ekipa u BiH ili okolini.
amypitar je napisao/la:Dabagrcavi je napisao/la:Ti radiš u centrotransu?
Ovako kad se čita ova tema čovjek bi pomislio da je Željo potrošio "milione", da je Želju kupio mišojed iz Malezije, baš se vidi da su godine jada i tuge ostavile traga na vama. Pa vi ljudi moji ne znate ni da se radujete. Gledam nakon pobjede protiv onih Ukrajinaca oni o Želji pričaju jjebo te život. Tuga baš.
on malo malo u Banovićima, ali džaba najdraže mu je ovdje pamet prosipati.

DRUG NEBI TI PUNCA
Predhodnih dana bila kiša, kad nam je najviše trebalo da treniramo.Benko je napisao/la:prethodnih dana, i iducih 5 dana SUNCE , prikazujes ovaj dan -dvavrbanjusa je napisao/la:Za ove "dobronamjerne" i dobro informisane komšije.
P.S. Nemate pojma
Znači trebali smo izgubiti 5 dana samo da bi nekom nešto dokazali

Nemaš pojma dečkić
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Ma urgirace opet neko ne sekiraj se.Znas kako to ide za nas uvijek neko urgira i to bude OK.amypitar je napisao/la:
Boga mi pile87 upalacuje te rate centrotransu,opet koristite naše usluge. :thumbup:Prošle godine da nije bilo Ivice Osima da urgira,ne bi dobili licencu za Evropu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Istina je da ste optereceni Zeljom i da vam vise zeljo preokupira misli nego vas klub.. Mozete imati stotine miliona ali Zuban i Amar su ostavili duboke oziljke vasoj mladosti i ti oziljci vas sad podsvjesno handre samo sto vam vas intelekt ne dopusta da prihvatite tu istinu..Zip je napisao/la:Lose nam, pa dosli kod komsijachampions1921 je napisao/la:Ma i na svojoj temi "općenito" pišu o Želji više nego o svom klubu.. Bgm nije im lahko kada su toliko opterećeni..zeljeznicar1 je napisao/la:I opet je tu par dežurnih pitara koji nam otvaraju oči iz dana u dan.
Znam ja kako vi ovdje možete pisati sta sve ne ali kako vam ne dosadi
Ne vidim da neko od naših puno piše na vašoj temi a vi utusite
Evo prvi ja ne pišem na vašoj temi jer ste nebitni,ali stvarno.
Sta ja imam pisati o vašem klubu kada je to nula od kluba kroz
Historiju pa evo sve do danas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Kazu ipak, da komsiju treba pripaziti, da ne treba zaboraviti.. Mi smo prave komsije, vi niste.. Vi ste samo ljubomorni, nemate snage da nas u oci gledate, izbjegavate nas..
Mislim da opet pravite istu gresku, a to su pripreme.. Opet cete imati problema s kondiciom, kao i ljetos, a i kao proslo proljece
BUDI ŽELJO !!!
Ovde nije u pitanju,samo lijepo vrijeme.
Fazon je u malom broju terena,a veliki broj ekipa koje se u ovom periodu nalaze u Rovinju.Pa se desi da se ekipe rasporede vremenski da treniraju,gotovo jedna za drugom,slicno kao mi na terminima.Kad ti istekne vrijeme,moraš da teren prepustis drugoj ekipi,igralo se tebi ili ne.I onda gledaš u nebo,i kako te vrijeme sutra potrefi.Znaci vremenski si ogranicen,pa kakve si srece.U Turskoj je to puno bolje uređeno.Gotovo svi hoteli imaju svoje terene,i ekipe treniraju kad požele.
Fazon je u malom broju terena,a veliki broj ekipa koje se u ovom periodu nalaze u Rovinju.Pa se desi da se ekipe rasporede vremenski da treniraju,gotovo jedna za drugom,slicno kao mi na terminima.Kad ti istekne vrijeme,moraš da teren prepustis drugoj ekipi,igralo se tebi ili ne.I onda gledaš u nebo,i kako te vrijeme sutra potrefi.Znaci vremenski si ogranicen,pa kakve si srece.U Turskoj je to puno bolje uređeno.Gotovo svi hoteli imaju svoje terene,i ekipe treniraju kad požele.
Drugi dio priprema Plavi će odraditi ponovo u Međugorjuamypitar je napisao/la:Ovde nije u pitanju,samo lijepo vrijeme.
i haj ne trolaj vise majke ti tvoje
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Konacno jedn normalan post vrijedan diskusije. Apsolutno si u pravu.Kisa ako danas pada narednih 5-6 dana imas blato a na to dodas slobodne terene.Procjena je da je pametnije u Medjugorju ostati ne iz finansiskih razloga jer je razlika minorna nego upravo zbog ovakih stvari.Nekad mi bude cudno da neki ne razumiju a onda skontas da neki nisu loptu u zivotu sutnuli.amypitar je napisao/la:Ovde nije u pitanju,samo lijepo vrijeme.
Fazon je u malom broju terena,a veliki broj ekipa koje se u ovom periodu nalaze u Rovinju.Pa se desi da se ekipe rasporede vremenski da treniraju,gotovo jedna za drugom,slicno kao mi na terminima.Kad ti istekne vrijeme,moraš da teren prepustis drugoj ekipi,igralo se tebi ili ne.I onda gledaš u nebo,i kako te vrijeme sutra potrefi.Znaci vremenski si ogranicen,pa kakve si srece.U Turskoj je to puno bolje uređeno.Gotovo svi hoteli imaju svoje terene,i ekipa treniraju kad požele.
Što bi rekao Nikola Nikić, nisu mačku s praga u životu šutnuli a ne loptupile87 je napisao/la:Konacno jedn normalan post vrijedan diskusije. Apsolutno si u pravu.Kisa ako danas pada narednih 5-6 dana imas blato a na to dodas slobodne terene.Procjena je da je pametnije u Medjugorju ostati ne iz finansiskih razloga jer je razlika minorna nego upravo zbog ovakih stvari.Nekad mi bude cudno da neki ne razumiju a onda skontas da neki nisu loptu u zivotu sutnuli.amypitar je napisao/la:Ovde nije u pitanju,samo lijepo vrijeme.
Fazon je u malom broju terena,a veliki broj ekipa koje se u ovom periodu nalaze u Rovinju.Pa se desi da se ekipe rasporede vremenski da treniraju,gotovo jedna za drugom,slicno kao mi na terminima.Kad ti istekne vrijeme,moraš da teren prepustis drugoj ekipi,igralo se tebi ili ne.I onda gledaš u nebo,i kako te vrijeme sutra potrefi.Znaci vremenski si ogranicen,pa kakve si srece.U Turskoj je to puno bolje uređeno.Gotovo svi hoteli imaju svoje terene,i ekipa treniraju kad požele.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
Zbog cega Tomic trenutno strahuje od vas manijaka?
Bez razloga pa nismo pitari da ulijecemo u teren i ganjamo igrace!Zip je napisao/la:Zbog cega Tomic trenutno strahuje od vas manijaka?
Mi imali muda da otjeramo bagru, i gle nas sad... svetlosna godina ispred vas..pile87 je napisao/la:Bez razloga pa nismo pitari da ulijecemo u teren i ganjamo igrace!Zip je napisao/la:Zbog cega Tomic trenutno strahuje od vas manijaka?
Mozda bi i vi trebali nesto slocno uraditi, pa da derbi bude ono sto je bio.. Ne valja ovo kad je neko vise dominantan od drugog..
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, mnon46, MostarReds22, nedimmmm1337, NeSamSafetee i 14 gostiju.