FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
A šta je to Mehanović operisao ? jel vezano za onu povredu trbušnog zida ?
Arsenijević utegnut kao praćka. Spreman 100%. Trebao je da potpiše za Slaviju ali iz određenih razloga ( nisu za foruma) nije stigao. Veliko pojačanje će vam biti ukoliko stigne.fukara87 je napisao/la:Branislav Arsenijevic moguce pojacanje, al sam nacuo da ce doci jedno veliko pojacanje to vam necu reci, da ne povjerujete
znaci fulo sam....dobro ti rece cingili,osta ja na 50 posto..
sta se desi **** misa,trebo je veznjak danas doci...

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nesto ko kila,Azmir ga poslo u Hrvatsku i sve platio troskove i sa njegovim autom ga posloCoraco je napisao/la:A šta je to Mehanović operisao ? jel vezano za onu povredu trbušnog zida ?

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Gospodin covjek, sta ces jbga tako je i Radovanovicu isto platio sve , pobjeze Fajic ipak skuha odsteta a nije mogao na posudbuemirzlaTu je napisao/la:Nesto ko kila,Azmir ga poslo u Hrvatsku i sve platio troskove i sa njegovim autom ga posloCoraco je napisao/la:A šta je to Mehanović operisao ? jel vezano za onu povredu trbušnog zida ?

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
da mu auto nije ostao u defektu?solinas je napisao/la:znaci fulo sam....dobro ti rece cingili,osta ja na 50 posto..![]()

Jeste, vezano je za povredu njegovu. Uglavno sada je sve uredu, slijedi oporavak koji se, ja se nadam, neće odužit.Coraco je napisao/la:A šta je to Mehanović operisao ? jel vezano za onu povredu trbušnog zida ?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovo donekle usloznjava situaciju jer je Mehanovic pokrivao 2 pozicije...sada nam je pored tog jednog ili dva vezna igraca potreban i desni bek, a lijevo u slucaju nuzde mogu odigrati Mehidic ili Bekic tako da smo tu pokriveni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nije to teška i zahtjevna operacija te oporavak nije dug,tako da se nadam da ce i on dati svoj doprinos u borbi za opstanak.
Igor Mirkovic koji je dosao iz Rudara danas nije igrao, haman da nije zadovoljio Musemica 

Sloboda Tuzla
Dobro je da nije nešto komplikovano, obzirom da se ta povreda vuče već od ljetos. Da se to riješi i da se momak vrati u formu. Za Azmira
Što se mene tiče još samo pojačati sredinu, naći zamjenu za Omu i Bajraktarevića. Ova ekipa je i više nego jaka za izboriti opstanak. Gledajući planove, na ljeto trebamo završiti nekoliko mlađih igrača do 25 god za budućnost.

Što se mene tiče još samo pojačati sredinu, naći zamjenu za Omu i Bajraktarevića. Ova ekipa je i više nego jaka za izboriti opstanak. Gledajući planove, na ljeto trebamo završiti nekoliko mlađih igrača do 25 god za budućnost.
Sta je sa Arsenijevica i velikog pojacanja u koje necemo povjerovati sto rece fukara87 .. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Moranjka je jedan prosjecan ako ne i ispodprosjecan bek koliko se ja sjecam...karo je i neke zenicke robice i to sam cuo 

-
- Kontakt:
Mislim da imamo tu u blizini igrača,što se tiče plate mislim da ga možemo angažovat.Amer Ordagić igrao za Gradinu,pa sada u Zvijezdi,strašan igrač a tek mu 21 godina,igra na poziciji defanzivnog veznog,mislim da Benjo može nešto više za njega napisati.Coraco je napisao/la:Dobro je da nije nešto komplikovano, obzirom da se ta povreda vuče već od ljetos. Da se to riješi i da se momak vrati u formu. Za Azmira![]()
![]()
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ordagic bi bio pojacanje, ali mislim da je vezan ugovorom sa Zvijezdom
-
- Kontakt:
Ugovor mu ističe 31.12.2015,ali realno je očekivati nakon isteka da dobije inostrani angažman....ultrasstyle_tz je napisao/la:Ordagic bi bio pojacanje, ali mislim da je vezan ugovorom sa Zvijezdom
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znam da se dovodio u vezu sa Sarajevom medjutim negdje je zapelo, il je problem bio ugovor il im nije bio interesantan..tako da ga ni mi ne mozemo dovesti eventualno prije isteka ugovora jer nismo u poziciji da placamo obestecenja, a Zvijezda ne daje raskide ugovora igracima tek tako 

-
- Kontakt:
Na početku prvenstva kad je Zvijezda dobila ''ultimatum'' da ako ne isplati neku naknadu Gradini za Amera Ordagića da neće moći igrati utakmicu protiv Sarajeva.I kada su došli u Sarajevu nije utakmica mogla početi i onda su iz Sarajeva ponudili otkup Amerovog ugovora sa kojim bi Zvijezda platila tu naknadu,međutim to su odbili.Normalno je da posjeduje kvalitet čim Sarajevo je ponudilo da otkupi njegov ugovor.ultrasstyle_tz je napisao/la:znam da se dovodio u vezu sa Sarajevom medjutim negdje je zapelo, il je problem bio ugovor il im nije bio interesantan..tako da ga ni mi ne mozemo dovesti eventualno prije isteka ugovora jer nismo u poziciji da placamo obestecenja, a Zvijezda ne daje raskide ugovora igracima tek tako
Davno sam ja Ordagica spominjao na temi,strašan igrač i ako postoji neka finta da se dovede uradili bi strasan posao ,mozda nismo u situaciji da platimo velike novce za njega ali za par godina ce vrijediti bar 4x vise i isplatio bi se maksimalno ,uz to jos i mlad i sa naseg kantona,Azmire obraduj nas
.
[youtube][/youtube]
Imam info da je Moranjkic jos prosle sezone Azmiru preporucivao Ordagica pa eto vidjecemo ...mozda i bude necega

[youtube][/youtube]
Imam info da je Moranjkic jos prosle sezone Azmiru preporucivao Ordagica pa eto vidjecemo ...mozda i bude necega

-
- Kontakt:
Da li neko zna šta se dešava sa Tuzlakom,Esmirom Ahmetovićem,momak prošle sezone igrao u Rumuniji za Astru,prethodno za Jagodinu,a i bio na posudbi u Slobodi iako nije upisao niti jednu minutu,Zna li neko gdje je taj momak trenutno i šta radi??
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.