A vec ga momci uvrstili u prvih 11 i pisu. A ko je izvor? Kaze onaj jedan ma ona budala pastrmkarodjenisa je napisao/la:![]()
A moj brat ne zelim nista pisati radi bruku fine raje tuzlaka ,a sofer ko sofer sad ga malo mota sad ga pravo voziotorinolaringologija je napisao/la:A vec ga momci uvrstili u prvih 11 i pisu. A ko je izvor? Kaze onaj jedan ma ona budala pastrmkarodjenisa je napisao/la:![]()
![]()
jao smijurije likova oca mi. Karam ih do bola
SLOBODA I TITULA...ha ha mozda se furaju na bice DITA OPET SAMPION..otorinolaringologija je napisao/la:Bola gora im sluzbena i izvori od nas ali važno je da su se pojacali sa dva drama igraca. Jednim sto mu je klub ispo a drugi sto mu je klub u zadnjem kolu izborio opstanak pukom srecom![]()
za Škahića se zayebali i još pišu da mogu i do titule
![]()
pa yebote koji retardosi
Na oficijalnoj im bila slika Zvonica kad su doveli Skahuotorinolaringologija je napisao/la:Bola gora im sluzbena i izvori od nas ali važno je da su se pojacali sa dva drama igraca. Jednim sto mu je klub ispo a drugi sto mu je klub u zadnjem kolu izborio opstanak pukom srecom![]()
![]()
pa yebote koji retardosi
hajde sad ozbiljno gdje je Škahić sada?shaman7 je napisao/la:Na oficijalnoj im bila slika Zvonica kad su doveli Skahuotorinolaringologija je napisao/la:Bola gora im sluzbena i izvori od nas ali važno je da su se pojacali sa dva drama igraca. Jednim sto mu je klub ispo a drugi sto mu je klub u zadnjem kolu izborio opstanak pukom srecom![]()
![]()
pa yebote koji retardosi
![]()
![]()
Jos onaj pije kafu sa njim, pozdravlja Skaha raju sa teme Sloboda na forumu, najavljuje Evropu, frajer u fejicevoj s trebom hoda
Evo vidit cemo danas hoce li se pojavit Slobodi na prozivci.AlemC85 je napisao/la:hajde sad ozbiljno gdje je Škahić sada?shaman7 je napisao/la:Na oficijalnoj im bila slika Zvonica kad su doveli Skahuotorinolaringologija je napisao/la:Bola gora im sluzbena i izvori od nas ali važno je da su se pojacali sa dva drama igraca. Jednim sto mu je klub ispo a drugi sto mu je klub u zadnjem kolu izborio opstanak pukom srecom![]()
![]()
pa yebote koji retardosi
![]()
![]()
Jos onaj pije kafu sa njim, pozdravlja Skaha raju sa teme Sloboda na forumu, najavljuje Evropu, frajer u fejicevoj s trebom hoda
AlemC85 je napisao/la:hajde sad ozbiljno gdje je Škahić sada?shaman7 je napisao/la:Na oficijalnoj im bila slika Zvonica kad su doveli Skahuotorinolaringologija je napisao/la:Bola gora im sluzbena i izvori od nas ali važno je da su se pojacali sa dva drama igraca. Jednim sto mu je klub ispo a drugi sto mu je klub u zadnjem kolu izborio opstanak pukom srecom![]()
![]()
pa yebote koji retardosi
![]()
![]()
To je posteno, ako se ne pojavi ocito postoji neki problem..shaman7 je napisao/la:
Evo vidit cemo danas hoce li se pojavit Slobodi na prozivci.
ma pusti te price bola...mali jeste potencijal tek su mu 22 godine i dobar je...u Gradini je proglasen najboljim igracem federacije...samo mu je manager supak zesci i samo bi zbog njeg volio da ode da nemamo posla vise sa njim..tuzlak1987 je napisao/la:To je posteno, ako se ne pojavi ocito postoji neki problem..shaman7 je napisao/la:
Evo vidit cemo danas hoce li se pojavit Slobodi na prozivci.![]()
Isto mi nije jasno sto samo o njemu pricate, a kada se pojavilo ono za Slobodu poceli ga crnit kako je nikakav igrac, prosjek, ne zasluzuje vas dres, seljak iz sjeveroistocne Bosne, ovi iz uprave mu prijete jednogodisnjom suspenzijom. Nesto imam osjecaj da njegov manager i on nece biti sretni i da ste vi zavrsili sa njim svoje presao on nama ili nekom drugom.
nije to taj covjek, pogrijesio si. pastrmka je rekao da Skahic hoda po starom gradufukarezv je napisao/la:![]()
![]()
nije to taj covjek, pogrijesio si. pastrmka je rekao da Skahic hoda po starom gradufukarezv je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Vidjen kako pije kafu na staom mostu, seta sa curom kaze nista ne zna za transfer, Benjo prica gluposti i uposte nije sa njim na kafifukaratz je napisao/la:nije to taj covjek, pogrijesio si. pastrmka je rekao da Skahic hoda po starom gradufukarezv je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa de nemoj oplakatfukarezv je napisao/la:![]()
![]()
Kakav bolan Maldini,j e b o vas Skahic..sprdamo se sa vamavm22 je napisao/la:Kakvi luđaci![]()
Doveli ljudi Maldinija
Opalit će mi šamar haha, taj tvoj može meni samo reći , "dobar dan izvolite"otorinolaringologija je napisao/la:Ako u Makarskoj imas rodbine ili poznajes makarane otiđi u restoran Mondo i pitaj Monda starog tovara za mene. Samo reci da ga je pozdravio mostarski đavo. To je moj brat. Opalit ce ti šamar kad mu kažeš za koga navijaš a odakle si
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, goGlobal i 14 gostiju.