BTW, ovaj podforum nije isti sa njim i bez njega.
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Samo da pitam: shta je sa Dzenanom aka Interista di Cuoreom aka Yutom
Zaboravio password
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
10.19 - Sada kada je jasno da je crnogorski reprezentativac konačno na pragu stadiona Đuzepe Meaca, Roberto Mančini može da se posveti i drugim potencijalnim kupovinama. A kako Gazeta delo Sport otkriva - sledeći je Gael Kliši! Poznato je da je levi bek Sitija Mančinijev miljenik, s obzirom na to da ga je doveo 2011. godine iz Arsenala i da mu je bio prva opcija u danima kada je sedeo na klupi Građana. Sada Klišija želi u novom Interu.
10.15 - Prva jutarnja vest stiže nam iz Milana, odakle je stigla potvrda – Stevan Jovetić u ponedeljak stiže u Milano, u utorak će obaviti medicinske preglede, a potom i potpisati ugovor sa Interom. Nerazuri i čelnici Mančester Sitija konačno su uspeli da dogovore sve uslove, a posao će izgledati ovako – dvogodišnja pozajmica vredna 3.000.000 evra, uz obavezu kupovine od 12.000.000 evra u junu 2017. godine. U ovom trenutku samo je nepoznato kako će Inter isplatiti obeštećenje za transfer, pošto ljudi iz kluba žele da to bude u tri, dok bi Siti pristao na najviše dve rate.
10.15 - Prva jutarnja vest stiže nam iz Milana, odakle je stigla potvrda – Stevan Jovetić u ponedeljak stiže u Milano, u utorak će obaviti medicinske preglede, a potom i potpisati ugovor sa Interom. Nerazuri i čelnici Mančester Sitija konačno su uspeli da dogovore sve uslove, a posao će izgledati ovako – dvogodišnja pozajmica vredna 3.000.000 evra, uz obavezu kupovine od 12.000.000 evra u junu 2017. godine. U ovom trenutku samo je nepoznato kako će Inter isplatiti obeštećenje za transfer, pošto ljudi iz kluba žele da to bude u tri, dok bi Siti pristao na najviše dve rate.
Murillo=JJ
Jos i u ratama isplata
svaka im cast 
Bardi u Espanyolu na posudbi sa pravom otkupa. Sutra vec prestavljanje. Krhin prodan Granadi
Evo neki pisu da imamo pravo vratit Bardija
Bardi u Espanyolu na posudbi sa pravom otkupa. Sutra vec prestavljanje. Krhin prodan Granadi
Evo neki pisu da imamo pravo vratit Bardija
- Interista02
- Kontakt:
Braćo, da vas obradujem.
I zvanično je, JoJo je naš igrač
I zvanično je, JoJo je naš igrač

Mislim da bi sa njim bilo bolje igrat 4-3-1-2. Umjesto Perisica dovest nekog na AMF da konkurise Hernanesu(il jednostavno ostavit Sacira)
Komsije, kakav je Perisic na SS-u i kao 9? Al nesto mi glupo da ga se dovodi za te pare pa da bude zamjena Joveticu i Icardiju
Ako se ne varam Perisic je igra u Club Bruggeu SS-a i bio je najbolji igrac ekipe,najbolji strijelac lige i mislim da je proglasen i najboljim igracem lige, pa je presa u BvB di se bas i nije iskaza.
Mozda da nema Olica bi igra u reprezentaciji tog drugog napadaca ali ovaj ima prednost zbog toga sta uvik ide u kost i daje 100%.
Ma ja mislim da od Perisica nema nista, pogotovo ako Wolfsburg proda De Bruynea.
Nadam se da sada slijedi prodaja, volia bi kad bi doveli nekog beka za lijevu stranu i to bi bilo to.
Mozda da nema Olica bi igra u reprezentaciji tog drugog napadaca ali ovaj ima prednost zbog toga sta uvik ide u kost i daje 100%.
Ma ja mislim da od Perisica nema nista, pogotovo ako Wolfsburg proda De Bruynea.
Nadam se da sada slijedi prodaja, volia bi kad bi doveli nekog beka za lijevu stranu i to bi bilo to.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma najbolje bi i bilo da ostane Saciri. Mogli bi igrat sve formacije 4-3-3, 4-2-3-1, 4-3-1-2. Samo jos dovest zamjenu za Icardija jer je Longo preslab.
Kako bi volio da se Goku pokaze dovoljno dobrim za zadnjeg veznog pa da gledamo Kondogbia-Goku-Kovacic iducu sezonu
[youtube][/youtube]
Kako bi volio da se Goku pokaze dovoljno dobrim za zadnjeg veznog pa da gledamo Kondogbia-Goku-Kovacic iducu sezonu
[youtube][/youtube]
Ne bih rekao da se nije iskazao.Prije ce biti da su tada imali bolje opcije,a on nije htio cekati priliku s klupe nego igrati u kontinuitetu.
Ajd ako nista nije se pretplatilo Jovetica kao sto sam mislio da hoce.Na kraju ispada dobar transfer.Sad samo da ne prodaju Shaqirija za Perisica.Iako,neka razmjena sa Schalkeom Kolasinac + nadoplata bi se mogla istolerirati.
Kada je Krhinu isticao ugovor?Ovo sto je dobiveno za njega je mizerija.Jos uvijek mi je zao sto vise prilike nije dobio nego su razni Kuzmanovici igrali.
Izbori
Ajd ako nista nije se pretplatilo Jovetica kao sto sam mislio da hoce.Na kraju ispada dobar transfer.Sad samo da ne prodaju Shaqirija za Perisica.Iako,neka razmjena sa Schalkeom Kolasinac + nadoplata bi se mogla istolerirati.
Kada je Krhinu isticao ugovor?Ovo sto je dobiveno za njega je mizerija.Jos uvijek mi je zao sto vise prilike nije dobio nego su razni Kuzmanovici igrali.
Izbori
Kolko znam, prosli ugovor mu je istico 2014., a ne znam sta je onda potpiso. Vjerovatno na cetiri godine
Kolko bi bilo dobro da Kolasinac dodje, odma bi dres bio narucen
Perisic povrijedio koljeno
Kolko bi bilo dobro da Kolasinac dodje, odma bi dres bio narucen
Perisic povrijedio koljeno
Steta za njega,ali nadam se da je to to sto se tice price o dolasku/Shaqirijevom odlasku.Jos je tu jedino Salah od ovih sto su se spominjali...valjda ga uzme Roma.
Krhin je odigrao odlicnu polusezonu na posudbi.Tu se moralo barem 3,4m uzeti.
Izbori
Krhin je odigrao odlicnu polusezonu na posudbi.Tu se moralo barem 3,4m uzeti.
Izbori
Gdje je Bolonju procitah nije mi jasno.arminz je napisao/la:Krhin prodan Granadi
Galata hoce Medela ili cenera za Mela
Mancio ne igraj se!
Murillo=JJ
Znači, mi njima prodamo takvog superstara kao što je Sneijder i koji je pri tome bio u najbolim godinama (28) za samo 7,5 mil. i bogme su se pravo usrećili sa njim jer je odlično igrao. A oni nama hoće starog Mela (32) koji nije nikad ni bio neki igrač za ceneraSampiJuve je napisao/la:Galata hoce Medela ili cenera za Mela![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bilo je vijesti da je potpiso za Bolognu, vjerovatno si na to naletioSampiJuve je napisao/la: Gdje je Bolonju procitah nije mi jasno.![]()
![]()
@Siamo
Ne mozemo dovest Salaha ni da hocemo, jer su Miranda i Jovetic popunili mjesta za igrace van EU
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Nema Miranda spanjolsko drzavljanstvo?

Izbori
SampiJuve je napisao/la:Galata hoce Medela ili cenera za Mela![]()
Izbori
Dok je bio u Fiorentini san mi je bio da predje u Inter, medjutim sad nemam pojma u kakvoj je formi , vidim da je imao dosta problema sa povredama.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Saciri dobio ultimatum, Salke ili tribina.Ne volim ga, ali mora se priznati, ruzno prema liku.
Murillo=JJ
Ako je istina onda nista nisu naucili iz Sneijderovog slucaja. U januaru ce otic za neku sicuSampiJuve je napisao/la:Saciri dobio ultimatum, Salke ili tribina.Ne volim ga, ali mora se priznati, ruzno prema liku.
Otici ce on i sad jer ne smije sjedit na klupi zbog EP.U sijecnju ce se pak Jovetica tjerat nakon sto odigra 4 utakmice u prvom dijelu.Jbg,nije se pokazao.
Izbori
Izbori
Tocno sam zaboravio koliko sam mrzio ebenog Mancinia zbog njegove tvrdoglavosti, da mu je bar da sansu neku na ovim pripremama u Kini ali ni to...ebeni idiot.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.