SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
To je zato što smo mi uvijek imali moral gubitnika, pa se išlo na varijantu da krenemo u kvalifikacije s pobjedama protiv slabijih, kako bi se podigao moral i atmosfera pred tekme sa jačima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo u Rusiju 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
A Ermina?HankMoody je napisao/la:Ima li Zukanovića gdje, Safete?logos94 je napisao/la:Belgija je sigurno prva a grcka i bih borba za drugu poziciju mi idemo u kvale bez salihovica spahica i mozda mujdze znaci dosta oslabljeni tu ulaze sunjic susic i mali martic lose lose zadnja linija martic vranjes sunjic i kolasinac odavno nismo bili tanji tu ali naprijed dzeko pjanic lulic susic hodzic i besic dosta oookkk
Realno ovo je jedna od tezih grupa ikada. Nikada u istoriji jaca Estonija koja zavrsi kao 4 u grupi sa 10 bodova. Sto je za njih veliki uspijeh. Pa onda nikada u istroji jaci Kipar koji se je do zadnje utakmice borio za baraz. Grcka uvijek neugodna igra toplo hladno. Sa novim kvalitetnim trenerom se ocekuje i bolja i modernija Grcka. A Belgija je svakako favorit.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 nov 2015, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
16.11.2015 - NISMO SE KVALIFIKOVALI ZA EURO 2016 !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KVALIFIKACIJE ZA SP 2018 RUSIJA, GRUPA "H" !
Treba nam remont u reprezentaciji za ove utakmice, pojacanja potrebna, nekim se igracima zahvaliti !
Sa Bazdrarevicem ili bez njega, potrebne vece PROMJENE !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KVALIFIKACIJE ZA SP 2018 RUSIJA, GRUPA "H" !
Treba nam remont u reprezentaciji za ove utakmice, pojacanja potrebna, nekim se igracima zahvaliti !
Sa Bazdrarevicem ili bez njega, potrebne vece PROMJENE !

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 nov 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Definitivno, ocigledno je da tesko ide sa trenutnom postavom i da se treba u prijateljskim utakmicama do pocetka ovih kvalifikacija pronaci novi igraci koji ce donijeti potrebnu svjezinu.
Ruku na srce vec sada treba poceti spremati ekipu za kvalifikacije za naredno EP, i kroz naredne kvalifikacije uigravati ekipu...Jer treba biti realan i priznati da mi ne mozemo do prvog mjesta u grupi pored Belgije, a isto tako u barazu ce te cekati Francuska/Holandija, Portugal/Svicarska, Spanija/Italija, Ukrajina/Turska tako da iako zavrsimo drugi slijedi nam katastrofa kakvu smo dozivili u Lisabonu 2011-te, jer sve ove reprezentacije su za klasu kvalitetnije od nas.
Dakle ukoliko IDIOTI iz saveza misle nastaviti sa Bazdarevicem, onda trebaju razraditi plan za kvalifikacije za EP 2020-te i treba mu dati mogucnost da i u tom ciklusu vodi repku, a ukoliko ga misle smijeniti nakon narednih kvalifikacija, onda je bolje nek vec sada traze novog trenera.
Nazalost posto su IDIOTI u savezu ograniceni ko baklon ne mogu razmisljati dugorocno i onda cemo u kvalifikacije za EP uci sa novim trenerom na ciji sistem ce se igraci trebati naviknuti i onda cemo opet ganjati hebeni baraz.
Dakle ukoliko IDIOTI iz saveza misle nastaviti sa Bazdarevicem, onda trebaju razraditi plan za kvalifikacije za EP 2020-te i treba mu dati mogucnost da i u tom ciklusu vodi repku, a ukoliko ga misle smijeniti nakon narednih kvalifikacija, onda je bolje nek vec sada traze novog trenera.
Nazalost posto su IDIOTI u savezu ograniceni ko baklon ne mogu razmisljati dugorocno i onda cemo u kvalifikacije za EP uci sa novim trenerom na ciji sistem ce se igraci trebati naviknuti i onda cemo opet ganjati hebeni baraz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Mislim da bi sada samo Sergej Barbarez vratio nadu ljudima u ovu reprezentaciju.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja ne znam ko to da zamjeni Bazdarevica ?
Realno, bez glupih imena ili zezancije, ko je to adekvatan ? Svi znamo da stranac ne dolazi u obzir, znaci covjek sa nasih prostora nam treba.
Mozda i Mesa zasluzuje jos jednu sansu !
Realno, bez glupih imena ili zezancije, ko je to adekvatan ? Svi znamo da stranac ne dolazi u obzir, znaci covjek sa nasih prostora nam treba.
Uozbilji se, on ni ne zna da smo igrali utakmice baraza.fedeltafrotta je napisao/la:Mislim da bi sada samo Sergej Barbarez vratio nadu ljudima u ovu reprezentaciju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma kakav Mesa druze, pa njega gurate samo vi strumfovi, pa covjek ne zna izmisliti ni jednu yebenu akciju da damo gol, pa sve golove sto smo dali u ovom kvalama pod njegovim vodstvom su bili ili plod srece ili plod sjajnog poteza pojedinca, pa nista uigrani nije, protiv **** Andore mi smo dali 3 gola iz 3 odbitka, pa **** majku mu **** covjek je nesposoban i treba mu otkaz dati ujutro u 8 sati odmaElegant je napisao/la:Ja ne znam ko to da zamjeni Bazdarevica ?
Uozbilji se, on ni ne zna da smo igrali utakmice baraza.fedeltafrotta je napisao/la:Mislim da bi sada samo Sergej Barbarez vratio nadu ljudima u ovu reprezentaciju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kipar i Estoniju ne smijemo kiksati.. Nadam se da će Grčka sačekati sa povratkom, da ćemo imati rješenje za njih, ali i da će Wilmots ostati na klupi Belgije, jer nam je on jedina šansa u dvomeču sa njima.. Uz malo sreće do baraža, uz nešto više sreće (i par smislenih akcija koje će nas dovesti u gol šansu) i do prvog mjesta..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Realno, ovdje je baraz uspjeh, a u slijedecem barazu ce igrati puno ozbiljnije reprezentacije od Madjarske, Norveske, Slovenije.... Nisam optimistican sto se Rusije tice. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma svaka cast. Sat vremena nakon tekme sa Irskom, i vec se prognoze bacaju, kako, sta, gdje i kako. 

nadam se da grcka nece biti ona stara, u tom slucaju opet nas ocekuje 3. mjesto kao i sada.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ova grcka gubi od farana i luksemburzana ali protiv nas ce da dozive renesansu, ima da nas dobiju oba puta 

Pyro is not a crime !
još ove kvale (eventualno SP) pregurat' s ovom ekipom i to će biti kraj zlatne generacije, a onda napraviti smjenu generacije, uvesti više mladih igrača i dati im ozbiljniju šansu za igru, pa čak i da nas to košta plasmana na EP poslije SP, al' bi nam se u budućnosti isplatilo
Vedo ima 31 godinu, Hare 30 godina, Mujdža 31 godinu, Sali 31 godinu, Lule 29 godina, to su igrači koji mogu odradit' još te jedne kvale i eventualno SP, poslije toga će se neki možda sami oprostit', nekima bi se selektor mogao zahvalit'
treba polako gradit' novu generaciju u vidu Begovića, Kolašinca, Šunjića, Bičakčića, Mireta, Bešića, Hajrovića, Višće, Džeke, zatim uvesti neke omladince poput Hadžiahmetovića, Grahovca, Miloševića, Hajradinovića, Hodžića i tako dalje
Vedo ima 31 godinu, Hare 30 godina, Mujdža 31 godinu, Sali 31 godinu, Lule 29 godina, to su igrači koji mogu odradit' još te jedne kvale i eventualno SP, poslije toga će se neki možda sami oprostit', nekima bi se selektor mogao zahvalit'
treba polako gradit' novu generaciju u vidu Begovića, Kolašinca, Šunjića, Bičakčića, Mireta, Bešića, Hajrovića, Višće, Džeke, zatim uvesti neke omladince poput Hadžiahmetovića, Grahovca, Miloševića, Hajradinovića, Hodžića i tako dalje
Chinaglia je napisao/la:još ove kvale (eventualno SP) pregurat' s ovom ekipom i to će biti kraj zlatne generacije, a onda napraviti smjenu generacije, uvesti više mladih igrača i dati im ozbiljniju šansu za igru, pa čak i da nas to košta plasmana na EP poslije SP, al' bi nam se u budućnosti isplatilo
Ne znam kako ces graditi sa Dzekom kad i on ima 29 godina.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
nemamo mi šta graditi, pa nismo mi brazil, njemačka ili argentina da imamo neiscrpan izvor talenata. mi ni prvih 11 nemamo a kamoli zamjene. treba uvijek igrati sa najboljih 11 i to je to, pa ako šta ulovimo dobro je, ako ne ima slijedeći ciklus
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 17 nov 2015, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko je Džeko, to je klasa i on treba biti što duže uz repku, neka Hodžić stasava uz njega, neka uči i naslijedit' će ga, a nekad bi mogli igrat' i zajedno, zašto da ne!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Dakle, selektor koji je Belgiju doveo na 1. mjesto Svjetske rang liste (dakle i ispred Švabije) je naša šansa??? Ono, kao ne zna on, jel'??damir_82 je napisao/la:Kipar i Estoniju ne smijemo kiksati.. Nadam se da će Grčka sačekati sa povratkom, da ćemo imati rješenje za njih, ali i da će Wilmots ostati na klupi Belgije, jer nam je on jedina šansa u dvomeču sa njima.. Uz malo sreće do baraža, uz nešto više sreće (i par smislenih akcija koje će nas dovesti u gol šansu) i do prvog mjesta..