SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

jose
Kontakt:

Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Post Postao/la jose » 30 okt 2015, 16:36

To je zato što smo mi uvijek imali moral gubitnika, pa se išlo na varijantu da krenemo u kvalifikacije s pobjedama protiv slabijih, kako bi se podigao moral i atmosfera pred tekme sa jačima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 okt 2015, 16:52

Idemo u Rusiju :bih:
slika
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 okt 2015, 17:01

HankMoody je napisao/la:
logos94 je napisao/la:Belgija je sigurno prva a grcka i bih borba za drugu poziciju mi idemo u kvale bez salihovica spahica i mozda mujdze znaci dosta oslabljeni tu ulaze sunjic susic i mali martic lose lose zadnja linija martic vranjes sunjic i kolasinac odavno nismo bili tanji tu ali naprijed dzeko pjanic lulic susic hodzic i besic dosta oookkk
Ima li Zukanovića gdje, Safete?
A Ermina?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 okt 2015, 17:06

Realno ovo je jedna od tezih grupa ikada. Nikada u istoriji jaca Estonija koja zavrsi kao 4 u grupi sa 10 bodova. Sto je za njih veliki uspijeh. Pa onda nikada u istroji jaci Kipar koji se je do zadnje utakmice borio za baraz. Grcka uvijek neugodna igra toplo hladno. Sa novim kvalitetnim trenerom se ocekuje i bolja i modernija Grcka. A Belgija je svakako favorit.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 nov 2015, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2015, 22:36

16.11.2015 - NISMO SE KVALIFIKOVALI ZA EURO 2016 !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

slika

KVALIFIKACIJE ZA SP 2018 RUSIJA, GRUPA "H" !

Treba nam remont u reprezentaciji za ove utakmice, pojacanja potrebna, nekim se igracima zahvaliti !

Sa Bazdrarevicem ili bez njega, potrebne vece PROMJENE !

:bih:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 nov 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 16 nov 2015, 22:43

Definitivno, ocigledno je da tesko ide sa trenutnom postavom i da se treba u prijateljskim utakmicama do pocetka ovih kvalifikacija pronaci novi igraci koji ce donijeti potrebnu svjezinu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2015, 23:25

Ruku na srce vec sada treba poceti spremati ekipu za kvalifikacije za naredno EP, i kroz naredne kvalifikacije uigravati ekipu...Jer treba biti realan i priznati da mi ne mozemo do prvog mjesta u grupi pored Belgije, a isto tako u barazu ce te cekati Francuska/Holandija, Portugal/Svicarska, Spanija/Italija, Ukrajina/Turska tako da iako zavrsimo drugi slijedi nam katastrofa kakvu smo dozivili u Lisabonu 2011-te, jer sve ove reprezentacije su za klasu kvalitetnije od nas.

Dakle ukoliko IDIOTI iz saveza misle nastaviti sa Bazdarevicem, onda trebaju razraditi plan za kvalifikacije za EP 2020-te i treba mu dati mogucnost da i u tom ciklusu vodi repku, a ukoliko ga misle smijeniti nakon narednih kvalifikacija, onda je bolje nek vec sada traze novog trenera.

Nazalost posto su IDIOTI u savezu ograniceni ko baklon ne mogu razmisljati dugorocno i onda cemo u kvalifikacije za EP uci sa novim trenerom na ciji sistem ce se igraci trebati naviknuti i onda cemo opet ganjati hebeni baraz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 nov 2015, 23:28

Mislim da bi sada samo Sergej Barbarez vratio nadu ljudima u ovu reprezentaciju.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2015, 23:30

Ja ne znam ko to da zamjeni Bazdarevica ?

Realno, bez glupih imena ili zezancije, ko je to adekvatan ? Svi znamo da stranac ne dolazi u obzir, znaci covjek sa nasih prostora nam treba.

Mozda i Mesa zasluzuje jos jednu sansu !
fedeltafrotta je napisao/la:Mislim da bi sada samo Sergej Barbarez vratio nadu ljudima u ovu reprezentaciju.
Uozbilji se, on ni ne zna da smo igrali utakmice baraza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 nov 2015, 23:32

Elegant je napisao/la:Ja ne znam ko to da zamjeni Bazdarevica ?

Realno, bez glupih imena ili zezancije, ko je to adekvatan ? Svi znamo da stranac ne dolazi u obzir, znaci covjek sa nasih prostora nam treba.

Mozda i Mesa zasluzuje jos jednu sansu !
fedeltafrotta je napisao/la:Mislim da bi sada samo Sergej Barbarez vratio nadu ljudima u ovu reprezentaciju.
Uozbilji se, on ni ne zna da smo igrali utakmice baraza.
ma kakav Mesa druze, pa njega gurate samo vi strumfovi, pa covjek ne zna izmisliti ni jednu yebenu akciju da damo gol, pa sve golove sto smo dali u ovom kvalama pod njegovim vodstvom su bili ili plod srece ili plod sjajnog poteza pojedinca, pa nista uigrani nije, protiv **** Andore mi smo dali 3 gola iz 3 odbitka, pa **** majku mu **** covjek je nesposoban i treba mu otkaz dati ujutro u 8 sati odma
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 nov 2015, 00:28

Kipar i Estoniju ne smijemo kiksati.. Nadam se da će Grčka sačekati sa povratkom, da ćemo imati rješenje za njih, ali i da će Wilmots ostati na klupi Belgije, jer nam je on jedina šansa u dvomeču sa njima.. Uz malo sreće do baraža, uz nešto više sreće (i par smislenih akcija koje će nas dovesti u gol šansu) i do prvog mjesta..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 01:09

Realno, ovdje je baraz uspjeh, a u slijedecem barazu ce igrati puno ozbiljnije reprezentacije od Madjarske, Norveske, Slovenije.... Nisam optimistican sto se Rusije tice. :?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2015, 01:10

Ma svaka cast. Sat vremena nakon tekme sa Irskom, i vec se prognoze bacaju, kako, sta, gdje i kako. :damn:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 01:24

nadam se da grcka nece biti ona stara, u tom slucaju opet nas ocekuje 3. mjesto kao i sada.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 nov 2015, 01:25

ova grcka gubi od farana i luksemburzana ali protiv nas ce da dozive renesansu, ima da nas dobiju oba puta :D
Pyro is not a crime !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2015, 15:06

još ove kvale (eventualno SP) pregurat' s ovom ekipom i to će biti kraj zlatne generacije, a onda napraviti smjenu generacije, uvesti više mladih igrača i dati im ozbiljniju šansu za igru, pa čak i da nas to košta plasmana na EP poslije SP, al' bi nam se u budućnosti isplatilo

Vedo ima 31 godinu, Hare 30 godina, Mujdža 31 godinu, Sali 31 godinu, Lule 29 godina, to su igrači koji mogu odradit' još te jedne kvale i eventualno SP, poslije toga će se neki možda sami oprostit', nekima bi se selektor mogao zahvalit'

treba polako gradit' novu generaciju u vidu Begovića, Kolašinca, Šunjića, Bičakčića, Mireta, Bešića, Hajrovića, Višće, Džeke, zatim uvesti neke omladince poput Hadžiahmetovića, Grahovca, Miloševića, Hajradinovića, Hodžića i tako dalje

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 nov 2015, 15:13

Chinaglia je napisao/la:još ove kvale (eventualno SP) pregurat' s ovom ekipom i to će biti kraj zlatne generacije, a onda napraviti smjenu generacije, uvesti više mladih igrača i dati im ozbiljniju šansu za igru, pa čak i da nas to košta plasmana na EP poslije SP, al' bi nam se u budućnosti isplatilo

Vedo ima 31 godinu, Hare 30 godina, Mujdža 31 godinu, Sali 31 godinu, Lule 29 godina, to su igrači koji mogu odradit' još te jedne kvale i eventualno SP, poslije toga će se neki možda sami oprostit', nekima bi se selektor mogao zahvalit'

treba polako gradit' novu generaciju u vidu Begovića, Kolašinca, Šunjića, Bičakčića, Mireta, Bešića, Hajrovića, Višće, Džeke, zatim uvesti neke omladince poput Hadžiahmetovića, Grahovca, Miloševića, Hajradinovića, Hodžića i tako dalje

Ne znam kako ces graditi sa Dzekom kad i on ima 29 godina.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 nov 2015, 15:16

nemamo mi šta graditi, pa nismo mi brazil, njemačka ili argentina da imamo neiscrpan izvor talenata. mi ni prvih 11 nemamo a kamoli zamjene. treba uvijek igrati sa najboljih 11 i to je to, pa ako šta ulovimo dobro je, ako ne ima slijedeći ciklus
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 17 nov 2015, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2015, 15:16

Džeko je Džeko, to je klasa i on treba biti što duže uz repku, neka Hodžić stasava uz njega, neka uči i naslijedit' će ga, a nekad bi mogli igrat' i zajedno, zašto da ne!

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 17 nov 2015, 16:29

damir_82 je napisao/la:Kipar i Estoniju ne smijemo kiksati.. Nadam se da će Grčka sačekati sa povratkom, da ćemo imati rješenje za njih, ali i da će Wilmots ostati na klupi Belgije, jer nam je on jedina šansa u dvomeču sa njima.. Uz malo sreće do baraža, uz nešto više sreće (i par smislenih akcija koje će nas dovesti u gol šansu) i do prvog mjesta..
Dakle, selektor koji je Belgiju doveo na 1. mjesto Svjetske rang liste (dakle i ispred Švabije) je naša šansa??? Ono, kao ne zna on, jel'??
:clap: :clap: :bow:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, jasmin10 i 10 gostiju.