FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Znaci 80% = 72 minute; kada je tacno prekinuta utakmica, koja minuta?
- Bordostrik
Pise da je prekinuta u 68 min. Pa zar nisu mogli jos 4 min. igrati do te 72.. Meni tu nesto smrdi, al' eto...AnelZ je napisao/la:Znaci 80% = 72 minute; kada je tacno prekinuta utakmica, koja minuta?
Neka frka, a?!
68. minut. Sve je to smišljeno. Sumnjiv mi je taj nestanak struje, pa neposredno poslije toga prekida se utakmica. Baš me zanima da li bi bila prekinuta da je Zrinjski vodio, bi qrac.AnelZ je napisao/la:Znaci 80% = 72 minute; kada je tacno prekinuta utakmica, koja minuta?

Sve kažeš ispravno. Još sudija iz Sarajeva. Uvijek su klošari iz našeg grada radili za Zrinjski i Široki. Sada im ne odgovara da Sarajevo i Željo pobjegnu Zrinjskom puno.1928 je napisao/la:68. minut. Sve je to smišljeno. Sumnjiv mi je taj nestanak struje, pa neposredno poslije toga prekida se utakmica. Baš me zanima da li bi bila prekinuta da je Zrinjski vodio, bi qrac.AnelZ je napisao/la:Znaci 80% = 72 minute; kada je tacno prekinuta utakmica, koja minuta?![]()
Ne trabunjajte bez veze.Mostar pliva pod vodom a na terenu se može igrati samo vaterpolo i to će se vidjeti jako dobro na snimcima.Da se sudija strogo držao pravila prekinuo bi tekmu nakon nestanka struje.Usput ,Rudar zasluženo vodi ali drugi gol je posljedica natopljenog terena jer je lopta koju je uputio stoper Zrinjskog je stala u vodi i igrači Rudara su to iskoristili.Ovo je čisto za informaciju nekim dušebrižnicima koji prozivaju bez dokaza.Ja bih volio da se nastavilo jer sam siguran da bi Zrinjski nakon prvog zabio još koji gol da se nastavilo.Pozdrav.irh je napisao/la:Sve kažeš ispravno. Još sudija iz Sarajeva. Uvijek su klošari iz našeg grada radili za Zrinjski i Široki. Sada im ne odgovara da Sarajevo i Željo pobjegnu Zrinjskom puno.1928 je napisao/la:68. minut. Sve je to smišljeno. Sumnjiv mi je taj nestanak struje, pa neposredno poslije toga prekida se utakmica. Baš me zanima da li bi bila prekinuta da je Zrinjski vodio, bi qrac.AnelZ je napisao/la:Znaci 80% = 72 minute; kada je tacno prekinuta utakmica, koja minuta?![]()
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- Bordostrik
68. minut. Sve je to smišljeno. Sumnjiv mi je taj nestanak struje, pa neposredno poslije toga prekida se utakmica. Baš me zanima da li bi bila prekinuta da je Zrinjski vodio, bi qrac.
[/quote]
Ne trabunjajte bez veze.Mostar pliva pod vodom a na terenu se može igrati samo vaterpolo i to će se vidjeti jako dobro na snimcima.Da se sudija strogo držao pravila prekinuo bi tekmu nakon nestanka struje.Usput ,Rudar zasluženo vodi ali drugi gol je posljedica natopljenog terena jer je lopta koju je uputio stoper Zrinjskog je stala u vodi i igrači Rudara su to iskoristili.Ovo je čisto za informaciju nekim dušebrižnicima koji prozivaju bez dokaza.Ja bih volio da se nastavilo jer sam siguran da bi Zrinjski nakon prvog zabio još koji gol da se nastavilo.Pozdrav.[/quote]
Prvo, sto se tice ovog za drugi gol, uz duzno postovanje, ali nisi u pravu
"U nastavku slična situacija na terenu, a mudru igru gosti krunišu u 61.minutu. Ponovo je jedna od glavnih uloga pripala Harisu Handžiću koji je ovaj put probio po desnoj strani, potom uposlio Borislava Mikića koji preciznim udarcem sa desetak metara matira Hadžića za velikih i neočekivanih 0:2."
Drugo, da se utakmica nastavila, siguran sam da bi i rudar isto tako zabio jos koji put..
I trece, zar se do te 72 min. nije moglo odigrati jos 4 min. kako bi se zakonski zakljucila utakmica, a ovako
normalno je da je sve jako sumnjivo.. Pozz.

Ne trabunjajte bez veze.Mostar pliva pod vodom a na terenu se može igrati samo vaterpolo i to će se vidjeti jako dobro na snimcima.Da se sudija strogo držao pravila prekinuo bi tekmu nakon nestanka struje.Usput ,Rudar zasluženo vodi ali drugi gol je posljedica natopljenog terena jer je lopta koju je uputio stoper Zrinjskog je stala u vodi i igrači Rudara su to iskoristili.Ovo je čisto za informaciju nekim dušebrižnicima koji prozivaju bez dokaza.Ja bih volio da se nastavilo jer sam siguran da bi Zrinjski nakon prvog zabio još koji gol da se nastavilo.Pozdrav.[/quote]
Prvo, sto se tice ovog za drugi gol, uz duzno postovanje, ali nisi u pravu

Drugo, da se utakmica nastavila, siguran sam da bi i rudar isto tako zabio jos koji put..
I trece, zar se do te 72 min. nije moglo odigrati jos 4 min. kako bi se zakonski zakljucila utakmica, a ovako
normalno je da je sve jako sumnjivo.. Pozz.
Neka frka, a?!
Steta za vas,utakmica se ponavlja i vjerovatno necete pruziti ovako dobru igru 

Isto tako igrači i uprava Zrinjskog su lako prešli preko onog što se dešavalo u zadnjem kolu u Prijedoru i nisu se htjeli nikako osvetiti Rudaru, nije to do pozicije na tabeli, uzroci su malo dublji. Ovo su svakako dodatni troškovi za naš klub koji je u qrcu što se toga tiče.irh je napisao/la:Sve kažeš ispravno. Još sudija iz Sarajeva. Uvijek su klošari iz našeg grada radili za Zrinjski i Široki. Sada im ne odgovara da Sarajevo i Željo pobjegnu Zrinjskom puno.1928 je napisao/la:68. minut. Sve je to smišljeno. Sumnjiv mi je taj nestanak struje, pa neposredno poslije toga prekida se utakmica. Baš me zanima da li bi bila prekinuta da je Zrinjski vodio, bi qrac.AnelZ je napisao/la:Znaci 80% = 72 minute; kada je tacno prekinuta utakmica, koja minuta?![]()
Vrlo jednostavno!Pogledajte večeras snimak i sami zaključite je li se moglo igrati.Ponavljam, po meni trebalo se i ranije prekinuti jer nije bilo nijednog dijela terena gdje je lopta mogla normalno odskočiti a sve ostalo su šuplje priče ali kao i sve kod nas.Uvijek neke zavjere ,zakulisne radnje itd i sl.
Može biti, ali ako se moglo igrati 70 moglo je još, da je u prvom pol kod 0-0 prekinuo vjerovatno ne bi bilo nikakve priče, kao i prošle godi u Mostaru protiv Veleža. Valjda će se sutra ponoviti Mostar od prošle godine pa da bude 0-1.acovic1 je napisao/la:Vrlo jednostavno!Pogledajte večeras snimak i sami zaključite je li se moglo igrati.Ponavljam, po meni trebalo se i ranije prekinuti jer nije bilo nijednog dijela terena gdje je lopta mogla normalno odskočiti a sve ostalo su šuplje priče ali kao i sve kod nas.Uvijek neke zavjere ,zakulisne radnje itd i sl.

[youtube][/youtube]
cijedi rukavice

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ovo je bilo kod nestanka struje u 57 minuti ali se nastavilo igrati nakon 10-ak minuta ali ne nogomet nego neki drugi sport , ja neznam kako se to zove ,nije ni vaterpoloK0MT je napisao/la:[youtube][/youtube]

Neslužbeno ali vrlo vjerovatno sutra u 16,30 sati novi meč ,znači ne nastavak nego novi meč , ako budu vremenske prilike dozvoljavale.
**** ti fudbal i sve zbog 4 minute utakmica se igra ponovo... dabogda im sutra 5 komada uvalili ala brate
pricam sa momkom sto je otisao na gostovanje kaze da je utakmica prekinuta u 74 minuti sta seru 68 ma i da je u 80 minuti prekinuti oni bi rekli prije 72 samo da se ponovi... fujjjjj ligo pisam ti se usta, mafija obicna... zajebi ovo 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ja napisem post na stranici zrinjskog da mi je sumnjivo nestanak struje od 10 minuta,zrinjevci odmah razapinju al eto mozda je bas bilo takoPrijedor je napisao/la:**** ti fudbal i sve zbog 4 minute utakmica se igra ponovo... dabogda im sutra 5 komada uvalili ala bratepricam sa momkom sto je otisao na gostovanje kaze da je utakmica prekinuta u 74 minuti sta seru 68 ma i da je u 80 minuti prekinuti oni bi rekli prije 72 samo da se ponovi... fujjjjj ligo pisam ti se usta, mafija obicna... zajebi ovo

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Što se tiče igre i same tekme u pravu si Rudar je sigurno bio bliže pobjedi ali što se tiče minuta laže ti taj momak kad je prekinuta tekma.Na semaforu je bila 68 minuta kad ih je sudac povukao sa terena.Ali ako će tako biti lakše i vama i ovim željinim manijacima onda ok ,bila je 84 minuta i sve ovo je bila velika urota i zavjera.Pozz.Prijedor je napisao/la:**** ti fudbal i sve zbog 4 minute utakmica se igra ponovo... dabogda im sutra 5 komada uvalili ala bratepricam sa momkom sto je otisao na gostovanje kaze da je utakmica prekinuta u 74 minuti sta seru 68 ma i da je u 80 minuti prekinuti oni bi rekli prije 72 samo da se ponovi... fujjjjj ligo pisam ti se usta, mafija obicna... zajebi ovo
Ako je nestalo struje u 57, minuti i prekid trajao 10 minuta, to je 67 minuta. Koliko dugo se još igralo nakon što je došla struja? Prekide sudija nadoknađuje u sudijskoj nadoknadi (petarde, baklje, povrede igrača, neredi navijača i sl.) Semafor radi i vrijeme ide, pa sudija produži utakmicu 12 minuta. To je glavno pitanje. Ovo je neka velika mućka izgleda. Nestanak struje se tretira isto, kao da se utakmica i dalje igra, a to sudija nadoknadi u svom sudijskom vremenu.acovic1 je napisao/la:Ovo je bilo kod nestanka struje u 57 minuti ali se nastavilo igrati nakon 10-ak minuta ali ne nogomet nego neki drugi sport , ja neznam kako se to zove ,nije ni vaterpoloK0MT je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
.
U kojoj tačno minuti je prekinuta utakmica nakon dolaska struje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ma pusti acovic prvo napise jedno pa posle drugo,neozbiljno od njegaavlami97 je napisao/la:Ako je nestalo struje u 57, minuti i prekid trajao 10 minuta, to je 67 minuta. Koliko dugo se još igralo nakon što je došla struja? Prekide sudija nadoknađuje u sudijskoj nadoknadi (petarde, baklje, povrede igrača, neredi navijača i sl.) Semafor radi i vrijeme ide, pa sudija produži utakmicu 12 minuta. To je glavno pitanje. Ovo je neka velika mućka izgleda. Nestanak struje se tretira isto, kao da se utakmica i dalje igra, a to sudija nadoknadi u svom sudijskom vremenu.acovic1 je napisao/la:Ovo je bilo kod nestanka struje u 57 minuti ali se nastavilo igrati nakon 10-ak minuta ali ne nogomet nego neki drugi sport , ja neznam kako se to zove ,nije ni vaterpoloK0MT je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
.
U kojoj tačno minuti je prekinuta utakmica nakon dolaska struje.

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Ovo je bilo kod nestanka struje u 57 minuti ali se nastavilo igrati nakon 10-ak minuta ali ne nogomet nego neki drugi sport , ja neznam kako se to zove ,nije ni vaterpolo
.[/quote]
Ako je nestalo struje u 57, minuti i prekid trajao 10 minuta, to je 67 minuta. Koliko dugo se još igralo nakon što je došla struja? Prekide sudija nadoknađuje u sudijskoj nadoknadi (petarde, baklje, povrede igrača, neredi navijača i sl.) Semafor radi i vrijeme ide, pa sudija produži utakmicu 12 minuta. To je glavno pitanje. Ovo je neka velika mućka izgleda. Nestanak struje se tretira isto, kao da se utakmica i dalje igra, a to sudija nadoknadi u svom sudijskom vremenu.
U kojoj tačno minuti je prekinuta utakmica nakon dolaska struje.[/quote]
ma pusti acovic prvo napise jedno pa posle drugo,neozbiljno od njega
[/quote]
Kod nas se kaže "nekom prije metar u g.u.z.i.c.u neko centimtar uglavu"i zato : Jeste prevarili smo vas i slijedeći meč ćemo vas rasturiti ,šta ćeš kad smo moćni.End of story!

Ako je nestalo struje u 57, minuti i prekid trajao 10 minuta, to je 67 minuta. Koliko dugo se još igralo nakon što je došla struja? Prekide sudija nadoknađuje u sudijskoj nadoknadi (petarde, baklje, povrede igrača, neredi navijača i sl.) Semafor radi i vrijeme ide, pa sudija produži utakmicu 12 minuta. To je glavno pitanje. Ovo je neka velika mućka izgleda. Nestanak struje se tretira isto, kao da se utakmica i dalje igra, a to sudija nadoknadi u svom sudijskom vremenu.
U kojoj tačno minuti je prekinuta utakmica nakon dolaska struje.[/quote]
ma pusti acovic prvo napise jedno pa posle drugo,neozbiljno od njega

Kod nas se kaže "nekom prije metar u g.u.z.i.c.u neko centimtar uglavu"i zato : Jeste prevarili smo vas i slijedeći meč ćemo vas rasturiti ,šta ćeš kad smo moćni.End of story!

Trenutno korisnika/ca: ebi46, mnon46, nedimmmm1337 i 28 gostiju.