Pa ne znam nisam pratio jesam li se to prevario?delpiero20 je napisao/la:?RedDevilS je napisao/la:Joj hamiltona solidno 3 mjesto, iako navijam za njega soldino je zavrsio utrku..![]()
Zezas se ili mislis stvarno da je bio treci
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Ne znam samo otkud vam te informacije da Alonso ima slab bolid. Mozda je u početku bio slab i to se moglo vidjeti na nekoliko trka, ali u pauzi prije dolaska u Evropu napravljene su korekcije i otklonjeni nedostaci u aerodinamici, te je Ferrari sada više nego konkurentan i, što je još važnije, pouzdan. A to se može vidjeti po tome da Alonso ima dugi uzastopni niz utrka u kojima je osvajao bodove.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kako onda objasnjavas da Alonso ima 111 bodova a Massa 11 ? Jel to promjene prave samo na Alonsovom bolidu ili ?jose je napisao/la:Ne znam samo otkud vam te informacije da Alonso ima slab bolid. Mozda je u početku bio slab i to se moglo vidjeti na nekoliko trka, ali u pauzi prije dolaska u Evropu napravljene su korekcije i otklonjeni nedostaci u aerodinamici, te je Ferrari sada više nego konkurentan i, što je još važnije, pouzdan. A to se može vidjeti po tome da Alonso ima dugi uzastopni niz utrka u kojima je osvajao bodove.
Mclaren , Mercedes , Lotus , RBR su SpaceShutlle za ovaj Ferrari.Alonso je SpaceShutlle za sve ove vozace u F1 !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Massa je totalno puk'o kao vozac. Od Hungaroringa 2009 se ne moze prepoznati.
Inace, zanimljiv podatak:
Dokaz koliko je Alonso superiorniji vozac u trkama, te koliko ima losiji auto "na jedan krug".
Inace, zanimljiv podatak:
Differenza tra qualifiche e gare: Alonso (+60 punti), Vettel (-20 Punti), Hamilton (-37 punti)
Dokaz koliko je Alonso superiorniji vozac u trkama, te koliko ima losiji auto "na jedan krug".
Isto kao sto se moze objasniti kako je do jucerasnje trke Rosberg imao cca 70 p. više od Schumachera.Johny je napisao/la:Kako onda objasnjavas da Alonso ima 111 bodova a Massa 11 ? Jel to promjene prave samo na Alonsovom bolidu ili ?jose je napisao/la:Ne znam samo otkud vam te informacije da Alonso ima slab bolid. Mozda je u početku bio slab i to se moglo vidjeti na nekoliko trka, ali u pauzi prije dolaska u Evropu napravljene su korekcije i otklonjeni nedostaci u aerodinamici, te je Ferrari sada više nego konkurentan i, što je još važnije, pouzdan. A to se može vidjeti po tome da Alonso ima dugi uzastopni niz utrka u kojima je osvajao bodove.
Mclaren , Mercedes , Lotus , RBR su SpaceShutlle za ovaj Ferrari.Alonso je SpaceShutlle za sve ove vozace u F1 !
Massa je truba velika i to se pokazuje vec godinama.
A Ferrari je u zadnjih 4-5 trka vise nego konkurentan i da nije bilo taktičkih gluposti pojedinih "stručnjaka" u boxu Ferrarija, prednos Alonsa je mogla biti još i veća.
Ja nigdje nisam rekao da je Alonso loš vozač, ali isto tako nije da nema loš bolid.
jose je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da je Alonso loš vozač, ali isto tako nije da nema loš bolid.
*ebiga, ne znam ni šta pišem.Claus je napisao/la:jose je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da je Alonso loš vozač, ali isto tako nije da nema loš bolid.
Upeklo valjda ovih dana.
Ma nema brige, al' da se nadovežem na raspravu o bolidima kratkom tezom. Evidentno je da su McLaren i Red Bull još uvijek brži i konkurentiji bolidi od Ferrarija, iako su i u italijanskoj momčadi napravili nekoliko kvalitetnih izmjena. Također, tu je još timova (tipa Lotus) koji su u rangu s ova tri bolida.
+1Claus je napisao/la:Ma nema brige, al' da se nadovežem na raspravu o bolidima kratkom tezom. Evidentno je da su McLaren i Red Bull još uvijek brži i konkurentiji bolidi od Ferrarija, iako su i u italijanskoj momčadi napravili nekoliko kvalitetnih izmjena. Također, tu je još timova (tipa Lotus) koji su u rangu s ova tri bolida.
Evidentno je i da je Alonso 1 tatica i za Hamiltona, a i za Vettela, cim sa losijim autom vodi skoro na polovini prvenstva. Da su kontra podeljene karte, ova dvojica bi bila na 50+ bodova zaostatka u plasmanu vozaca.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Davno ja reče da taj Vettel nije EXTRA klasa već je imao extra bolid prošle sezone.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Amoxicillin
- Kontakt:
LOL jarane bašTitova-Juga je napisao/la:Davno ja reče da taj Vettel nije EXTRA klasa već je imao extra bolid prošle sezone.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Vidi se druze da ne pratis redovno formulu ... bez uvrede.Titova-Juga je napisao/la:Davno ja reče da taj Vettel nije EXTRA klasa već je imao extra bolid prošle sezone.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
:ugeek:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Crvena zastava i prekid kvalifikacija. Ukoliko kisa ne prestane, sutra se startuje prema brojevima na bolidu. Tako rekose na RTL-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovaj eventualni prekid najbolje odgovara Hamiltonu, s obzirom da se predviđa da će kiša prestati tek za 50 minuta moguće je da utrka sutra počne s trenutnim rasporedom vozača.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Krajnje nepravedno bi bilo da se starta prema trenutnim pozicijama.Moze li neko napisati hocel se nastavljati Kvalifikacije i kakav je bio poredak do prekida.
Trenutni poredak u q2
per
ham
ros
ver
hul
kob
rai
web
ric
vet
mal
dir
gro
msc
mas
alo
sen
Kisa i dalje pada istim intenzitetom, barem 1h nece biti nita od kvlaifikacija jos...
EDIT: Charllie Whiting rece da se ocekuje barme jos 45 min kise.
per
ham
ros
ver
hul
kob
rai
web
ric
vet
mal
dir
gro
msc
mas
alo
sen
Kisa i dalje pada istim intenzitetom, barem 1h nece biti nita od kvlaifikacija jos...
EDIT: Charllie Whiting rece da se ocekuje barme jos 45 min kise.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Da se uslo u Q3 mislim da bi se ostavio poredaka kakav je bio.Medjutim njasre bi bilo praviti poredak na osnovu jednog kruga u Q2 , neki cak nisu odvezli niti jedan.
Ovo se mora nastaviti ili odgoditi
Ovo se mora nastaviti ili odgoditi
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kako su ovi odvezli barem jedan krug mogli su i ostali. Ovi što nisu odvezli su se kockali s namjerom da sačuvaju jedan set guma i to im se vjerovatno neće isplatiti.
Svakako 6 minuta je premalo da vozači bilo šta urade, vrijeme da se obiđe jedan krug po ovakvim uslovima je oko 2 minute. Vozači će imati samo jednu ili eventualno 2 prilike, s obzirom na puno vode na stazi i gužvu u saobračaju teško će ovi što su van zone uspjeti ući u posljednji dio kvalifikacija.
Svakako 6 minuta je premalo da vozači bilo šta urade, vrijeme da se obiđe jedan krug po ovakvim uslovima je oko 2 minute. Vozači će imati samo jednu ili eventualno 2 prilike, s obzirom na puno vode na stazi i gužvu u saobračaju teško će ovi što su van zone uspjeti ući u posljednji dio kvalifikacija.
Željezničar ale!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Katastrofalne kvalifikacije za Mclaren. Uobičajna loša timska strategija i užasan izbor guma.
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: KennyKFCLofton i 5 gostiju.