realno da, ali za obe strane isto. Sule ce nas ukopati, bolje da se prekine
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mia San Mia
Po ovom kijametu je nemoguće igrati. Dobro je da igra Tolisso, njegova frljoka će najprije i ući.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Čupo Moting dosta opasniji od Lewandowskog. He can do it on a cold rainy night in Stoke.
Ali igrači Arminije se bolje snalaze po ovom kijametu od naših balerina, igraju pametnije duge lopte preskoče odbranu i ćao.
Ali igrači Arminije se bolje snalaze po ovom kijametu od naših balerina, igraju pametnije duge lopte preskoče odbranu i ćao.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazad suplji kao sir. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Alaba i Süle teske klocine. Moze te biti sretni kad vas napuste. Fura Alabu kao lud. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma nema odbrane nikako, sule da nije svabo i da se ne forsira zbog repke nebi mogao u kelnu igrat, alaba vec ispričana priča kao i boateng.. Ovo svi vide osim onih sto trebaju da vide 
Ako ikad sad ih treba opravdati. Citavu ekipu. Sa 20 + stepeni, u par dana, na snijeg + putovanja.
A ovi odmarali koliko, 15 dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Apsolutno opravdanje za ekipu. Izmješana postava, putovanja i katastrofa uslovi. Mada evo "proigrali" smo čim se otopio malo snijeg.
-
- Kontakt:
Sule kriminalan. Nastavlja sa toplo-hladno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije mi nikako jasno kako su samo mogli pogrijesiti sa svim ovim pojacanjima.
Nemoguce da su Sarr, Choupo, Lucas, Tolisso toliko umorni a igraju svaku trecu utakmicu i prosjeku.
Ne mozes opravdati primanje golova na ovakav nacin, pa makar igrao 2 dana uzastopno.
Nemoguce da su Sarr, Choupo, Lucas, Tolisso toliko umorni a igraju svaku trecu utakmicu i prosjeku.
Ne mozes opravdati primanje golova na ovakav nacin, pa makar igrao 2 dana uzastopno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako uopste ista zele napraviti moraju ponoviti scenario Mainz te postici gol u prvih 10 minuta drugog poluvremena.
Lewa se mora probuditi.
Lewa se mora probuditi.
-
- Kontakt:
Tolisso je rupa i maneken. Od njega ne treba nista ni ocekivati. Za koga su oni dali 41 milion eura

I to

- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije zbog samog snijega koliko zbog ona dva prekida..izbacila su ekipu iz takta. A gostima sansu da se presaberu.
Glupi golovi, Süle i Alababa odron ovo sto su odigrali do sad. Sane bi da udje u gol sa njom...
Glupi golovi, Süle i Alababa odron ovo sto su odigrali do sad. Sane bi da udje u gol sa njom...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FabioParatici
Nema opravdanja. U kratkim majicama ste sletjeli u Minken, to je sasvim dovoljno vremena za aklimatizaciju. Ocekujem savrsenu, u telemarku, izvedbu u drugom. Kasai, Funaki i Harada za preokret.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
-
- Kontakt:
Roca>Tolisso
Tu je Flick pogrijesio.
Tu je Flick pogrijesio.
Ako ništa prezentovali smo jedan od najsuvremenijih načina čišćenja snijega. Pored podnog grijanja tu je i traktorčić sa toplo podgrijanom mušemom koja laganim prelazom preko najfinije minhenske trave otapa snijeg pri tome ne utiče na kvalitet tla.FabioParatici je napisao/la: ↑15 feb 2021, 21:33Nema opravdanja. U kratkim majicama ste sletjeli u Minken, to je sasvim dovoljno vremena za aklimatizaciju. Ocekujem savrsenu, u telemarku, izvedbu u drugom. Kasai, Funaki i Harada za preokret.
-
- Kontakt:
Doci ce Ledar na svoje. Jbt koji qrac Sule radi kod drugog gola, lik gleda kako lopta pada, okrece se da isprati gol. Ono zasluzuje udaranje po dzepu.
Hladan tuš u svakom smislu valjda se trznu u nastavku.
Pozdrav za novog člana WeinhausGisela te mali savjet ne spominji Alabu i Pepa jer Šljivo dobije aritmiju.
edit : Lewa kakav killer.

Pozdrav za novog člana WeinhausGisela te mali savjet ne spominji Alabu i Pepa jer Šljivo dobije aritmiju.
edit : Lewa kakav killer.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.