Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Vjeruj!
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Vjeruj! » 17 maj 2010, 23:26

GunnerS je napisao/la:Od tih najviše Hangeland, razlog, englez a takvi nam trebaju u timu... Uz jakog golmana ( Akinfeev, Lloris... ) bi bilo extra i to je ono što ja očekujem od transfera ovog ljeta...
Ovo sam samo citirao da "strucnjak " ne moze editovat post, a nije mu ovo prvi put.

On govori nekom o prijateljima?! :lol:
Osobama, koje jasno vide da nemaju ni trunke sanse u zdravoj debati, jedino i preostaje da vrijedaju na licnoj osnovi, a iz stranice u stranicu vidimo ko su ti pojedinci.
Naravno da se ljudi sa pribliznom inteligencijom i pribliznim znanjem vole druziti, zato postoji i nas klub navijaca sa dominantnim karakteristikama, a postoje i ostali.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 maj 2010, 23:27

a arteta :lol: :lol:

treba nam njemac na golu Adler ;)
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 maj 2010, 23:35

:D Da, da, naviko na to, a to nam treba. Nije star, poprilično je mlad a iskusan. A golman, heh, vidjet ćemo... Nadajmo se samo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 23:45

GunnerS je napisao/la: :D Da, da, naviko na to, a to nam treba. Nije star, poprilično je mlad a iskusan. A golman, heh, vidjet ćemo... Nadajmo se samo...
meni je nekako zelja sakho vjerujem da bi on i verma bili samo takav tandem jer su obojica jos mladi i jos uvijek se razvijaju mentalno i fizicki.. ako ce AW ostaviti sadasnje golmana bolje da brani manone ili onaj drugi poljak .. a nadam se da ce ipak dovesti nekoga ja bih volio sorrensena jer ostavlja mogucnost nasim golmanima da se razviju u odlicne golmane a ne ako dodje neki mlad nece mozda ni sansu dobijati... a ni sorensen nije los cak sta vise sa onom odbranom stoka dobro je branio
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 maj 2010, 23:49

Gledaj, nije lahko se naviknut na engleski stil igre, pogotovo štopera, a Hangeland to jest i takav nam sad treba. Nije svak kao TV i da se lahko i brzo uklopi, mi trebamo počet što prije osvajat titule a iskustvo je to koje nam treba... Golman, ni na šta ne pristajem osim na mlade golmane koji bi mogli godinama branit u Arsenalu, a takvi su Akinfeev, Lloris itd itd... ima ih...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 23:52

GunnerS je napisao/la:Gledaj, nije lahko se naviknut na engleski stil igre, pogotovo štopera, a Hangeland to jest i takav nam sad treba. Nije svak kao TV i da se lahko i brzo uklopi, mi trebamo počet što prije osvajat titule a iskustvo je to koje nam treba... Golman, ni na šta ne pristajem osim na mlade golmane koji bi mogli godinama branit u Arsenalu, a takvi su Akinfeev, Lloris itd itd... ima ih...
ma slazem se za to engleski stil ali ipak je sakho jedan veliki talenat i sigurno bi se brzo uklopio jer u timu imamo dedu(sola) koji svojim iskustvom moze puno da mu pomogne.. a za golmane pa po procjenama strucnjaka ovaj manone i poljak ce biti odlicni golmani stavise poljak odlicno brani na posudbi imao je ako se ne varam 12 cleansheetova sto je odlicno.. i zato bih volio vidjeti vise nase golmane ako je moguce naravno a ako nije onda da AW dovede sto boljeg ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 10:13

sin3x je napisao/la: ma slazem se za to engleski stil ali ipak je sakho jedan veliki talenat i sigurno bi se brzo uklopio jer u timu imamo dedu(sola) koji svojim iskustvom moze puno da mu pomogne.. a za golmane pa po procjenama strucnjaka ovaj manone i poljak ce biti odlicni golmani stavise poljak odlicno brani na posudbi imao je ako se ne varam 12 cleansheetova sto je odlicno.. i zato bih volio vidjeti vise nase golmane ako je moguce naravno a ako nije onda da AW dovede sto boljeg ..
Ne znam, dosadilo mi je više čekat. Ja poštujem rad AW-a al puno mi čekamo na bilo kakvu titulu, baš puno.... Trebaju nam iskusni igrači, al ne stari, naravno... Hangleand i Akinfeev su to sigurno... Iskusni a veoma mladi ;) Al eto, uskoro ćemo da vidimo...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 11:14

Polunavijaci stidite se!

Evo predlazem nasem kolektivu temu, novi ugovor za naseg najdrazeg vodju koji bi po meni trebao da bude 5-6 godina sa naravno mogucnoscu produzenja. Ne priznajemo nikakvo udruzenje navijaca Arsenala BiH jer su to instant navijaci koji kritikuju Wengera. U Engleskoj takvih nema osim par zlobnika dok je u Bosni nazalost dosta takvih ali sreca postoje razumni pravi navijaci kao ja, Vjeruj! i jos par likova tu na forumu koji volimo ovaj klub na Engleski nacin!

Kolektiv dominira!
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 18 maj 2010, 11:25

-Paja je napisao/la:Polunavijaci stidite se!

Evo predlazem nasem kolektivu temu, novi ugovor za naseg najdrazeg vodju koji bi po meni trebao da bude 5-6 godina sa naravno mogucnoscu produzenja. Ne priznajemo nikakvo udruzenje navijaca Arsenala BiH jer su to instant navijaci koji kritikuju Wengera. U Engleskoj takvih nema osim par zlobnika dok je u Bosni nazalost dosta takvih ali sreca postoje razumni pravi navijaci kao ja, Vjeruj! i jos par likova tu na forumu koji volimo ovaj klub na Engleski nacin!

Kolektiv dominira!
da vam odam jednu tajnu o paji tj.ljubav ,cikcanga,vjeruj,itd,naime jedan mi frend na face-u kaze da je mentalni boelsnik i da je jos u osnovnoj nakon 2-3 sedmice prebacen u specialnu skolu odakle je pobjegao i sto je najsmjesnija da glumi da je navijac arsenala vec da mu je chelsea u srcu(odatle sve one izjave volio bi da chelsea uzme samo radi manure a chelsea nam gradski rival) :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 11:32

Molicu lijepo da se neko nasmije na ovaj humor ranga djece u predskolskom uzrastu, da ne propadne covjeku fazon. Samo da te pitam jesi li to sam smislio ili ti je neko iz udruzenja navijaca pomogao?
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 18 maj 2010, 11:41

-Paja je napisao/la:Molicu lijepo da se neko nasmije na ovaj humor ranga djece u predskolskom uzrastu, da ne propadne covjeku fazon. Samo da te pitam jesi li to sam smislio ili ti je neko iz udruzenja navijaca pomogao?
kakav crni humor bolan provaljen si.,.gotovo je.,mentolu.,., :o sto nam prije nisi rekao ;) ehheheh :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 12:05

___Benny___ je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Molicu lijepo da se neko nasmije na ovaj humor ranga djece u predskolskom uzrastu, da ne propadne covjeku fazon. Samo da te pitam jesi li to sam smislio ili ti je neko iz udruzenja navijaca pomogao?
kakav crni humor bolan provaljen si.,.gotovo je.,mentolu.,., :o sto nam prije nisi rekao ;) ehheheh :mrgreen:
Mislim da ovim postom dolazimo do prave istine i saznajemo ko je to iz osnovne zavrsio u specijalnoj a uostalom ko je to i pomenuo. :mrgreen:

Nista nije slucajno!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 12:16

___Benny___ je napisao/la: da vam odam jednu tajnu o paji tj.ljubav ,cikcanga,vjeruj,itd,naime jedan mi frend na face-u kaze da je mentalni boelsnik i da je jos u osnovnoj nakon 2-3 sedmice prebacen u specialnu skolu odakle je pobjegao i sto je najsmjesnija da glumi da je navijac arsenala vec da mu je chelsea u srcu(odatle sve one izjave volio bi da chelsea uzme samo radi manure a chelsea nam gradski rival) :mrgreen:
Nema potrebe da vrijeđaš, jest da nije pri sebi al mi nismo kao oni, oni... Pusti ga ba...

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 18 maj 2010, 12:18

Koja je uživancija imati 5 nickova i dopisivati se sa jednog na drugi ? Molim za odgovor ? ;)
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 12:27

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Koja je uživancija imati 5 nickova i dopisivati se sa jednog na drugi ? Molim za odgovor ? ;)
Hehe, vidiš da ima, samo ne znam koja, al nećemo ni saznat, bar ja, jer me to ne zanima... :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 12:29

Ako ja imam ijedan drugi user osim -Paja smjesta cu da se obrisem sa ovog foruma a to je lako dokazati admini sve znaju, ako dokazu da nemam ti se izbrisi i ne dolazi vise, moze li?

In Arsene We Trust!
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2010, 12:38

-Paja je napisao/la:Ako ja imam ijedan drugi user osim -Paja smjesta cu da se obrisem sa ovog foruma a to je lako dokazati admini sve znaju, ako dokazu da nemam ti se izbrisi i ne dolazi vise, moze li?

In Arsene We Trust!
Ma opsjednuti su tobom, GunnerS te shvata kao najozbiljniju konkurenciju. Mada ti sa znanjem ne mogu parirati. Forza Paja!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 12:39

Virtu4l je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ako ja imam ijedan drugi user osim -Paja smjesta cu da se obrisem sa ovog foruma a to je lako dokazati admini sve znaju, ako dokazu da nemam ti se izbrisi i ne dolazi vise, moze li?

In Arsene We Trust!
Ma opsjednuti su tobom, GunnerS te shvata kao najozbiljniju konkurenciju. Mada ti sa znanjem ne mogu parirati. Forza Paja!
:D :mrgreen: :D :mrgreen: :lol: :mrgreen: :D :lol: :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2010, 12:40

Smiješno ili ne, malo je lud ali zna znanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 18 maj 2010, 12:46

Virtu4l je napisao/la:Smiješno ili ne, malo je lud ali zna znanje.
sta jednom te covjek preveslo i od tada ga se bojis.,, :o :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.