Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
dema je napisao/la:vidim po postovima ali okkakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:ne shvatam u tom i jest poenta zato mu pisem slabasni rondo ,maleni rondo itd iako znam koliko vrijedi ko igrac ,a onda dodjes ti i kazes on je medju najboljim na svojoj poziciji ok znao sam to
i ja ti kazem zezam se s njim
a ti
e sad znam da ne pises ono sto mislis itd
ali na sve to ti meni,kao da se znamo 100 godina,kažeš da ja ne gotivim bullse????????
haloooooooooooo,kako ti to znaš????
ovdje stajem,ovo ionako nema veze s NBA
-Paja je napisao/la:Pa da to je to, ti pises slabasni Rondo jer nemas argumente a ja imam argumente koji potvrdjuju da je Rose jedan solidan igrac ciji je maksimalni domet neki izlet u play off i ovako nabijanje statistike, on se u ekipi sa igracima poput onih iz Bostona ne bi vidio, on je kao Nate Robinson, i u Bostonu bi grijao klupu jer Nate je isto tako zabijao vise koseva od Ronda i imao bolji procenat slobodnih bacanja(jao bitnog segmenta igre
) dok je igrao u New Yorku.
nemas ti argumente, vec ima Barkley, treneri USA tima gdje ga je Rose nadmasio i td..u ostalom za mene je ta prica gotova sto se tice Ronda uz tu trenutnu ekipu....trebalo bi trenera BULLSA upitati ko je bolji ipak je obadvojicu trenirao-Paja je napisao/la:Pa da to je to, ti pises slabasni Rondo jer nemas argumente a ja imam argumente koji potvrdjuju da je Rose jedan solidan igrac ciji je maksimalni domet neki izlet u play off i ovako nabijanje statistike, on se u ekipi sa igracima poput onih iz Bostona ne bi vidio, on je kao Nate Robinson, i u Bostonu bi grijao klupu jer Nate je isto tako zabijao vise koseva od Ronda i imao bolji procenat slobodnih bacanja(jao bitnog segmenta igre
) dok je igrao u New Yorku.
Jedna velicina kao sto je Kevin Durant se nije dokazao????-Paja je napisao/la:Naravno meni je drago sto Rondo nije otisao na svjetsko, naravno on je ostao kuci sa ostalom kremom NBA lige. Oni sto se nisu dokazali tamo su otisli, pa cak i na svjetskom Rose bar nije mogao da bude drugi najbolji igrac sto dovoljno govori kakav je on kad igra u timu sa vrhunskim igracima, nepostojec nije se vidio.
Reci mu alfa legendoTracy McGrady #1 je napisao/la:Jedna velicina kao sto je Kevin Durant se nije dokazao????-Paja je napisao/la:Naravno meni je drago sto Rondo nije otisao na svjetsko, naravno on je ostao kuci sa ostalom kremom NBA lige. Oni sto se nisu dokazali tamo su otisli, pa cak i na svjetskom Rose bar nije mogao da bude drugi najbolji igrac sto dovoljno govori kakav je on kad igra u timu sa vrhunskim igracima, nepostojec nije se vidio.![]()
Donnie Darko je napisao/la:sta bi ti tek tvoj drugi profil cikcanga rekao na to da se billups nije dokazao
-Paja je napisao/la:Naravno meni je drago sto Rondo nije otisao na svjetsko, naravno on je ostao kuci sa ostalom kremom NBA lige. Oni sto se nisu dokazali tamo su otisli, pa cak i na svjetskom Rose bar nije mogao da bude drugi najbolji igrac sto dovoljno govori kakav je on kad igra u timu sa vrhunskim igracima, nepostojec nije se vidio.
70% da hoce, a 100% da necekakavdanakneiskustvu je napisao/la:nego šta mislite hoće li @Admir sa održati obećanje da će si odrezati muda na sred sarajeva ako njujork uđe u plej of?
Admir_Sa je napisao/la:70% da hoce, a 100% da necekakavdanakneiskustvu je napisao/la:nego šta mislite hoće li @Admir sa održati obećanje da će si odrezati muda na sred sarajeva ako njujork uđe u plej of?
od ponedjeljka je pusten wolvy mi rekao igrali chicago i memphis tad je tek pred kraj utakmice saznaoadnan24 je napisao/la:Evo pustili NBA LEAGUE PASS...![]()
dema je napisao/la:od ponedjeljka je pusten wolvy mi rekao igrali chicago i memphis tad je tek pred kraj utakmice saznaoadnan24 je napisao/la:Evo pustili NBA LEAGUE PASS...![]()
pa bilo brate sve nas wolvy obavjestio do sutra vazi,pa samo da si citao vidio bi steta zao mi je mislio sam da znas,zabusavas na temi ne pises hehe i onda se to desiadnan24 je napisao/la:dema je napisao/la:od ponedjeljka je pusten wolvy mi rekao igrali chicago i memphis tad je tek pred kraj utakmice saznaoadnan24 je napisao/la:Evo pustili NBA LEAGUE PASS...![]()
Ooooo pa sto niko ne obavjestava...ja se mucim sa nekakvim streamovima koji su uglavnom ocajnog kvaliteta
dema je napisao/la: pa bilo brate sve nas wolvy obavjestio do sutra vazi,pa samo da si citao vidio bi steta zao mi je mislio sam da znas,zabusavas na temi ne pises hehe i onda se to desi
ma izvini zbog toga ovaj pacic zeza pa mu vratim a ima se o cemu pisat ,veceras sta gledas samo lakerse iliadnan24 je napisao/la:dema je napisao/la: pa bilo brate sve nas wolvy obavjestio do sutra vazi,pa samo da si citao vidio bi steta zao mi je mislio sam da znas,zabusavas na temi ne pises hehe i onda se to desi
Nekako mi je promaklo...a ne mogu ni pisati kada je jedina tema Rondo vs Rose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.