Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 09 mar 2013, 13:19

Koji to igrac u Cityu nije precenjen ? Naravno govoreci u smislu plate. Medjutim ti sa jedne strane govoris da je Kolarov precenjen igrac,a sa druge strane tvrdis da je Corluka bolji igrac od Subotica i Nastasica. Kakva je to logika ? :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 09 mar 2013, 13:20

KSIVLE je napisao/la:
marconato je napisao/la: Mi smo jaci u odbrani, vi u napadu! Prevagu na sredini terena u vasu korist donosi Modric, jer objektivno nemamo ni priblizno igraca takvog kalibra... ;)
Od vaših braniča samo je Bane iznad Ćorluke i Srne. Subotić, Nastasić i pogotovo Kolarov nisu ništa bolji. U globalu, po imenima smo uistinu tu negdje, ali smo mi kao momčad puno jači i kompaktniji.
Dobri su i Ćorluka i Srna,ali I Ivanović i Subotić i Nastatsić su KVALITETNIJI igrači,Kolarov po meni može u rang sa hrvatskim dvojcem...Nastasiću još malo iskustva fali da bude WC defanzivac,imam osjećaj da će biti bolji od Vidić.Što se tiče sredine i napada,tu ste za klasu kvalitetnija reprezentacija,i zato ste favoriti.Ali...ne igraju imena na terenu,već ljudi ;)
Mens sana in corpore sano.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 mar 2013, 13:34

@Devil ti uvijek izvrćeš moje riječi. :lol: Shvatit ću to kao da se voliš raspravljat sa mnom. ;) Nisam ja rekao da je Čoki bolji igrač od ove dvojice, već da su trenutno tu negdje, znači da nema tu tolike razlike kao što vi potencirate. Ono što ja tvrdim pod punom kaznenom i moralnom odgovornošću je da mi igramo bolju obranu, iako vi imate razvikanije igrače. Uostalom, vi ste zadnji put dobru obranu igrali još tamo pod Antićem u kvaljama za Afriku. A tada ste imali Vidića u top formi, koji je tada definitivno bio među 3-4 najbolja stopera na svijetu.

@djole sad omalovažavaš Srnu. Da je čovjek pristao na transfer u neki od svjetskih top klubova koji su ga tražili, imao bi sigurno drugu predodžbu o njemu. Ovako ga gledaš kroz naočale tamo nekog Shakhtara.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 mar 2013, 13:38

Vidjećemo ko je bolji....
Nastasić je sa svojih 19 stub odbrane prvo jednog tima iz kalča, a onda najskuplje igračke u Premijer ligi... Subotić da ne uzeo Njemačko državljanstvo igrao bi prvi postavu za elf.... Ima tek 23, i toliko toga iza sebe....
Kolarov je odličan, ima šut, centaršut, solidan u odbrani... Ivanović je klasa za sebe...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 mar 2013, 13:40

Ksvile i srna je jako sklon kiksevima ako ćemo tako, Corluka je propao, nekad je bio odličan.... Ali to si u pravu, vaša odbrana je bolje podesena....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2013, 13:47

KSIVLE je napisao/la:@Devil ti uvijek izvrćeš moje riječi. :lol: Shvatit ću to kao da se voliš raspravljat sa mnom. ;) Nisam ja rekao da je Čoki bolji igrač od ove dvojice, već da su trenutno tu negdje, znači da nema tu tolike razlike kao što vi potencirate. Ono što ja tvrdim pod punom kaznenom i moralnom odgovornošću je da mi igramo bolju obranu, iako vi imate razvikanije igrače. Uostalom, vi ste zadnji put dobru obranu igrali još tamo pod Antićem u kvaljama za Afriku. A tada ste imali Vidića u top formi, koji je tada definitivno bio među 3-4 najbolja stopera na svijetu.

@djole sad omalovažavaš Srnu. Da je čovjek pristao na transfer u neki od svjetskih top klubova koji su ga tražili, imao bi sigurno drugu predodžbu o njemu. Ovako ga gledaš kroz naočale tamo nekog Shakhtara.
Nisam ja izvrnuo nista,ti napisa
Subotić, Nastasić i pogotovo Kolarov nisu ništa bolji
.
Znacenje ako nista bolji je isto kao da si napisao da su u najmanju ruku jednaki,sto apsolutno nije tacno. ;)
Corluka jeste vrlo dobar stoper,uz Samedova i N'Doyea te mozda Pavlyuchenka najbolji igrac ove sezone poprilicno trule Lokomotive,ali to je ipak 10 tim ruskog sampionata.Standardnog clana te ekipe,te standardne clanove Citya i Dortmunda gde je i jaca konkurencija na stoperu od Lokomotive mislim da je neumesno porediti.
Corluka takodje jeste zasluzio i treba da igra u dosta jacem klubu nego Lokomotiva,ali trenutno ne igra, a po izboru klubova vidimo i da je isao prema nize a ne obrnuto tako da je po meni glupo i govoriti da Subotic i Nastasic od njega nisu nista bolji.

Takodje u ovome trenutku smatram da je Lovren bolji nego Corluka,ali opet isto smatram da je Subotic i dalje bolji nego Lovren,dok su Nastasic i Lovren bara-bara. ;)

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 09 mar 2013, 13:53

Čujte.Ćorluka možda ne igra u tako dobrom klubu, ali za mene je on vrlo dobar stoper.Ne vidim po čemu je to Nastastić bolji? Ili devil Lovren.Meni je Ćorluka za Lovrena još doktor obrane.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 mar 2013, 13:55

"Nisu ništa bolji" ne znači da sam rekao da su lošiji. Možeš ti to zaključiti, ali ja to nisam rekao. :D
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 mar 2013, 13:59

KSIVLE je napisao/la:
marconato je napisao/la:Mora da se zezas?! :?

Ivanovic - Subotic - Nastasic - Kolarov = Srna - Corluka - Simunic - Strinic ??! :roll:
Na papiru ste vi bolji, na terenu u zadnje vrijeme mi djelujemo puno bolje. Vi imate malo previsoko mišljenje o nekim svojim braničima jer su članovi velikih klubova. Recimo, pošto za Borussiu navijam znam da Subota rijetko završi utakmicu bez kakvog većeg kiksa. Kolarov je pak totalno precjenjen igrač.
O papiru ti i pricam, dakle o pojedincima...O terenu ne mogu ni pricati kada ga nema, jer eto prvi taj Subotic nije do sada odigrao ni jednu utakmicu u ovim kvalifikacijama! Ivanovic je recimo sjedio na klupi protiv Makedonije...

Subotic toliko 'kiksa' da vec 3-4 god. uspijesno igra za Dortmund za razliku od Corluke, kojeg se Totenhem ni bi tako lako odrekao da je bio na nekom velikom nivou...

Nastasic sa 19. igra za City koji je do sada primio najmanje golova u ligi... ;)

Kolarov kakav god da je, nesumnjivo je bolji je od Strinica!

Sto se ostalih tice, tu su Basta, Rukavina, Bisevac, Tomovic, Pejcinovic, Rajkovic, mali Rodic iz Zenita...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 mar 2013, 14:03

@marconato, Subota je ove godine za klasu lošiji nego lani, a pogotovo preklani. I daj mi nemoj Rukavinu spominjati, to je jedna od najgorih kupnji Dortmunda otkad ih ja pratim. :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 mar 2013, 14:09

Subotic je imao pauzu od skoro 2 mjeseca i naravno da ce se to odraziti na njegove partije!

Rukavina igra u sasvim solidnom Valladolidu i njega sam samo pomenuo kao jednog od mnogih iz siroke lepeze nasih odbrambenih igraca... ;)

Mnogi pominjete Lovrena...Pa ko god prati Lyon, zna da je Bisevac bolja polovina tog stoperskog para kojeg zajedno cini sa Lovrenom i da je jaci igrac od njega! Taj isti Bisevac je objektivno po kvalitetu iza Subotica i Nastasica... ;)

P.S. @KSIVLE, Vidic je i sada medju 5 stopera u najmanju ruku... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 mar 2013, 14:59

Djordjevica ni povreda nije omela da nastavi za terorisanjem protvnickih mreza... :)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 mar 2013, 16:20

marconato je napisao/la:Subotic je imao pauzu od skoro 2 mjeseca i naravno da ce se to odraziti na njegove partije!
I prije toga je bio lošiji nego prije. Evo i danas kiksao - ostavio Huntera samog na skoku i ovaj zabija.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2013, 16:33

Sramota. :oops: :oops:
Hajde okaci kopacke o klin molim te.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 mar 2013, 17:08

KSIVLE je napisao/la:
marconato je napisao/la:Subotic je imao pauzu od skoro 2 mjeseca i naravno da ce se to odraziti na njegove partije!
I prije toga je bio lošiji nego prije. Evo i danas kiksao - ostavio Huntera samog na skoku i ovaj zabija.
Nije u formi, evidentno je...ali mi mozemo u odbrani da kombinujemo kako hocemo!
Da igramo hipoteticki i sa Kolarov - Nastasic - Ivanovic - Basta, opet je to bolje od vase defanzive!
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 09 mar 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 09 mar 2013, 17:08

ma ne ljuti se devile pokazat ce Mandz ona Maksimiru koliko je Subotic los :lol: :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 mar 2013, 17:53

KSIVLE je napisao/la:@djole sad omalovažavaš Srnu. Da je čovjek pristao na transfer u neki od svjetskih top klubova koji su ga tražili, imao bi sigurno drugu predodžbu o njemu. Ovako ga gledaš kroz naočale tamo nekog Shakhtara.

što nije pristao na jedan od tih transfera? fol plaćen bogovski pa mu se nigdje ne ide. :lol:
zato što zna da u nekoj jačoj ligi i jačem klubu ne bi bio ni približno dobar koliko je u Donjecku. Šahtjor se već godinama šeta ukrajinskom ligom, konkurencija nikakva.
ispade da ste bolji i u odbrani. :lol: Srbija realno sa odbranom nema problema godinama unazad, problem je jedan klasični trekvatrista, play, paker kako hoćeš, što će u narednim godinama biti Đuričić ili eventualno Ljajić. Koliko nemamo problema sa odbranom, toliko imamo sa napadom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 09 mar 2013, 18:09

alan_kardec je napisao/la:

što nije pristao na jedan od tih transfera? fol plaćen bogovski pa mu se nigdje ne ide. :lol:
zato što zna da u nekoj jačoj ligi i jačem klubu ne bi bio ni približno dobar koliko je u Donjecku. Šahtjor se već godinama šeta ukrajinskom ligom, konkurencija nikakva.
.
srna nije ništa lošiji igrač od ivanovića..i može igrat u svakom klubu svijeta...pa on je 10 godina najbolji igrač hrvatske reprezntacije,a u ligi prvaka mu se ponekad "omakne" pa bude u momčadi kola ili sezone..izabran od uefe....
ali on je malo čudan tip...udomačio se u ukrajini i ne ide mu se nigdje
naravno vi sad možete reći da on ne bi bio tako dobar u jačoj konkurenciji,ali realno nemate pojma o ovoj igri...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 mar 2013, 18:18

Srna je extra igrac! Godinama igra konstantno dobro i sigurno da je mogao da zaigra za neki od najjacih timova sa zapada!

Ivanovic je kompletniji igrac sto se defanzive tice, jer moze da igra i stopera i beka, ali je Srna svakako bolji u ofanzivnim zadacima... ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 mar 2013, 20:55

Ignjovski strijelac za Werder... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.