Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Dobri su i Ćorluka i Srna,ali I Ivanović i Subotić i Nastatsić su KVALITETNIJI igrači,Kolarov po meni može u rang sa hrvatskim dvojcem...Nastasiću još malo iskustva fali da bude WC defanzivac,imam osjećaj da će biti bolji od Vidić.Što se tiče sredine i napada,tu ste za klasu kvalitetnija reprezentacija,i zato ste favoriti.Ali...ne igraju imena na terenu,već ljudiKSIVLE je napisao/la:Od vaših braniča samo je Bane iznad Ćorluke i Srne. Subotić, Nastasić i pogotovo Kolarov nisu ništa bolji. U globalu, po imenima smo uistinu tu negdje, ali smo mi kao momčad puno jači i kompaktniji.marconato je napisao/la: Mi smo jaci u odbrani, vi u napadu! Prevagu na sredini terena u vasu korist donosi Modric, jer objektivno nemamo ni priblizno igraca takvog kalibra...![]()
Nisam ja izvrnuo nista,ti napisaKSIVLE je napisao/la:@Devil ti uvijek izvrćeš moje riječi.Shvatit ću to kao da se voliš raspravljat sa mnom.
Nisam ja rekao da je Čoki bolji igrač od ove dvojice, već da su trenutno tu negdje, znači da nema tu tolike razlike kao što vi potencirate. Ono što ja tvrdim pod punom kaznenom i moralnom odgovornošću je da mi igramo bolju obranu, iako vi imate razvikanije igrače. Uostalom, vi ste zadnji put dobru obranu igrali još tamo pod Antićem u kvaljama za Afriku. A tada ste imali Vidića u top formi, koji je tada definitivno bio među 3-4 najbolja stopera na svijetu.
@djole sad omalovažavaš Srnu. Da je čovjek pristao na transfer u neki od svjetskih top klubova koji su ga tražili, imao bi sigurno drugu predodžbu o njemu. Ovako ga gledaš kroz naočale tamo nekog Shakhtara.
.Subotić, Nastasić i pogotovo Kolarov nisu ništa bolji
O papiru ti i pricam, dakle o pojedincima...O terenu ne mogu ni pricati kada ga nema, jer eto prvi taj Subotic nije do sada odigrao ni jednu utakmicu u ovim kvalifikacijama! Ivanovic je recimo sjedio na klupi protiv Makedonije...KSIVLE je napisao/la:Na papiru ste vi bolji, na terenu u zadnje vrijeme mi djelujemo puno bolje. Vi imate malo previsoko mišljenje o nekim svojim braničima jer su članovi velikih klubova. Recimo, pošto za Borussiu navijam znam da Subota rijetko završi utakmicu bez kakvog većeg kiksa. Kolarov je pak totalno precjenjen igrač.marconato je napisao/la:Mora da se zezas?!![]()
Ivanovic - Subotic - Nastasic - Kolarov = Srna - Corluka - Simunic - Strinic ??!
I prije toga je bio lošiji nego prije. Evo i danas kiksao - ostavio Huntera samog na skoku i ovaj zabija.marconato je napisao/la:Subotic je imao pauzu od skoro 2 mjeseca i naravno da ce se to odraziti na njegove partije!
Nije u formi, evidentno je...ali mi mozemo u odbrani da kombinujemo kako hocemo!KSIVLE je napisao/la:I prije toga je bio lošiji nego prije. Evo i danas kiksao - ostavio Huntera samog na skoku i ovaj zabija.marconato je napisao/la:Subotic je imao pauzu od skoro 2 mjeseca i naravno da ce se to odraziti na njegove partije!
KSIVLE je napisao/la:@djole sad omalovažavaš Srnu. Da je čovjek pristao na transfer u neki od svjetskih top klubova koji su ga tražili, imao bi sigurno drugu predodžbu o njemu. Ovako ga gledaš kroz naočale tamo nekog Shakhtara.
srna nije ništa lošiji igrač od ivanovića..i može igrat u svakom klubu svijeta...pa on je 10 godina najbolji igrač hrvatske reprezntacije,a u ligi prvaka mu se ponekad "omakne" pa bude u momčadi kola ili sezone..izabran od uefe....alan_kardec je napisao/la:
što nije pristao na jedan od tih transfera? fol plaćen bogovski pa mu se nigdje ne ide.![]()
zato što zna da u nekoj jačoj ligi i jačem klubu ne bi bio ni približno dobar koliko je u Donjecku. Šahtjor se već godinama šeta ukrajinskom ligom, konkurencija nikakva.
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.