FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 05 jun 2013, 20:25

Završeno 2-1, Jaranović iz kornera dao za 0-1, i on i Bekrić su imali još po 2 šuta iz kornera koje golman uspio skrenuti sa gol linije. Sloboda pobjedila zasluženo, danas pola ekipe je samo smetalo na terenu. U finišu susreta nije svirano nevjerovatno igranje rukom u šesnaestercu Slobode, da smo igrali bar na 50% pobjedili bi.

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 05 jun 2013, 20:33

Ostalo nam je još da ugostimo Goraždane i onda svi na zasluženi odmor.
Uprava treba odmah tražiti novog trenera i zajedno sa njim izabrati pojačanja za iduću sezonu.
Vjerujem da će biti dosta odlazaka, načuo sam u gradu da Jaranović ima ponude iz Srbije :?.

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 05 jun 2013, 21:38

pozzzzzzzz sioux nadam se da cete uskoro uci u premijer ligu
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 jun 2013, 14:02

Treba napomenuti da se kup utakmica nije ubrajala u suspenziju stadiona tako da će klub zatvoriti i otvoriti prvenstvno bez publike. Šteta jer će veliki novci biti izgubljeni samo u te dvije utakmice baš zbog njihovog značaja.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 07 jun 2013, 14:30

ne isplati se nista komentarisati ovaj brise sve zivo.Neka on pise za sve nas.Sa ovako pretjeranom cenzurom ovaj forum postaje monoton.Stvarno nigdje veze sa pravilima.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 jun 2013, 14:44

Tayyp je napisao/la:ne isplati se nista komentarisati ovaj brise sve zivo.Neka on pise za sve nas.Sa ovako pretjeranom cenzurom ovaj forum postaje monoton.Stvarno nigdje veze sa pravilima.
Na forumu je strogo zabranjena priča o politici, tribini i ostalome o čemu se pisalo zadnjih 20tak komentara. Takva su pravila foruma.

Ovo je tema FK Radnički Lukavac na kojoj se treba da piše isključivo o tome, a na drugim mjestima ima prostora za dijalog o parolama i slično. U potpunosti podržajem rad moderatora, dok nije bilo bbblivno agonija je trajala po 5-6 dana dok dođe admin pa očisti određenu temu od offtopica.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 07 jun 2013, 20:07

Casp3r je napisao/la:
Tayyp je napisao/la:ne isplati se nista komentarisati ovaj brise sve zivo.Neka on pise za sve nas.Sa ovako pretjeranom cenzurom ovaj forum postaje monoton.Stvarno nigdje veze sa pravilima.
Na forumu je strogo zabranjena priča o politici, tribini i ostalome o čemu se pisalo zadnjih 20tak komentara. Takva su pravila foruma.

Ovo je tema FK Radnički Lukavac na kojoj se treba da piše isključivo o tome, a na drugim mjestima ima prostora za dijalog o parolama i slično. U potpunosti podržajem rad moderatora, dok nije bilo bbblivno agonija je trajala po 5-6 dana dok dođe admin pa očisti određenu temu od offtopica.
Mozda si i u pravu ali nebi me cudilo ako ti i bbblivno na kraju ostanete sami jer strah me da on ne iskljuci sve sa ovog foruma.Svako voli malo da "ujede" protivnika a ovaj nema tolerancije ni milimetar.Moramo se malo zakacati to je nama u Bosni u krvi al na kraju opet sve dodje na svoje mjesto.Pa nije fudbal balet
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 jun 2013, 20:53

"Ujedanje" u normalnim dozama je OK, ali rijetko ko ovdje izgleda zna razliku između tog "ujedanja" i provokacije koja je zabranjena.

Ima tu dosta forumaša koji su kao bbblivno ili ja, nemoj se osjećati prozvanim, iskreno tvoj nick je tu od skoro pa možda si i ti kao mi samo su te isprovocirali odmah u startu.

Pozdrav. :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2013, 08:59

Casp3r je napisao/la:"Ujedanje" u normalnim dozama je OK, ali rijetko ko ovdje izgleda zna razliku između tog "ujedanja" i provokacije koja je zabranjena.

Ima tu dosta forumaša koji su kao bbblivno ili ja, nemoj se osjećati prozvanim, iskreno tvoj nick je tu od skoro pa možda si i ti kao mi samo su te isprovocirali odmah u startu.

Pozdrav. :)
U pravu si 100%. Malo podyebavanja ok, ali vrijedjanja nisu ok.
Informacija jedna ako si upucen. Da li Jaranovic odlazi iz Radnickog? Znam da ima ponuda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 jun 2013, 14:08

Mislim da ćemo danas nakon utakmice znati konačan odgovor na to pitanje, činjenica je da mu niko ne može zamjeriti ako ode negdje da ubije neku paru, a ako ode mi ćemo mu biti vječno zahvalni pogotovo za ovu, a i za sve prethodne koje je odigrao stvarno srcem.

Moja neka lična želja je da ne ode, ali da se dosta više usklade obje strane.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jun 2013, 15:55

Drago mi je da dva cijenjena forumaša dijele moje mišljenje i amenuju "rad" na ovom podforumu.

Zajebancija je dopuštena, ali u normalnim okvirima.
Hayley <3

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 jun 2013, 16:08

Danas s podmlađenim sastavom idemo protiv Goražda za završetak sjajne sezone. Šteta što će biti "bez publike".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jun 2013, 18:54

Poluvrijeme 0:2
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 08 jun 2013, 19:32

Ima li mi komšija živih? Nije valjda da ste sebi to baš dozvolili?Sad vidim koliko vam je Vojo značio.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 jun 2013, 20:40

Dva potpuno različita poluvremena. U prvom, naši fudbaleri opušteno igraju, kao da ih se ne tiče utakmica. To koriste gosti iz dva kontranapada postižu pogotke (drugi je posebno lijep i atraktivan).

U drugom poluvremenu igralo se samo na polovini i u kaznenom prostoru Goražda, ali uspjeli smo realizovati samo jednu priliku i smanjiti rezultat.

I pored poraza

FUDBALERIMA FK RADNIČKI ČESTITAM NA OSVOJENOM 2. MJESTU. BILA JE OVO ODLIČNA SEZONA MOMCI!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 jun 2013, 20:58

Od novijalija ove sezone (Bosna V., Troglav L., Radnički L. i Podgrmeč) dva kluba ispala, jedan osigurao opstanak kolo prije kraja, a jedan završio na 2. mjestu i ne bi bilo nezasluženo i 1.

Danas da je došla ekipa koja je upisala 29 poraza i pobjedila nas sa 5 razlike, ovo gore je razlog da se ekipi čestita na nevjerovatnoj sezoni!!!

Nadam se da će uslijediti određene promjene i da će Radnički odigrati i sl. sezonu na najvišem nivou.

Igračima koji su priuštili najbolji plasman ekipe u zadnjih 13. godina se iskreno zahvaljujem i čestitam na nevjerovatnim igrama u protekloj sezoni!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 08 jun 2013, 22:20

Da je neko nakon 5 kola i tri vezana domaća remija, rekao da će klub završiti kao drugoplasirani, rekao bi da je lud! Al ovo je bilo iznad svih očekivanja.
Čestitke igračima i upravi na jednoj odličnoj sezoni, svaka čast momci!!!
E sad pokušat sačuvat okosnicu ekipe, pojačat se sa par igrača i da postanemo stabilan prvoligaš (barem za početak ;) )

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 08 jun 2013, 22:48

S obzirom na početak, na kraju se završilo odlično.
Čestitam igračima i ljudima u upravi kluba na odlično odrađenom poslu.
1921
1989

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 jun 2013, 18:20

Slazem se , sezona je bila vise nego uspjesna :) ...cestitam, nadam se slicnoj i sledece godine :)

andro
Kontakt:

Post Postao/la andro » 10 jun 2013, 13:07

Čestitke Radničkom na izvanrednoj sezoni i borbi za prvo mjesto sve do par kola prije kraja.
Livno vas nikad neće zaboraviti i ako u doglednoj budućnosti dođe do međusobnih okršaja ova dva kluba,budite sigurni da ćete biti dočekani na Zgonima (stadion NK Troglava op.a.) onako kako zaslužujete:gospodski.
Puno sreće u idućoj sezoni i,nadam se,novom napadu na Premier ligu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.