Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Prvo zlato je tu, cekamo drugo. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Klostermann je prvi kandidat za Elf. Kako je momak igrao.
Ono nije normalno.
Odličan, ali i Suele je bio odličan, pa čak i fantastičan.samo_lijevo je napisao/la:Klostermann je prvi kandidat za Elf. Kako je momak igrao.Ono nije normalno.
Šteta naravno što nije ispalo na kraju zlato, ali srebro je velika stvar za ovu ekipu. Onako na brzinu i bez priprema sklepana ekipa je osvojila srebro. A Brazilci su uložili više napora za ovo zlato i zaslužili su ga na kraju.
Ali svakako pokazalo se da ovih par momaka mogu biti kandidati za A reprezentaciju, jer vidi se da mogu podnijeti teret velikih utakmica i nositi se s najtežim protivnicima, ipak su na drugoj strani bili Neymar, Augusto itd...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da, da i Suele. Grijesim dusu zbog njegovog izostavljanja.effe_sa je napisao/la:Odličan, ali i Suele je bio odličan, pa čak i fantastičan.samo_lijevo je napisao/la:Klostermann je prvi kandidat za Elf. Kako je momak igrao.Ono nije normalno.
Šteta naravno što nije ispalo na kraju zlato, ali srebro je velika stvar za ovu ekipu....
Generalno Klostermann, Suele, kapiten Max su iskoristili turnir. Braca Bender su vodili ekipu, dobro od njih je to i za ocekivati.
Gnabry tu i tamo, treba njemu klub tipa Wolfsburg ili BMG pa da istesaju. Ima lijepih momenata ali previse je sebican i puno oscilira.
Selke je zakazao. Selektor ga je gurao, medjutim nije se nesto pokazao.
Sve u svemu dosta srebro. Vjerujem da ce Loew iskoristiti OI i vec u narednoj prijateljskoj dati priliku pojedincima. Jedva cekam spisak. Protivnik vise neko dobar za finu kontrolu.
-
KayserSose
- Kontakt:
Raffaela naturalizirati.
Hitno. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Neuer je novi kapiten.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Unsere Startelf: Ter Stegen - Mustafi, Hector, Schweinsteiger ©, Süle, Meyer, Götze, Bellarabi, Kimmich, Volland, Brandt.
Pored Khedire, Kroosa, Boatenga i Mullera?muamerc je napisao/la:Neuer je novi kapiten.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znači Nijemci i dalje nisu spremni dati kapitensku tamnoputom igraču kao što je Jerome Boateng koji je u nekoliko navrata javno izjavio da bi volio biti novi kapiten Elf-a.muamerc je napisao/la:Neuer je novi kapiten.
Kejdura mi je nekako prvi u redu za toga. Veći je problem zato što je Manu brend, lafo najbolji golman svijeta i nasljednik Kahna, a on ni blizu toga. Vjerujem da bi Kroos da je ostao u Bayernu sigurno bio kapiten.Neutral je napisao/la:Znači Nijemci i dalje nisu spremni dati kapitensku tamnoputom igraču kao što je Jerome Boateng koji je u nekoliko navrata javno izjavio da bi volio biti novi kapiten Elf-a.muamerc je napisao/la:Neuer je novi kapiten.
Khedira ima problema sa povredama i ja sam ubjeđen da je to jedini razlog što on nije kapiten.
Boateng ima sve za kapitena i on je jednostavno morao biti kapiten, posebno radi rasističkog istupa u Njemačkoj. Vidi se da ipak Nijemci nisu spremni da se posve očiste oko tih stvari.
Kroos nije vođa i kao takav nema ono što je potrebno biti kapiten.
Neuer nije kao Kahn, ustvari niko nije kao Kahn, ali u ovom trenutku je bilo boljih opcija od njega.
Boateng ima sve za kapitena i on je jednostavno morao biti kapiten, posebno radi rasističkog istupa u Njemačkoj. Vidi se da ipak Nijemci nisu spremni da se posve očiste oko tih stvari.
Kroos nije vođa i kao takav nema ono što je potrebno biti kapiten.
Neuer nije kao Kahn, ustvari niko nije kao Kahn, ali u ovom trenutku je bilo boljih opcija od njega.
Khedira jednu igra pa ga 4 nema. Kroos i nije kalibar za kapitena, nekako je distqnciran kao i Khedira, a Boa zbog boje koze i korijena nema puno sansi, a kad bi i bio to bi opet bio taj razlog. Neuer je takodjer zreliji od Mullera, da ga gledate i van terena vidjeli bi i to.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Reci da se salisKawhi je napisao/la:Pored Khedire, Kroosa, Boatenga i Mullera?muamerc je napisao/la:Neuer je novi kapiten.
Za Neuera i "lafo najbolji golman" mogu halaliti, ali ovo nikako.
Khedira je tihi lider repke. Toni najbolji igrač. Muller najveći radnik. Al jbt ga kad tu poziciju niko osim Bayernovaca ne smije dobiti. Doduše, slično je i u Španiji s Madridovim igračima, al su bar karizmatični za razliku od Neuera. Očekujem da ga Mats ili neko drugi uskoro skinu s mjesta prvog golmana Manchafta.samo_lijevo je napisao/la:Reci da se salisKawhi je napisao/la:Pored Khedire, Kroosa, Boatenga i Mullera?muamerc je napisao/la:Neuer je novi kapiten.![]()
Za Neuera i "lafo najbolji golman" mogu halaliti, ali ovo nikako.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la: Khedira je tihi lider repke. Toni najbolji igrač. Muller najveći radnik. Al jbt ga kad tu poziciju niko osim Bayernovaca ne smije dobiti. Doduše, slično je i u Španiji s Madridovim igračima, al su bar karizmatični za razliku od Neuera. Očekujem da ga Mats ili neko drugi uskoro skinu s mjesta prvog golmana Manchafta.
MAtS i Neuer su u pet deka.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sjećaš se kampanje da uzme BDOR nakon WCa a nije bio ni najbolji Nijemac na njemu? Čak nije bio ni najbolji igrač Bayerna u Njemačkoj na njemu.Besic je napisao/la:MAtS i Neuer su u pet deka.
MAtS je sada prvi golman Barce i može samo napredovati.
Bolji je Leno, a veći potencijal Karius što je prešao u Liverpool.Kawhi je napisao/la:Sjećaš se kampanje da uzme BDOR nakon WCa a nije bio ni najbolji Nijemac na njemu? Čak nije bio ni najbolji igrač Bayerna u Njemačkoj na njemu.Besic je napisao/la:MAtS i Neuer su u pet deka.![]()
I ja lajkam Lenu, al Njemci imaju fobiju od igrača koji ne igraju u velikim klubovima. Jedino ako nemaju druge opcije ili su prethodno bili u Bayernu mogu dobiti šansu.Neutral je napisao/la:Bolji je Leno, a veći potencijal Karius što je prešao u Liverpool.Kawhi je napisao/la:Sjećaš se kampanje da uzme BDOR nakon WCa a nije bio ni najbolji Nijemac na njemu? Čak nije bio ni najbolji igrač Bayerna u Njemačkoj na njemu.Besic je napisao/la:MAtS i Neuer su u pet deka.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.