KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: KK Partizan
Da je Džile od starta bio tu,u ovom trenutku bi bili u borbi sa Megom za PO,a ne samo za trofej Kupa.
Iduce sezone ocekujem prave rezultate,ova mu je poligon zs testiranje tima,sta god da uradi-dobro je,a vec je uradio mnogo.
Zali boze sto je Pera "gubio nevinost" kao trener sa nama...
Iduce sezone ocekujem prave rezultate,ova mu je poligon zs testiranje tima,sta god da uradi-dobro je,a vec je uradio mnogo.
Zali boze sto je Pera "gubio nevinost" kao trener sa nama...
Mens sana in corpore sano.
Iduce sezone vracaju se stare navike , a onda ce Mega play off gledati na tv-u.
Steta. Svaka cadt momcima na borbi.
Steta fakat.
Ne moze covjek vise rec ni "Miloje pustio" kako treba.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Steta fakat.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Bolja ekipa je dobila mec,ali svaka cast momcima na htjenju.Malo je falilo.Idemo dalje!
Ono što smo mi uradili zove se sportski podvig. Veliki podvig. Trebam li spominjati podatak da smo igrali sa 8 igrača u rotaciji? I dobili nekoliko puta skupljeg protivnika od sebe u polufinalu. Nije bilo snage sa rovitim Cveletom u finalu. Nedostajala je svježina. Andrića i Đumića neću ni pominjati.
Koprivica je dao znake života, pokazao da se može ako ništa drugo pobiti ispod koša, sasvim pristojno odigrati u odbrani. Darell me jedini razočarao. Napadački nivo ispod amatera.
Sve u svemu, momci su pokazali da mogu i da se nikog ne boje. Nema im se šta zamjeriti. Grobari su još jednom pokazali šta znači navijanje. Očitali lekciju. Lekciju i kada se dobija i kada se gubi. Oni drugi su svojim igračima uputili ono "pickhice".... To je ta razlika izmedju institucije i kluba. Izmedju ostalog.
Koprivica je dao znake života, pokazao da se može ako ništa drugo pobiti ispod koša, sasvim pristojno odigrati u odbrani. Darell me jedini razočarao. Napadački nivo ispod amatera.
Sve u svemu, momci su pokazali da mogu i da se nikog ne boje. Nema im se šta zamjeriti. Grobari su još jednom pokazali šta znači navijanje. Očitali lekciju. Lekciju i kada se dobija i kada se gubi. Oni drugi su svojim igračima uputili ono "pickhice".... To je ta razlika izmedju institucije i kluba. Izmedju ostalog.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
I izgubili od nekoliko puta jeftinije ekipe,dodje vam to na isto 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Po zadnjim informacijama sa neta,novi igrači Partizana su Đorđe Majstorović iz Metalca i povratnik Novica Veličković iz Trabzona.Obojica bi trebali da imaju debi u KLS.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Novica je 86' ili 87'.Znaci skoro tridesetogodisnjak.Ipak iskusan igrac i kvalitetan.U karijeri je mogao mnogo vise.
Po meni bice nam pojacanje a tek Majstorovic.
Napokon centar normalan.Pretpostavljam da Vilijams ide nakon gostovanja Olimpiji.
Po meni bice nam pojacanje a tek Majstorovic.
Napokon centar normalan.Pretpostavljam da Vilijams ide nakon gostovanja Olimpiji.
Mislim da ce Djordje biti bolje pojacanje nego Novica. Iskreno,ocekivao sam bolju karijeru kod njega. Ali eto,malo ozljede malo pogresan izbor klubova. Usudio bih se reci da je umjesto Novice sletio jedan USA scorer na poziciji 2, Partizan bi se mogao potuci s Zvezdom za titulu. Ovako se bojim da su tanki na vanjskim pozicijama. Iako svaka cast za kup. Srcem su igrali i dobili. Ne znam kako ce biti u seriji utakmica.
Razbijena i Cedevita. 
Jedno sjajno veče u Hali sportova. Sve je bilo na nivou i ja se nadam da ćemo mi svake godine što više utakmica igrati u HS.
Cedevita razbijena na proste faktore. Igrali smo kao da je pitanje života i smrti, svi su pružili svoj maksimum. Gledati Darella kako na +20 se bace na reklame
... Potvrda da ovaj tim na čelu sa Džiletom timski rad stavlja ispred svega, upravo u ovom dijelu tim i može najviše napredovati,a to je i Džile odmah nakon utakmice istakao kao najvažniji detalj.
Edo se vraća u pravu formu, Jones standardno dobar, a ono što u ovom trenutku jeste najveća glavobolja je pad forme Čede Vitkovca, on nam nesumnjivo treba u max volume-u kada se bude odlučivalo.
Ovo nije pobjeda protiv Cedevite ili za CZ. Ovo je plod institucije zvane KK Partizan.
Cedevita razbijena na proste faktore. Igrali smo kao da je pitanje života i smrti, svi su pružili svoj maksimum. Gledati Darella kako na +20 se bace na reklame
Edo se vraća u pravu formu, Jones standardno dobar, a ono što u ovom trenutku jeste najveća glavobolja je pad forme Čede Vitkovca, on nam nesumnjivo treba u max volume-u kada se bude odlučivalo.
Ovo nije pobjeda protiv Cedevite ili za CZ. Ovo je plod institucije zvane KK Partizan.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nikad prežaliti neću što Dzikić nije došao bar mjesec dana prije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Valjda je tako moralo. 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ubica is back
Nakon 7 godina i boravka u Realu,Brose Basketu,Megi u dva navrata i najzad Trabzonu,Novica Veličković(29) se vratio u KK Partizan sa kojim se osvojio 5 titula Prvaka SCG/Srbije,2 Kupa i 3 Jadranske Lige. 2009 je bio MVP FF Aba Lige i Euroleague Rising Star za sezonu 2008/09.
Potpisao je do kraja sezone.Neka ga povrede zaobiđu i da nam bude veliko pojačanje,a biće,u to ne sumnjam ni malo
Nakon 7 godina i boravka u Realu,Brose Basketu,Megi u dva navrata i najzad Trabzonu,Novica Veličković(29) se vratio u KK Partizan sa kojim se osvojio 5 titula Prvaka SCG/Srbije,2 Kupa i 3 Jadranske Lige. 2009 je bio MVP FF Aba Lige i Euroleague Rising Star za sezonu 2008/09.
Potpisao je do kraja sezone.Neka ga povrede zaobiđu i da nam bude veliko pojačanje,a biće,u to ne sumnjam ni malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.