I kadru videa pojavio se i dres sa brojem 3, znaci li ti i povratak Davida Coline?
Normalno prvih 11.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 18:22On je kvaliteta za prvih 11.
Znao se uvlačiti s lijeve strane, možda na lijevo krilo![]()
Ne mislim da bi samo tako prihvatio ulogu zamjene.
Kale je također riješena stvar, još dvojica za dubinu i dobri smo.
Niko rece da je doveden da igra iskljucivo na lijevom kriluRobertHrkac555 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:29Malo mi je krivo što Hajduk nije dogovorio pravo na otkup Laszla. Znači dolazi samo za ovu polusezonu
Jel ti stvarno i dalje misliš da može netko drugi osim Hajduka osvojiti prvenstvo???Daaaaj molim te......RobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 00:56Ma samo me trenutno zanima aktualna sezona do kraja, nadam se da se niko iz prvog tima neće prodati i da će doći jedan l.bek ili l.krilo
Prodaja bilo koga od bitnih igraca bi bila pucanj sam sebi u nogu, mislim da do toga nece dociRobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 00:56Ma samo me trenutno zanima aktualna sezona do kraja, nadam se da se niko iz prvog tima neće prodati i da će doći jedan l.bek ili l.krilo
Nezgodna je situacijaRobertHrkac555 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:57Bit će teško bez lijevog beka ma startu polusezone, čekaju Rijeka pa Osijek
Tutić,viri ti dinamov dres ispod majice Zrinjskogtutankamon1905 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 13:32Kolko neozbiljan klub. Nikad bolja sansa za titulu koju svejedno mislim da ne mogu osvojit, al stedi se na beku jer ce bit na klupi kad se Diallo vratiJednostavno - Hajduk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.