Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

RickBlaine
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la RickBlaine » 10 sep 2013, 10:59

Redovna musterija koja u medjusobnim duelima sveukupno ima dva poraza vise od drugog koji ga "redovno" tuce. slika Od koje redovno uzimamo sve sto valja i cijim je igracima san igrati u tako velikom klubu kao sto je Real Madrid.
Dva vozila cine kolonu.
Juvelogika.
Rezoniranje, predodzba o rijeci "redovan". Amejzing. Ovako nesto ne moze svatko ni napisati ni pomisliti.

I koga boli kurrac za Juventusom ovdje? Ili sam nesto zajebao jer u tvom avataru vidim nekog igraca u zatvorskoj kosulji. Tema je Madrid - Barca, a ti usred one provale da je Barca tim sa dusom (a Madrid s parama) si se odmah prebacio na neku sto osamdeset drugu temu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2013, 11:12

Nema razlike izmedju dvaju klubova . Budimo realni . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 sep 2013, 11:26

Raul_64 je napisao/la:Ipak..

slika
zaboravljate na jedno ime

Johnatan Woodgate :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 sep 2013, 11:32

Johnatan Woodgate
Autogol i crveni na debiu , not bad.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 sep 2013, 11:36

RickBlaine je napisao/la: I koga boli kurrac za Juventusom ovdje? Ili sam nesto zajebao jer u tvom avataru vidim nekog igraca u zatvorskoj kosulji. Tema je Madrid - Barca, a ti usred one provale da je Barca tim sa dusom (a Madrid s parama) si se odmah prebacio na neku sto osamdeset drugu temu.
Prebacio sam se na drugu temu zbog toga što si ti stavio lol-ove na moj post, bez ikakvog adekvatnog argumenta, a ja zapravo ništa nisam slagao.
Velike novce troši Real posljednjih godina ali opet je Barca po mnogima bolja, što zapravo i jeste tako.
Ja te volim, volim Željo..

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 sep 2013, 11:38

Jeste zapeli za pare pa ko da ih vi dajete a ne Perez :mrgreen:

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 10 sep 2013, 12:14

gio10 je napisao/la:Prebacio sam se na drugu temu zbog toga što si ti stavio lol-ove na moj post, bez ikakvog adekvatnog argumenta, a ja zapravo ništa nisam slagao.
Velike novce troši Real posljednjih godina ali opet je Barca po mnogima bolja, što zapravo i jeste tako.
Pa kakav mi argument treba da je danas bilo koji tim, tim s dusom? :lol: Svi su cigani, svi lete za parama i svi ce uraditi sve da na najgrdji moguci nacin zajebu protivnika. Jordi Alba, Pepe, Diego Costa, sve je to isto.
I nasao si Barcu stavljati u kontekst zdrave potrosnje :lol: Pa poslije Madrida su od svih timova u zadnjih nekoliko godina upravo oni najvise potrosili.
Inace, kad Barcu trebadne pobijedit s drugim timom, tu smo.

Svako sa svojim novcem radi sto zeli. Perez konkretno ostvaruje djecacke snove mnogima. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 sep 2013, 12:56

gio10 je napisao/la:
Prebacio sam se na drugu temu zbog toga što si ti stavio lol-ove na moj post, bez ikakvog adekvatnog argumenta, a ja zapravo ništa nisam slagao.
koji si ti medioktritet, to je za nepovjerovat'.
naprijed rejal

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 10 sep 2013, 14:35

Pa bolje biti "jadan" kao Real Madrid i rasipati se novcem nego moralno olicenje kao Juventus i biti izbacen iz prve lige.
gio10 je napisao/la:
Tuesday November 5, 2013
Countdown: 56 Days

Dolazi nam redovna mušterija :lol:
Ili je 58,if you know what i mean.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 sep 2013, 16:28

Dzoni je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Tuesday November 5, 2013
Countdown: 56 Days

Dolazi nam redovna mušterija :lol:
Ili je 58,if you know what i mean.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 sep 2013, 08:10

RickBlaine je napisao/la: Pa kakav mi argument treba da je danas bilo koji tim, tim s dusom? :lol: Svi su cigani, svi lete za parama i svi ce uraditi sve da na najgrdji moguci nacin zajebu protivnika. Jordi Alba, Pepe, Diego Costa, sve je to isto.
I nasao si Barcu stavljati u kontekst zdrave potrosnje :lol: Pa poslije Madrida su od svih timova u zadnjih nekoliko godina upravo oni najvise potrosili.
Inace, kad Barcu trebadne pobijedit s drugim timom, tu smo.

Svako sa svojim novcem radi sto zeli. Perez konkretno ostvaruje djecacke snove mnogima. :kava:
Pa tema i jeste Barcelona vs. Real Madrid.
Real troši mnogo više od Barcelone posljednjih godina, ali opet nije to to.
Da ne duljim, evo ti opet slika koja to dokazuje:
slika
Sveti je napisao/la: koji si ti medioktritet, to je za nepovjerovat'.
Zato što pišem nešto što tebi ne odgovara? "Ne troši vrijeme na objašnjenja, ljudi slušaju samo ono što žele čuti."
Dzoni je napisao/la:Pa bolje biti "jadan" kao Real Madrid i rasipati se novcem nego moralno olicenje kao Juventus i biti izbacen iz prve lige.
Kakve veze sad ima Juventus sa ovom temom? Takav je odgovor bio na moje prošlo spominjanje Juventusa, pa će biti i na tvoje. Zanimljivo, kad god se nešto diskutuje protiv Juventusa odmah se spominje to ispadanje u Seriu B :lol:
To je prezvakano davno. Ali ako hoćeš da ti kažem da je onda i Juventus bio "jadan" jer su tad trosili pare :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 sep 2013, 16:38

gio10 je napisao/la:

Kakve veze sad ima Juventus sa ovom temom? Takav je odgovor bio na moje prošlo spominjanje Juventusa, pa će biti i na tvoje. Zanimljivo, kad god se nešto diskutuje protiv Juventusa odmah se spominje to ispadanje u Seriu B :lol:
To je prezvakano davno. Ali ako hoćeš da ti kažem da je onda i Juventus bio "jadan" jer su tad trosili pare :mrgreen:
Da upravu si.Ko **** Juventus.
U poredjenju sa Realom prosjecan klub.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 sep 2013, 19:51

slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 sep 2013, 20:17

Dzoni je napisao/la: Da upravu si.Ko **** Juventus.
U poredjenju sa Realom prosjecan klub.
Juventus - Real
Win 4 1
Loss 1 4
Draw 0 0
Ø Goals per Match 1.6 0.6

2 meča još u grupi, vidjet ćemo ko je prosječan.
Pozdrav
Zamolio bih i tebe i sve ostale da ne komentarišu više Juventus na ovoj temi, bujrum u pdf Seriu A pa ćemo oplesti

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 sep 2013, 21:20

gio10 je napisao/la:
Juventus - Real
Win 4 1
Loss 1 4
Draw 0 0
Ø Goals per Match 1.6 0.6

2 meča još u grupi, vidjet ćemo ko je prosječan.
Pozdrav
Zamolio bih i tebe i sve ostale da ne komentarišu više Juventus na ovoj temi, bujrum u pdf Seriu A pa ćemo oplesti
Pedja Mijatovic dislike this.
Al ne znas ti zato jos si tad pisao u krevet. :D

On topic: Real je bolji od Barce. :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 sep 2013, 12:02

Mustafa Özil: "Florentino Pérez no es un hombre de honor"

El padre y representante del internacional alemán Mesut Özil, Mustafa Özil, dijo, en declaraciones que publica este jueves el diario "Bild", que el presidente del Real Madrid, Florentino Pérez, "no es un hombre de honor" y le acusó de tratar de eludir la responsabilidad por la venta del jugador alemán al Arsenal.

"El hecho de que alguien gane mucho dinero no lo convierte automáticamente en un hombre de honor y Florentino Pérez no es un hombre de honor", dijo Özil padre en declaraciones al diario alemán.

"Él quiere convertir ahora a Mesut en el chivo expiatorio y mostrarme a mí como un padre ambicioso que sólo buscaba una lluvia de dinero. Está jugando con cartas marcadas, nos defenderemos ante los tribunales", agregó.

Mustafa Özil responsabiliza a Pérez de rumores sobre la vida privada de su hijo que aparecieron en medios españoles y que él califica de mentiras.

"Si Mesut llevó la vida que están diciendo ahora, me pregunto por qué siempre estaba en el equipo titular. Ahora quieren destrozar la imagen de Mesut porque los seguidores y algunos compañeros están cabreados con su venta", dijo el padre del jugador.

lik je potpuno upravu,odjednom preko florentinovih satelita marce i asa se pokusaje se iskriviti slika o ozilu i uvjeriti navijaci reala da je ozil prodat zbog nekog nesportskog zivota :lol: ,to samo debil moze povjerovati
vidjelo se na prezentaciji balea koliko navijaci su bijesni na florentina sto je prodao ozila ,sad pokusaje nekim jeftinim trikovima da opravda svoj potez.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 sep 2013, 12:07

Koga qrac boli šta govori otac nekog od bivših igrača Madrida,možda nedoyebane lobotomce.
Tako će i o Wengeru ili Hill Woodu(Osmanovu) govorit kad za par godina bude odlazio iz Londona...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 12 sep 2013, 12:11

El Mundo Deportivo je prvi objavio tu pricu kako Ozil guzi neku venecuelansku manekenku. Marca i AS o tome nisu pisali. Sto znaci da su opet krivi katalonski lobotomci, kao i za sve drugo u svijetu.

Turko je otisao iz Madrida jer nije imao svoje mjesto u 4-3-3, zato sto je Isco uvijek davao sve od sebe, kako na treninzima tako i na terenu. Angel Di Maria se odlucio potuci za mjesto u prvoj postavi u ovakvoj konkurenciji a on nonsalantno rece "nemam povjerenje trenera" nakon sto ga je izveo nakon dviju katastrofalno odigranih utakmica.

I Mustafa fakin Ozil je nasao pricati o licemjerju, dok njegov sin "navijac Barcelone" prelazi u Real Madrid, a nakon toga bi taj isti Ozil igrao BESPLATNO za Arsenal iako mu je placa tamo povecana ni manje ni vise nego za DUPLO.

Svaki racionalan i osvjesten navijac Real Madrida ce shvatiti da je Ozil u ovakvom Real Madridu samo visak. Jer naravno, ni sam nije htio igrati u klubu gdje nema zagarantirano mjesto u prvoj postavi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 sep 2013, 15:26

Nakon što je posljednjeg dana prijelaznog roka Mesut Özil stigao na Emirates za 50 miliona eura, iz Španije su krenule priče da je Real prodao njemačkog reprezentativca zbog njegovog neprofesionalnog ponašanja i potpune zaluđenosti Venecuelankom Aidom Yespicom, koju je, navodno, svako malo posjećivao u Parizu i Milanu, pa čak i na dan utakmica.

Koja samo količina gluposti.

Pokušavaju se oprati kod navijača koji su ogorčeni prodajom Ozila.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 12 sep 2013, 15:38

Covjek se nekada ne moze nacuditi kolicini kretenizma kod pojedinih forumasa.

Saurmane, ne znas nista, nemas pojma ni o cemu. Ne komentiraj Real Madrid, ne mijesaj se u stvari o kojima nemas pojma. Prije nego napises neku idiotariju dobro procitaj tekst, dobro ga analiziraj, dobro sagledaj sve cinjenice i onda komentiraj.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.