OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Dobra je bila igra i rezultati u regularnoj sezoni slobode.Ovo sto su prikazali u playoffu ni promo ili mladost mrkonjic ne bi.
- relativizam
- Kontakt:
Ima nesto što se zove tempiranje forme, očigledno je to u Slobodi misaona imenica
ne moze se tempirati forma iz wintoriusa...relativizam je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:08Ima nesto što se zove tempiranje forme, očigledno je to u Slobodi misaona imenica
Pa dobro, nije tako strašno. Imamo kružni tok, eksperimentalni kružni tok, novi kružni tok koji se pravi u Bukinju, grbavi nadvožnjak, književne susrete, svjetleći točak, pokose s vremena na vrijeme da gradonačelnik to može objaviti na Facebooku, imamo rtv7, imamo jezero, imamo Aida Berbica, Porobica, imamo onu kuću sa kafe aparatom na Ilincici. Eto vidite šta sve imamo, a vi se uhvatili sporta.
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Power10 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:04Pa dobro, nije tako strašno. Imamo kružni tok, eksperimentalni kružni tok, novi kružni tok koji se pravi u Bukinju, grbavi nadvožnjak, književne susrete, svjetleći točak, pokose s vremena na vrijeme da gradonačelnik to može objaviti na Facebooku, imamo rtv7, imamo jezero, imamo Aida Berbica, Porobica, imamo onu kuću sa kafe aparatom na Ilincici. Eto vidite šta sve imamo, a vi se uhvatili sporta.

Grad (gradjani) su pokazali da su kao i u 99% stvari nezainteresovani, tako nezainteresovani za kosarku, punili bi mi mejdan al eto da nam se servira sve.
Jesmo proslu godinu imali malte ne zavrsen ulazak Binga, vratio bi se i geeralni sponzor, Dita, spremni ljudi bili ulozit pare, dovest ljude sposobne, i onda ipak jedan Aid Berbic kaze ne moze i 100k ljudi suti, eto gledajte onda svake godine isto, nek bude po 50-100 ljudi u mejdanu, nek se peru gradske pare, nek se pojedinci bogate i to je to.
Ko voli kosarku na 2-3h imas euroligu u beogradi i imas aba ligu u sarajevu, pa napravi izlet i gledaj.
Nek dovede reprezentaciju u dvoranu koju mu je tito ostavio i nek se prics kako je tuzla grad kosarke. A za istu reprezentaciju od citavog kapaciteta mejdana ne bude 1000 tuzlaka jer je nemoguce doc do karte
Jesmo proslu godinu imali malte ne zavrsen ulazak Binga, vratio bi se i geeralni sponzor, Dita, spremni ljudi bili ulozit pare, dovest ljude sposobne, i onda ipak jedan Aid Berbic kaze ne moze i 100k ljudi suti, eto gledajte onda svake godine isto, nek bude po 50-100 ljudi u mejdanu, nek se peru gradske pare, nek se pojedinci bogate i to je to.
Ko voli kosarku na 2-3h imas euroligu u beogradi i imas aba ligu u sarajevu, pa napravi izlet i gledaj.
Nek dovede reprezentaciju u dvoranu koju mu je tito ostavio i nek se prics kako je tuzla grad kosarke. A za istu reprezentaciju od citavog kapaciteta mejdana ne bude 1000 tuzlaka jer je nemoguce doc do karte
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kako misliš "da nam se servira sve"? NIje ni Skenderija napunjena protiv Proma, Jahorine ili Mostara. Ljudi osvojiše ABA2, kojoj mi ne možemo ni prići. Garantujem da bi ovaj roster Bosne, u Slobodi imao učinak oko 5-6 mjesta u našoj ligi, jer Aidu nije u interesu ništa više, od pukog preživljavanja na račun gradskih para. TO može još malo, jer se u košarci manje plaća, pa narod ne osjeti. Isto su mislili i sa fubalom. Da se stalno bore za ostanak sa svojih milion koji će razgrabiti. Ali fudbal zahtjeva veće pare od košarke, naročioto poslije rezultata Borca i Zrinskog u KL. Sada kada Bosna i Igokea budu igrali ABA1, porast će kvalitet lige i ulaganje. OKK Aid će se opet boriti za mjesto 5-6. Uz to će dovesti nekih igrača koje ni žene njihove ne gledaju, uz obavezno nekog trenera tipa Trbića, kojem će poslije 7-8 kola dati otkaz.klasik je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:30Grad (gradjani) su pokazali da su kao i u 99% stvari nezainteresovani, tako nezainteresovani za kosarku, punili bi mi mejdan al eto da nam se servira sve.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ko se to poceso, digo glas, dao izjavu, od ljudi ciji se glas postuje u ovom gradu, intelektualci, bivsi kosarkasi, privrednici, kriminalci, navijacka grupa, da se izvrsi pritisak na ljude u klubu, ama bas niko, a svi znamo da je "ponuda bila na stolu", i tako lako smo pustili da grobar tuzlanske kosarke ostane na celu kluba. Da manipulise i uzima nase pare, da i dalje ubija kosarku u tuzli, jer mu odgovara da nema ljudi kojibsu zainteresovani za istuPower10 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 12:08Kako misliš "da nam se servira sve"? NIje ni Skenderija napunjena protiv Proma, Jahorine ili Mostara. Ljudi osvojiše ABA2, kojoj mi ne možemo ni prići. Garantujem da bi ovaj roster Bosne, u Slobodi imao učinak oko 5-6 mjesta u našoj ligi, jer Aidu nije u interesu ništa više, od pukog preživljavanja na račun gradskih para. TO može još malo, jer se u košarci manje plaća, pa narod ne osjeti. Isto su mislili i sa fubalom. Da se stalno bore za ostanak sa svojih milion koji će razgrabiti. Ali fudbal zahtjeva veće pare od košarke, naročioto poslije rezultata Borca i Zrinskog u KL. Sada kada Bosna i Igokea budu igrali ABA1, porast će kvalitet lige i ulaganje. OKK Aid će se opet boriti za mjesto 5-6. Uz to će dovesti nekih igrača koje ni žene njihove ne gledaju, uz obavezno nekog trenera tipa Trbića, kojem će poslije 7-8 kola dati otkaz.klasik je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:30Grad (gradjani) su pokazali da su kao i u 99% stvari nezainteresovani, tako nezainteresovani za kosarku, punili bi mi mejdan al eto da nam se servira sve.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Čemu nerviranje, ja sam prestao kada je sahranjena Sloboda Dita, ovaj politički projekt je samo da ima nešto i da se Aid malo zeza sa našim parama i glumi Jerry Crausa. Da uništava talente, dovodi polovne igrače i trenere, kojima može narediti kada da puste utakmicu jer mu nije u cilju da se igra dobra košarka u Tuzli...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Završena i ova sezona, koja je isto za zaborav kao i sve prethodne.
I naredne sezone opet isto, važno je da je sve pod kontrolom stranke
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- relativizam
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da ste pustili najvećeg talenta države da ode iz kluba, igrac koji bi za 2 godine vrijedio milione, mali Mak.
Trebalo mu je dati ogromnu stipendiju, privatnog trenera, nutricionistu i samo u njeg ulagati ,a uz njeg bi sigurno stasalo još jedno dijete
Trebalo mu je dati ogromnu stipendiju, privatnog trenera, nutricionistu i samo u njeg ulagati ,a uz njeg bi sigurno stasalo još jedno dijete
-
- Kontakt:
Ona je to jer je vecina tuzlaka poput tebe. Necu ja,ne zanima me.
Bolan bolan ljudi ti doveli grad na nivo jedne mjesne zajednice i ti se tome smijes.
Ne cine grad gradom zgrade nego sport,kultura,nauka,mentalitet...
Tuzla ni po cemu ali apsolutno ni po cemu ne zasluzuje da je se smatra jednim od bitnijih gradova u ovoj napacenoj drzavi.
Kultura mrtva,sport? Znate li vi ljudi iz TZ uopste sta je sport? Pa ti u gradu nemas javnog bazena,stadion na nivou Njemacke 23. lige,Mejdan truhne,niti jednog stadiona ili dvorane u cijelom gradu... Gracanica ima 2 dvorane,o Sarajevu,Zenici da ne pisem.
Radujete se kruznom toku u 21. stoljecu dok drugi ulazu 50 miliona u tramvaje,brze ceste,teniske terene.
Sjedi kuci zapali cigaru,otvori pivu i procitaj ovaj post i svaki put kad pomislis da nazoves nekog iz Gracanice,Lukavca itd seljakom reci sebi " Pa nista ja bolji nisam,moje selo ima samo 2 zgrade vise nego njegovo."
Gdje je otisao?relativizam je napisao/la: ↑17 maj 2025, 00:04Ja ne mogu vjerovati da ste pustili najvećeg talenta države da ode iz kluba, igrac koji bi za 2 godine vrijedio milione, mali Mak.
Taj drugi pasus je ispravan da je ovo imalo normalan klub. S obzirom da Aida i co boli qita za omladinskim pogonom, tako ce otici sva djeca koja imalo vrijede. Tamo je cirkus u OP nevidjeni. Pa jbt zadnji igrac koji je izbacen iz OP je bio Halilovic...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije baš da se i Sarajevo može pohvaliti dvoranom. Iza rata napravljena jedino u Vogošći ostale su obnovljene. Skenderija se raspada, u Zetri odavno nema nikakvog sporta itsl.napapijri1987 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 07:20Ona je to jer je vecina tuzlaka poput tebe. Necu ja,ne zanima me.
Bolan bolan ljudi ti doveli grad na nivo jedne mjesne zajednice i ti se tome smijes.
Tuzla ni po cemu ali apsolutno ni po cemu ne zasluzuje da je se smatra jednim od bitnijih gradova u ovoj napacenoj drzavi.
Kultura mrtva,sport? Znate li vi ljudi iz TZ uopste sta je sport? Pa ti u gradu nemas javnog bazena,stadion na nivou Njemacke 23. lige,Mejdan truhne,niti jednog stadiona ili dvorane u cijelom gradu... Gracanica ima 2 dvorane,o Sarajevu,Zenici da ne pisem.
Radujete se kruznom toku u 21. stoljecu dok drugi ulazu 50 miliona u tramvaje,brze ceste,teniske terene.
Sjedi kuci zapali cigaru,otvori pivu i procitaj ovaj post i svaki put kad pomislis da nazoves nekog iz Gracanice,Lukavca itd seljakom reci sebi " Pa nista ja bolji nisam,moje selo ima samo 2 zgrade vise nego njegovo."
Pa dobro, opet ima zamjenska ako se u nekoj ne moze igrati. Evo kao npr RK Bosna. Otisli u ovu Goran Cengic. Gdje ce ovi iz Tz otici ako bude zauzeta dvorana? Mogu jedino u Zivinice ili Gracanicu, a i to ako im dozvole oni.Bistrik je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:11Nije baš da se i Sarajevo može pohvaliti dvoranom. Iza rata napravljena jedino u Vogošći ostale su obnovljene. Skenderija se raspada, u Zetri odavno nema nikakvog sporta itsl.napapijri1987 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 07:20Ona je to jer je vecina tuzlaka poput tebe. Necu ja,ne zanima me.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tačno. Ali kako je gore navedeno ispade da su u Sarajevu napravili par dvorana što nije tačno, uglavnom se prijeratne koriste. Eto nova je Goran Čengić. Sramota da je recimo Zenica napravila veću i bolju dvoranu nego Sarajevo. Sramota u smislu da u Sarajevu ima više para. Pa eto da je Gračanica ili Živinice napravili po dvoranu kao i Sarajevo koje ima više para. Tuzla je, nažalost, još gori primjer.DamirT je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:20Pa dobro, opet ima zamjenska ako se u nekoj ne moze igrati. Evo kao npr RK Bosna. Otisli u ovu Goran Cengic. Gdje ce ovi iz Tz otici ako bude zauzeta dvorana? Mogu jedino u Zivinice ili Gracanicu, a i to ako im dozvole oni.Bistrik je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:11Nije baš da se i Sarajevo može pohvaliti dvoranom. Iza rata napravljena jedino u Vogošći ostale su obnovljene. Skenderija se raspada, u Zetri odavno nema nikakvog sporta itsl.napapijri1987 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 07:20
Ona je to jer je vecina tuzlaka poput tebe. Necu ja,ne zanima me.
- relativizam
- Kontakt:
Prema zadnjim informacijama Dubai ili Istanbul. Kako god ,dijete nema još 18 ,znači još 3 godine može komotno biti u klubu ako se klub već zastitio ugovorom.DamirT je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:39Gdje je otisao?relativizam je napisao/la: ↑17 maj 2025, 00:04Ja ne mogu vjerovati da ste pustili najvećeg talenta države da ode iz kluba, igrac koji bi za 2 godine vrijedio milione, mali Mak.
Taj drugi pasus je ispravan da je ovo imalo normalan klub. S obzirom da Aida i co boli qita za omladinskim pogonom, tako ce otici sva djeca koja imalo vrijede. Tamo je cirkus u OP nevidjeni. Pa jbt zadnji igrac koji je izbacen iz OP je bio Halilovic...
Malo sam u košarci pa dosta znam tih stvari,za Maka kažu da se dugo takvo dijete nije pojavilo
Ako ce se razvijati pravilno, nije los izbor. Svakako tesko da bi u nasim klubovima mogao nesto vise postici. Imat ce sigurno vrhunske uslove. Samo me strah za Istanbul, da ne bude novi Biberovic...relativizam je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:18Prema zadnjim informacijama Dubai ili Istanbul. Kako god ,dijete nema još 18 ,znači još 3 godine može komotno biti u klubu ako se klub već zastitio ugovorom.DamirT je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:39Gdje je otisao?relativizam je napisao/la: ↑17 maj 2025, 00:04Ja ne mogu vjerovati da ste pustili najvećeg talenta države da ode iz kluba, igrac koji bi za 2 godine vrijedio milione, mali Mak.
Malo sam u košarci pa dosta znam tih stvari,za Maka kažu da se dugo takvo dijete nije pojavilo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel moguće da u Tuzlanskoj vlasti zadnjih 20 g niko ne voli sport do te mjere da mu se gadi svaka pomisao na napredak ili barem zaustavljanje propadanja. Definitivno za dvije godine nećemo imati ništa u najvećem rangu takmičenja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.