Ma ono stvarno bezze, napuca ga loptom bez razloga. Da se pitam dobio bi ejection a ne samo tehnicku.Kobe Bryant je napisao/la: vazda je bio , jedino se pod Phill-om prilicno smirio
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ma iskreno, yebo Kinga Jamesa i Wadea i sve njih redom ha ja - nisu vrijedni da se raja svađa po forumima zbog njih dok mlate milione igrajuci košarku...može biti mami svojoj King, to ko ga je prozvao neka sad objasni javnosti šta to znaci...ja ga i ti nismo sigurno prozvali takoSaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi ne tjeram te vec ti kazem zasto drugi vise nisu njegovi fanovi , pa cak i oni koji su bili...ja sam ti rekao svoje rezloge ..meni je James bio drag igrac u Cavsima nikad nisam rekao da nije..hajde kad nije uspjevao doci do kraja moglo se i razumjeti nije imao neku bog zna jaku ekipu, a i ond akad je u kljucnim trenutcima fulao opet je bilo ono mlad je ocepit ce i td...vremenom on je postao KING na svoju odgovornost zar ne?...ok ako si King kako sam kazes onda to i budi dokazi naciji da to jesi ...medjutim u Miamiu on na kraju zadnjih 5 minuta ne uzima loptu da povuce kako to on zna sve do tih zadnjih 5 minuta...ja se kladim da je James najbolji igrac lige sve do zadnjih 5-6 minuta, a isto tako i za Anthoniya mislim da je medju najboljim zadnjih 5 minuta...ja sam svoj razlog rekao zasto ga ne volim i nimalo nije zbog toga sto je on nije dosao u Bullse...kazem veci razlog ima Wade da ga navijaci Bullsa ne vole kao sto se i vidi kad igramo protiv Miamia
I da je James najbolji igrac na svijetu - sebi je samo...jer ne može pomoci ni svom timu da uzmu titulu pored još takva 2 all star igraca i reprezentativca....šta dalje da pricamo...a to je problem Heata i levatine na klupi Spoelestre....ko ih yebe, na kraju krajeva.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma daj bjezi , jeste sto ti kazeze bezze , ali onda po tome npr. Rodman nebi imao minute na terenuZeljovac_1921 je napisao/la:Ma ono stvarno bezze, napuca ga loptom bez razloga. Da se pitam dobio bi ejection a ne samo tehnicku.Kobe Bryant je napisao/la: vazda je bio , jedino se pod Phill-om prilicno smirio
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma dobro, sta se sve Scoli desavalo ovo je mila majkaKobe Bryant je napisao/la:
Ma daj bjezi , jeste sto ti kazeze bezze , ali onda po tome npr. Rodman nebi imao minute na terenuili Jordan, Barkly, onda ona prva postana Kniksa, Detroita....
Ode Memphis na + 11 ups +13
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 26 mar 2012, 06:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sa ovim se svakako slazemtech je napisao/la:
Ma iskreno, yebo Kinga Jamesa i Wadea i sve njih redom ha ja - nisu vrijedni da se raja svađa po forumima zbog njih dok mlate milione igrajuci košarku...može biti mami svojoj King, to ko ga je prozvao neka sad objasni javnosti šta to znaci...ja ga i ti nismo sigurno prozvali tako![]()
da se razumijemo do kraja, ni Bullsi ne igraju košarku zbog raje i ljubavi
, vec zbog miliona zelenih šuški koje im se moraju platiti po ugovorima.
I da je James najbolji igrac na svijetu - sebi je samo...jer ne može pomoci ni svom timu da uzmu titulu pored još takva 2 all star igraca i reprezentativca....šta dalje da pricamo...a to je problem Heata i levatine na klupi Spoelestre....ko ih yebe, na kraju krajeva.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Gotovo uze Memphis
- Kobe Bryant
- Kontakt:
đe ba gutavo , ljudi bili bolji 80% tekme, to sto smo napravili seriju 12-0 u 3/4 i onda stali ko nam je krivZeljovac_1921 je napisao/la:Gotovo uze Memphis
to jest Clown je kriv sa svojim glupim rotacijama i neodmaranjima igraca , cuj Blake da cuva OJ Majo-a ili Bynum i mcRoberts u istoj postavi
btw. totalni respekt Ze-Bo, kakav ulaz u 4/4 i polaganje preko Baynum-a i Gasol-a to nemoze svako , pogotovo sto je nizi dosta , a i vratio se od pvrede
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ko je rek'o da je bilo gutavo? Rek'o sam gotovo. Uzeli vas posteno, Mayo i Rudy dobro odigrali, ma sve je ulazilo za Memphis, taman kad spustite ljudi ne znaju promasit. Dobro bi bilo kad bi Rocketsi igrali sa Lakersima u PO.Kobe Bryant je napisao/la:đe ba gutavo , ljudi bili bolji 80% tekme, to sto smo napravili seriju 12-0 u 3/4 i onda stali ko nam je krivZeljovac_1921 je napisao/la:Gotovo uze Memphis![]()
to jest Clown je kriv sa svojim glupim rotacijama i neodmaranjima igraca , cuj Blake da cuva OJ Majo-a ili Bynum i mcRoberts u istoj postavi, pa sta ce raditi McR. statirati u kukuruzu ? moze samo u paru sa Gasolom zbog toga sto Gasol vise rasiri reket radi boljeg skok suta , pa ovaj moze da ide na "cut" ili iz drugog plana ili off skok.... da ne govorim u selekciji suta MWP
.
btw. totalni respekt Ze-Bo, kakav ulaz u 4/4 i polaganje preko Baynum-a i Gasol-a to nemoze svako , pogotovo sto je nizi dosta , a i vratio se od pvrede
kolko su ovi lejkersi najgluplja ekipa sto moze izac na teren ove godine, dignu se kao nesto, dobili pleja, igraju fino i dodje memfis i nalupa ih kod kuce, fuj, uzas
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jel' ozbiljnoLenBias je napisao/la:kolko su ovi lejkersi najgluplja ekipa sto moze izac na teren ove godine, dignu se kao nesto, dobili pleja, igraju fino i dodje memfis i nalupa ih kod kuce, fuj, uzas
Eto da nam ti nisi rekao, ne bi mi znali.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sta je bilo, oborili te na kladionici pa pises ovakve smijesne postove??LenBias je napisao/la:kolko su ovi lejkersi najgluplja ekipa sto moze izac na teren ove godine, dignu se kao nesto, dobili pleja, igraju fino i dodje memfis i nalupa ih kod kuce, fuj, uzas
- bear grylls
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;!
- bear grylls
- Kontakt:
Utakmice poput one sinoc mozda i odluce mvpa. Potpuno nadigran lebron od strane duranta ne znam sta mu je bilo. Wade solidan suterski, ocajan sa loptom cijela ekipa je bila previse TO. Sad opet igramo za sedmicu cini mi se sa OKC ne vjerujem da ce se ponoviti onako losa igra.
bas nije istina ovo sto sam napiso hehe kladionica hehehe smijesno hehehe?enobarca je napisao/la:Sta je bilo, oborili te na kladionici pa pises ovakve smijesne postove??LenBias je napisao/la:kolko su ovi lejkersi najgluplja ekipa sto moze izac na teren ove godine, dignu se kao nesto, dobili pleja, igraju fino i dodje memfis i nalupa ih kod kuce, fuj, uzas
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- delpiero20
- Kontakt:
Durant sinoc objasnio zasto on treba da bude MVP.
E moj James..ti MVP da budes
E moj James..ti MVP da budes
Polako ba ljudi, nemojte mi Kinga. Pa ima 26 godina, znatel kad je Jordan osvojio prvu titulu? King je jos mlad i ima vremena da uskoro postane clutch.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Heat sinoc los u odbrani, odlican pick&roll OKC-a, a KD(28p, 9s i 8a) i drustvo sa 13 ukradenih lopti i natjerali Miami na 21 izgubljenu loptu, što je dovelo do njihovih 28 “lakih koševa”
Wade 6 TO sto je i najvise ove sezone, James takodjer 4 to.
Sto je zanimljivo, Wade nakon prve tri min u 4/4 provedene na klupi od ulaska u igru didn't attempt a shot
i Battier je imao vise attemted shots od njega
Perk 16p sto je najvise za njega ove sezone, Ibaka i Harden po 19p
Rekorderi noci
Koševi: Joe Johnson (37)
Asistencije: Steve Nash (13)
Skokovi: Kevin Love (21)
Ukradene lopte: Grant Hill (4)
Blokade: Brandon Rush (4)
Sto je zanimljivo, Wade nakon prve tri min u 4/4 provedene na klupi od ulaska u igru didn't attempt a shot
Perk 16p sto je najvise za njega ove sezone, Ibaka i Harden po 19p
Rekorderi noci
Koševi: Joe Johnson (37)
Asistencije: Steve Nash (13)
Skokovi: Kevin Love (21)
Ukradene lopte: Grant Hill (4)
Blokade: Brandon Rush (4)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa naravno, nije on bezze The King i The Chosen One, njegovo vrijeme tek dolazi, nece osvojiti jednu titulu, dvije, tri, cetiri, pet, sest, sedam ...BIHfan je napisao/la:Polako ba ljudi, nemojte mi Kinga. Pa ima 26 godina, znatel kad je Jordan osvojio prvu titulu? King je jos mlad i ima vremena da uskoro postane clutch.
Let's go Heat!!! LBJ MVP!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Na Bullsima se uči clutcherstvuBIHfan je napisao/la:Polako ba ljudi, nemojte mi Kinga. Pa ima 26 godina, znatel kad je Jordan osvojio prvu titulu? King je jos mlad i ima vremena da uskoro postane clutch.
Ti reče nekad da Thunder nije ozbiljan izazivač.Jesi promjenio mišljenje?Imamo i neku opkladu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prolazi i njemu ta mladost,a koliko znam on je 84.godBIHfan je napisao/la:Polako ba ljudi, nemojte mi Kinga. Pa ima 26 godina, znatel kad je Jordan osvojio prvu titulu? King je jos mlad i ima vremena da uskoro postane clutch.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.