EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

LenBias
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 20:33

golden je napisao/la:Kao što neko reče, mi imamo taj gubitnički mentalitet...Za nadati se da će biti bolje a hoće, mora jednom, mora nekad! Nikako mi ne ide u glavu taj amaterizam u ključnim momentima.. jbmu dan imali smo +16 :-O ne mogu da vjerujem da smo bili tako blizu a nismo to iskoristili :( :( Kad neće neće...
gubitnicki mentalitet u kojem imamo pozitivan omjer, u kojem smo razbili cetvrte na proslom prvenstvu, u kojem smo ovako nabili i razvalili reprezentaciju kojoj je kosarka jedini sport koji igraju i u kojem su nevjerovatno dobri kako znaju za sebe? sta pricas ti covjece boziji? koji gubitnicki mentalitet sad spominje? kako te stid nije tako nesto napisati nakon svega?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 sep 2013, 20:35

Znači 'vako.

Imamo isti skor kao Litvanija (3-2) i razbucali smo ih u međusobnom duelu.

Epilog: Oni idu dalje i prenose 2 boda. Mi idemo kući.

Why?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 sep 2013, 20:36

Odučili smo od košarke velesilu Litvaniju, kako vas nije sramota :?: I meni je krivo što smo prosuli +16, ali desi se i daleko boljima od nas. Respekt svima, od prvih do zadnjih. Aci sva moguća podrška, obavezno ovaj čovjek mora ostati na klupi. Zaslužio je :!:

Mirzi svaka čast, jedan šut je odlučio, ali sve im je oprošteno. Ponosan sam na sve njih. To što nemamo sreće u ključnim momentima nije do igrača, tako odlučuje sila na koju mi ne možemo utjecati.

Sve će nam se ovo jednom vratiti, kada bude najpotrebnije. Sada nas je start i nedostatak sreće koštao, ali već sutra može to isto prevagnuti u našu korist.
DukeOfWellington je napisao/la:Znači 'vako.

Why?
Upravo. Totalno nepoštena pravila...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 09 sep 2013, 20:36

Why?
Imaju bolju kos razliku :roll:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 09 sep 2013, 20:37

LenBias je napisao/la:
golden je napisao/la:Kao što neko reče, mi imamo taj gubitnički mentalitet...Za nadati se da će biti bolje a hoće, mora jednom, mora nekad! Nikako mi ne ide u glavu taj amaterizam u ključnim momentima.. jbmu dan imali smo +16 :-O ne mogu da vjerujem da smo bili tako blizu a nismo to iskoristili :( :( Kad neće neće...
gubitnicki mentalitet u kojem imamo pozitivan omjer, u kojem smo razbili cetvrte na proslom prvenstvu, u kojem smo ovako nabili i razvalili reprezentaciju kojoj je kosarka jedini sport koji igraju i u kojem su nevjerovatno dobri kako znaju za sebe? sta pricas ti covjece boziji? koji gubitnicki mentalitet sad spominje? kako te stid nije tako nesto napisati nakon svega?
Nisi me shvatio najbolje :roll: U svim sportovima i u svim aspektima života, mi smo na samom dnu, kao da smo ukleti..Nisam mislio ništa loše i govorio protiv svoje države, govorim o **** sreći, nikad je nismo imali ni u čemu.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 sep 2013, 20:37

Covjece ko bi u petak mogao predpostaviti da ce kosarkasi biti ti koji ce zapaliti naciju i na koje ce svi biti ponosni. Kako je defektan ovaj zivot, cudo jedno. :mrgreen:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 sep 2013, 20:38

emir18 je napisao/la:

Why?
Ne pitam bukvalno, naravno da znam zašto.

Pitanje je retoričko.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 20:39

golden je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Nisi me shvatio najbolje :roll: U svim sportovima i u svim aspektima života, mi smo na samom dnu, kao da smo ukleti..Nisam mislio ništa loše i govorio protiv svoje države, govorim o **** sreći, nikad je nismo imali ni u čemu.
onda pricaj na temama gdje se proteze taj gubitnicki mentalitet, za reprezentacije i sportove u kojima je prisutan, ovde toga nema, momci idu na prvenstvo, momci se vracaju sa 3 pobjede i spletom glupih okolnosti i pravila ne prolaze dalje, nemas pravo da pises i dovodis ih u ikakvu vezu sa gubitnicima, to slobodno mozes pisati za fudbalere, oni nikada nista nisu uradili, ovi momci su drugi svemir za njih :!:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 sep 2013, 20:40

DukeOfWellington je napisao/la:
emir18 je napisao/la:

Why?
Ne pitam bukvalno, naravno da znam zašto.

Pitanje je retoričko.
:lol: :mrgreen:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 sep 2013, 20:40

Ne znam ljudi, ali mene je ovaj poraz, ova borba, ovo ogromno srce koje su momci pokazali kroz ovaj susret, napravila još toliko ponosnim. Ponosnim Bosancem i Hercegovcem. Budi se u meni neka, neopisiva, nesavladiva želja za borbom, uspjehom.. i mojim, i našim...
jedva čekam sutrašnju tekmu Edina, Emira i ostalih. Želim da Slovačka nastrada toliko, u sportskom smislu, da se ne oporave za 10 godina. Želim borbu, borbu i borbu.
Jedva čekam Mirzine partije u 3 ujutro, pa da naredna tri dana udaram glavom od zidove jer ne znam gdje sam jer nisam spavao, jedva čekam Nihadove u Bayernu, Edinove u Cityu, Miralemove u Romi. Jedva čekam prvenstvo u Sjedećoj odbojci, da naši momci po ko zna koji put zasjednu na tron!

HVALA VAM MOMCI!

PROUD TO BE BOSNIAN!
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

iphone
Kontakt:

Post Postao/la iphone » 09 sep 2013, 20:40

ova pravilasu bezveze!isti broj poena imamo em ih pobjedili mi ispali oni prosli

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 sep 2013, 20:41

ma nabijem ja ova pravila što izmišljaju. Isto kad je UEFA promijenila sistem bodovanja pa na kraju mi nismo bili nositelji a čak 3 zemlje bile ispod nas rangirane a bile nositelji. Ne da nam niko nigdje. ne trebamo se ni takmičit :!:
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 09 sep 2013, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 sep 2013, 20:41

Tek' sad' kada sam MALO dosao sebi, shvatio sam da smo mi Litvance ubili nogama i rukama. Zgazili ih! Al' opet oni idu dalje... E to boli.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 sep 2013, 20:41

Tek' sad' kada sam MALO dosao sebi, shvatio sam da smo mi Litvance ubili nogama i rukama. Zgazili ih! Al' opet oni idu dalje... E to boli.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 sep 2013, 20:41

Opet bi zamolio nekog ko ima "moja tv" na postavi 4/4 na youtube ;) , da vidim tu je*enu srecu , ta je*eni JEDAN skok ,i onaj fuli 2 bacanja dobi nafakasku loptu i spuca nam trojku , Horor :cry: :cry: :cry:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 sep 2013, 20:42

Sada bih najradije krenuo psovati svima, po redu: FIBA, sudije, Makedonci...Ali zasto?

Momci su nas jos jednom ucinili ponosnim. To sto neke reprezentacije idu dalje sa dvije pobjede, a neke sa 3 ispadaju...Pravde na ovom svijetu nema za nas, tako je bilo od pocetka svijeta i bit ce do kraja.

Dalje, momci su sjajno odradili zadnje 3 utakmice. Djedovic je nas najbolji kosarkas na ovom prvenstvu. Sjajno je igrao u odbrani, a ni prema naprijed nije zaostajao. Mirza je dizao formu iz utakmice u utakmicu i na kraju je procepilo. Pogadjao je iz svlacionice, sa parkinga, iz Austrije, iz Skenderije....Kikanovic takodjer odlican na prvenstvu. Dosta je popravio skok igru, te sut sa slobodnih bacanja, gdje je zaista sjajan. Zack je najvise podbacio i zaista je nevjerovatno da covjek ne moze cisto polaganje da pogodi. Gdje bi nam kraj bio da smo se mogli osloniti i na njegovih 10-15 poena po utakmici.

Nema razloga da pljujemo po Aci. U onakvom ludilu, sumnjam da je znao i kako se zove i gdje je, a ne da trazi time-out da bi smirio igrace kada im tako dobro ide. Pohvale jos i za Avdica uz kojeg je bilo ljepota gledati utakmice reprezentacije.

Al najjaca scena danas, svi stali, a Sutalo mangupski pogodi tricu :lol: :lol: odavno se nisam sladje ismijao
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 09 sep 2013, 20:43

Kobe Bryant je napisao/la:Opet bi zamolio nekog ko ima "moja tv" na postavi 4/4 na youtube ;) , da vidim tu je*enu srecu , ta je*eni JEDAN skok ,i onaj fuli 2 bacanja dobi nafakasku loptu i spuca nam trojku , Horor :cry: :cry: :cry:
I ja da zamolim.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 sep 2013, 20:43

Gledam ovu mirzinu trojku I komentar avdica I suze mi svaki put,vala ko ne se.ne najezi zaplace **** ga.u supak vala bas.
Sta bi dao sam na mirzinom mjestu bio,ne bi me ufatili po dvorani.
Joj klinci nenini I halimicevi odrastite sto prije da vas spojimo sa mirzom I nihadom
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 sep 2013, 20:44

Kobe Bryant je napisao/la:Opet bi zamolio nekog ko ima "moja tv" na postavi 4/4 na youtube ;) , da vidim tu je*enu srecu , ta je*eni JEDAN skok ,i onaj fuli 2 bacanja dobi nafakasku loptu i spuca nam trojku , Horor :cry: :cry: :cry:
Bolje ti je ne gledaj. Za tvoje dobro.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 sep 2013, 20:44

Consigliere je napisao/la:Sto je najgore, napravicemo jedno iznenadjenje, tucemo nekoga jaceg, jer Mirza ne moze imati puno ovako losih utakmica u nizu, i svi cemo se ponovo naloziti a onda ce nam faliti pobjeda protiv Latvije za iskorak.
Napisano nakon Latvije. :oops: Nevjerovatna 2 lica nase reprezentacije. Ovo sto smo vidjeli u zadnje 3 utakmice je nesto najbolje od bh timskog sporta u zadnjih 10 godina.
Uglavnom, PONOS, ALI I TUGA!

Djedovic- junak
Mirza- Dijamant :mrgreen:
Aco- respekt, vjerovao je kad niko nije

Ako sutra izgubimo od Slovacke, najteza 2 sportska dana u zivotu. :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, guillermo, Napapijri, TripleThreat, Vaya i 63 gosta.