Mogo bi ti malo otići na Igman pa tamo liječiti frustracije
Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Emir Spahić
Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
DRUG NEBI TI PUNCA
I dovoljan je jedan da upropasti sve.bagrcavi je napisao/la:Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja na Igman ti u Dubrovnik!bagrcavi je napisao/la:Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
yebi ga prijatelju, nisu Mravac i Hasagić krivi zbog onih gluposti protiv Albanije.Saurman je napisao/la:I dovoljan je jedan da upropasti sve.bagrcavi je napisao/la:Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
Kad smisliš nešto pametnije javi se.igman je napisao/la:bagrcavi je napisao/la: Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
Ja na Igman ti u Dubrovnik!
DRUG NEBI TI PUNCA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po tvom uskogrudnom razmisljanju...Najbolje vam je svima da idete pratiti tenis i tako te sportove,jer vam tamo nije tesko uvidjeti ko je krivac za poraz...Saurman je napisao/la:I dovoljan je jedan da upropasti sve.bagrcavi je napisao/la:Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
A krivac za remi sa Francuskom je ?NEZALAGANJE je napisao/la:Po tvom uskogrudnom razmisljanju...Najbolje vam je svima da idete pratiti tenis i tako te sportove,jer vam tamo nije tesko uvidjeti ko je krivac za poraz...Saurman je napisao/la:I dovoljan je jedan da upropasti sve.bagrcavi je napisao/la:Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
Mi moramo imati cijelu piramidu stvari, mi imamo samo vrh, tj, solidne igrace. Gledam Hrvatsku, pa oni su imali posebnog skauta za svaku rep. iz grupe, pa slušam onog Jurcica koji je osam mjeseci pratio Italiju, a neki drugi dr.repke.Njihov selektor i strucni štab svako malo putuju i posjecuju igrace, cijeli HNS je uz njih... Kod nas Safet kaže, pa cuo sam od ovog nešto o tom protivnikuili kao pogleda kasetu,trazi od novinara da mu preporuce igrace... Strucnog stožera i nemamo, je li ko kad cuo onog Baljica da je rijec progovorio, a kamo li nešto uradio, pa i Piplica. Sve su to stvari bez kojih jedna rep. ne može funkcionisati, kod nas se sve svodi izadi na teren, pa sta bude. Ne može tako, pa makar i Mesi bio u ekipi... iz ovih razlogaSpahic nikako ne može biti krivbagrcavi je napisao/la:Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A krivac za remi sa Francuskom je ?[/quote]Saurman je napisao/la:Po tvom uskogrudnom razmisljanju...Najbolje vam je svima da idete pratiti tenis i tako te sportove,jer vam tamo nije tesko uvidjeti ko je krivac za poraz...NEZALAGANJE je napisao/la:I dovoljan je jedan da upropasti sve.Saurman je napisao/la:Za odlazak na neko veliko takmičenje je potrebno minimalno 11 veoma kvalitetnih igrača, i prije svega odličan selektor koji će sve to ukomponovati.Trenutno imamo više igrača koji ne zaslužuju da igraju u reprezentaciji, a Emir nije jedan od njih.
Nespremnost ekipe koja od 60min nije mogla izaci iz svog 16-ca...Samo je bilo pitanje kad ce se nesto dogditi...
Nespremnost kriva?!
Treba je tuziti!
Treba je tuziti!
Mi moramo imati cijelu piramidu stvari, mi imamo samo vrh, tj, solidne igrace. Gledam Hrvatsku, pa oni su imali posebnog skauta za svaku rep. iz grupe, pa slušam onog Jurcica koji je osam mjeseci pratio Italiju, a neki drugi dr.repke.Njihov selektor i strucni štab svako malo putuju i posjecuju igrace, cijeli HNS je uz njih... Kod nas Safet kaže, pa cuo sam od ovog nešto o tom protivnikuili kao pogleda kasetu,trazi od novinara da mu preporuce igrace... Strucnog stožera i nemamo, je li ko kad cuo onog Baljica da je rijec progovorio, a kamo li nešto uradio, pa i Piplica. Sve su to stvari bez kojih jedna rep. ne može funkcionisati, kod nas se sve svodi izadi na teren, pa sta bude. Ne može tako, pa makar i Mesi bio u ekipi... iz ovih razloga Spahic nikako ne može biti kriv i igralo se 10 utakmica, a ne ta jednaigman je napisao/la:Nespremnost kriva?!![]()
![]()
Treba je tuziti!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Covjeca sta mu se pravdas,vidis da pojma nema o fudbalu...Kad im na kraju dokazes da nije samo do Spahica onda pocnu pricati da je prznica i da je nikakav covjek...Samo se vrte u krug...ZOI84 je napisao/la:Mi moramo imati cijelu piramidu stvari, mi imamo samo vrh, tj, solidne igrace. Gledam Hrvatsku, pa oni su imali posebnog skauta za svaku rep. iz grupe, pa slušam onog Jurcica koji je osam mjeseci pratio Italiju, a neki drugi dr.repke.Njihov selektor i strucni štab svako malo putuju i posjecuju igrace, cijeli HNS je uz njih... Kod nas Safet kaže, pa cuo sam od ovog nešto o tom protivnikuili kao pogleda kasetu,trazi od novinara da mu preporuce igrace... Strucnog stožera i nemamo, je li ko kad cuo onog Baljica da je rijec progovorio, a kamo li nešto uradio, pa i Piplica. Sve su to stvari bez kojih jedna rep. ne može funkcionisati, kod nas se sve svodi izadi na teren, pa sta bude. Ne može tako, pa makar i Mesi bio u ekipi... iz ovih razloga Spahic nikako ne može biti kriv i igralo se 10 utakmica, a ne ta jednaigman je napisao/la:Nespremnost kriva?!![]()
![]()
Treba je tuziti!
Slazem se, da je Susic pratio Spahica u njegovom maticnom klubu, dobio bi info da je on odigrao sam 10 tekmi u sezoni i kao takav ne bi trebao biti u konkurenciji za nacionalni tim! Posto su Susica postavili likovi poput Usanovica, Colakovica & Co. to je sasvim razumljivo.ZOI84 je napisao/la:Mi moramo imati cijelu piramidu stvari, mi imamo samo vrh, tj, solidne igrace. Gledam Hrvatsku, pa oni su imali posebnog skauta za svaku rep. iz grupe, pa slušam onog Jurcica koji je osam mjeseci pratio Italiju, a neki drugi dr.repke.Njihov selektor i strucni štab svako malo putuju i posjecuju igrace, cijeli HNS je uz njih... Kod nas Safet kaže, pa cuo sam od ovog nešto o tom protivnikuili kao pogleda kasetu,trazi od novinara da mu preporuce igrace... Strucnog stožera i nemamo, je li ko kad cuo onog Baljica da je rijec progovorio, a kamo li nešto uradio, pa i Piplica. Sve su to stvari bez kojih jedna rep. ne može funkcionisati, kod nas se sve svodi izadi na teren, pa sta bude. Ne može tako, pa makar i Mesi bio u ekipi... iz ovih razloga Spahic nikako ne može biti kriv i igralo se 10 utakmica, a ne ta jednaigman je napisao/la:Nespremnost kriva?!![]()
![]()
Treba je tuziti!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast,e sad kad mi kazes jos ko nam je to bolji od Spahica u odbrani,ja cu biti prvi da ga otjeramo...igman je napisao/la:Slazem se, da je Susic pratio Spahica u njegovom maticnom klubu, dobio bi info da je on odigrao sam 10 tekmi u sezoni i kao takav ne bi trebao biti u konkurenciji za nacionalni tim! Posto su Susica postavili likovi poput Usanovica, Colakovica & Co. to je sasvim razumljivo.ZOI84 je napisao/la:Mi moramo imati cijelu piramidu stvari, mi imamo samo vrh, tj, solidne igrace. Gledam Hrvatsku, pa oni su imali posebnog skauta za svaku rep. iz grupe, pa slušam onog Jurcica koji je osam mjeseci pratio Italiju, a neki drugi dr.repke.Njihov selektor i strucni štab svako malo putuju i posjecuju igrace, cijeli HNS je uz njih... Kod nas Safet kaže, pa cuo sam od ovog nešto o tom protivnikuili kao pogleda kasetu,trazi od novinara da mu preporuce igrace... Strucnog stožera i nemamo, je li ko kad cuo onog Baljica da je rijec progovorio, a kamo li nešto uradio, pa i Piplica. Sve su to stvari bez kojih jedna rep. ne može funkcionisati, kod nas se sve svodi izadi na teren, pa sta bude. Ne može tako, pa makar i Mesi bio u ekipi... iz ovih razloga Spahic nikako ne može biti kriv i igralo se 10 utakmica, a ne ta jednaigman je napisao/la:Nespremnost kriva?!![]()
![]()
Treba je tuziti!
Svaki spreman igrac je bolji od nespremnog!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Spaha nespreman!??Grohotom se smijem....Ajd zdra'o...igman je napisao/la:Svaki spreman igrac je bolji od nespremnog!
Kad otjeramo Spahića nadam se da će konačno priliku dobiti Mravac i Jahić u prvoj postavi.Takođe Vasilić iz Želje je neopravdano izostavljen sa spiskova, a kvalitetniji je puno od Spahića, i igra u boljem klubu kao i pomenuta dvojica prije njega.Takođe nadam se da će se ponovo na spisak vratiti i Nikola Michelini ili ovako nešto, taj momak je nezamjenjiv u odbrani.
EMIRE ODLAZI !!!
EMIRE ODLAZI !!!
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 15 jun 2012, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo je bilo pitanje kad će Spahić napraviti glupost i gle čuda vaš ponos i dika nas izbaci sa Eura u 77 min.NEZALAGANJE je napisao/la:
Nespremnost ekipe koja od 60min nije mogla izaci iz svog 16-ca...Samo je bilo pitanje kad ce se nesto dogditi...
Jel citas postove, kazem ti lik odigrao 10 tekmi u sezoni? Sam si rekao da je nepremnost najveci uzrok poraza protiv francuza, a njemu je u datom trenutku manjkalo koncetracije.NEZALAGANJE je napisao/la:Spaha nespreman!??Grohotom se smijem....Ajd zdra'o...igman je napisao/la:Svaki spreman igrac je bolji od nespremnog!
Zato "galski pjetlovi" kukuricu na Euru, dok mi navijamo za Hrvatsku, sto za Hrvatsku, pa ako ne navijas za komsije onda si nacionalista!Saurman je napisao/la:Samo je bilo pitanje kad će Spahić napraviti glupost i gle čuda vaš ponos i dika nas izbaci sa Eura u 77 min.NEZALAGANJE je napisao/la:
To je ta nula od covjeka.
VELIKI humanitarac i kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić objavio je imena igrača koji će sudjelovati na velikom humanitarnom spektaklu pod nazivom Dubrovnik Football Summit.
"Ibričić, Džeko, Pranjić, Andrić, Lakić, Tomić, Miladin, Rakitić, Kolarov, Reyes, Kanoute, Srna, Negredo, Varas, Runje, Mornar, Sturm, Varas, Tošić, Ivanović, Navas, Cissokho, Lovren, Marwoux, Podolski, Vukojević, Neuer, Rapaić, Deranja. Nogometašima će se pridružiti i druge sportske zvijezde te glazbenici Dražen Zečić, Vinko Coce, Oliver Dragojević i Ćubi", izrecitirao je Spahić, inače rođeni Dubrovčanin.
Humanitarni spektakl otvorit će malonogometna reprezentacija Hrvatske, koja će odmjeriti snage protiv slavne hrvatske reprezentacije iz 1998. godine koju će naravno voditi Ćiro Blažević. Nakon njih na scenu će stupiti poznati nogometaši koji će odigrati dvije utakmice po 30 minuta na malonogometnom terenu u Gospinom polju.
Organizatori su najavili kako će sav prihod od ulaznica donirati u humanitarne svrhe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], LukavacBHF i 13 gostiju.